|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
A ja lubię, wódki nie lubię ale własnie śliwowicę raz na jakiś czas z checią
![]() Ja robiłam i piernik i pierniczki, z tych przepisów http://mojeconieco.com/category/slodkosci/pierniki/ Cytat:
ja też byłam w szoku, że to żyje i pachnie i w ogóle Idę zlukać Hanię - > Mistrzyni Makijażu
|
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zakochana w Seche Vite, nie sądziłam, że lakier może się tak błyszczeć, + to ekspresowe schnięcie.
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo iż wstałam dziś o 7:30 to jestem jakoś mega naładowana pozytywną energią - mogłabym góry przenosić
Nie wiem o co chodzi
|
#2314 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Też będę oglądać
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, co fajnego z kosmetyków, poza Lushem i ew. markami Bootsa znajdę w UK?
Przydałaby mi się wishlista, bo inaczej będę kupować co popadnie, a nie wiem co tam jeszcze mają fajnego.
|
#2316 | |
|
Zadomowienie
|
Mi się podoba jak Hania ta prowadzi, ciekawe rzeczy mówi i nawet ja się czegoś dowiedziałam. Pewnie jej przykro jak czyta te wszystkie złe komentarze i wyzwiska co do jej wyglądu
okropieństwo ![]() Cytat:
Tam są standy Sleek'a i MUA, mają stronę więc można sobie poprzeglądać. Tania jest ta seria I love co jest w polskich Douglasach, fajne zapachy. Ponadto na pewno bym się wybrała do TBS bo oni mają mega super promocje, nie tak jak u nas Jak masz jakiś adres to może będzie promocja E.L.F'a i sobie przy okazji odbierzesz No i oczywiście zostają lotniska i m.in. sklep MAC A poza tym pewnie Primark, herbatki Clipper, jak masz problemy to na opryszczkę Compeed (mój szef mówił, że grosze kosztują i zawsze robi zapasy hehe), oryginalne i tanie TT. Kurde któraś z blogerek pisała o tym .... |
|
|
|
|
#2317 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36364083]Też tak dziś mam, mimo, że wstałam o 7 (a normalnie ostatnio koło 11), załatwiłam kupę spraw, spaliłam duuuużo na siłowni, a usiedzieć nie mogę
[/QUOTE]Heh też dziś sporo pozałatwiałam A teraz muszę siedzieć na tyłku do 19
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sleeka na pewno poobmacuję, bo fanką cieni nie jestem, ale róże i szminki mnie strasznie kuszą.Info o promocjach w TBS mi się przyda, bo ich lubię, ale czasami ceny mają niewspółmierne do jakości. Ale MAC się chyba nie różni od tego w Polsce, co? Porównywałam nawet ceny i nie ma wielkiej przebitki.Jeśli chodzi o zakupy ubraniowe to jestem dobrze obeznana, ale w manię kosmetyczną wpadłam stosunkowo niedawno i jeszcze nie połapałam się do końca.
|
|
#2320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy to prawda, że tam jest masakra jeśli chodzi o higienę w programie? (niemyte pędzle między malowanymi osobami i nakładanie maziajek na twarz palcem prosto z opakowania?). Nie oglądam za często telewizji, a o tym programie dostaję z każdej strony skrajne informacje, niby aż miałam ochotę pooglądać na początku, ale poczułam się zniechęcona. |
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam wczoraj odcinek z Hanią i cóż... Nie podoba mi się. Nie mam nic do jej osoby, ale niekoniecznie upiększa te kobiety
|
#2322 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Cytat:
.
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Na blogu tutorial makijażu na wieczór
|
#2324 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Klientka w krawacie
|
Nigelli się sporo schudło jakiś czas temu
.Ja do osób, które nie noszą rozmiaru 36 nic nie mam (bo sama nie noszę), choć oglądając filmiki Hani w życiu nie zgadłabym jakiej jest postury .
|
#2326 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2328 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Ja się w kadrze ledwo mieszczę, dlatego staram się unikać aparatu
|
|
#2329 |
|
Konto usunięte
|
Ej, grubasy, jak faktycznie takie ogromne jesteście, to się za siebie weźcie, a nie marudzicie
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Zoila, przesadzasz i to bardzo. Gdybym sugerowała się tym, co piszesz o sobie, nigdy w życiu bym nie wpadła na to, że widziałam Cię na zdjęciach z jednego ze spotkań blogerek.
Wcale nie "ledwo mieścisz się w kadrze" i masz bardzo duży potencjał, więc przestań jojczyć.
|
#2331 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36365288]Ej, grubasy, jak faktycznie takie ogromne jesteście, to się za siebie weźcie, a nie marudzicie
[/QUOTE]Eee tam .
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36365288]Ej, grubasy, jak faktycznie takie ogromne jesteście, to się za siebie weźcie, a nie marudzicie
[/QUOTE]O, to.
|
#2333 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#2334 |
|
Zadomowienie
|
[/QUOTE]w którym miejscu marudziłam? Stwierdziłam fakt. |
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Mi ostatnio za bardzo smakuje jedzenie, żeby przechodzić na dietę ;P
W ogóle, żeby utrzymać figurę to ja musiałabym całe życie być na diecie :/ a to już mi się w ogóle nie podoba
|
#2336 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#2337 |
|
Life is a drink ...
|
Nie pisz takich rzeczy bo się załamie...
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() diety nie diety, czasem to uwarunkowania genetyczne sa zalezne od tego jaka figure mamy, czasem nasze samozaparcie a czasem dieta i cwiczenia nie ma cudownego srodka niestety. Jestem szczupla i mam dobra figure, ale za kilka lat moze sie to zupelnie zmienic i moge przytyc pare ladnych kilosow;/Wiecie co ? Jestem zla, nie dosc , ze mam umowe o dzielo i prace na kilka godzin tygodniowo, to jeszcze jej nie zaczelam a juz umowe mam podpisana :/ to musialam sie wyrejestrowac z up bo przeciez takie prawo ;/ a potem patrze na drugi dzien ogloszenie ws. pracy na to stanowisko co chcialam i umowa o prace....noz cholera jasna i teraz nie ma zadnych danych bo to indywidualnie w up trzeba a jak ja nie jestem zarejestrowana to nie mam do tego praw ! Takie sa babki w urzedach u mnie ;/ |
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce się głupio tłumaczyć, bo wiele osób uważa to za durne tłumaczenie, ale ja mam naprawdę duże skłonności do tycia i to u mnie jest rodzinne. Nie żartuję. Aleee, ja tam siebie akceptuję. Że noszę rozmiar 40 to co? Jak się komuś nie podobam, to nie musi na mnie patrzeć ;P Tylko czasami łapię doły jak widzę chude dziewuszki śmigające półnagie po mieście
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Jojczysz, jojczysz. Co i rusz piszesz o sobie coś niemiłego niby żartobliwie, na dodatek są to rzeczy nieco oderwane od rzeczywistości
- dla mnie to nie oznaka dystansu do siebie, tylko zupełnie bezzasadnego użalania się, kiedy nawet nie ma ku temu powodu.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

.

Przydałaby mi się wishlista, bo inaczej będę kupować co popadnie, a nie wiem co tam jeszcze mają fajnego.
okropieństwo