Krakowianki - część XIX - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-06, 12:50   #4591
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Krakowianki - część XIX

Malla, on się odgraża, że założy sobie konto

Ale chce pisać same niemiłe rzeczy jak widzi, że czytam jakiś wątek o dziewczynie która marudzi, że nie może sobie nikogo znaleźć, to mówi "napisz jej, że pewnie jest gruba i brzydka"
Troll.

Malla, a po jodze?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 12:51   #4592
nicRu
maszyna, nie człowiek

Jak pomyślałam o olejku to jeszcze bardziej zachciało mi się iść na poprawiające humor zakupy...
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 12:55   #4593
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Malla, on się odgraża, że założy sobie konto
Ale chce pisać same niemiłe rzeczy jak widzi, że czytam jakiś wątek o dziewczynie która marudzi, że nie może sobie nikogo znaleźć, to mówi "napisz jej, że pewnie jest gruba i brzydka"
Troll.
Malla, a po jodze?
Niech zakłada, przyda się tu czasem odmienne zdanie. Wczoraj po raz pierwszy od dawna weszłam na Intymny, a tam wątek o lasce, która odkryła, że jej facet parę lat temu miał konto na portalu erotycznym. I oczywiście w komentarzach same posądzenia, że na pewno autorkę zdradza i ciągle ją okłamuje i w ogóle jest głupia i naiwna.

A po jodze nie będzie czym dojechać
Stary 2012-09-06, 12:59   #4594
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
sen gdzie czarnoskóry mężczyzna na statku uczył mnie tańczyć ()
W sensie... dotrzymywałaś mu kroku?
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 13:00   #4595
lily92920
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny.

Mam nadzieję, że mnie pamietacie jeszcze
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 13:01   #4596
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Niech zakłada, przyda się tu czasem odmienne zdanie. Wczoraj po raz pierwszy od dawna weszłam na Intymny, a tam wątek o lasce, która odkryła, że jej facet parę lat temu miał konto na portalu erotycznym. I oczywiście w komentarzach same posądzenia, że na pewno autorkę zdradza i ciągle ją okłamuje i w ogóle jest głupia i naiwna.

A po jodze nie będzie czym dojechać
O, chyba widziałam ten wątek

A: Blablabla, co robić?
B: Po pierwsze - nie czytać cudzej korespondencji.
A: Nie oczekuje takich odpowiedzi, mam poważny problem!
Stary 2012-09-06, 13:02   #4597
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Jak pomyślałam o olejku to jeszcze bardziej zachciało mi się iść na poprawiające humor zakupy...
Oj mnie też... mimo że teraz właśnie czekam na paczkę z lakierami Essie, licytuję portfel na allegro, za chwilkę klikam seterki oversize, wczoraj przyszła Tangle Teezer, a w poniedziałek pędzę po Melisski
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 13:05   #4598
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:

Czarnoskóry mnie przekonał Przystojny? Jak na desperatkę przystało, zapytam: wolny?

Zaciekawiłaś mnie. Gdzie uczą salsy solo? Nauczysz mnie?

nie wiem czy wolny... ale fajny był

http://www.salsa.krakow.pl/

sexy latino mix/lady styling - pod tymi nazwami kryje się to, co ja nazywam salsą solo czyli właśnie nauka podstawowych kroków salsy/bachaty/i czegostamjeszcze oraz inne "seksowne "ruchy
widzę, że honorują multisporta i inne karty, a pierwsze wejście i tak jest za darmo, więc może sama kiedyś wypróbujesz

i nie nauczę Cię choćbym chciała, bo tancerka ze mnie marna planuje jeszcze jedną edycję "solo", bo niestety teraz kilka zajęć opuściłam...

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
W sensie... dotrzymywałaś mu kroku?

właśnie nie... w śnie też nie umiałam tanczyć, zupełnie jak na jawie

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 13:05   #4599
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

nie
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 13:06   #4600
lily92920
Zakorzenienie

Co u mnie (w skrócie):

1. Nadal jestem z tż.
2. Mam jutro egzamin poprawkowy, to tam kciuki trzymajcie o 10
3. Kiepsko ze zdrowiem. Od maja sie chrzani :/ Wyladowałam w klinice koło, 20 maja, przelezałam swoje, nic mi nie zrobili, leczenia nie zmienili, zakwalifikowali na terapię biologiczną, po czym w dniu kiedy miałam mieć już ją podawana ogarnęli, że mam coś nie tak z płucami, wypisali i kazali bronchoskopię robić już u siebie, na własny koszt, czad Oczywiście wszystko wyszło ok, w tym czasie zrobiła mi sie przetoka Więc zaraz operacja, drenaż... Do tego mega stan zapalny w gardle wiec migdałki też poleciały. I teraz znowu z tą biologiczną wyjechali, ale chcą rezonans brzucha, a terminy sa takie, że zapisali mnie na grudzień

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2012-09-06 o 13:08
Stary 2012-09-06, 13:10   #4601
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Cześć dziewczyny.
Oczywiście, że nie, nie wiem, co sobie w ogóle wyobrażasz

Jak tam, miłość kwitnie?

EDIT: Dżizas Skąd te problemy, to wszystko pokłosie L-C?
Cytat:
Akurat zgadzam się z A. Denerwuje mnie to na Wizażu. Nie szperała w jego mailach czy telefonie w poszukiwaniu sensacji, a połowa postów dotyczy tego, jakie to chamskie tak robić, zaś sedno problemu jest zepchnięte na dalszy plan. Ktoś przychodzi po pomoc i nie oczekuje pouczeń, czego nie robić, tylko jak zachować się w obliczu zaistnienia problemu.
Cytat:
http://www.salsa.krakow.pl/
sexy latino mix/lady styling - pod tymi nazwami kryje się to, co ja nazywam salsą solo czyli właśnie nauka podstawowych kroków salsy/bachaty/i czegostamjeszcze oraz inne "seksowne "ruchy
widzę, że honorują multisporta i inne karty, a pierwsze wejście i tak jest za darmo, więc może sama kiedyś wypróbujesz
i nie nauczę Cię choćbym chciała, bo tancerka ze mnie marna planuje jeszcze jedną edycję "solo", bo niestety teraz kilka zajęć opuściłam...
Dzięki, zajrzę po pracy na stronkę Jakie trzeba mieć obuwie? Jak będziesz się wybierać, to daj znać
Stary 2012-09-06, 13:15   #4602
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:

Moim hiciorem jest wątek "kochany flejtuszek", polecam
Stary 2012-09-06, 13:17   #4603
nicRu
maszyna, nie człowiek

Przy czym jeśli serio ktoś zobaczył przypadkiem, to niech po prostu zapyta. I taka propozycja tam chyba padła, ale nie wiem, jaka była reakcja.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Mam tyły z intymnym i własne problemy, będzie rok akademicki i szukanie powodów, by się nie uczyć, to ponadrabiam
Stary 2012-09-06, 13:19   #4604
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:

Jak tam, miłość kwitnie?

Akurat zgadzam się z A. Denerwuje mnie to na Wizażu. Nie szperała w jego mailach czy telefonie w poszukiwaniu sensacji, a połowa postów dotyczy tego, jakie to chamskie tak robić, zaś sedno problemu jest zepchnięte na dalszy plan. Ktoś przychodzi po pomoc i nie oczekuje pouczeń, czego nie robić, tylko jak zachować się w obliczu zaistnienia problemu.

Dzięki, zajrzę po pracy na stronkę Jakie trzeba mieć obuwie? Jak będziesz się wybierać, to daj znać
obuwie zamienne, a jakie to już od Ciebie zależy. Niby polecają na początek obuwie sportowe, jednak jak dla mnie w tenisówkach raczej średnio "sexy" się wygląda I na obcasach łatwiej jest wg mnie o kobiece ruchy W środę o 21 są ostatnie zajęcia, kurs jest open, więc możesz wpaść

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 13:20   #4605
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Jak tam, miłość kwitnie?

Miłość dobrze, facet, do którego nie byłam na poczatku przekonana, okazał sie aniołem. Na prawdę strasznie mnie wspiera, pomaga, cieszę się, że go mam. W ogóle się nie kłocimy, czasem wkurzamy na siebie, wiadomo jak to jest, ale zaraz wyjasniamy sprawę i wszystko gra (nie to co z pamietnym eksem, ech... )

Tak, wszystko dzięki L-C Upokarzająca choroba. Mam nadzieje, że uda im sie załatwić szybciej ten rezonans, bo obiecali, że pomyślą jak to przyspieszyć i mi ta biologia pomoże, bo teraz jak się jeszcze do poprawek uczę, to mam stres i znowu gorzej i tak w kółko...
Stary 2012-09-06, 13:32   #4606
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Przy czym jeśli serio ktoś zobaczył przypadkiem, to niech po prostu zapyta. I taka propozycja tam chyba padła, ale nie wiem, jaka była reakcja.
Już po paru postach zadzwoniła do niego, potem się spotkali. Koleś się niestety wymigiwał, jak mógł, ale zadziwia mnie to czepianie się Wizażanek o konto, do którego ostatni raz logował się parę lat temu. Zastanawia mnie, czy wszystkie komentatorki są takie bez skazy, mają idealnych facetów, których znają na wylot i związki nudne jak flaki z olejkiem do paznokci
Cytat:
obuwie zamienne, a jakie to już od Ciebie zależy. Niby polecają na początek obuwie sportowe, jednak jak dla mnie w tenisówkach raczej średnio "sexy" się wygląda I na obcasach łatwiej jest wg mnie o kobiece ruchy W środę o 21 są ostatnie zajęcia, kurs jest open, więc możesz wpaść
Myślisz, że taka łamaga mogłaby przyjść na ostatnie zajęcia? Robisz to specjalnie, żeby pokazać, że jesteś lepsza ode mnie!
Cytat:
Miłość dobrze, facet, do którego nie byłam na poczatku przekonana, okazał sie aniołem. Na prawdę strasznie mnie wspiera, pomaga, cieszę się, że go mam. W ogóle się nie kłocimy, czasem wkurzamy na siebie, wiadomo jak to jest, ale zaraz wyjasniamy sprawę i wszystko gra (nie to co z pamietnym eksem, ech... )

Tak, wszystko dzięki L-C Upokarzająca choroba. Mam nadzieje, że uda im sie załatwić szybciej ten rezonans, bo obiecali, że pomyślą jak to przyspieszyć i mi ta biologia pomoże, bo teraz jak się jeszcze do poprawek uczę, to mam stres i znowu gorzej i tak w kółko...
Cieszę się, gdy czytam takie rzeczy o takich beznadziejnych przypadkach, jakim byłaś

Czym jest ta terapia biologiczna?
Stary 2012-09-06, 13:35   #4607
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Już po paru postach zadzwoniła do niego, potem się spotkali. Koleś się niestety wymigiwał, jak mógł, ale zadziwia mnie to czepianie się Wizażanek o konto, do którego ostatni raz logował się parę lat temu. Zastanawia mnie, czy wszystkie komentatorki są takie bez skazy, mają idealnych facetów, których znają na wylot i związki nudne jak flaki z olejkiem do paznokci
Wcale nie! Te wszystkie związki są strasznie ekscytujące, robią ze sobą masę nowych rzeczy, codziennie coś innego, poza tym jak w każdym zdrowym związku dają sobie tonę wolności więc mają również swoje własne hobby i zainteresowania o których później wieczorami rozmawiają, przeplatając te rozmowy szczerymi dyskusjami o uczuciach
Stary 2012-09-06, 13:35   #4608
mereo
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny mogę się podłączyć? Jestem Krakowską studentką

Blogguję:

http://lupus-pilum-mutat.blogspot.com/

Lupus pilum mutat
, non mentem.
--------------------------------------------------------------
http://paper-glass-project.blogspot.com/
mereo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 13:38   #4609
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez mereo Pokaż wiadomość
Cześć opowiedz coś o sobie
Stary 2012-09-06, 13:41   #4610
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Wróciłam i nadrabiam

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Wredna, ja na razie tak sobie luźno rozważam (nie pierwszy raz zresztą). Fakt, że to jest szkoła z której w każdej chwili mogę zrezygnować i w ogóle... z drugiej strony zastanawiam się czy pogodzę ze sobą wszystko co bym chciała, zwłaszcza że skończenie tego zbiegłoby się w czasie z moją magisterką (a nie chciałabym zaczynać 2-letniej szkoły rok przed ukończeniem studiów, bo nie wiem czy potem zostanę w Krakowie). Wizaż i kosmetyka są fajne, ale z drugiej strony zawsze ciągnęło mnie do komputerów, szczególnie programów graficznych, i może to prędzej dałoby się jakoś połączyć z reklamą?
Właśnie ja też ciągle chcę się na coś zapisywać: drugi kierunek, kursy, teraz ta szkoła policealna, ale potem zawsze trafiam na inny pomysł i rezygnuje Teraz stwierdziłam, że chyba jednak nie chcę tej policealnej informatyki, bo jednak w kilka weekendów ciężko będzie dobrze ogarnąć informatykę, na to potrzeba lat. Skupię się na jakimś jednym dziale, na początek zaawansowana znajomość excela.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36310743]
Eeee, tylko się tak wydaje... Mam zdecydowanie za dużo róży i fioletów w porównaniu do np. zieleni...
[/QUOTE]
Też właśnie to zauważyłam.

Cytat:
Napisane przez d0minika_1992 Pokaż wiadomość
Heeej
Znalazłam wasz wątek przez przypadek i chyba od 12 części tak szukam i szukam wątku aktualnego a tu końca nie widać;D
Zastanawiałam się czy napisać, bo z natury to wstydliwa jestem nawet w internecie ale myślę sobie a nuż może będzie fajnie, nie mam nic do stracenia

I tak, jestem Dominika i mam nadzieję, że uda mi się wdrążyć jakoś w wasz wątek dowiedzieć się czegoś ciekawego i czasem oderwać od nudnej rzeczywistości
Hej Czytasz nas od 12 części? Szacun

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Wiecie, że z ta Alterrą była afera o nic? Olejki wrócą, tylko w nowych opakowaniach - z pompką
Jak dobrze, że szukałam ich tylko w jednym Rossmannie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36318575]W końcu kupiłam 3 lakiery Essie za oszłamiającą kwotę 43,17 zł [/QUOTE]
Pokaż

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Jestem już w Polsce
W przyszłym tygodniu będę w Krk, może jakieś spotkanie?
Super Mam nadzieję, że wkrótce się zobaczymy i wszystko opowiesz

Cytat:
Napisane przez Tomaszynka Pokaż wiadomość
O jaaaacie. Tak bardzo chciałam przyjść na jakiekolwiek spotkanie, ale jak na złość w ten weekend idę na weselicho.

Niestety do klubu dostępu nie mam - ale jeśli są tam jakieś istotne informacje dotyczące mojego zamówienia, proszę napisz.
Spotkanie już było
Widzę, że Ola już Ci wszystko wysłała

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
legginsy
Jak mogą to niech u Ciebie na razie sobie poleżą, bo ja nie wiem kiedy by mi pasowało odebrać te rzeczy jak dojrzeję do odebrania to będę do Ciebie pisać, może tak być?
Jasne Żaden problem.

A teraz znikam do pracy

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Hej Opowiedz coś o sobie.

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 13:41   #4611
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Wcale nie! Te wszystkie związki są strasznie ekscytujące, robią ze sobą masę nowych rzeczy, codziennie coś innego, poza tym jak w każdym zdrowym związku dają sobie tonę wolności więc mają również swoje własne hobby i zainteresowania o których później wieczorami rozmawiają, przeplatając te rozmowy szczerymi dyskusjami o uczuciach
Damn, tak myślałam, że muszę się związać z jakąś Wizażanką
Cytat:
Robisz kolczyki... już Cię wielbię!
Stary 2012-09-06, 13:42   #4612
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Orientujecie się jaki kurier przyjedzie mi do firmy w piątek o godz. 16 (nie wcześniej) i dowiezie przesyłkę w poniedziałek? Bez absurdalnych kosztów za extra usługę.
spróbuj TNT ja ostatnio z nimi współpracuję i sobie bardzo chwalę
http://www.tnt.com/express/pl_pl/site/home.html

Cytat:
Gg, a bierzesz jakieś suplementy, chociaż ziołowe, na to? Np. picie pokrzywy albo soku z żurawiny? Ja nie mam problemu z nerkami, ale za to z pęcherzem często...więc łykam urosept, jak mi się przypomni to piję wodę z cytryną rano, herbatki ziołowe, i jakoś to leci ale urofuraginę i tak mam zawsze niedaleko...
nie biorę brałam w ciągu 2miesięcy już 5 czy 6 różnych antybiotyków:/ na chwilę pomagały, ale już po kilku dniach po skończonej kuracji problem wraca.
jutro będę mieć wyniki to zobaczę czy znowu coś jest nie tak

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
a co zrobić, żeby rolki nie obcierały?
a czemu Cię obcierają? nie są za małe?
jeżeli obciera Cię np w kostce to lżejsze sznurowanie+ gruba wysoka skarpetka żeby się nie ściągała

Cytat:
A
1. Czarnoskóry mnie przekonał Przystojny? Jak na desperatkę przystało, zapytam: wolny?

2. Jesteś pewna, że to nerki? Ważne jest, skąd ból, stan zapalny trzeba leczyć, on się wbrew pozorom nie bierze ze zmarznięcia, to drogi moczowe chorują od siedzenia na murach.
Z jajnikami ok, nie paskudzą się nerki od jakiejś cysty? Masz opadającą nerkę?
I najważniejsze: co Mama na to?
1.
2.tak jestem pewna. miałam robione usg, badania moczu, posiew itp. a jak mnie lekarz lekko stuknął w nerki to zobaczyłam gwiazdy
najpierw czułam ból jakby pod żebrami, promieniujący na lewy jajnik, potem zorientowałam się, że to idzie mi od nerek, bo boli mnie odcinek lędźwiowy tzw. okolice tego odcinka. Poza tym w badaniach wyszły mi bakterie i inne jakiś dziwne rzeczy.
na murach nie siedzę, staram się też nie wietrzyć nerek choć kiedyś bywało z tym różnie. no ale umówmy się- w lato raczej trudno o to żeby je przewiać przy temp. +30st.
z jajnikami jest ok, bo miałam badane.
problem polega na tym że mało piję i to może być jeden z powodów chociaż staram się teraz wypijać więcej.
co mama? jak mnie złapał ostry ból i wylądowałam pod kroplówką w szpitalu to się przestraszyła i od tamtej pory to monitoruje, ale czuję, że jeżeli i tym razem mi się pojawią bakterie to będzie trzeba zrobić coś więcej bo nie mogę co 2tyg. być na antybiotyku:/
aaaa i jeszcze zanim dojdzie mi do ostrych bóli zaczynają mi puchnąć oczy

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Noooo zakrawa o paranoję, wiem. Niedługo będą nam skanować oko i wszystkie maszyny na siłce będą się automatycznie same ustawiać pod twoje wymogi i oczekiwania o kurcze! ale pomysła na biznes hehehehe
spóźniłaś się- już to wymyślili
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 13:43   #4613
mereo
Rozeznanie

Cytat:
Cześć opowiedz coś o sobie
Tworzę biżuterię, rysuję, fotografuję to tak w skrócie. No i w końcu zebrałam się na odwagę, żeby coś naskrobać w tym wątku.
Ostatnio szukam fajnego fitnessu, albo dobrego miejsca z pole dance. Ewentualnie joga
Chyba tyle o mnie

Blogguję:

Lupus pilum mutat
, non mentem.
Stary 2012-09-06, 13:49   #4614
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Myślisz, że taka łamaga mogłaby przyjść na ostatnie zajęcia? Robisz to specjalnie, żeby pokazać, że jesteś lepsza ode mnie!

Cieszę się, gdy czytam takie rzeczy o takich beznadziejnych przypadkach, jakim byłaś

Aż żal mi samej siebie, że byłam taka głupia jesli chodzi o eksa. Heh...

Terapia biologiczna to taki rodzaj imunosupersji, przeciwciała pozyskuje się od myszek itd. Podobno na niektórych super działa, na innych wcale...
Stary 2012-09-06, 13:49   #4615
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
2.tak jestem pewna. miałam robione usg, badania moczu, posiew itp. a jak mnie lekarz lekko stuknął w nerki to zobaczyłam gwiazdy
najpierw czułam ból jakby pod żebrami, promieniujący na lewy jajnik, potem zorientowałam się, że to idzie mi od nerek, bo boli mnie odcinek lędźwiowy tzw. okolice tego odcinka. Poza tym w badaniach wyszły mi bakterie i inne jakiś dziwne rzeczy.
na murach nie siedzę, staram się też nie wietrzyć nerek choć kiedyś bywało z tym różnie. no ale umówmy się- w lato raczej trudno o to żeby je przewiać przy temp. +30st.
z jajnikami jest ok, bo miałam badane.
problem polega na tym że mało piję i to może być jeden z powodów chociaż staram się teraz wypijać więcej.
co mama? jak mnie złapał ostry ból i wylądowałam pod kroplówką w szpitalu to się przestraszyła i od tamtej pory to monitoruje, ale czuję, że jeżeli i tym razem mi się pojawią bakterie to będzie trzeba zrobić coś więcej bo nie mogę co 2tyg. być na antybiotyku:/
aaaa i jeszcze zanim dojdzie mi do ostrych bóli zaczynają mi puchnąć oczy
Masakra Miałam początki tego, co Ty, ale bakterie zeszły same, po czym znowu się pojawiły, znowu zniknęły i tak w kółko... Również mało piję, miałam robione badanie statystyczne oceniające, ile wypiłam i ile wysikałam i wyszło fatalnie. A tego dnia starałam się dużo pić
Cytat:
Ostatnio szukam fajnego fitnessu, albo dobrego miejsca z pole dance. Ewentualnie joga
Kolejny plus
To ja polecam tu: http://www.meli-melo.pl/grafik bywam tam w poniedziałki i piątki.
Stary 2012-09-06, 13:50   #4616
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Tworzę biżuterię, rysuję, fotografuję to tak w skrócie. No i w końcu zebrałam się na odwagę, żeby coś naskrobać w tym wątku.
Chyba tyle o mnie
Piąteczka
Studiujesz/pracujesz? Jesteś chętna na spotkania? Co chcesz z nami kupować?

Gg - ale to by wskazywało na to, że za krótko bierzesz te antybiotyki...bo skoro przechodzi a później szybki nawrót, to znaczy, że niedoleczone...ja tak miałam z anginą, i po prostu przedłużyli mi dwukrotnie terapię, aż w końcu wybiło wszystko. Miesiąc brania antybiotyków non stop, ale zadziałało...
Stary 2012-09-06, 13:53   #4617
Malla
Nie depcze krokusów

Cholerka - chyba że bakterie są wybijane, co tworzy świetne podłoże do rozwoju rodzaju opornego na ten antybiotyk...
Stary 2012-09-06, 13:53   #4618
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:

Mnie dziwi, ze autorka sama z siebie nie spytała o co chodzi, skoro zobaczyła mail przypadkiem, a na konto nikt dawno się nie logował... Pewnie ją zdradzał zanim ją poznał. I głupi myślał, że dzięki temu jest bezpieczny, a ona chciała się upewnić, że wizażanki sądzą tak samo !
Stary 2012-09-06, 13:54   #4619
lily92920
Zakorzenienie

Nie wiecie czy w Accessorieze jest jeszcze wyprzedaż?
Stary 2012-09-06, 13:54   #4620
mereo
Rozeznanie

Cytat:
Piąteczka
Studiujesz/pracujesz? Jesteś chętna na spotkania? Co chcesz z nami kupować?

Gg - ale to by wskazywało na to, że za krótko bierzesz te antybiotyki...bo skoro przechodzi a później szybki nawrót, to znaczy, że niedoleczone...ja tak miałam z anginą, i po prostu przedłużyli mi dwukrotnie terapię, aż w końcu wybiło wszystko. Miesiąc brania antybiotyków non stop, ale zadziałało...
Studiuję Jestem jak najbardziej chętna na spotkania. Ostatnio zamarzyły mi się nietypowe spodnie ;p ale większe zakupy ciuchowe dopiero w październiku... Chociaż pewnie i tak nie wytrzymam i kupię coś zupełnie niezwiązanego z tym, co sobie zaplanowałam.

Malla- zaczęłabym gdzieś dopiero od października pewnie fajnie byłoby mieć z kim chodzić. Mówisz o tym: "burleska i lady styling Sara" ? Czy joga ?

Blogguję:

Lupus pilum mutat
, non mentem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości