|
|
#1321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Dziewczyny, a jakich kosmetyków myślicie używać dla dziecka? chodzi mi o firmę i rodzaj? Ja przy Karince używałam Nivea, ale teraz zastanawiam się nad zmianą...
|
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Lady- niestety rumianek ani mięta nie pomoże na biegunke, z naturalnych rzeczy to suszone owoce jagód się pije- dostępne w aptece
powalcz także z colą i słonymi paluszkami bo uzupełniają elektorolity generalnie nie bagatelizuj problemu tylko siup do lekarza jak Ci nie odpusći, bo o odwodnienie nie trudno a to bardzo niebezpieczne jak będą jakieś podejrzenia co do odwodnienia to pewnie zrobią Ci gazometrie i podadzą kroplówę- moim zdaniem powinnaś iść do lekarza ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
z nivea też byłam zadowolona |
|
|
|
|
#1323 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, mnie jak złapała grypa jelitowa to wylądowałam w szpitalu pod kroplówką, ale ja tylko wymiotowałam (tyle, że non stop)... lepiej sprawdzić...
|
|
|
|
#1324 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, totalnie nie na temat...ale może będziecie wiedziały...jak uszczelnić drzwi wyjściowe?
Próg od drzwi jest jakiś niski i jest dość spora szpara..nie dość, że wszystko słychać z klatki, to jeszcze ciągnie chłodem z klatki trochę... Macie jakiś pomysł, żebym to ja sama mogła zrobić..bez pomocy faceta?
|
|
|
|
#1325 | |||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, ale niewyspana jestem, masakra. Spalem od 21 całą noc i nadal spać się chce.
Jaki ja sen miałam, wczoraj próbowałam przed snem was nadrobić i zatrzymałam się w temacie Siwiec czy jak ona się tam nazywa i ta dupa mi się śniła. Lezałyśmy pod jedną kroplówką na jednym łużku - nie mrudź - odpowiada i się zaczyna rozpychać Ja łzy w oczach i myślę, że przeciez w ciąży jestem, a ona taka niesprawiedliwa. Straszne normalnie nie czytam was przed snem ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
|
|
#1326 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
a 5-10-15 to już w ogóle przoduje w dziwnych rozmiarach - body na 86 maleńkie, a bluza na 86 do dzisiaj przydługa ![]() Cytat:
![]() Ale to daaaawno było :d no ale butla stoi nowa. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
http://coqlila.pl/pl/jadalnia/954-ninon-ocieplacz/ |
||||||
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne są jak dla mnie
|
|
#1328 |
|
Rozeznanie
|
Dzidzie mnie kopie
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie, podłączam się do pytania Hosenki. kurde dzisiaj połówkowe, zaczynam sie stresowac;/ Lady, wypij troche coca coli, ehheh wczoraj tyle bylo gadania, ale co do biegunki mi pomagala, ale jak nie przejdzie to nie bagatelizuj, pędź do lekarza;*
|
|
|
#1330 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36354356]Ja z biegunką u lekarza w ciązy byłam - smecta i+ węgiel, nic więcej ci nie poradzi.
Norma a 5-10-15 to już w ogóle przoduje w dziwnych rozmiarach - body na 86 maleńkie, a bluza na 86 do dzisiaj przydługa ![]() Jak się czujesz? ![]() Ale to daaaawno było :d no ale butla stoi nowa. Ja mam używany, ale od dobrej koleżanki pożyczony, wiem, że czysty ![]() Chyba babydrem z rossmanna. http://by-piegowata.blogspot.com/201...cieplenie.html http://coqlila.pl/pl/jadalnia/954-ninon-ocieplacz/[/QUOTE] no fajne te wałki, może i zabezpieczą przed dostawaniem się chłodu...ale na pewno nie pomogą w zmniejszeniu ilości decybeli dochodzących z klatki.... ![]() wiecie o co mi chodzi.... o tego psa hehehe...po napisaniu tej karteczki z 3 tyg temu nic się nie zmieniło...a ja tak jakoś może i nie mam odwagi pójść do tej babki, więc kombinuję co mogę zrobić we własnym mieszkaniu, żeby nie słyszeć.. ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
|
|
#1332 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co myślicie o tych płynach do kąpieli J&J albo olinatum czy jakos tak? Bo słyszałam że są bardzo zachwalane i nie wiem... też myślałam nad babydream z rossmana |
|||
|
|
|
#1333 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na pewno będę próbować tych z Rossmana. Każde dziecko jest inne i najlepsza będzie metoda prób i błędów.
Przyszły mi nowe lakierki hybrydowe, właśnie robię sobie czerwone hybrydy.
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Zapisałam się na te warsztaty w Rzeszowie, jak mi nic w pracy nie wyskoczy to się wybiorę.
Dziewczyny pisałam wczesniej o tych powiększonych węzłach chłonnych pod pachami, miała któraś może cos takiego albo słyszała, ide dzisiaj do lekarza ale dostępny był tylko jeden a on raczej od zwolnień za $ więc nie wiem czy prawde powie. Ostatnio mam takie schizy chyba ze zmęczenia, jade do pracy i dziwie się że tak mało km przejechałam od ostatniego tankowania i tak cała drogę, patrze w pracy na kalendarz a tu się okazuje że osbie jeden dzień w głowie do przodu przesunęłam, albo zbieram wczoraj pranie i tylko 3 pary skarpetek w tymdwie nie do pary i cały wieczór myśle gdzie się reszta podzaiała i dopiero jak leżałam w łóżku doszło do mnie że wogole nie przyniosłam takiego wieszaka z bielizną i skarpetkami... maskara.
|
#1336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez niby jestem szczupla, ale lekki brzuszek zawsze mialam... Cytat:
![]() Ja jakos do kosmetykow Nivea nie mam zaufania. Parafina, SLS, parabeny, pq, silikony i inne niepotrzebne rzeczy w skladzie. Za duzo chemii w nich. Pewnie skusze sie na Babydream z Rossa. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-09-06 o 10:49 |
||
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie stresuj się Kochana tylko ciesz!! Dziś znów się będziesz widzieć ze swoją córcią ![]() Ja też nieogarnięta-zasnęłam przed chwilą nad nauką...Do tego moja kotka ma chyba ruje Dziś w nocy 10 razy nas obudziła tak głośno miauczy...Mam wersję demonstracyjną przed płaczem dziecka w nocy
|
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szaja apropo aventu, ot nie kupujesz nic u P. na dziale? ze żniżka ? nie opłaca się mimo to??Pstryczku ! gratuluje chłopaka ![]() ![]() a mi już codziennie rudza się dzidzia ![]() jeszcze pare dni i będzie półmetek :P
|
|
#1340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
żem nie widziała !
Cytat:
|
|
|
#1342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny mam pytanie: Od kilku dni męczy mnie dziwny ból na dole po prawej stronie tak jakby jajnik, albo wyrostek z tym że wyrostek mam wycięty... Wtedy w niedzielę jak miałam ten skurcz i wylądowałam w szpitalu to też się zaczęło od takiej kolki w prawej stronie. Ogólnie to czuje to cały czas, ale najbardziej jak wstaje , zginam się albo ruszam prawą nogą. No-spa trochę mi pomaga ale na krótko . NIe mam pojęcia co to jest i jak sobie poradzić z tym, bo czasami jak zaboli to się wyprostować nie dam rady. Wtedy w niedzielę na usg nic nie wykazało poważnego oprocz tego łozyska, we wtorek tez mialam to usg polowkowe i tez nic złego się nie działo i na dodatek łożysko się podniosło więc to na pewno nie to. Chirurg też mnie badał czy to aby nie przepuklina i tez nie... Miała któraś z Was coś podobnego? Co to może być? Help
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja jem sobie wlasnie placuszka z jablkami ![]() pstryczku cudowne zdjecia ja jeszcze nie wiem jakich kosmetykow bede uzywac wiem tylko tyle ze jak naj mniej ![]() aa no i wazylam sie dzisiaj i waga bez zmian hehe ![]() i tez za pare dni u mnie polowka ciazy juz bedzie, jak to leci.. Delicjanko o ktorej masz badanie??
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, coś bym zjadła, ale nie wiem co...
|
|
|
#1345 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze co do tych cystern które wożą składniki do koli, to przecież wiadomo że stężony kwas jest żrący Ale nikt stężonej koli nie pije. Nie to że bronie picia tego napoju, ale nie popadajmy w skrajności.Cytat:
Cytat:
Pij dużo małymi łyczkami, smecta, popytaj też w aptece o proszek który uzupełnia elektrolity. Jak temperatura skoczy powyżej 38 to zbijaj koniecznie. Oby już lepiej było.Cytat:
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_29638.htm Trochę hałasu powinno zatrzymać, piasek chyba w tym jest. Cytat:
Ale miałam sen, pięcioraczki miałam mieć, i zastanawiałam się jak je rozlokować w dwóch pokojach MasakraW ogóle obudziłam się o 3 ze zdrętwiałymi łokciami, ale jakoś tak dziwnie, nieprzyjemny ból, ale nie mrowienie. Łaziłam po domu do 4 bo nie mogłam uleżeć męża obudziłam. po 2h przeszło ![]() Co do kosmetyków ja chyba też te rossmanowskie wybiorę. Zapomniałam pogratulować nowo ujawnionych płci i pięknych zdjęć
Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2012-09-06 o 11:46 |
||||||
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis wydrukowalam sobie liste potrzebnych rzeczy dla malucha.. I strasznie tego duzo! Trzeba sie brac za kupowanie, bo wolalabym nie wyskakiwac z kasy tak na raz..
|
|
|
|
#1347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym, że jakbyśmy chcieli coś robić poważniejszego, na stałe, to babka nam powiedziała, że wtedy jej zgłosić i ona nam np odejmie od comiesięcznej odpłatyCytat:
podzielcie się planami |
||
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zrobilam ta liste juz i w sumie ciuszkow nie potrzebuje wiecej...
a wlasnie bo mialam sie pytac mam co juz maja dzieciaczki... jak planujecie z lozkiem?? kupic starszemu lozko takie bardziej dorosle a dzieciaczkowi oddac to ???
|
#1349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy masz zamiar zrobic zakup?? bo ja jeszcze na pierwsze 3 miesiace bede miala kolyske i nie wie kiedy kupic to lozko
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

świetne są jak dla mnie

22.05.2008
14.08.2011

z tym, że jakbyśmy chcieli coś robić poważniejszego, na stałe, to babka nam powiedziała, że wtedy jej zgłosić i ona nam np odejmie od comiesięcznej odpłaty