Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13. - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-06, 11:41   #1801
agnusek22
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzień dobry

szkoda, że wózek już sprzedany
no właśnie dziwie się, ze tempka jeszcze w górze, na ciążę się już nie nastawiam i bardziej się boję że coś jest nie tak i że sama w razie czego się nie oczyszczę i do szpitala mnie wezmą a na to nie mam ochoty ani czasu. Plamień dzisiaj też jeszcze nie mam, brzuch lekko pobolewa od czasu do czasu. Chciała zrobić dzisiaj test i oczywiście kupiłam go i zrobiłam wczoraj o 22 uznałam, że jak coś będzie to chociaż blada kreska wyjdzie a tyla tylko jedna krecha. betę zrobię chyba za tydzień we wtorek, chociaż myślę że to tylko wywalone do śmieci 30 zł będzie bo wynik będzie 0.

ja tylko na chwile w przerwie między praktykami a pracą, przyszłam się przywitać.
Dziękuje wszystkim za kciuki. Później was nadrobię

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 11:49   #1802
metkaa
Zakorzenienie

Today to sie narobilas,
super ze z Filipem lepiej,

stokrotka24 Ty to jednak niecierpliwa jests (chociaz chyba sie nie dziwie )
mimo wszystko zaciskam kciuki
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 11:53   #1803
ButterBear
Zakorzenienie

Stokrotko, trzymam kciuki za Ciebie dalej!!!!

Today, dobrze, że z Filipem lepiej. Pamietaj jednak, że nawet, jak całkiem odstawicie sterydy, aby dalej chodzić na kontrole do lekarza. Bo pewnie wiesz, że to nie tak, że jak raz odstawisz sterydy, to już do nich nie wracasz... niestety. Astma to szpetna i upierdliwa choroba

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 11:58   #1804
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Kurcze dziewczyny, wczoraj mi sprzedawca dopiero odpisał, a dwa maile mu wysłałam i niestety wózek już sprzedany wczoraj zakończyli aukcję przed czasem
Szkoda, fajny wózeczek był. Może ten sprzedawca gdzieś na pomorzu jest i mam się przejechać i dać mu klaspa pouczająco- karcącego? Jak coś, jestem do dyspozycji.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
t(asia) dobrze ze po wizycie ok, to do dziela
też się cieszę. Z działaniami będziecie na bieżąco

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
O
E tam niefortunnie zabrzmiało...śmiesznie i tyle, ale każdej z nas zdarza się coś 'palnąć'

Ale Ty gotujesz, a TŻ nie smakuje? Nie lubi Twojego gotowania? U mnie za takie coś byłby rozwód

Tasiu, a propos starań, profilaktycznie lepiej, żeby wszyscy byli pijani

Co do mojego humoru - miewam dni z napadami tzw. głupawki - bardzo przepraszam
TŻ jest bardzo wybredny. Tak to jest jak się całe kawalerskie życie w restauracjach jadło. Przychodzi do domu a tu schabowy. I kręci nosem, że to nie zapiekany łosoś...Typ krytykanta. I nie lubi wynalazków. Weź tu zrozum takiego Ja gotuje ani źle, ani dobrze. Powiedziałabym- wystarczająco, żeby zaspokoić głód, ale bez ślinki na końcu Jak patrze na to twoje gotowanie to .

No to chyba będę musiała się zmusić dla dobra sprawy. Skoro wy tak mówicie... A przecież wiadomo, że wizaż broni, wizaż radzi, wizaż nigdy cie nie zdradzi!

Też mam głupawki. Bardzo lubię ten stan =) Lepiej się przecież śmiać niż płakać. Także czekam z niecierpliwością na twoje kolejne wybryki

stokrotka24 co prawda palce mnie już od kciuków bolą ale trzymam i nieustająco mam nadzieję, że to jednak to!

Today_Tommorow
dla Filipka i oczywiście czekamy jutro na info jak Maja
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 12:02   #1805
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
TŻ jest bardzo wybredny. Tak to jest jak się całe kawalerskie życie w restauracjach jadło. Przychodzi do domu a tu schabowy. I kręci nosem, że to nie zapiekany łosoś...Typ krytykanta. I nie lubi wynalazków. Weź tu zrozum takiego Ja gotuje ani źle, ani dobrze. Powiedziałabym- wystarczająco, żeby zaspokoić głód, ale bez ślinki na końcu Jak patrze na to twoje gotowanie to .

No to chyba będę musiała się zmusić dla dobra sprawy. Skoro wy tak mówicie... A przecież wiadomo, że wizaż broni, wizaż radzi, wizaż nigdy cie nie zdradzi!

Też mam głupawki. Bardzo lubię ten stan =) Lepiej się przecież śmiać niż płakać. Także czekam z niecierpliwością na twoje kolejne wybryki
Wybredny jest, mówisz. To niech sam gotuje i pokaże jakie on cuda umie wyczarować
Ja to bym nie pogardziła dobrym schabowym nigdy!!

A stan głupawki też lubię...ale gorzej jak otoczenie go nie rozumie Wtedy się na durna wychodzi

Hania

Stary 2012-09-06, 12:02   #1806
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamotałam
Chodziło mi to, że takie analizy snów są ciekawe, ale takie z uwzględnieniem konkretnej osoby.
A nie takie typowo jak w senniku, że każdemu komu się śnią zęby, ktoś bliski umrze.
Stąd mój, wątpliwej jakości, żart, że gdyby tak było, to każdy dentysta (bo pewnie śnią im się zęby) byłby samotny, bo wszyscy by mu pomarli (gdyby te analizy się sprawdzały)

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Tak, mam zaufanie do tego lekarza bo jest profesorem i w sumie można powiedzieć, że znajomym rodziny. Poza tym lekarka do której chodziłam dotychczas też mi powiedziała, że kolejnym krokiem jest laparo. Ale i tak mnie to wszystko troszkę martwi.
domyślam się, że się martwisz, ale z pewnością wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Dziąsło mi spuchło Tam, gdzie miałam ósemkę wyrywaną. Uczucie takie, jakby się znowu wyżynała
A może jestem tak głupia, że potrzebuję piątej?

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was coś wie o później owulacji (ok.20dc) lub też o niepełnowartościowej owulacji? Właśnie zapytała mnie koleżanka, która zaczęła staranka i tak nie bardzo wiem co jej odpowiedzieć. Hilfe
owu ok 20dc to ja miałam (przy cyklach ok 35 dni to przecież norma )... i 2 razy zaszłam w ciążę, także jakoś nie widzę problemu

co do niepełnowartościowej owulacji niestety nie pomogę

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
dziewczęta trzymajcie kciukasy - jadę na usg
Stary 2012-09-06, 12:17   #1807
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

owu ok 20dc to ja miałam (przy cyklach ok 35 dni to przecież norma )... i 2 razy zaszłam w ciążę, także jakoś nie widzę problemu

co do niepełnowartościowej owulacji niestety nie pomogę

O to widzisz, to powiem jej o Twoim przypadku
A Ty miałaś jakiekolwiek problemy wynikające ze swojego dłuższego cyklu?

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-09-06, 12:27   #1808
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
O to widzisz, to powiem jej o Twoim przypadku
A Ty miałaś jakiekolwiek problemy wynikające ze swojego dłuższego cyklu?
poza tym, że przy pierwszych staraniach musiałam dłużej czekać na kolejną okazję to nie
a długość starań wtedy - 7 cykli- wynikała tylko i wyłącznie z tego, że mąż w tygodniu pracował w innym mieście, a ja owu miewałam właśnie w ciągu tygodnia

i jedynie co to miałam problem z ginem w pl, który twierdził, że regularne cykle to tylko takie co mają 28-30 dni... 35 już trzeba leczyć (wtedy jeszcze w to wierzyłam)
pomijając już fakt, że potem po tabsach i leczeniu "regulującemu" cykle całkiem mi sie rozjechały ... i trochę trwało zanim sie znów unormowały do 35 dni

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2012-09-06 o 12:29
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 12:28   #1809
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter sam z siebie, zadzwonił rano i się zapytał czy może wnuczkę odwiedzić Na temat pracy nic nie było mowy

Biku już lecę do k. A co do teścia, to poważnie było całkiem miło. Nawet Maję ponosił na rękach

Gosiu trzymam kciuki.

tasia specjalnie dla Ciebie zaraz zamieszczę.

Today to super wiadomość, ze zmniejszyła mu leki.

Onyks szkoda z tym wózkiem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pogląd.jpg (31,6 KB, 18 załadowań)

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 12:34   #1810
gochaa_p
Zakorzenienie

Hej, ja po usg.
Jednocześnie cieszę się i lękam bo wyszedł za duży żołądek, nie wiadomo czy opiła się wód płodowych akurat tuż przed usg czy to jakaś wada Powtórka usg za tydzień

A cieszę się bo będzie córa!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1013943.jpg (120,8 KB, 27 załadowań)
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 12:35   #1811
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
poza tym, że przy pierwszych staraniach musiałam dłużej czekać na kolejną okazję to nie
a długość starań wtedy - 7 cykli- wynikała tylko i wyłącznie z tego, że mąż w tygodniu pracował w innym mieście, a ja owu miewałam właśnie w ciągu tygodnia

i jedynie co to miałam problem z ginem w pl, który twierdził, że regularne cykle to tylko takie co mają 28-30 dni... 35 już trzeba leczyć (wtedy jeszcze w to wierzyłam)
pomijając już fakt, że potem po tabsach i leczeniu "regulującemu" cykle całkiem mi sie rozjechały ... i trochę trwało zanim sie znów unormowały do 35 dni
Aha, to fajny gin, ale widzę, że dąży się (czasem na siłę) żeby te cykle miały 28 dni...to czasem faktycznie mija się z celem. A czym Cię "leczył"?

Gosiu, gratuluję córeczki I mam nadzieję, że ten żołądek to z opicia się wodami

Zawsze będę wierzyć...

Edytowane przez agnusek22
Czas edycji: 2012-09-06 o 12:36
Stary 2012-09-06, 12:37   #1812
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, ja po usg.
Jednocześnie cieszę się i lękam bo wyszedł za duży żołądek, nie wiadomo czy opiła się wód płodowych akurat tuż przed usg czy to jakaś wada Powtórka usg za tydzień

gratulacje

i z pewnoscią wszystko będzie dobrze

Cytat:
Aha, to fajny gin, ale widzę, że dąży się (czasem na siłę) żeby te cykle miały 28 dni...to czasem faktycznie mija się z celem. A czym Cię "leczył"?
głównie luteiną na wywołanie @
Stary 2012-09-06, 12:38   #1813
metkaa
Zakorzenienie

gocha gratuluje corci,
oby tez zoladek byl wiekszy od wod,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 12:44   #1814
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Butter sam z siebie, zadzwonił rano i się zapytał czy może wnuczkę odwiedzić Na temat pracy nic nie było mowy
No to całkiem miło z jego strony

Cytat:
Hej, ja po usg.

Gratuluję córeczki
I wierzę, że żołądek wyszedł większy, bo się faktycznie opiła

Hania

Stary 2012-09-06, 12:53   #1815
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
tasia specjalnie dla Ciebie zaraz zamieszczę.
Poczułam się wyróżniona. W sumie, sama poprosiłam, ale zawsze fajnie przeczytać "specjalnie dla Ciebie"
Zaproszenie jest prześliczne!!

Gocha gratuluje!!!!! A imię wybrane? Czy przeoczyłam?
To na pewno wody. Trzymam kciuki za następne usg
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 13:08   #1816
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tasia dziękuję

Gosiu będzie dobrze, super że córcia Córeczki są świetne. No i będzie parka. A jakie imię??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 13:27   #1817
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Nie mogłam się z wami pożegnać przed wyjściem, bo mi net padł

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Bika powodzenia w zakupach. coś pomarańczowego? hm,m.. to tylko jakiś sweterek. Zobacz w takich sklepach jak Wółczanka...
czy ja coś pisałam o ograniczonym budżecie??? a Ty mi tu od razu w wolczanka znalazłam kilka fajnych koszul, nawet w fajnych cenach, muszę tylko rozmiar wyczaić ale w reeserved się na maksa wkurzyłam - "hot price" no i super sweterek za 89,99...... więc ja ciekawska odkleiłam cenę, żeby sprawdzić po ile był wcześniej, a tu........ 69,99 no aż się zagotowałam, albo w tym samym sklepie - wielki napis wszystkie t-shirty 29,99 no i fakt, tak było, ale ten który mi się spodobał - 39,99 - pytam sprzedawcy a ten mi "no bo wszyzstkie są po 29,99 a ten po 39,99"- dodam że wszystkie były takie same, tylko kolory inne

Agnusek
ja o tego typu owulacji nie słyszałam

Gocha

Cytat:

ja nie lubię kupować prezentów, a jeszcze bardziej ich dostawać. Udawanie, że prezent jest fajny jakoś mi nie idzie =/
Na początku sierpnia (moje urodziny) nabylismy z TŻ parę rzeczy. Rower dla mnie, aparat i przedłużyliśmy umowę na tel zatem i nowy fajny telefon. I oczywiście TŻ uważa że to wszystko prezenty na moje urodziny. I teraz jak wspomnę o rowerze, albo telefonie to mówi- 05.06- pamiętasz, że to moje urodziny?Co ja bym chciał... Ty tyle dostałaś...No nie wiem nie wiem.

A co do prezentu. Ja zawsze kupuje coś co jest potrzebne. A już najbardziej lubię jak kończą mu się psikadła ( tu sprawa prosta bo używa tylko Paco Rabanne 1Million i jak się kończy to zamawiam następne =))
No ja mam zawsze problem z tż, bo on mi zawsze super prezenty robi, nie drogie, a widać, że się przykłada..... ostatnio dostałam super komplet pędzli do makijażu - zawsze kupuje mi coś, co bym chciała ale sama bym nie kupiła, bo mi to zawsze kasy szkoda 1 Million mój tż też ma ale on ma z 30 perfum (nie przesadzam) bo to takie jego hobby - uwielbia perfumy, wiem nawet jaką by jeszcze chciał, ale tego mu nie kupię, bo po pierwsze drogie to strasznie a po drugie ma ich 30...... więc uważam (w przeciwieństwie do tż ) że kolejna sztuka to zbędny wydatek

Today jakie sny do mnie dziś tata dzwonił i pytał jak się czujemy bo jemu się śniło niemowlę, że je oliwkował czy coś tam i nagle mu to dziecko zniknęło i się martwi czy u nas wszystko ok no jakby wyczuł nasz wczorajszy nastrój.......

Stokrotko a ta podwyższona temp to nie przez duphaston przypadkiem??? Coś mi się obiło o uszy, że duphaston podwyższa temp. Ja też kiedyś zrobiłam test w sumie nawet nie przed czasem tylko w dniu @ i też pozytywny, a potem beta ok 10 i diagnoza - ciąża biochemiczna....... więc wiem co czujesz dlatego też jak już decydowałam się potem na robienie testu to czekałam 4 dni od spodziewanej @ żeby znów się nie rozczarować......

Onyks szkoda, że wózek już sprzedany a może znów tż Ci niespodziankę zrobił w ogóle to jak te ciuszki dla Małej które zamówiłaś????

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:

Gosiu będzie dobrze, super że córcia Córeczki są świetne. No i będzie parka. A jakie imię??
Potwierdzam i dołączam się do gratulacji na pewno Mała się najadła, czy "opiła" więc wierzę, że za tydzień będzie wszystko ok
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Edytowane przez Bika83
Czas edycji: 2012-09-06 o 14:03
Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 14:12   #1818
mysia1986
Zakorzenienie

[QUOTE=Bika83;36359376]

czy ja coś pisałam o ograniczonym budżecie??? a Ty mi tu od razu w wolczanka znalazłam kilka fajnych koszul, nawet w fajnych cenach, muszę tylko rozmiar wyczaić ale w reeserved się na maksa wkurzyłam - "hot price" no i super sweterek za 89,99...... więc ja ciekawska odkleiłam cenę, żeby sprawdzić po ile był wcześniej, a tu........ 69,99 no aż się zagotowałam, albo w tym samym sklepie - wielki napis wszystkie t-shirty 29,99 no i fakt, tak było, ale ten który mi się spodobał - 39,99 - pytam sprzedawcy a ten mi "no bo wszyzstkie są po 29,99 a ten po 39,99"- dodam że wszystkie były takie same, tylko kolory inne

A znalazlaś coś w kolorze pomarańczowym??
A z tymi promocjami to tak własnie jest... Wielke napisy krzyczą promocja!!!! a tam dooopa. Cena wieksza niż przed pseudo promocją
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 14:16   #1819
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
A znalazlaś coś w kolorze pomarańczowym??
A z tymi promocjami to tak własnie jest... Wielke napisy krzyczą promocja!!!! a tam dooopa. Cena wieksza niż przed pseudo promocją
W sumie w pomarańczowym to baaaaardzo niewiele jest, ale jak na złość dla kobiet wszystko w pomarańczu ale udało mi się wyczaić fajną koszulę, chociaż nie jestem pewna czy tż by się spodobała..... dziś idziemy wieczorkiem do CH to go dyskretnie podpytam

A co do promocji, to mój kolega pracuje w EuroRTV i tam jak ma być promocja to na kilka dni wczesniej podnoszą ceny, a potem robią wielką promocję i wracają do standartowych cen,..........
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-06, 14:24   #1820
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

A co do promocji, to mój kolega pracuje w EuroRTV i tam jak ma być promocja to na kilka dni wczesniej podnoszą ceny, a potem robią wielką promocję i wracają do standartowych cen,..........
Ja znowu słyszałam ze w tych saturnach, euro rtv to jak maja promocje, to w ograniczonej ilosci sztuk np. 20 sztuk telwizorów w przecenie i wyglada to tak , ze praktycznie wszystko wykupuja pracownicy.. ale ile w tym prawdy
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 14:27   #1821
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Ja znowu słyszałam ze w tych saturnach, euro rtv to jak maja promocje, to w ograniczonej ilosci sztuk np. 20 sztuk telwizorów w przecenie i wyglada to tak , ze praktycznie wszystko wykupuja pracownicy.. ale ile w tym prawdy
To o tym nie słyszałąm, ale to co wyżej napisałąm, to info od pracownika tego sklepu więc chyba wie co mówi...... masakra jak ludzi w balona robią.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-06, 14:39   #1822
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
5 cykl. W sumie niedługo..
Nie wiem co powiedzieć... ehh

Cytat:
No jasne, rozumiem Cię. Domyślam się, że dużo tych rzeczy schodzi. Szczególnie papieru - wiadomo, dzieci rysują, wyklejają, wycinają i takie tam inne
No i chusteczki - jasne. Młoda nie płacze w przedszkolu, za to często ma katar... ale inne dzieci pewnie kwilą, chlipią chusteczki się zawsze przydają.
Ale 3 opakowania kredek ołówkowych? hehhe
Nie żebym żałowała dziecku kredek, ale dziwi mnie to
dokładnie tak jest
a co do kredek to szok może nie będą nic innego robić tylko kolorować

Cytat:

Tomalinka, pytałaś o niezauważone i przemilczane słowa. Po prostu są pewne tematy, które mój mąż sobie olewa (konkretnie zaległy egzamin i mgr). I już kilkukrotnie prosiłam, błagałam, groziłam, płakałam... Obiecywał - i na obietnicach niestety stawało. A ja - na swoje nieszczęście - jestem osobą, która martwi się o wszystko i za wszystkich... Więc teraz nie myślę tylko o swoich studiach, ale i o jego. A on ma czas na wszystko - tylko nie na te rzeczy.
Przedwczoraj jeszcze się skumulowało, bo przychodzę do domu, a tam góra naczyć, przedpokój w żwirku. Ja wiem, że się nie chce, że się jest zmęczonym, że zostawiłam mieszkanie na jego głowie (mieszkam chwilowo u rodziców). I nie mówię, że ja zawsze sprzątam. Ale miałam nadzieję, że jak zostanie sam, to chociaż z grubsza będzie ogarniał. Po obiedzie więc wstałam i poszłam zmywać (uwaga co robił mąż... Drzemkę poobiednią ). I byłam tak w połowie, kiedy wszedł do kuchni, pyta co tam, ja odpowiadałam półsłówkami. Skoro dopytywał, to powiedziałam, co myślę. O egzaminie, o mgr, o pędzących terminach, o jego nieodpowiedzialności. Że w pracy wszystko dopina na tip top, że postawił na nogi wydział, który ktoś zaniedbał przez kilkanaście lat, ale tę obowiązkowość i odpowiedzialność zostawia niestety na bramie zakładu. A w domu jest leń, nic nie musi, nic nie robi... I że wie, jak mnie cholernie kolana bolą, że ustać nie mogę, ale nie oponował specjalnie, kiedy powiedziałam, że idę zmywać (jak jego bolało kolano, to się rzucałam na naczynia, byleby tylko nie stał przed tym zlewem). I że kolejny raz przychodzę do domu i tylko sprzątam. Nawet nie posiedzimy razem.
Przeprosił, wziął gąbkę, skończył zmywać, wieczorem pisał pracę. Zobaczymy, na jak dług ta wspaniała transformacja

I znów mam szklane oczy...
tule...

Cytat:

Btw, wczoraj Olo miał drugie urodzinki. Przeoczyłam jakiś życzenia?
jaki Olo?
Ale i tak wszystkiego dobrego

jakie kłaczki masz?

i wcielaj plan w życie odnośnie sennika to dobry patent

Cytat:
u nas na razie kazali przynieść częściową wyprawkę, reszty sowiem się w poniedziałek na zebraniu, no ale kredek to mówili tylko jedno opakowanie! W końcu w grupie jest 20 dzieci, starczy chyba na rok :P
u nas 29

Cytat:
aaaa bym zapomniała, wczoraj był u nas teść (ze swoją partnerką) ostatni raz widział Maję jak miała 2 tyg Było miło
hoho

Cytat:
Hej, ja po usg.

super! oby córa zdrowa była!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 14:52   #1823
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

Gocha gratuluje!!!!! A imię wybrane? Czy przeoczyłam?
To na pewno wody. Trzymam kciuki za następne usg
Imienia nie mamy, obydwoje z mężem byliśmy pewni (choć nie wiem czemu) że bedzie Olaf :P Teraz dopiero będziemy myśleć bo Olafka brzmi głupio :P
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 14:55   #1824
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Imienia nie mamy, obydwoje z mężem byliśmy pewni (choć nie wiem czemu) że bedzie Olaf :P Teraz dopiero będziemy myśleć bo Olafka brzmi głupio :P
Hehehe...no dziewczynka o imieniu Olaf - dziwnie
A może Ola?

Bika, ja też się zawsze napalę, jak widzę napis wyprzedaż, wchodzę i się okazuje, że jedyna rzecz, która mi się podoba nie jest przeceniona

Hania

Stary 2012-09-06, 14:55   #1825
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
No "Olafka" głupio, ale Oliwka już normlanie
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-06, 14:57   #1826
Gucia0987
Zakorzenienie

Gocha gratuluję córy! I na pewno wszystko będzie ok!
Olafka faktycznie nie brzmi za dobrze Najbliżej do Oleńki i Oliwki

Bika mnie też nie stac na wółczankę, ale chodziło mi o tego rodzaju sklepy Ale widzę, że pozukiwania idą Ci całkiem nieźle.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 15:01   #1827
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Bika mnie też nie stac na wółczankę, ale chodziło mi o tego rodzaju sklepy Ale widzę, że pozukiwania idą Ci całkiem nieźle.
no całkiem, całkiem ale i tak najbardziej zadowolony będzie jak mu na urodzinki zrobię blok czekoladowy - chyba nawet dietę zawiesi z tej okazji

A mi wczoraj koleżanka przyniosła rurki z biedry waniliowe - pierwszy raz je jem, też są pyszne
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-06, 15:06   #1828
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
no całkiem, całkiem ale i tak najbardziej zadowolony będzie jak mu na urodzinki zrobię blok czekoladowy - chyba nawet dietę zawiesi z tej okazji

A mi wczoraj koleżanka przyniosła rurki z biedry waniliowe - pierwszy raz je jem, też są pyszne
Oooo... mój mąż pokochał blok czekoladowy.
Najdziwniejsze, że jakdł go pierwszy raz chyba z 2 miesiące temu

Waniliowe? Waniliowe są dla mnie za słodkie....nie kupuję ich...tylko kakaowe

Dziewczyny, mam dziś taką niemoc twórczą w pracy, że masakra. Każda jedna rzecz zajmuje mi 3x tyle czasu ile normalnie...spaaaać mi się chce przepotwornie

Hania

Stary 2012-09-06, 15:10   #1829
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Oooo... mój mąż pokochał blok czekoladowy.
Najdziwniejsze, że jakdł go pierwszy raz chyba z 2 miesiące temu

Waniliowe? Waniliowe są dla mnie za słodkie....nie kupuję ich...tylko kakaowe

Dziewczyny, mam dziś taką niemoc twórczą w pracy, że masakra. Każda jedna rzecz zajmuje mi 3x tyle czasu ile normalnie...spaaaać mi się chce przepotwornie
No mój też pokochał blok czekoladowy i chyba też pierwszy raz ja mu go zrobiłam

No waniliowe, pierwszy raz je jem bo ogóle to staram się ich nie kupować, ale te faktycznie musza być mega słodkie, bo wlałam sobie soczku do herbatki i jak się jej napiłam po zjedzeniu tych rurek to była mega gorzka

Co do pisania pracy to jakbym była taka nieprzytomnam to bym sobie odpuściła ja tam mam taką zasadę, że lepiej coś robić jak jestem w pełni sił - wtedy mniej się narobię a więcej zrobię
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-06, 15:14   #1830
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No mój też pokochał blok czekoladowy i chyba też pierwszy raz ja mu go zrobiłam

No waniliowe, pierwszy raz je jem bo ogóle to staram się ich nie kupować, ale te faktycznie musza być mega słodkie, bo wlałam sobie soczku do herbatki i jak się jej napiłam po zjedzeniu tych rurek to była mega gorzka
No one są o wiele słodsze niż kakaowe...i dla mnie trochę zajeżdżają chemią.

Cytat:
Co do pisania pracy to jakbym była taka nieprzytomnam to bym sobie odpuściła ja tam mam taką zasadę, że lepiej coś robić jak jestem w pełni sił - wtedy mniej się narobię a więcej zrobię
Ale pisania jakiej pracy?
Ja mówiłam o siedzeniu w pracy ogólnie rzecz biorąc...i pracowanie

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości