|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty- część V
Kelpie,solaola przepiękne koteczki
ziazik dawno nie było tutaj Twoich śliczności Euzebiusz rośnie jak na drożdżach![]() Nimfa prawdziwa koszykowa seria ![]() To i Krycha w koszyku jesiennie dołączy ![]() Różowy nochal ma także swych fanów to i on dołączy, niestety nie w koszyku. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-09-04 o 23:02 |
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo w trakcie biegu zmienia kierunek odbijając się od ściany
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
Oświećcie mnie , pliz .
|
|
#1444 |
|
Nie depcze krokusów
|
W szczegółach jest napisane:
Aktywne upomnienie: Ignorowanie poleceń moderatora Wygasa: 19:03 2012-09-11 Left By: motylek1007 19:03 2012-09-04 Zapewne chodzi o post pod postem. Wiele razy zwracano Ci uwagę, abyś edytowała posty, zamiast pisać jednego pod drugim i liczyć na to, że automatycznie się połączą.
|
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
Ojojoj... Dawno nas nie było, ale nadrobiłyśmy i już jesteśmy
Kociaste śpią gdzie chcą,chociaż Celinka lubi się wylegiwać w swoim legowisku. Może spróbuj postawić je w jakimś zacisznym miejscu? Nasze stoi pod stołem w naszej sypialni i z racji tego jest tam cisza i spokój - koty aż się biją o kolejkę spania. Moja mała przez pierwsze dni też płakała za mamą i rodzeństwem, ale Celka się nią zaopiekowała i był spokój. Tylko teraz czasami mała szuka w celinkowym futrze czegoś do pocmokania
|
|
#1446 | ||||
|
|
Cytat:
To napisz, jak reakcja na auto ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Z legowiskami mam identycznie, nie przejmuj się. Moje korzystają zimą z nich Sama nie wiem, ile ich jest ![]() Koty korzystają z danych rzeczy w najmniej spodziewanych momentach Cytat:
![]() Nom, ja to czasem jak dodam foty... Piękniuchne! Te liście to sztuczne? Poluję na takie, żeby na okno postawić, wiecie, klimat jesienny ![]() A propo jesieni ![]() No to proszę o połączenie powyższych 2 postów. Cytat:
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2012-09-05 o 11:46 |
||||
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, ze niewiele to dało. bo znowu post pod postem
malla zrozumiała od razu, nie wiem czy to takie cięzkie do zrobienia?
|
#1448 | ||
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Nie rozumiem, mam odpisywać na każdy post , a później edytować, żeby dodać zdjęcie? I jak, ten post będzie na początku, a ja dodam fotę na końcu i nie będzie wiadomo o co chodzi. Było już parę takich nieporozumień, kiedy się nie cytowało lub dodawało foty, a później nie wiadomo do czego to było. Dobra, koniec, bo znowu zaśmieca się wątek. Więc jak to jest? Kiedy piszę jeden post za drugim i się same łączą, jest napisane: "---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------" A jak motylek połączył moje 2 posty, to nie ma nic... To jak? Wychodzi na to, że posty były połączone (a i zdjęć nie dodawałam) , a punkty dostałam niesłusznie.Wyraźnie widać to tu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1445
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2012-09-05 o 12:21 |
||
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś inni użytkownicy nie mają takich problemów, zresztą nie musisz odp na kazdy post jak cie nie bylo dzien czy dwa, a jak juz chcesz, to zrób JEDEN post z tego.
Nie widziałam, żeby to byly aż tak mocno ważne informacje, żeby musiały być po 2,3 posty pod sobą kilka razy upominałam i NIC, pozniej sama poprawiałam i tez NIC, wiec w koncu moja cierpliwość sie skończyła.
|
#1450 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
posty ze zdjęciami same się nie połączą, musi to zrobić moderator |
|
|
|
|
#1451 |
|
Wtajemniczenie
|
Malla, mam coś ala taki domek z wikliny: http://allegro.pl/budka-domek-legowi...602283452.html
tylko ciut wyższy i ładniejszy i poduchy są z łatwego w utrzymaniu zamszu, ja mam w kolorze jasno beżowym, nie prałam od nowości, zawsze tylko sciągam lub odkurzam kłaki i wyglądają wciąż ok
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Nimfa, tak listki z fotki są sztuczne i nieźle przetrzebione przez panią K.
Wywleka je czasami i tarmosi
|
|
|
|
#1453 |
|
Zadomowienie
|
postanowiłam kota nie męczyć i nie stresować
|
#1454 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet kilkuletni kot może nagle zacząć zachowywać się inaczej niż do tej pory mimo doskonałego zdrowia. Mój ma fale zachowań - raz wskakuje na stół co chwilę z ciekawością, a innym razem nawet się nie zainteresuje mięsem na stole. Ostatnio zaczął przewracać śmietnik, który zawsze ignorował, a raz wskoczył po raz pierwszy na szafę, choć jest wyjątkowo mało skocznym kotkiem. Co do ostrzeżenia - nie łatwiej zamiast walczyć po prostu edytować posty albo korzystać z multicytowania?
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
przyszłam po małą poradę, bo sama już nie mam pomysłu co w tym wypadku mam zrobić. Otóż jakieś 3 dni temu zabrałam do domu kotka od pewnego kolesia. Kotek był znaleziony, podono był u weterynarza i podobno był odrobaczony. Również podobno ma jakieś 3 tygodnie. Korzysta sam z kuwetki, doskonale wie do czego służy. I z tym właśnie mam problem. Otóż przez pierwszy dzień kotek załatwiał swoje potrzeby w kuwetce. Jednak od wczoraj zaczął sikać wszędzie, tylko nie w kuwecie. Jak widzę, że zaczyna się układać do sikania to biegnę i zanoszę go do kuwetki, jednak on tylko chwilę tam pogrzebie i wychodzi. A za jakiś czas go przyłapuję jak sika gdzieś indziej. Nie mam pojęcia dlaczego tak robi, kuwetka stoi cały czas w jednym miejscu i kotek o tym wie, kupkę zawsze biegnie tam zrobić. Co może być tego przyczyną? Jak go znowu przestawić na sikanie do kuwetki? Z góry dziękuję za pomoc
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Jusiowa ja bym zabrała malca do weta skoro był tam tylko podobno..wykluczy to inne powody niż oczywisty stres związany ze zmianą miejsca..A może przyzwyczajony był do innego żwirku i ten mu nie pasi..albo kuweta jest ustawiona jakoś nie tak, np nie w odosobnionym, spokojnym miejscu?
|
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę musiała faktycznie przejechać się do tego weta jutro.
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
QUOTE=laisla;36346222]Porozmawiaj z nim rzeczywiście..Przejrzyj jeszcze ten i poprzednie części wątku, wiele razy ktoś tutaj zaglądał z podobnymi problemami..[/QUOTE]
dziękuję za pomoc
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Przyczajenie
|
czy może jest tu ktoś zainteresowany przygarnięciem karmy Royal Canin Urinary S/O? Mój Kot musi jednak jeść Urinary HD
|
#1462 |
|
Nie depcze krokusów
|
jusiowa - a jak zamykasz go w pokoju, to sika tylko do kuwety?
Może nie zdąży dobiec, jak jest gdzieś indziej?
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, sika tylko tam. Teraz jak siedziałam z nim w pokoju to też wszedł do kuwetki. Tylko że mam wrażenie, że on nawet nie stara się iść do tej kuwety, a ma naprawdę blisko...
|
#1464 | |||
|
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
Mój Cham też tak ma ![]() Widzisz, ja się skupiam na poście. A po pracy to już w ogóle. Wydaje mi się, że to co dzieje się ogólnie na wizażu (świadczą o tym zakładane wątki ) to nic w porównaniu do pisania postu pod postem. Powielanie wątków, wyzywanie się itd. I ogólnie jakaś antypatyczna atmosfera
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nimfa - ja robię tak:
- klikam prawym przyciskiem myszy na "cytuj" - otwieram post z cytatem w nowej karcie (no dobra, mam od tego osobny przycisk myszy i samo mi się otwiera po jednym naciśnięciu) - robię tak ze wszystkimi postami, na które odpisuję - odpowiedzi z cytatami wklejam do jednego postu. Nie stosuję multicytowania, żeby w razie problemów z forum nie tracić tego, co przeczytałam i odpisałam. Proste i skuteczne, a post z cytatami nie zajmuje bezsensownie całej strony.
|
|
#1467 |
|
Zadomowienie
|
tak
nauczyłam się jak musiałam podawać jej hormony przed sterylką
|
#1468 | |||
|
|
Cytat:
Na szczęście. No, choinkę obserwują jak ubieram ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Ale jak odpisuję np. od poprzedniej strony to też tak robię, tyle, że jak np. dodaję fotkę, to wtedy post wchodzi osobno. Jak jest dużo napisane, to nie mogę skakać z postu na post, żeby dodać fotkę . I wbrew temu co napisał moderator, jeśli nie ma mnie parę dni, a jest jakiś post, na który mam coś do napisania, to muszę napisać Dobra, dajmy spokój albo piszmy na PW.
|
|
#1469 | |
|
Zadomowienie
|
Irys rudy z białym a Ilar czarny z białym
Już pokazuję bo w sumie nie wrzucałam jeszcze zdjęć chłopaków ![]() Cytat:
|
|
#1470 |
|
Nie depcze krokusów
|
Piękności!
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

Euzebiusz rośnie jak na drożdżach

Na ściany skacze tylko jak goni laserek - potrafi biec, skoczyć na ścianę, w powietrzu się odwrócić, odbić tylnymi łapami i pobiec dalej
zobaczymy jak zareaguje na nowe auto bo prawdopodobnie w piątek będzie pierwsze starcie kot vs auto 
Sama nie wiem, ile ich jest

To jak? Wychodzi na to, że posty były połączone (a i zdjęć nie dodawałam) , a punkty dostałam niesłusznie.

aby wszystko było ok z tym siusianiem.