Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-06, 17:21   #2971
szerylka
BAN stały

Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
no bo skoro człowiek wywleka takie rzeczy na forum z prywatnych klubów to już się myśli ja tam do Ciebie nic nie mam bo nawet nie rozmawiałam z Tobą.
po prostu rozbawiła mnie ta Martita swego czasu sama o nia pytałam bo ktoś coś kiedyś o niej pisał na wizażu i szukałam z nią jakichś postów więc raczej nie sądzę abym nią była no chyba że nie wiem ot takie małe sprostowanie .
szerylka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 17:21   #2972
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

co nie zmienia faktu, ze pewne rzeczy trzeba zachowac dla siebie

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 17:22   #2973
szerylka
BAN stały

Cytat:
co nie zmienia faktu, ze pewne rzeczy trzeba zachowac dla siebie
to zależy od sytuacji ,ja mam inne zdanie na ten temat
Stary 2012-09-06, 17:30   #2974
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
a ja myślę że szerylka = martita
coś w tym jest.

Cytat:
Napisane przez szerylka Pokaż wiadomość
Nudne życie z 2 dzieci? he he dobre,dobre [COLOR="Silver"]
no może nie nudne,ale monotonne,złego określenia użyłam.
Stary 2012-09-06, 17:32   #2975
clauudik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Wątek idzie jak burza
Aż chciałoby się kliknąć "lubię to" i ile osób nagle go śledzi...
Cytat:
a ja myślę że szerylka = martita

Cytat:
Motywem tej sytuacji nie była zemsta.
To może oświeć nas co kierowało tobą kiedy robiłaś print screeny z naszych rozmów??

Nasz skarb 06/05/2012

...and nothing else matters...

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png

Edytowane przez clauudik
Czas edycji: 2012-09-06 o 17:35
clauudik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 17:34   #2976
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
To nie ja zaczęłam syfić na wizażu ,zaczęła Gabi ...czytać,czytać dziewczynki ze zrozumienie proszę
na wizażu syfić zaczęła Gabi? Gdzie?
Stary 2012-09-06, 17:37   #2977
szerylka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
coś w tym jest.

no może nie nudne,ale monotonne,złego określenia użyłam.
przy dzieciach i mężu moje życie na pewno nie jest monotonne a czy przy 1 dziecku jest jakieś inne<lepsze> życie ,więcej rozrywek itp? nie sądzę

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez clauudik Pokaż wiadomość
Aż chciałoby się kliknąć "lubię to" i ile osób nagle go śledzi...

To może oświeć nas co kierowało tobą kiedy robiłaś print screeny z naszych rozmów??
Nie muszę wam się tłumaczyć co mną kierowało

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
na wizażu syfić zaczęła Gabi? Gdzie?
A co może ja? pokarz mi gdzie jako pierwsza napisałam posta w tym temacie ,ja tylko odpowiedziałam na wypociny Gabi.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-06, 17:40   #2978
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja powiem tylko tak: napisałam do Ciebie Kotku tego PW,ale nie musisz już mi odpisywać.Ciesze się,że Sylwia chociaż zamazała nazwiska,pod tym względem dobrze. Skoro jeszcze ktoś według Ciebie pisze do Ciebie o tym co się dzieje w grupie to bardzo dobrze ! Masz swoją wtykę
Uwielbiam takie hasła ch,jest Was dwie,jak mi miło Niech dziewczyny na fejsbuku mają schizę,że ktoś wyciąga różne rzeczy i donosi. I Ty piszesz o podpisywaniu się imieniem i nazwiskiem pod plotami? A przepraszam najmocniej,a z kim mam przyjemność "Szmaragdowy Kotku"?
Nie wiem o co chodzi w tej akcji z Twoim mężem i szczerze mnie to wali,ale ja pierniczę, wyszło,że Sylwia doniosła,a Ty jeszcze straszysz,że takowych lasek jest więcej? No i bardzo dobrze ! Niech będzie ich więcej,niech donoszą. A Ty z sytuacji wychodzisz w blasku chwały na zasadzie "moje drogie,ciesze się,że tak mnie lubicie". Myślałam,że trochę inaczej podejdziesz do sprawy,wszak jesteś Panią trochę starszą od nas.

A tak przy okazji dzięki Sylwia za tego screen'a,którego tu wrzuciłaś wiesz,że to co zrobiłaś podlega pod paragraf? I nie,nie mam zamiaru Cię straszyć,uprzedzam już to co pewnie byś napisała,ale tak, takie coś jest niezgodne z prawem.

Ale ja nie obrabiam nikomu tyłka za plecami, więc nie mam się pod czym podpisywać. Jeżeli się z czymś zgadzam czy nie zgadzam, mówię to na ogólnym i każdy może się do tego odnieść. Po to jest forum, żeby się zgadzać czy nie zgadzać, ale nie za plecami innych.
Poza tym, nie mam w tym żadnego interesu, żeby mieć swoją wtykę, jak ładnie to nazwałaś, bo mnie wystarczy już to, czego się dowiedziałam wcześniej. A faktem jest, że nie tylko Sylwia "donosi", bo screeny dostałam wczoraj wieczorem od jednej osoby, a info, że ktoś mnie oplotkowuje jakiś czas temu od innej, ale ponieważ nie było twardych dowodów, to nie zareagowałam na to. I nie zamierzam tego ukrywać, że było mi miło, jak otrzymałam kilka ciepłych PW. Mam napisać tu na ogólnym, kto do mnie pisał, czy jak???? Andzya - ja naprawdę nie muszę się dowartościowywać, że mnie ktoś lubi czy nie lubi, bo jak słusznie zauważyłaś, jestem starsza od Was, więc nie jest mi ta świadomość do szczęścia potrzebna, ale mnie zdziwiło i powiem szczerze zniesmaczyło, że tak się "bawicie", bo myślałam, że z takich rzeczy się wyrasta. Niestety nie mam pojęcia, które z tych dziewczyn które do mnie napisały PW są z grupy facebookowej, a które nie. A tak w ogóle, to w jakim "blasku chwały", że mnie ktoś lubi???? Czy jest to aż tak dziwne, że ktoś mnie lubi i że jest to więcej niż jedna czy dwie osoby????

Po prostu wielka szkoda, że wątek podzielił się na osoby równe i równiejsze - na dziewczyny, które mają dostęp tylko do wątku oraz na dziewczyny które mają dostęp do wątku i do grupy.

Edytowane przez SzmaragdowyKotek
Czas edycji: 2012-09-06 o 17:45
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 17:43   #2979
andzya
Zakorzenienie

Sylwia,bardzo proszę,popracuj nad ortografią. Dziwnie się czyta jak próbujesz ironicznie odpowiadać na posty, waląc takie byki. To tak jakbyś kogoś opierdzielała i miała kozę na nosie.Jak mam zachować powagę i rozmawiać z Tobą na poziomie?

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
Ale ja nie obrabiam nikomu tyłka za plecami, więc nie mam się pod czym podpisywać. Jeżeli się z czymś zgadzam czy nie zgadzam, mówię to na ogólnym i każdy może się do tego odnieść. Po to jest forum, żeby się zgadzać czy nie zgadzać, ale nie za plecami innych.
Poza tym, nie mam w tym żadnego interesu, żeby mieć swoją wtykę, jak ładnie to nazwałaś, bo mnie wystarczy już to, czego się dowiedziałam wcześniej. A faktem jest, że nie tylko Sylwia "donosi", bo screeny dostałam wczoraj wieczorem od jednej osoby, a info, że ktoś mnie oplotkowuje jakiś czas temu od innej, ale ponieważ nie było to twardych dowodów, to nie zareagowałam na to. I nie zamierzam tego ukrywać, że było mi miło, jak otrzymałam kilka ciepłych PW. Mam napisać tu na ogólnym, kto do mnie pisał, czy jak???? Andzya - ja naprawdę nie muszę się dowartościowywać, że mnie ktoś lubi czy nie lubi, bo jak słusznie zauważyłaś, jestem starsza od Was, więc nie jest mi ta świadomość do szczęścia potrzebna, ale mnie zdziwiło, że tak się "bawicie", bo myślałam, że z takich rzeczy się wyrasta. Niestety nie mam pojęcia, które z tych dziewczyn które do mnie napisały PW są z grupy facebookowej, a które nie. A tak w ogóle, to w jakim "blasku chwały", że mnie ktoś lubi???? Czy jest to aż tak dziwne, że ktoś mnie lubi i że jest to więcej niż jedna czy dwie osoby???? i
No jeżeli dziewczyny pisały Ci,że ktoś Cię obgaduje to chyba muszą być z grupy na fejsie,bo skąd miałyby to wiedzieć? Ja byłam po prostu ciekawa skąd dostałaś te screeny,chciałam tą osobę usunąć,ale i tak było już po ptokach. Nie sądzę,żebyś mi napisała kto Cię informował o takich faktach wcześniej,dlatego o to Cię nie poprosiłam.
Stary 2012-09-06, 17:44   #2980
aga_bre
Rozeznanie

Miałam się nie odzywać, ale juz muszę.
Szerylka wydaje mi się, że wiesz, że ja do pewnego momentu nie miałam Ci nic do zarzucenia, ale uważam, że po pierwsze robienie screenów z rozmów jest chamskie i poniżej godności. Jaki trzeba mieć charakter i cel w tym?? Uważam, że to, że wymianiamy się poglądami (tak, tak poglądami) na temet pogladów innych osób to jest normalne, każdy ma do tego prawo skoro dzielimy się tutaj czy na fb swoim życiem. Niestety TY to wszystko psujesz. Szkoda, że są takie osoby.

Po drugie umieszczenie screenów na fb ze zdjęciami osób bez ich zgody było już poniżej krytyki. Może jeszcze pokopiowałaś sobie nasze zdjęcia??

Uważam, że Twoje zachowanie pokazuje jaką jesteś osobą. Dodatkowo nie potrafię zrozumieć co takiego zrobiła Ci Gaabi?? Ja mogę się nie zgadzać z wieloma rzeczami mówionymi przez wiele osób n tym forum, ale w przeciwieństwie do Ciebie wolę się w ogóle nie odezwać niż siać syf. Szkoda tylko, że zostałaś przyjęta do grupy jako jedna z pierwszych. Mam nadzieję, że dobrze się bawisz, bo Twoje życie musi być naprawdę ubogie.

kism ja mam torbę z canpolu. Może nie poraża swoją objętością, ale mi starcza.
Stary 2012-09-06, 17:50   #2981
asiula_n
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
zrobiłam hummus na kanapki, jestem zachwycona, wyszło pycha

Jest szansa, że jednak uda się wyskoczyć gdzieś na parę dni. Wygląda na to że nad morze. Możecie coś polecić w okolicach Gdańska? W sensie jakąś miejscówkę do spania? Żeby nie było tłumów, w miare fajne warunki i nie za drogo

Pola jeśli w okolice Gdańska - czyli na przykład na Mierzeję Wiślaną, to ja proponuje Kąty Rybackie - wg mnie jedna z ładniejszych miejscowości nadmorskich - które nie oszukujmy się, ogólnie są kiczowate i brakuje w nich "klimatu", a w Kątach przynajmniej przyroda urzekająca - bo i morze i zalew wiślany. Jeśli zdecydujecie się na te okolice to smiało pisz, może będę mogła doradzic Wam jakieś ciekawe miejsca (do zwiedzania, bo w noclegach nie jestem zorientowana)

Natomiast z drugiej strony Trójmiasta, to pewnie Kotek będzie bardziej zorientowana, ale od siebie moge polecić dwa miejsca w których kiedyś byłam - Karwię i Rewę.

Edytowane przez asiula_n
Czas edycji: 2012-09-06 o 17:56
asiula_n jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-06, 17:54   #2982
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Cytat:
Sylwia,bardzo proszę,popracuj nad ortografią. Dziwnie się czyta jak próbujesz ironicznie odpowiadać na posty, waląc takie byki. To tak jakbyś kogoś opierdzielała i miała kozę na nosie.Jak mam zachować powagę i rozmawiać z Tobą na poziomie?

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

No jeżeli dziewczyny pisały Ci,że ktoś Cię obgaduje to chyba muszą być z grupy na fejsie,bo skąd miałyby to wiedzieć? Ja byłam po prostu ciekawa skąd dostałaś te screeny,chciałam tą osobę usunąć,ale i tak było już po ptokach. Nie sądzę,żebyś mi napisała kto Cię informował o takich faktach wcześniej,dlatego o to Cię nie poprosiłam.

Nie, wiadomość o obgadywaniu mnie dostałam wcześniej, przed screenami, od osoby na fejsie. Ja mówiłam o tych PW, które dostałam dzisiaj - to takie normalne wiadomości, bez donosów

Czas edycji: 2012-09-06 o 17:55
Stary 2012-09-06, 17:57   #2983
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
Nie, wiadomość o obgadywaniu mnie dostałam wcześniej, przed screenami, od osoby na fejsie. Ja mówiłam o tych PW, które dostałam dzisiaj - to takie normalne wiadomości, bez donosów
no o tym właśnie mówię. Ciekawi mnie kto to taki,fajnie by było,gdyby sama się przyznała. Bo to i tak prędzej czy później wyjdzie.
Stary 2012-09-06, 17:57   #2984
pola_m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiula_n Pokaż wiadomość
Pola jeśli w okolice Gdańska - czyli na przykład na Mierzeję Wiślaną, to ja proponuje Kąty Rybackie - wg mnie jedna z ładniejszych miejscowości nadmorskich - które nie oszukujmy się ogólnie są kiczowate i brakuje w nich "klimatu", a w Katach przynajmniej przyroda urzekająca - bo i morze i zalew wiślany. Jeśli zdecydujecie się na te okolice to smiał pisz, może będę mogła doradzic Wam jakieś ciekawe miejsca (do zwiedzania, bo w noclegach nie jestem zorientowana)

Natomiast z drugiej strony Trójmiasta, to pewnie Kotek będzie bardziej zorientowana, ale od siebie moge polecić dwa miejsca w których kiedyś byłam - Karwię i Rewę.
o, wielkie dzięki za odpowiedź
Już myślałąm, że moja prośba całkiem zaginie w tym morzu oszczerstw i kłótni .
W Kątach chyba nie byłam nigdy, poszukam zaraz jakiś noclegów. I jeśli będziesz miała chwilę, to napisz proszę co tam polecasz (jedzeniowo, do obejrzenia).Myślałąm też o Stegnie (bo zawsze jak tam byłam, była piękna pogoda ).

Kotku, a Ty możesz coś polecić?
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 18:03   #2985
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
W Kątach chyba nie byłam nigdy, poszukam zaraz jakiś noclegów. I jeśli będziesz miała chwilę, to napisz proszę co tam polecasz (jedzeniowo, do obejrzenia).Myślałąm też o Stegnie (bo zawsze jak tam byłam, była piękna pogoda ).

To i ja się wypowiem bom z tych stron.Stegna jest ok ale taka oblegana moze teraz już nie ale w sezonie nie ma tam palca gdzie wcisnąc.Kąty taka kameralna miejscowośc.Krynica mam mega wpomnienia z szaleństwheh a tak w ogóle to zapraszam do mnie na kawke

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-06, 18:07   #2986
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:

o patrz a Ty z mych stron

Stary 2012-09-06, 18:14   #2987
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja mogę polecić Rewę z całego serca, zwłaszcza że za chwilę będę tam mieszkać trochę się opóźnia nam to wszystko, bo mąż nogę skręcił i nigdzie teraz z domu nie wychodzi, ale mam nadzieję, ze do listopada zdążymy się przeprowadzić, więc zapraszam serdecznie na kawę tam jest świetna plaża potem dla już chodzącego dziecka, bo same ogromne płycizny. Jak uprawiacie sporty wodne, to miejsce idealne - w końcu to polska stolica surfingu Jak będziesz chciała przyjechac na wakacje, to pomogę Ci zorganizować jakiś nocleg w sensie, że mogę sprawdzić warunki

Czas edycji: 2012-09-06 o 18:18
Stary 2012-09-06, 18:14   #2988
sweetjoy
Raczkowanie

Tajny klub zaśmieca nam wątek!

Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
Wcześniej chyba przeoczyłam, mam pytanie też do Kism, mojemu starszemu synowi (2 lata) też ucieka lekko lewa nóżka jednak pediatra powiedziała, że na razie mamy jedynie chodzić boso, stwierdziła że jeszcze ma czas na to by się to samo unormowało. W jakim wieku są wasze dzieci bo może też powinnam się zaopatrzyć w jakieś buciki.
Moja córka ma również 2 latka. Ortopeda zabronił jej chodzić boso po twardym podłożu. Wada pogłębia się jeśli dziecko siada pupą pomiędzy stopami, najbardziej wskazany jest siad po turecku. Niektóre dzieci z tego wyrastają, ja jednak boję się że przegapię właściwy moment

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Super!
200 zł?
Ja je wkładam do normalnych butów. Czy to trampki za 30 zł, czy jakieś droższe zimowe.
Normalne buty nie trzymają prawidłowo kostki. Nawet po włożeniu wkładki bardzo się odkształcają, przynajmniej u nas tak było, wszystkie buty powyginane do środka.
Zimowe buty zamierzam już kupić w zwykłym sklepie i włożyć wkładkę, bo zimą wielogodzinnych spacerów nie przewiduję, więc buty ortopedyczne są trochę zbyteczne. Będziemy ćwiczyć stópki w domu w letnich sandałkach
sweetjoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 18:30   #2989
śliweńka
Zakorzenienie

szerylka mąż Cię nie kocha że szukasz szczęście tutaj??

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-06, 18:34   #2990
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
to chyba tekst mojego P. z poczekalni od gina ale cos w tym jest

Stary 2012-09-06, 18:39   #2991
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
to ja mam taki sam tok myślenia jak twój P

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-09-06, 18:44   #2992
rozowa1987
Zadomowienie

Dziewczyny które dostały okres,można używać tamponòw?czy musi to wszystko się oczyścić.
Stary 2012-09-06, 18:49   #2993
szerylka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
Mąż mnie wręcz uwielbia i nigdy się nie żaliłam tak jak wy a o jakie szczęście ci chodzi ? w tym wątku jestem od początku więc cóż Cię tak dziwi
Cytat:
he he nom człowiek nie może nic napisać bo się okazuje że mąż go nie kocha ,na obiad też iść nie wolno bo wtedy trzeba się z kimś puścić dać d>>>>y za talerz zupy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-06, 18:50   #2994
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny które dostały okres,można używać tamponòw?czy musi to wszystko się oczyścić.
ja nie z tych co dostały, ale wydaje mi się że można po połogu = po pierwszej wizycie u gina, ale jednak pod warunkiem, ze już się nie oczyszcza
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 18:54   #2995
szerylka
BAN stały

Cytat:

A czy ty kiedykolwiek byłaś na poziomie ?
Stary 2012-09-06, 18:58   #2996
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
A czy ty kiedykolwiek byłaś na poziomie ?
domniemam,że wg Ciebie nie,zdziwiłabym się gdybyś napisała inaczej. Kończę tą TOTALNIE bezsensowną wymianę zdań z Tobą,tak jak napisała sweetjoy szkoda zaśmiecać tym wizaż. Ty myślę,że niedługo przestaniesz też to robić,patrząc na ilość Twoich ostrzeżeń. Buziaki!
Stary 2012-09-06, 19:01   #2997
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż mnie wręcz uwielbia i nigdy się nie żaliłam tak jak wy a o jakie szczęście ci chodzi ? w tym wątku jestem od początku więc cóż Cię tak dziwi

he he nom człowiek nie może nic napisać bo się okazuje że mąż go nie kocha ,na obiad też iść nie wolno bo wtedy trzeba się z kimś puścić dać d>>>>y za talerz zupy
szkoda z Tobą pisać
twoje wypowiedzi są płytkie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-09-06, 19:03   #2998
rozowa1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
ja nie z tych co dostały, ale wydaje mi się że można po połogu = po pierwszej wizycie u gina, ale jednak pod warunkiem, ze już się nie oczyszcza
Bo Nie wyobrażam sobie w podpasce ,a dziś właśnie przypadł mi ten zaszczyt dostać okres a tyle było spokoju,mam nadzieję ze te okropne bóle Nie wrócą
Stary 2012-09-06, 19:10   #2999
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
my po chrzcinach juz tez w domu robilam
Sliczna
Cytat:
Napisane przez GaTTa Pokaż wiadomość

Dzięki za rady dziewczyny No będę nawilżała

Pandzia śliczna królewna

To ja też się pochwale moją mała w dniu chrztu A co mi tam :P
Rowniez jest sliczna
Cytat:
starszy brat na chrzcinach
Prawdziwy przystojniak

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość

ja tez wklejam foto mojej corci z Chrztu
Sliczna jest.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 19:12   #3000
szerylka
BAN stały

Cytat:
domniemam,że wg Ciebie nie,zdziwiłabym się gdybyś napisała inaczej. Kończę tą TOTALNIE bezsensowną wymianę zdań z Tobą,tak jak napisała sweetjoy szkoda zaśmiecać tym wizaż. Ty myślę,że niedługo przestaniesz też to robić,patrząc na ilość Twoich ostrzeżeń. Buziaki!
Żebyś się nie zdziwiła
żegnam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości