Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-06, 14:27   #3901
hikari91
Zadomowienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
Ja bardzo polecam oglądnąć starsze filmy ByAnnaMArta, bo jest to osoba z niezwykłym poczuciem humoru i osobiście bardzo trafia w mój gust i mnie rozśmiesza
pamietam jej genialny filmik 'no make up week'

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 14:27   #3902
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Cos czuję że wypowiedz o "modelu matki Polki" będzie wrzał
Mamusie z chorobą odpieluszkową zaraz ją zjedzą na miękko.

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36360794]Ja zawsze mówię niech każdy wygląda jak chce, ale bądź co bądź grubasów też ludzie nieźle obgadują :P[/QUOTE]

Grubasom dostaje się bardziej - ludzie szybciej zauważą, że grubemu się wylewa sadełko, niż że na chudym wisi ubranie.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 14:43   #3903
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
pamietam jej genialny filmik 'no make up week'
aaa to już wiem skąd ją zna teraz , bo mi się kojarzyła ale nie wiedziałam z czym i gdzie a to był ten filmik
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 14:50   #3904
lemka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
Już pomijając to, czy te buty działają czy to ściema... Czy szczupłe dziewczyny nie mogą sobie modelować pupy. Tu nie chodzi przecież o spalanie tłuszczu i zrzucanie kilogramów, tylko o wzmacnianie mięśni.

Co chwila widzę komentarze, że szusz wygląda tragicznie, za to moim zdaniem więcej youtubowiczek wygląda tragicznie z przechyłem w drugą stronę, ale kultura powstrzymuje mnie przed krytykowaniem czegoś, na co być może nie mają wpływu.
Też to zauważyłam. Jak ktoś jest "grubaskiem" to nie wolno słowa powiedzieć, ale jak jest szczupła dziewczyna, to zaraz jakieś dobre dusze mówią, że lepiej wyglądała wcześniej, teraz wygląda za chudo itd. Dla mnie Szusz wyglądała ok zarówno wcześniej jak i teraz, a niektóre komentarze na temat jej wagi są po prostu niekulturalne.
Stary 2012-09-06, 14:58   #3905
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Ja tam nie zauważam tego, że niby o chudych można powiedzieć wszystko i jest cacy, a jak ktoś wytknie grubej dziewczynie nadwagę to masa obrończyń się pojawia.
Sorry, ale przecież jak mówi się o chudych dziewczynach to tez pojawia się masa obrończyń, które zaraz walą argumenty, że chude można jechać, a grube już nie

Nie widzę różnicy, czy powiem o Digitalgirl, że jest przy kości, czy o Szusz, że jest chudzielcem, bo to i to jest prawda i nie widzę nic obraźliwego w tym, że twierdzę, że zarówno Szusz jak i Digital mi się podobała w wcześniejszej wersji.
Nikt nie napisał tutaj w chamski sposób o Szusz, że jest sasuszonym szkieletorem, więc nie wiem skąd się bierze to oburzenie. Przeciez jesteśmy na FORUM PLOTKOWYM, to plotkujemy, haloooo
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 15:06   #3906
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Ja tam nie zauważam tego, że niby o chudych można powiedzieć wszystko i jest cacy, a jak ktoś wytknie grubej dziewczynie nadwagę to masa obrończyń się pojawia.
Sorry, ale przecież jak mówi się o chudych dziewczynach to tez pojawia się masa obrończyń, które zaraz walą argumenty, że chude można jechać, a grube już nie

Nie widzę różnicy, czy powiem o Digitalgirl, że jest przy kości, czy o Szusz, że jest chudzielcem, bo to i to jest prawda i nie widzę nic obraźliwego w tym, że twierdzę, że zarówno Szusz jak i Digital mi się podobała w wcześniejszej wersji.
Nikt nie napisał tutaj w chamski sposób o Szusz, że jest sasuszonym szkieletorem, więc nie wiem skąd się bierze to oburzenie. Przeciez jesteśmy na FORUM PLOTKOWYM, to plotkujemy, haloooo
Dokładnie.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 15:08   #3907
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Szczerze to wolałabym filmik o cv i rekrutacji w wydaniu kogoś, kto siedzi w temacie od lat, a nie od miesiąca, kogoś kto jest specjalistą. Wszystko również zależy od branży. Kornela nie wzbudziła we mnie sympatii tym filmikiem i faktycznie widać niewielką sodówkę, po ( szczerze mówiąc) króciutkim okresie pracy.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 15:10   #3908
Selfish Girl
Life is a drink ...

Od dwóch tygodnii (chyba).... dostała wyższy stołek i już będzie pouczać kto jakie CV i jeszcze będzie żądała przeprosin bo ktoś ją zmierzył ...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 15:12   #3909
mivol
Rozeznanie

Cytat:

Nie widzę różnicy, czy powiem o [B]Digitalgirl, że jest przy kości, czy o Szusz, że jest chudzielcem[B], bo to i to jest prawda i nie widzę nic obraźliwego w tym, że twierdzę, że zarówno Szusz jak i Digital mi się podobała w wcześniejszej wersji.
To już tak dla poprawności: jak jedną mianujesz chudzielcem druga powinna być per grubaską. Jak szusz ma nóżki jak patyczki to napiszmy, że jakaś inna ma balerony. Skoro jest trzcinką to niech te grube będą świnkami? - ale to już nie brzmi za poprawnie co nie?
mivol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 15:16   #3910
Hermit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Szczerze to wolałabym filmik o cv i rekrutacji w wydaniu kogoś, kto siedzi w temacie od lat, a nie od miesiąca, kogoś kto jest specjalistą. Wszystko również zależy od branży. Kornela nie wzbudziła we mnie sympatii tym filmikiem i faktycznie widać niewielką sodówkę, po ( szczerze mówiąc) króciutkim okresie pracy.
dokladnie to samo sobie pomyslalam gdy wlaczylam ten filmik sama jestem na rynku pracy od czterech lat (z hakiem) i w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby zacząć udzielać rad innym, bo w końcu, co ja tam wiem.
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 15:19   #3911
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:

Do Korneli nic nie mam, ale uważam, że ma jeszcze za małe doświadczenie, żeby nakręcić filmik tego typu.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-09-06, 15:23   #3912
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
dokladnie to samo sobie pomyslalam gdy wlaczylam ten filmik sama jestem na rynku pracy od czterech lat (z hakiem) i w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby zacząć udzielać rad innym, bo w końcu, co ja tam wiem.
Ja wiem,że mowa tu o branży odzieżowej i pracy jako sprzedawca, ale jak ktoś jest nieogarnięty, nie lubi ludzi, jest mało kulturalny i leniwy to taki filmik nic mu nie da, bo swojej natury nagle magicznie nie zmieni. Natomiast osoby ogarnięte raczej wiedzą,że przynosząc cv trzeba zrobić dobre wrażenie, być uśmiechniętą, pewną i energiczną, trzeba wykazać się chęcią do pracy i nie można stać jak słup soli. Wydaje mi się,że takie rzeczy są oczywiste po prostu.

Stary 2012-09-06, 15:25   #3913
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mivol Pokaż wiadomość
To już tak dla poprawności: jak jedną mianujesz chudzielcem druga powinna być per grubaską. Jak szusz ma nóżki jak patyczki to napiszmy, że jakaś inna ma balerony. Skoro jest trzcinką to niech te grube będą świnkami? - ale to już nie brzmi za poprawnie co nie?
To już takie łapanie za słówka
I wybacz dziwi mnie, że dla ciebie nazwanie kogoś trzcinką jest równie obraźliwe co nazwanie świnią...
Trzcinka to wg mnie określenie pieszczotliwe dość, tak samo jak bułeczka na osobę grubą...
Co innego kostucha, szkieletor itp, no to może być na równi ze świnią, prosiakiem i innymi takimi.

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

Do Korneli nic nie mam, ale uważam, że ma jeszcze za małe doświadczenie, żeby nakręcić filmik tego typu.
Kto to jest ta Kornelia
Dacie link?
Bo ciągle kornelia i kornelia, a ja nie wiem o kogo chodzi
Stary 2012-09-06, 15:30   #3914
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Oglądam wrzucone tu odcinki Mistrzyni Makijażu i muszę stwierdzić, że Digital jest wręcz stworzona do pracy w telewizji! Jest tak naturalna i pewna siebie jakby robiła to od lat. Super! Digital, masz dar - mam nadzieję oglądać Cię w tv jak najdłużej.

Stary 2012-09-06, 15:31   #3915
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Kto to jest ta Kornelia
Dacie link?
Bo ciągle kornelia i kornelia, a ja nie wiem o kogo chodzi
A o tę dziewczynę i ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=64M3x...&feature=g-u-u

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-09-06, 15:36   #3916
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki, w życiu jej nie widziałam na oczy, nie wiem jak to się stało skoro wszytskie ją znacie
Stary 2012-09-06, 15:39   #3917
Varicella
Rozeznanie

Cytat:
Rose gold wróciło.
Stary 2012-09-06, 15:41   #3918
Hermit
Zadomowienie

Cytat:
Ja wiem,że mowa tu o branży odzieżowej i pracy jako sprzedawca, ale jak ktoś jest nieogarnięty, nie lubi ludzi, jest mało kulturalny i leniwy to taki filmik nic mu nie da, bo swojej natury nagle magicznie nie zmieni. Natomiast osoby ogarnięte raczej wiedzą,że przynosząc cv trzeba zrobić dobre wrażenie, być uśmiechniętą, pewną i energiczną, trzeba wykazać się chęcią do pracy i nie można stać jak słup soli. Wydaje mi się,że takie rzeczy są oczywiste po prostu.
Vampi, z twoim stażem na wątku powinnaś się już przyzwyczaić, że YTberki często traktują swoich widzów jak 'inteligentnych inaczej'.
nigdy nie zapomne pewnej laski, tu z reszta zalinkowanej, ktora trzymajac w dloni flakon perfum przez kilka minut opisywala jego wyglad. chyba niewidomi nie wlaczaja filmikow na YT?
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 15:43   #3919
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
Vampi, z twoim stażem na wątku powinnaś się już przyzwyczaić, że YTberki często traktują swoich widzów jak 'inteligentnych inaczej'.
nigdy nie zapomne pewnej laski, tu z reszta zalinkowanej, ktora trzymajac w dloni flakon perfum przez kilka minut opisywala jego wyglad. chyba niewidomi nie wlaczaja filmikow na YT?
True story. Kolory samoprzylepnych karteczek też warto wymienić

Stary 2012-09-06, 15:43   #3920
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

A nie chce mi się nawet oglądac tego filmiku do końca tej Kornelii, takie smętalosy wali
Stary 2012-09-06, 15:44   #3921
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
w KasiD najbardziej lubię to, że pojawia się rzadko ale NIGDY się nie tłumaczy czemu nie było jej tyle czasu, np. że nie miała czasu, dużo pracy, chomik jej zdechł i inne takie.

Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
Co chwila widzę komentarze, że szusz wygląda tragicznie, za to moim zdaniem więcej youtubowiczek wygląda tragicznie z przechyłem w drugą stronę, ale kultura powstrzymuje mnie przed krytykowaniem czegoś, na co być może nie mają wpływu.
o to, to, parę youtubowiczek ma nadwagę ale o tym się nie mówi...

Cytat:
dziękuję!
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 15:45   #3922
mivol
Rozeznanie

Cytat:
To już takie łapanie za słówka
I wybacz dziwi mnie, że dla ciebie nazwanie kogoś trzcinką jest równie obraźliwe co nazwanie świnią...
Trzcinka to wg mnie określenie pieszczotliwe dość, tak samo jak bułeczka na osobę grubą...
Co innego kostucha, szkieletor itp, no to może być na równi ze świnią, prosiakiem i innymi takimi.
Nie świniami tylko świnkami! :P Mi tam te wszystkie określenia wydają się być wybitnie nieprzyjemne: bułeczka, trzcinka, beczułka - brrr :P
mivol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 16:05   #3923
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Świnie i świnki to to samo, co Kostucha i kostuszka
To po prostu chyba kwestia wrażliwości danego człowieka i sposobu w jaki się wyraża na codzień
Stary 2012-09-06, 16:13   #3924
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
A nie chce mi się nawet oglądac tego filmiku do końca tej Kornelii, takie smętalosy wali
porażka kornelio, wiem że podczytujesz ten wątek, ale na tym filmiku udajesz wielką specjalistkę od spraw rekrutacji jakbyś na tym stanowisku z 15 lat przepracowała...
tak wielka menagerka się zrobiła z ciebie, nie musisz co chwilę tego podkreślać , a z tym porówaniem i oparciem o ladę i pytaniem ile , to pojechałaś... samo to że pytanie o zarobki uważasz conajmniej niestosownym świadczy o BRAKU wiedzy w zakresie ,ponieważ praca zarobkowa to nie fundacja charytatywna....
soryy,.. ale nie tylko mi podpadłaś pani spec od spraw rekrytacji

Edytowane przez isabelka00
Czas edycji: 2012-09-06 o 16:14
isabelka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 16:31   #3925
cattt
Mrs Mrau

Czy tylko mnie rozbawia jak szusz nosi torebkę?
Tzn rozumiem,że torba z krótkimi uszami musi być tak noszona,ale szusz zawsze jakoś tak sztywno wygląda,zero luzu..i to ramię zawsze tak zgięte jak po zastrzyku,max do góry
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 16:34   #3926
agatekm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Czy tylko mnie rozbawia jak szusz nosi torebkę?
Tzn rozumiem,że torba z krótkimi uszami musi być tak noszona,ale szusz zawsze jakoś tak sztywno wygląda,zero luzu..i to ramię zawsze tak zgięte jak po zastrzyku,max do góry

Może ma zawsze ciężką i tylko tak jej wygodnie.
Kot z Twojego avatarka też jakoś sztywno niesie torebkę.
agatekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 16:36   #3927
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez agatekm Pokaż wiadomość
Może ma zawsze ciężką i tylko tak jej wygodnie.

rzeczywiście..
Kurde...przyganiał kocił garnkowi
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 16:41   #3928
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez agatekm Pokaż wiadomość
Ale zobacz jaka ta torba wielka przy tym kocie. Co tu sie dziwić.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 16:46   #3929
agatekm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Ale zobacz jaka ta torba wielka przy tym kocie. Co tu sie dziwić.
To fakt...
agatekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 16:56   #3930
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
porażka kornelio, wiem że podczytujesz ten wątek, ale na tym filmiku udajesz wielką specjalistkę od spraw rekrutacji jakbyś na tym stanowisku z 15 lat przepracowała...
tak wielka menagerka się zrobiła z ciebie, nie musisz co chwilę tego podkreślać , a z tym porówaniem i oparciem o ladę i pytaniem ile , to pojechałaś... samo to że pytanie o zarobki uważasz conajmniej niestosownym świadczy o BRAKU wiedzy w zakresie ,ponieważ praca zarobkowa to nie fundacja charytatywna....
soryy,.. ale nie tylko mi podpadłaś pani spec od spraw rekrytacji
No może za bardzo się wczuła, ale jest osobą młodą i chyba ma prawo odbierać to jako drobny sukces. Na pewno nie wiąże całej swojej przyszłości ze sklepem, ale będąc w jej wieku też by mnie ucieszył taki awans.

Nie wiem, czemu wszystkie tak negatywnie odebrałyście ten jej filmik. Nie żebym jakoś wielką obrończynią była, ale od czasu do czasu ją oglądam i wydaje mi się, że to ułożona dziewczyna, która nie ma przeciągu w mózgu

Co do pogrubionego... Chyba niedokładnie słuchałaś co powiedziała!

Przecież ona ma rację! Jak idziesz gdzieś złożyć CV to przecież na wejściu nie walisz z tekstem ''Tej, ile tu zarobię, bo nie wiem, czy jest sens w ogóle składać to CV?'' Przecież takie sprawy są bardzo delikatne i omawiane na dalszym etapie rekrutacji zazwyczaj.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości