|
|
#4651 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
Cytat:
URA wy? (Jeśli oczywiście chcecie pisać z "nową" )
|
|
#4652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam kryminały Zwłaszcza A. Christie!Nie wiem w sumie co jeszcze, wiecie, większość rzeczy wychodzi w praniu ![]() Co do zadawania pytań... Wątek ma już XIX części, w dodatku nie jest to wątek konkretny, np o farbach do włosów, więc ciężko coś znaleźć bo wizażanki prowadzą bardzo różne rozmowy, na różne tematy. Także rozumiem w tym przypadku zadawanie pytań. |
|
|
|
|
#4653 |
|
Pani Buka
|
Dominika, nie w tym rzecz. po prostu niektóre dziewczyny irytuje, jeśli ktoś wpadnie i rzeczywiście tylko zada jakieś pytanie, po czym nigdy tu już nie zajrzy (chyba że zadać kolejne pytanie). Jeżeli czytasz i piszesz w miarę regularnie, to pytania o różne rzeczy są przecież czymś zupełnie normalnym.
ja mam na przykład pytanie gdzie szukać cielistych, wygodnych, nie bardzo drogich czółenek? Tandeta?
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedne tradycyjnie w Zebrze, skórzane botki za kostkę za 150 zł a drugie w Mojito za 40 zł. Aż się pochwalę zdjęciem bo są cuuuudne W ogóle jest promocja w Mohito, Reserved i Croppie w futurze, że wsyztskie buty -40% od ceny na metce Oprócz tego zaszalałam w orsay - kupiłam kurtkę skórzaną i 2 pary spodni. Niniejszym ogłaszam zakupy jesienne za zamknięte na ten miesiąc
|
|
|
#4655 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ja właściwie to jestem odwrotnością większości studentek Krakowskich bo tak - jestem oryginalnie z Krakowa, ale jak na przekór kilka lat temu musiałam się przeprowadzić i już nie mieszkam ... Ale niedaleko mnie wywiało bo niecałe 40 km więc jestem w Krakowie bardzo często a w dodatku jeszcze w tym roku zamierzam wrócić na stare śmieci No i w końcu sercem cały czas jestem z Krakowem. Studiuję zaocznie na KA Pedagogikę ...i wciąż bezskutecznie szukam pracy....
To Change The Things I Can... Edytowane przez VMK Czas edycji: 2012-09-06 o 20:09 |
|
|
|
|
#4656 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byłam w Galerii Krakowskiej/Bonarce/Kazimierz plus Borek Fałęcki, Kalwaryjska, krakowska i Długa ![]() ( O ironio buty kupiłam w Galerii Krakowskiej przy 2 podejściu, już kompletnie załamana )Cytat:
|
||
|
|
|
#4657 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie to ja na rolkach tyle czasu nie jeździłam. albo jest za ciepło, albo za zimno.. jaka jest najlepsza pogoda na rolki? ![]() mi się nie spieszy, ale tak chyba będzie prościej chodzi o to zamówienie: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20468164 Cytat:
jesień się jeszcze nie zaczęła, a ta już zakończyła zakupy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
na ten miesiąc skończyłam :P
|
|
#4659 |
|
Rozeznanie
|
Moje jesienne zakupy zaczną się pewnie w przyszłym tygodniu
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
No troszkę to uderzyło we mnie ale już się nie obrażam
Jeśli chodzi o czułenka i jeśli nie potrzebujesz ich "na już" to ja polecam allegro, zawsze coś się uda tanio wylicytować (chyba, że tylko ja mam takie szczęście) Albo (dalej internet xD) - Szafa - też często można znaleźć tanio ![]() No ale jak trzeba Ci już to tak jak mówisz - tandeta ![]() I dziękuję tym które odpowiedziały na moje pytanie ;* (bez żadnych ironii czy podtekstów )
Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2012-09-06 o 20:21 |
|
|
|
#4661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie wczoraj coś trafiło bo zakładając all podałam numer konta taty, nie miałam jeszcze swojego i teraz mam problem ze zmianą, nie chce mi się jakiegoś wniosku wypełniać... Ale generalnie i tak będę raczej tylko zamawiać, to w takim przypadku jak coś kupię ściągnie kasę automatycznie z jego konta czy po prostu przelewam ze swojego bez problemu? |
|
|
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jakbyś coś sprzedawała to po kupnie pokazywałby się nr konta Twojego taty
|
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Woow ile tu nowych osób
witajcie Mysia Mysz butki bardzo ładne
|
#4664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak jak pisałam zależy mi na kupowaniu a nie sprzedawaniu Dzięki Witam! |
|
|
|
|
#4665 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ogłoszenie mam! Moi teściowie maja do wynajęcia mieszkanie na Żabińcu. Mieszkanie na 4 piętrze bez windy, dwupoziomowe, 3 pokoje - dwie dwójki, jedna jedynka, kuchnia, ubikacja na dole i duża łazienka z prysznicem i osobna wanną. Do tego garderoba, balkon i ewentualnie garaż. Blok 10 letni, do tej pory mieszkała tam sis TŻ z mężem, przeprowadzili sie do własnego domu. Mieszkanie odnowione, jasne i ciepłe. Odstępne 2000 - 1800 plus rachunki. |
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
mszpilka a masz jakiś fajny, tani, sprawdzony ?
|
|
|
|
#4667 |
|
Pani Buka
|
Mszpilko, a studentom wynajmą? Bo dziewczyna u mnie na praktykach szukała właśnie całego mieszkania dla kilku osób, więc jeśli tak to mogę jej zawsze podesłać informację.
Yenes - dzięki ![]() Dominika, przydałyby mi się np. na wesele pod koniec września, ale tak poza tym też. Internet odpada, bo mam niewymiarową stopę i 1 na 50 butów jest na mnie dobry i wygodny
|
#4668 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że mamy tena sam problem z butami ; p moje ostatnie zakupy butów skończyły się na trampko-adidasach, ponieważ 100% butów na obcasach, które wchodziły w grę, były mega niewygodne..
|
#4669 | |||||
|
Konto usunięte
|
Haha i dalej mam wrażenie, że to nie ten wątek
Witam wszystkie świeżynki, wybaczcie, że tak ogólnie, ale jest Was tyle, że aż się połapać nie mogę ![]() Cytat:
Cytat:
Widzę, że dzisiaj masz jakiś kiepski dzień... Stało się coś? Cytat:
Cytat:
I allegro Stacjonarnie nie znajdziesz. Cytat:
Przyszły dzisiaj moje lakiery Essie |
|||||
|
|
|
#4670 |
|
Pani Buka
|
Hiper, nie pocieszyłaś mnie w kwestii butów
najpierw się przejadę na Tandetę tak czy siak.ja też na razie nie ogarniam Was, "świeżynki", ale z drugiej strony jak zaczynasz pisać na nowym wątku to też na początku nie pamiętasz kto jest kto
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
hiperaktywna lubię wyolbrzymiać ale już zeszłam na ziemię ;P
kasiencja Oj to współczuję... Ja na szczęście nie mam tego problemu
|
|
|
|
#4672 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- A to przepraszam |
|
|
|
|
#4673 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałam jakis tydzień temu ładne nude platformy na Tomexie
|
|
|
|
#4674 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Podłączam się
![]() Nieco co innego, ale bez przesady, da się z nimi chodzić bez krzywdy. Cytat:
Cytat:
Co w tym złego? Jak idę w góry, to niezależnie od temperatury mam wełniane skarpety. Wcale nie jest w nich gorąco.
|
|
|
#4675 |
|
Konto usunięte
|
Lenkapuma - http://pajnt.blox.pl/resource/opalenizna.PNG
|
|
|
|
#4676 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dziewczyny, jakie kolory Essie warte są uwagi? (w sensie - nie znajdę tańszego odpowiednika
)
|
|
|
|
#4677 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4679 | |
|
Wtajemniczenie
|
tu się tylko takie robi
uciekaj póki możesz Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- jaki mnie głód złapał. pół lodówki zjedzone a ja ciągle mam ochotę na "coś"..
|
|
#4680 |
|
maszyna, nie człowiek
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36370204]Your Hut or Mine!!!
[/QUOTE]O, do tego idealny do pory roku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

)

Pojechałam na Tandete i kupiłam 3 pary 

)
ogólnie to ja na rolkach tyle czasu nie jeździłam. albo jest za ciepło, albo za zimno..

najpierw się przejadę na Tandetę tak czy siak.