Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-06, 15:33   #2941
kism
Wtajemniczenie

Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
dobra, już nic nie piszę
chociaż to też była odpowiedź na to, co napisała cate_
Nie wspomniałaś o cate, a o moim pytaniu, dlatego wyszło zupełnie tak i ja tak odebrałam, jakby to było do mnie.
Ależ właśnie pisz jak najbardziej! Do niedawna nie było dnia, żebyś nic nie napisała Jeśli już przyjąć, że istnieje jakaś niechęć w wątku do grupy, to jej przyczyny upatrywałabym w tym, że coraz więcej aktywnych dziewczyn znika i coraz mniej piszą "tu", a coraz więcej "tam", więc sprawia to jakiś żal czy pryzkrość. A coraz mniej osób ma ochotę uczestniczyć w tajnych wątkach/klubach/mailach. Niedawno andzya pisała, że jest w grupie selekcja i tylko zaufane osoby, a dziś widać, że jednak nie. Zdarza się przykra rzecz na naszym wątku trzeci raz, więc zakładam, że może zdarzyć się jeszcze nie raz...
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 15:44   #2942
szerylka
BAN stały

Cytat:
dobra, już nic nie piszę
chociaż to też była odpowiedź na to, co napisała cate_
Wasze podejrzenia co do meila mnie bardzo smieszą ...bo to moje zdjęcia jako pierwsze zostały skomentowane i wiem przez kogo ,ty je skomentowałaś ...nie zapominajcie równiez kto pomagał odzyskać wam meila,tak,tak ja starałam się odzyskać pisząc nawet wiadomość w tej sprawie do moderatorów gmaila ,więc to co piszesz to kolejne twoje urojenie .Sprawa numer 2 te twoje tłumaczenie się że nie widzisz nic złego w obrabianiu komus tyłka ...porażka co ci do czyjegoś małżeństwa ? nie powinno Cię to nawet interesować ,tak jak jeszcze napisałaś że to nie obgadywanie tylko zwykła wymiana zdań ...bosheee sailormary tez została nazwana wyrodną matką bo zabrała dziecko na wakacje,bo pokazuje gołego cyca do zdjęć itp...itd wiele bym mogła jeszcze o Tobie napisać Gaaaaaaaaaaabi ale szkoda mi czasu na to ,teraz chcesz się wybielić i zwalić wszystko na mnie ..że niby ja miałam coś wspólnego z pocztą zamiast rzucać oskarżenia udowodnij mi to ! ja Ci potrafiłam udowodnić nigdy nie napisałam nic czego nie byłabym pewna .Jesteś po 30 a myślisz jak 5-letnie dziecko .
Koniec w tym temacie .
szerylka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 15:51   #2943
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szerylka Pokaż wiadomość
Wasze podejrzenia co do meila mnie bardzo smieszą ...bo to moje zdjęcia jako pierwsze zostały skomentowane i wiem przez kogo ,ty je skomentowałaś ...nie zapominajcie równiez kto pomagał odzyskać wam meila,tak,tak ja starałam się odzyskać pisząc nawet wiadomość w tej sprawie do moderatorów gmaila ,więc to co piszesz to kolejne twoje urojenie .Sprawa numer 2 te twoje tłumaczenie się że nie widzisz nic złego w obrabianiu komus tyłka ...porażka co ci do czyjegoś małżeństwa ? nie powinno Cię to nawet interesować ,tak jak jeszcze napisałaś że to nie obgadywanie tylko zwykła wymiana zdań ...bosheee sailormary tez została nazwana wyrodną matką bo zabrała dziecko na wakacje,bo pokazuje gołego cyca do zdjęć itp...itd wiele bym mogła jeszcze o Tobie napisać Gaaaaaaaaaaabi ale szkoda mi czasu na to ,teraz chcesz się wybielić i zwalić wszystko na mnie ..że niby ja miałam coś wspólnego z pocztą zamiast rzucać oskarżenia udowodnij mi to ! ja Ci potrafiłam udowodnić nigdy nie napisałam nic czego nie byłabym pewna .Jesteś po 30 a myślisz jak 5-letnie dziecko .
Koniec w tym temacie .
z pocztą może nie,ale screen'em Ty uprzejmie doniosłaś. Myślę,że możesz być dumna z tego,jaka jesteś cwana i jak to udało Ci się komuś dowalić. Fajne uczucie? Siedziałaś z nami i teraz się mścisz. Niesamowite,widzę,że ludzie niektórzy się po prostu nudzą.

Tak jak Ci zresztą napisałam,żałuję,że jestem taka głupia i naiwna,że Ci zaufałam,baa jeszcze było mi przykro,że Cię z grupy usuwam. Niesamowite,może kiedyś z tego wyrosnę. A Ty najzwyczajniej w świecie, bezczelnie wykorzystałaś to. Mam nadzieję,że dziewczyny na forum będą miały się na baczności przed Tobą,bo nie jesteś osobą,z którą powinno się wdawać w dyskusję, o zaufaniu już nawet nie wspomnę.

Edytowane przez andzya
Czas edycji: 2012-09-06 o 15:55
andzya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 16:00   #2944
szerylka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
z pocztą może nie,ale screen'em Ty uprzejmie doniosłaś. Myślę,że możesz być dumna z tego,jaka jesteś cwana i jak to udało Ci się komuś dowalić. Fajne uczucie? Siedziałaś z nami i teraz się mścisz. Niesamowite,widzę,że ludzie niektórzy się po prostu nudzą.

Tak jak Ci zresztą napisałam,żałuję,że jestem taka głupia i naiwna,że Ci zaufałam,baa jeszcze było mi przykro,że Cię z grupy usuwam. Niesamowite,może kiedyś z tego wyrosnę. A Ty najzwyczajniej w świecie, bezczelnie wykorzystałaś to. Mam nadzieję,że dziewczyny na forum będą miały się na baczności przed Tobą,bo nie jesteś osobą,z którą powinno się wdawać w dyskusję, o zaufaniu już nawet nie wspomnę.
Nie mów mi o przykrości usunęłaś mnie z grupy na prośbę Gaaaaabi ponieważ jak to ona stwierdziła nie lubi mnie a to tylko dlatego że mam inne poglądy niż ona ...więc o czym ta rozmowa nie mszczę się ale odwdzięczam się Pani G co do screena jeśli mi to udowodnicie to możecie śmiało pisać że to ja go wysłałam ...macie w grupie 21 dziewczyn tak,tak ale zaraz się wytłumaczycie tym iż tylko mi nie ufacie i że to na pewno ja yhym
Stary 2012-09-06, 16:45   #2945
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
Koniec w tym temacie .
nie, nie ja to napisałam na mailu, ale w 100% się z tym zgadzam. Przypomnę wszystkim, że ktoś napisał, że zdjęcia są obrobione w photoshopie. Tak faktycznie było więc nie widzę powodu do obrażania się. Chyba jak ktoś sobie robi efekt "gładka skóra", to liczy się z tym, że inni też to widzą. Komentować mógł każdy, w końcu po to zdjęcia dodałaś A że liczyłaś na ochy i achy, a tu pomidor przykro mi No i jakie masz dowody na to, że to ja skomentowałam?
Ty się chciałaś za to zemścić. Podejrzewałaś, że napisała to _agata, bo Ona jest chyba najbardziej bezpośrednia z nas i wstawiłaś chamskie zdjęcia, które miały niby pokazywać poorany brzuch _agaty. Jak zrobiło się o tym głośno i Dziewczyny chciały znaleźć sprawcę, to zlikwidowałaś maila. Ot co. A to, że pisałaś niby do moderatorów....terefere. Możesz tutaj teraz ściemniać, że do samego watykanu pisałaś. Chciałaś po prostu odsunąć od siebie podejrzenia, ale ci się nie udało- jak widać.

Jeśli tak wszystko możesz udowodnić i jesteś wszystkiego pewna, to proszę- udowodnij mi, że pisałam na fb cokolwiek o sailo. Wszystko co miałam Jej do powiedzenia, napisałam swego czasu na wizażu.

Wszyscy wiedzą, że z kotkiem nie darzymy się sympatią, ale nie o to chodzi. Faktycznie, nic mnie nie obchodzi małżeństwo kotka więc po co o tym pisze??? A jeśli już pisze, to mam prawo to komentować.

I ten twój apel "nie zapomnicie również kto...tak tak, ja..." powinien brzmieć "nie zapomnijcie również kto jest szumowiną na tym wątku i kablem, tak tak, ja"

...nie ośmieszaj się już więcej! Albo w sumie, ośmieszaj się, przynajmniej jest się z czego pośmiać

Aaaaa i dziękuję Ci bardzo za odmłodzenie Miło mi
I cieszę się bardzo, że akurat moja osoba wzbudza takie Twoje zainteresowanie

Cytat:
Nie mów mi o przykrości usunęłaś mnie z grupy na prośbę Gaaaaabi ponieważ jak to ona stwierdziła nie lubi mnie a to tylko dlatego że mam inne poglądy niż ona ...więc o czym ta rozmowa nie mszczę się ale odwdzięczam się Pani G co do screena jeśli mi to udowodnicie to możecie śmiało pisać że to ja go wysłałam ...macie w grupie 21 dziewczyn tak,tak ale zaraz się wytłumaczycie tym iż tylko mi nie ufacie i że to na pewno ja yhym
Próśb było więcej, bo praktycznie wszystkie Dziewczyny Ciebie tam nie lubiły
A odwdzięczać się możesz do woli. Robisz to w tak ośmieszający siebie sposób, że aż warto cię prowokować do wypowiedzi
Nic ci niestety nie wyjdzie z tego "odwdzięczania" się, bo masz za krótkie nogi na te progi.
Buziaczki kabelku

Edytowane przez Gaabbi
Czas edycji: 2012-09-06 o 16:52
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 16:59   #2946
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Koniec w tym temacie .
Musze się wtracicAkurat sailormary nikt nie nazwał wyroda matką!Zreszta tutaj też wiele dziewczyn pisało co mysli o wyjezdzie z tak małym dzieckiem w takie upały.Pozatym jeśli chodzi o goły cycek to było zdziwienie że ona karmi publicznie,wiele dziewczyn się tego wstydzi ale nikt nie napisał czegos złego na ten temat.Daj juz spokój bo sama tez pisałaś na _agatę.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 17:07   #2947
szerylka
BAN stały

Cytat:
nie, nie ja to napisałam na mailu, ale w 100% się z tym zgadzam. Przypomnę wszystkim, że ktoś napisał, że zdjęcia są obrobione w photoshopie. Tak faktycznie było więc nie widzę powodu do obrażania się. Chyba jak ktoś sobie robi efekt "gładka skóra", to liczy się z tym, że inni też to widzą. Komentować mógł każdy, w końcu po to zdjęcia dodałaś A że liczyłaś na ochy i achy, a tu pomidor przykro mi No i jakie masz dowody na to, że to ja skomentowałam?
Ty się chciałaś za to zemścić. Podejrzewałaś, że napisała to _agata, bo Ona jest chyba najbardziej bezpośrednia z nas i wstawiłaś chamskie zdjęcia, które miały niby pokazywać poorany brzuch _agaty. Jak zrobiło się o tym głośno i Dziewczyny chciały znaleźć sprawcę, to zlikwidowałaś maila. Ot co. A to, że pisałaś niby do moderatorów....terefere. Możesz tutaj teraz ściemniać, że do samego watykanu pisałaś. Chciałaś po prostu odsunąć od siebie podejrzenia, ale ci się nie udało- jak widać.

Jeśli tak wszystko możesz udowodnić i jesteś wszystkiego pewna, to proszę- udowodnij mi, że pisałam na fb cokolwiek o sailo. Wszystko co miałam Jej do powiedzenia, napisałam swego czasu na wizażu.

Wszyscy wiedzą, że z kotkiem nie darzymy się sympatią, ale nie o to chodzi. Faktycznie, nic mnie nie obchodzi małżeństwo kotka więc po co o tym pisze??? A jeśli już pisze, to mam prawo to komentować.

I ten twój apel "nie zapomnicie również kto...tak tak, ja..." powinien brzmieć "nie zapomnijcie również kto jest szumowiną na tym wątku i kablem, tak tak, ja"

...nie ośmieszaj się już więcej! Albo w sumie, ośmieszaj się, przynajmniej jest się z czego pośmiać

A odwdzięczać się możesz do woli. Robisz to w tak ośmieszający siebie sposób, że aż warto cię prowokować do wypowiedzi
Nic ci niestety nie wyjdzie z tego "odwdzięczania" się, bo masz za krótkie nogi na te progi.
Buziaczki kabelku
he he jak niby miałam podejrzewać Agatę skoro nie przypominam sobie abym z nią kiedykolwiek zamieniła zdanie,nie znam jej nigdy nie widziałam jej zdjęć więc to co piszesz jest idiotyczne
Stary 2012-09-06, 17:10   #2948
andzya
Zakorzenienie

myślę,że trzeba zakończyć już jakąkolwiek wymianę zdań z Panią Sylwią K. bo do niczego nie prowadzi. Ja mam czarno na białym jej przyznanie się do tego co zrobiła i to wystarczy. Dziewczyna zabija nudę,robiąc jakieś dziwne akcje przez internet,bo w życiu prywatnym jej tego brakuje.I tyle.
Stary 2012-09-06, 17:11   #2949
szerylka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Musze się wtracicAkurat sailormary nikt nie nazwał wyroda matką!Zreszta tutaj też wiele dziewczyn pisało co mysli o wyjezdzie z tak małym dzieckiem w takie upały.Pozatym jeśli chodzi o goły cycek to było zdziwienie że ona karmi publicznie,wiele dziewczyn się tego wstydzi ale nikt nie napisał czegos złego na ten temat.Daj juz spokój bo sama tez pisałaś na _agatę.
Tak tak teraz będziecie wszystkie się wybielały i tłumaczyły he he żałosne ... jakie to wy święte jesteście masakra kla ski:
Stary 2012-09-06, 17:12   #2950
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

aj często nie włażę na wątek przez panią M.która na początku narobiła bałaganu a teraz się ulotniła i powiem szczerze, że to jest dziecinne i już dajcie spokój

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 17:16   #2951
Gaabbi
Wtajemniczenie

Każda z nas się do obgadywania przyznaje, bo to nic złego.
Natomiast to co ty robisz bije nas na głowę. Powinnaś dostać nagrodę mąciciela roku
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 17:18   #2952
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć.
Zastanawiam się tylko czym sobie na to zapracowałam?
Dlaczego jeśli ktoś ma coś do powiedzenia nie powie mi tego wprost tylko za plecami...?

Ja ani nie byłam w grupie, ani nie jestem. Po wcześniejszych akcjach z udziałem innego użytkownika postanowiłam, że wszystkie kluby, tajne grupy i maile nie mają sensu.
Jest dokładnie tak, jak mówisz. Poza plecami, wśród klakierów. Na ogólnym nie warto obrabiać komuś tyłka, bo nóż widelec ktoś weźmie stronę obgadywanej osoby, a tak to wszyscy się zgodzą i razem pośmieją. Większa frajda i nie trzeba bać się ewentualnej konfrontacji.

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
"nie pierwszy raz zrobił się kwas" , zapomnijmy o tym, każdy powiedział co sądzi, nalezy teraz oczyścić atmosfere i wrócić na dawną ścieżkę.

co możecie polecić na wrzeszczącego ząbkującego bobasa?
DENTINOX!

Przede wszystkim bardzo dziękuję dziewczyny za wszytskie miłe PW, które dzisiaj dostałam miło wiedzieć, że jest Was więcej, niż dwie

Nikt nie kazał mnie żałować po moich "wynurzeniach". Nie pisałam tego po to, żeby mnie ktoś pożałował, a żeby się poradzić, jak załatwić sprawę. Wyciągnąć wniosek, że mój mąż przespał się z moją przyjaciółką po tym, jak napisałam, że jej smsy jednoznacznie wskazują na coś zupełnie przeciwnego wymaga wybitnie złej woli. Ale oczywiście najlepiej nie przyjmowac faktów do wiadomości. Oczywiście, przespała się z moim mężem i udaje, że w ogóle nie mieli kontaktu i że w ogóle nic nie wie, że dzwoniła i pisała. Dodam, że mój mąż musiałby baaardzo ją kochać, żeby być napalonym na seks z nią, bo po bardzo ciężkim porodzie ma tak poszarpane krocze, blizna na bliźnie po kilkudziesięciu szwach, że wygląda to podobno masakrycznie, co sama mówiła nam w kontekście mojego lekkiego porodu. Faktycznie, zarąbiście to podniecające dla przeciętnego, normalnego faceta, który kobiety nie kocha, normalnie rzuciłby się na niąjest bliznoholikiem
Ale właśnie, nawet to wolałabym przeczytać na wizażu, a nie po kątach.

Mój mąż jest kulturalnym facetem i ja uważam to za zupełnie normalne, że jak jest się razem pół dnia, to je się razem obiad. To jest takie dziwne???? kolega mojego męża również postawił obiad jej koleżance, chociaż ma żonę, to pewnie przespał się z jej koleżanką. Razem, we czwórkę, uprawiali seks grupowy. Nota bene ja też byłam z jej Piotrkiem na kawie, bo coś załatwialiśmy i zaprosił mnie potem na kawę. Na bank się z nim za tę kawę przespałam. Kocham taki tok myślenia. Chyba zostaniemy z mężem swingersami
Ja też jak wracam z kolegami i koleżankami z konferencji, to koledzy nas zapraszają na obiad i wydaje mi się to zupełnie normalne i naturalne. Nie wiem, może na północy Polski panują jakieś inne zwyczaje i kultura jest inaczej pojmowana. Czy może być bardziej męskie rozwiązanie niż całkowite zerwanie kontaktu i powiadomienie mnie o tym, co miało miejsce???? Raczej chyba mało męskie by było udawanie, że nic się nie stało. Gdyby kolega mojego męża usiłował mnie podrywać i obrabiałby mu tyłek, też bym pogoniła, a mężowi kazała zmienić kolegę. I wcale nie udawałabym, że nic się nie stało, bo stało się i nie chciałabym, żeby mój mąż był otoczony fałszywymi przyjaciółmi, więc to chyba normalne, że powiedziałabym mu, żeby trzymał się od niego z daleka, a nie np. spotykał się potem na piwie z kimś, kto obrabia mu tyłek. Widać faktycznie mamy inny tok myślenia.

Mając na myśli brak męża kierowałam się wyłącznie tym, co kiedyś zostało napisane - ja tego nie wymyśliłam - że dziecko miało nosić nazwisko matki, a nie partnera "za karę" za brak oświadczyn. Poza tym ja nie wylewałam nigdy na wizażu swoich żalów wypisując co drugi dzień, ze urządzam facetowi ciche dni i że znów się pokłóciliśmy, po raz chyba setny, bo u nas takie jazdy nie mają miejsca. Nigdy, przenigdy nie napisałam ani jednego złego słowa na temat mojego męża, więc proszę nie pisać, że mu tyłek obrabiałam na wizażu. A może coś jest na rzeczy, że facet nie ma zamiaru się żenić??? Babcia mądra kobieta - jakby coś się stało, chociażby w razie śmierci partnera, kobieta zostaje goła i wesoła, a i często rodzinka partnera dobiera się do naszych własnych pieniędzy, bo jak tu udowodnić, za czyje kupowaliśmy pralkę. Ja akurat jestem prawnikiem, mam skrzywienie zawodowe, bo się napatrzyłam na takie rzeczy. Jak dla mnie jeżeli facet chce otoczyć opieką kobietę, przede wszystkim z punktu widzenia prawa, to żeni się z nią i tyle. Mój mąż jest dokładnie tego samego zdania - nigdy by nie pozwolił na to, żebym nie miała żadnych praw i z punktu widzenia prawa była dla niego osobą obcą, bo statusem tzw. osoby bliskiej to można się podetrzeć. I na tym polega bycie męskim, a nie na jakimś bliżej nieokreślonym, tajemniczym sposobie załatwienia sprawy. Dlatego każda z nas jest z innym typem mężczyzny, bo każdej z nas co innego odpowiada i co innego uważa za męskie i czego innego oczekuje od życia i od faceta. Ja tam wolę być żoną niż konkubiną i wcale nie uważam tego za średniowiecze.

I jest delikatna różnica między pisaniem o jakiejś anonimowej Ewie, a obrabianiem tyłka komuś, kto przez to, że pisze tutaj na wizażu anonimowy nie jest.

A co do naruszania prywatności - jakiej prywatności??? prywatnośc to by mogła być, gdyby dyskusje toczyły się wokół pieluch. Zauważyłam taką prawidłowość, że jeżeli ktoś ma coś do ukrycia albo się wstydzi tego, co zrobił, to zaraz pojawia się temat naruszenia prywatności. Ja nie wstydzę się niczego, co kiedykolwiek zrobiłam czy powiedziałam. Dlaczego wstydzicie się podpisać pod tymi wszystkimi plotami imieniem i nazwiskiem???
Ja powiedziałam mojej "przyjaciółce" w oczy co o niej myślę i tym własnie się różnimy - więc nie ma tu mowy o żadnym obrabianiu tyłka poza plecami ani obrabianiu jej tyłka na wizażu. Poza tym, jak już mówiłam, jest to osoba zupełnie anonimowa o imieniu Ewa. Nawiasem mówiąc, jeżeli się nie wstydziła zrobić czegoś takiego, to również nie powinna się wstydzić, gdyby ktoś się o tym dowiedział, prawda??? Ja tam się nie wstydzę rzeczy, które robię.

Mam na dzisiaj dość, zgoniłam się straszliwie po mieście, a teraz muszę ogarnąć chałupę i nie mam za bardzo czasu na pisanie. Dziewczyny, na wszystkie PW na pewno Wam odpiszę, tylko nie wiem, czy dzisiaj zdążę bardzo proszę o wyrozumiałość

Edytowane przez SzmaragdowyKotek
Czas edycji: 2012-09-06 o 17:28
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 17:19   #2953
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak tak teraz będziecie wszystkie się wybielały i tłumaczyły he he żałosne ... jakie to wy święte jesteście masakra kla ski:
Sluchaj ale nikt tutaj nie pisze że my święte,pokaż mi w którym miejscu napisane zostało ze Saiolr to wyrodna matka?Skoro my obgadałyśmy te dziewczyny to może dopisz że i ty w tej dyskusji uczestniczyłaśA mi się fajnie z tobą pisało....

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-09-06, 17:21   #2954
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
nieeee, jesteś trolem
w nocy przez to nie zasnę

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
"nie pierwszy raz zrobił się kwas" , zapomnijmy o tym, każdy powiedział co sądzi, nalezy teraz oczyścić atmosfere i wrócić na dawną ścieżkę.

co możecie polecić na wrzeszczącego ząbkującego bobasa?
bobodent u nas pomaga

Cytat:
myślę,że trzeba zakończyć już jakąkolwiek wymianę zdań z Panią Sylwią K. bo do niczego nie prowadzi. Ja mam czarno na białym jej przyznanie się do tego co zrobiła i to wystarczy. Dziewczyna zabija nudę,robiąc jakieś dziwne akcje przez internet,bo w życiu prywatnym jej tego brakuje.I tyle.

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
aj często nie włażę na wątek przez panią M.która na początku narobiła bałaganu a teraz się ulotniła i powiem szczerze, że to jest dziecinne i już dajcie spokój
nie tylko ty

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 17:26   #2955
szerylka
BAN stały

Cytat:

Buziaczki kabelku
Jedyną osobą która się ośmiesza jesteś ty w dodatku masz problemy emocjonalne i szukasz psychiatry z tego co napisałaś to już znalazłaś he he musi być marny skoro ci nie pomagaja te sesje. Dla mnie to ty jesteś niespełna rozumu kobieto bo dla mnie osoba która pisze że każdego dnia się boi że w jej dom uderzy samolot normalna nie jest he he ,ja Ciebie nie odmładzam wiem że jesteś grubo po 30 ,ewidentnie widać to po twoich worach pod oczami .Co do twoich podejrzeń na temat meila nieźle się uśmiałam ...że ja niby Agaty zdjęcia wrzuciła ,śmiech na sali normalnie a myśl sobie co chcesz i węsz dalej tylko detektyw z Ciebie nędzny ,dlaczego piszesz że pisałam na Agatę ? tylko jaaaaaaaa? ha ha jest w waszej grupie 21dziewczyn i każda z was obrobiła jej dupe na maxa były może ze 2 dziewczyny które się nawet nie wypowidziały w tym temacie ,że was wkurza jej idealne życie itp,itd dlaczego tym się nie pochwalicie ? coo? o sailor każda z was pisała nie wypierajcie się bo mam dużo z waszych rozmów że jest taka i owaka że boi się sprzeciwić mężowi itp itd ,ha ha a teraz objeżdżacie mnie a co do trolla to ja mam swoje 2 faworytki i pisząc z wami przez ten czas bardziej się utwierdziłam w przekonaniu Gaaaabi jesteś kłamliwą na maxa i zazdrosną ba.....ą ale to już większość osób wie i sporo dziewczyn do mnie napisało w Twojej sprawie więc uwierz nie jesteś tak lubiana jak Ci się to wydaje .Teraz jak wyszło jakie jesteście naprawdę ,tłumaczycie się od wczoraj chcąc jak najbardziej się wybielić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d1.jpg (157,8 KB, 168 załadowań)
Stary 2012-09-06, 17:37   #2956
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

no to ładnie

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

moze zaraz o sobie sie dowiem ech przestance juz

Stary 2012-09-06, 17:37   #2957
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Ja też mam idealne życie, jak Agata i bardzo się z tego powodu cieszę już wiem, dlaczego lubię Agatę - bo to moja pokrewna dusza, też idealna! jak nisko można upaść, żeby zazdrościć komuś tego, że dobrze mu się wiedzie i że jest szczęśliwy tylko ciekawe skąd to dopatrywanie się wszędzie zdrady - może jak ktoś sam nie ma doświadczenia wierności i miłości itp. dupereli w związku z jednej lub drugiej strony, to potem mu się wydaje, że każdy facet czy kobieta sypia z kim popadnie. Stara prawda - każdy sądzi według siebie... Nawiasem mówiąc widzę tu ten sam tok myślenia, co u mojej "przyjaciółki" - OBIAD = SEX! Nie wiedziałam, ze w dzisiejszych czasach kobiety oddają się za ciepły posiłek!

Edytowane przez SzmaragdowyKotek
Czas edycji: 2012-09-06 o 17:47
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 17:42   #2958
szerylka
BAN stały

Wkleiłam screena z dialogu proszę bardzo ,nie mam nic do stracenia i nie jest mi wstyd ani trochę że w waszym mniemaniu jestem kablem,kabelkiem itp nie napisałam Anulka że to ty napisałaś o sailor....napisałam wy ...czyli nie wymieniłam żadnych nicków i nie uczestniczyłam w żadnej dyskusji na temat sailor czy też kotka
A co do retuszu he he tępota totalna od kiedy zmiana tła lub zdjęcia w sepię bądź czarno białe nazywamy retuszem ..bardzo ciekawe chociaż nie wrzucałam Gaaabi tak jak ty zdjęć z gołą dupą jak byłaś w ciąży a oburzył cię goły cycek Sailorr hehe hipokryzja

Edytowane przez szerylka
Czas edycji: 2012-09-06 o 17:46
Stary 2012-09-06, 17:54   #2959
andzya
Zakorzenienie

Ja powiem tylko tak: napisałam do Ciebie Kotku tego PW,ale nie musisz już mi odpisywać.Ciesze się,że Sylwia chociaż zamazała nazwiska,pod tym względem dobrze. Skoro jeszcze ktoś według Ciebie pisze do Ciebie o tym co się dzieje w grupie to bardzo dobrze ! Masz swoją wtykę
Uwielbiam takie hasła ch,jest Was dwie,jak mi miło Niech dziewczyny na fejsbuku mają schizę,że ktoś wyciąga różne rzeczy i donosi. I Ty piszesz o podpisywaniu się imieniem i nazwiskiem pod plotami? A przepraszam najmocniej,a z kim mam przyjemność "Szmaragdowy Kotku"?
Nie wiem o co chodzi w tej akcji z Twoim mężem i szczerze mnie to wali,ale ja pierniczę, wyszło,że Sylwia doniosła,a Ty jeszcze straszysz,że takowych lasek jest więcej? No i bardzo dobrze ! Niech będzie ich więcej,niech donoszą. A Ty z sytuacji wychodzisz w blasku chwały na zasadzie "moje drogie,ciesze się,że tak mnie lubicie". Myślałam,że trochę inaczej podejdziesz do sprawy,wszak jesteś Panią trochę starszą od nas.

A tak przy okazji dzięki Sylwia za tego screen'a,którego tu wrzuciłaś wiesz,że to co zrobiłaś podlega pod paragraf? I nie,nie mam zamiaru Cię straszyć,uprzedzam już to co pewnie byś napisała,ale tak, takie coś jest niezgodne z prawem.
Stary 2012-09-06, 17:58   #2960
clauudik
Rozeznanie

A jak trzeba miec zryty beret zeby robic screeny naszych rozmow? i w jakim celu? Chyba zadnemu zdrowemu doroslemu czlowiekowi nie przyszloby to do glowy. I zastanawiam sie tez jak ubogie trzeba miec zycie zeby czerpac radosc z takiej "zabawy".

Nasz skarb 06/05/2012

...and nothing else matters...

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png
clauudik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 18:01   #2961
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez clauudik Pokaż wiadomość
A jak trzeba miec zryty beret zeby robic screeny naszych rozmow? i w jakim celu? Chyba zadnemu zdrowemu doroslemu czlowiekowi nie przyszloby to do glowy. I zastanawiam sie tez jak ubogie trzeba miec zycie zeby czerpac radosc z takiej "zabawy".
otóż to.
Stary 2012-09-06, 18:03   #2962
szerylka
BAN stały

Cytat:
otóż to.
Nom bardzo uehehe
Stary 2012-09-06, 18:05   #2963
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Nom bardzo uehehe
czemu mścisz się na dziewczynach ?? zaufały Ci opowiadały o swoich problemach?

Stary 2012-09-06, 18:09   #2964
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
bo ma nudne swoje życie,w domu z dwójką dzieci,gdzieś się trzeba rozerwać.
Stary 2012-09-06, 18:10   #2965
anulka4771
Wtajemniczenie

Wątek idzie jak burza

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-09-06, 18:11   #2966
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

a ja myślę że szerylka = martita

Stary 2012-09-06, 18:12   #2967
szerylka
BAN stały

Cytat:
Motywem tej sytuacji nie była zemsta.
Stary 2012-09-06, 18:13   #2968
blueelektron
Rozeznanie

Nie rozumiem jednego miałaś konflikt z gabi a syf się zrobił na cały wizaz

nienawidzę donosicielstwa pod każdą jego postacią!

Ty sprawiłaś przykrość dziewczyną, bo przekazałaś te rzeczy

Taka jest prawda
Stary 2012-09-06, 18:16   #2969
szerylka
BAN stały

Cytat:
a ja myślę że szerylka = martita
he he coraz lepsze domysły niezłe hehe aż się oplułam

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
bo ma nudne swoje życie,w domu z dwójką dzieci,gdzieś się trzeba rozerwać.
Nudne życie z 2 dzieci? he he dobre,dobre

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez blueelektron Pokaż wiadomość
Nie rozumiem jednego miałaś konflikt z gabi a syf się zrobił na cały wizaz

nienawidzę donosicielstwa pod każdą jego postacią!

Ty sprawiłaś przykrość dziewczyną, bo przekazałaś te rzeczy

Taka jest prawda
To nie ja zaczęłam syfić na wizażu ,zaczęła Gabi ...czytać,czytać dziewczynki ze zrozumienie proszę
Stary 2012-09-06, 18:16   #2970
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
he he coraz lepsze domysły niezłe hehe aż się oplułam

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Nudne życie z 2 dzieci? he he dobre,dobre
no bo skoro człowiek wywleka takie rzeczy na forum z prywatnych klubów to już się myśli ja tam do Ciebie nic nie mam bo nawet nie rozmawiałam z Tobą.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości