Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-06, 21:48   #3721
martyna3275
Zakorzenienie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV

a moze ktos juz zamaiwiał z e-sklepu niespodziewajke???
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 22:22   #3722
mamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
obym tylko bana od YR nie dostała.

chociaż widzicie, niezbyt to pewne, z tego co Arta pisze... ale z drugiej strony dziwny byłby zbieg okoliczności z tym kodem.

no to czekam niecierpliwie na info co to takiego, ktoś się skusił na niespodziankę?

chciałam złożyć zam. w esklepie przez ofeminin, ale wszystkie nowości są niedostępne. :/

byłam w stacjonarnym, trafiłam na fajną panią. w spokoju wybrałam produkty:
maska TdH
BB krem średni
podwójne cienie CN peche/noisette (nie wiem co to znaczy po pl )- b. mały wybór został, oczywiście mięta wykupiona

gratis lusterko i tusz czarny
Brzoskwinia i orzech
Też chciałam ten zestaw kolorystyczny, ale u mnie już nie było
Mało zostało tych podwójnych i pocieszam się, że w sierpniu udało mi się dorwać ostatnią sztukę mięty i kory

Byłam tydzień temu w piątek w salonie, ale ulotki nie zrealizowałam, bo w końcu nie wiedziałam co wziąć...

Powiedzcie mi, bo zupełnie tego nie rozkminiam...
Dostałam ofertę wysyłkową z dwoma blankietami ważnymi przez 6 miesięcy.
Czy mogę skorzystać tylko z jednego wybranego przeze mnie? Czy muszę najpierw skorzystać z pierwszego a dopiero następnie mogę zamówić z tego drugiego?
Mogę zamawiać rzeczy tylko z tej oferty czy pozostałe produkty z asortymentu YR też (znając kody i ceny)?
mamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 22:28   #3723
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mamm Pokaż wiadomość
Brzoskwinia i orzech
Też chciałam ten zestaw kolorystyczny, ale u mnie już nie było
Mało zostało tych podwójnych i pocieszam się, że w sierpniu udało mi się dorwać ostatnią sztukę mięty i kory

Powiedzcie mi, bo zupełnie tego nie rozkminiam...
Dostałam ofertę wysyłkową z dwoma blankietami ważnymi przez 6 miesięcy.
Czy mogę skorzystać tylko z jednego wybranego przeze mnie? Czy muszę najpierw skorzystać z pierwszego a dopiero następnie mogę zamówić z tego drugiego?
Mogę zamawiać rzeczy tylko z tej oferty czy pozostałe produkty z asortymentu YR też (znając kody i ceny)?
a widzisz, ja bym Ci chętnie miętę i korę podebrała. może jeszcze gdzieś ustrzelę w wysyłkowej.

możesz skorzystać z obydwu albo tylko z jednego, obojętnie w jakiej kolejności. możesz zamówić pozostałe produkty, ale już w cenach regularnych, jeśli nie są uwzględnione w ofercie.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 22:31   #3724
mamm
Rozeznanie

Cytat:
a widzisz, ja bym Ci chętnie miętę i korę podebrała. może jeszcze gdzieś ustrzelę w wysyłkowej.

możesz skorzystać z obydwu albo tylko z jednego, obojętnie w jakiej kolejności. możesz zamówić pozostałe produkty, ale już w cenach regularnych, jeśli nie są uwzględnione w ofercie.
Dziękuję za odpowiedź
Mama się ucieszy, bo chciała skorzystać tylko z drugiego blankietu a ja się podepnę, bo chciałam miniatury produktów nie uwzględnione w tej ofercie
Stary 2012-09-06, 22:36   #3725
2016070150903
Konto usunięte

udanych zakupów. a jakie to oferty gratisy?
Stary 2012-09-06, 22:42   #3726
mamm
Rozeznanie

Cytat:
udanych zakupów. a jakie to oferty gratisy?
Dzięki

Blankiet nr1 - 9PYB1RC03 - prezent nr1 Naturelle - prezent nr2 niespodzianka za zamówienie powyżej 49zł
Blankiet nr2 - 9PYB1RC04 - prezent nr1 sportowa torba - prezent nr2 perfumowane mleczko MdB za zamówienie powyżej 49zł
+ Darmowa przesyłka za zamówienia powyżej 70zł w obu wariantach
Stary 2012-09-06, 22:43   #3727
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamm Pokaż wiadomość
Dzięki

Blankiet nr1 - 9PYB1RC03 - prezent nr1 Naturelle - prezent nr2 niespodzianka za zamówienie powyżej 49zł
Blankiet nr2 - 9PYB1RC04 - prezent nr1 sportowa torba - prezent nr2 perfumowane mleczko MdB za zamówienie powyżej 49zł
+ Darmowa przesyłka za zamówienia powyżej 70zł w obu wariantach
tym prezentem zpowyzej 49 zł jest ta paskudna torba
Stary 2012-09-06, 22:48   #3728
mamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martyna3275 Pokaż wiadomość
tym prezentem zpowyzej 49 zł jest ta paskudna torba
Właśnie zajrzałam do pierwszego postu
Mamie się podoba ta torba sportowa z blankietu nr2, bo ja mam taką różowo-szarą z salonu i się sprawdziła na wypady weekend'owe
Stary 2012-09-06, 22:57   #3729
KaasiaJot
Raczkowanie

Cytat:
witamy. pochwal się, co ostatnio kupiłaś. masz już jakiś top5 kosmetyków yr?
W stacjonarym: fioletowe so elixir (wiem, że nie cieszą się zbyt dużą popularnością na wątku, ale dla mnie zapach jest po prostu boski ), żel krem Hydra Vegetal, mandarynkowy błyszczyk do ust (w opakowaniu pachnie całkiem przeciętnie, ale na ustach zapach zamienia się w cudną landrynkę - uzależniłam się ) no i oczywiście tusz sexy pulp w gratisie W poprzednim zamówieniu internetowym: malinową płukankę, peeling do twarzy, puder sypki, olejek arganowy pod prysznic i jeszcze jakieś drobiazgi. Większości jeszcze nie testowałam, bo grzecznie wykańczam resztki poprzednich kosmetyków, ale mam nadzieję, że będę zadowolona, bo kilka lat temu kupowałam dość sporo rzeczy w YS i raczej na niczym się nie zawiodłam

P.S. Wybrałam jako gratis w dzisiejszym zamówieniu niespodziankę, więc jeśli dostane paczkę jako pierwsza, to niezwłocznie napiszę co to jest
KaasiaJot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 23:02   #3730
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaasiaJot Pokaż wiadomość
W stacjonarym: fioletowe so elixir (wiem, że nie cieszą się zbyt dużą popularnością na wątku, ale dla mnie zapach jest po prostu boski ), żel krem Hydra Vegetal, mandarynkowy błyszczyk do ust (w opakowaniu pachnie całkiem przeciętnie, ale na ustach zapach zamienia się w cudną landrynkę - uzależniłam się ) no i oczywiście tusz sexy pulp w gratisie W poprzednim zamówieniu internetowym: malinową płukankę, peeling do twarzy, puder sypki, olejek arganowy pod prysznic i jeszcze jakieś drobiazgi. Większości jeszcze nie testowałam, bo grzecznie wykańczam resztki poprzednich kosmetyków, ale mam nadzieję, że będę zadowolona, bo kilka lat temu kupowałam dość sporo rzeczy w YS i raczej na niczym się nie zawiodłam

P.S. Wybrałam jako gratis w dzisiejszym zamówieniu niespodziankę, więc jeśli dostane paczkę jako pierwsza, to niezwłocznie napiszę co to jest
zakupiki fajne grunt, ze Tobie zapach sie podoba ja dzis rano spsikałam sie klasyczna So elixir i jeszcze ja czuje boska jest
a jak podzielisz sie info co jest niespodzianką bede ci bic pokłony bo pomoze mi to wybrac czy chce niepsodzianke czy maseczki
Stary 2012-09-06, 23:06   #3731
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
zakupiki fajne grunt, ze Tobie zapach sie podoba ja dzis rano spsikałam sie klasyczna So elixir i jeszcze ja czuje boska jest
a jak podzielisz sie info co jest niespodzianką bede ci bic pokłony bo pomoze mi to wybrac czy chce niepsodzianke czy maseczki
Naprawdę taka boska ta So Elixir? No tak zachwalacie to idę w przyszłym tygodniu po tą gazetę i ślę zamówienie na byle co nawet
Stary 2012-09-06, 23:10   #3732
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Naprawdę taka boska ta So Elixir? No tak zachwalacie to idę w przyszłym tygodniu po tą gazetę i ślę zamówienie na byle co nawet
no jak dla mnie super
taki zapach w sam raz na chłodne dni

Edytowane przez martyna3275
Czas edycji: 2012-09-06 o 23:12
Stary 2012-09-06, 23:16   #3733
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:

pogrubione posiadam i lubię. o ile piszesz o peelingu morelowym w mniejszej przezroczystej tubce, bo tego zużywam właśnie drugie opakowanie. ciekawił mnie też peeling z serii roślinnej (ta sama, co maska matująca, peel off i nawilżająca), ale w sklepie wydawało mi się, że ma mało drobinek.

puder siedzi w zapasach, ale dziewczyny bardzo chwaliły.

błyszczyki oglądałam w stacjonarnym, chyba się skuszę właśnie na mandarynkę (chociaż maliny w ogóle nie było, a może jest lepsza?).

nie wiem czy była ta informacja w wątku, że teraz jest oferta dla posiadaczy karty- 2 pieczątki gratis przy zakupie tych nowych błyszczyków PN.

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2012-09-06 o 23:18
Stary 2012-09-06, 23:36   #3734
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem czy była ta informacja w wątku, że teraz jest oferta dla posiadaczy karty- 2 pieczątki gratis przy zakupie tych nowych błyszczyków PN.
Nawet przy zakupie samego błyszczyka? Za 9,90 jeśli dobrze kojarzę?
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 23:40   #3735
2016070150903
Konto usunięte

tak. warto dobrać kulkę do kąpieli, to dostaniemy 3 pieczątki. bo chyba panie nie dają pieczątki nawet jak brakuje tylko 10 groszy?
Stary 2012-09-07, 07:03   #3736
Polka25
Raczkowanie

Witam Panie
czy któraś z was zauważyła może, że zmienił się wygląd peelingu roślinnego do ciała z pudrem z pestek moreli o tego
http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...linny_do_ciala
poprzedni, który kupiłam był cały pomarańczowy w takim kolorze jak te drobinki, a ostatnio kupiłam drugi jak był w promocji za pół ceny dla posiadaczy karty stałego klienta i ten jest inny - ma kolor taki jasno kremowy jakby to był balsam do ciała pomieszany z tymi pomarańczowymi drobinkami i jest rzadszy. Pachnie niby tak samo ale nie wiem czy w międzyczasie coś zmienili w jego składzie czy to po prostu mi się trafił jakiś zbrakowany egzemplarz. Zauważyła któraś z was coś takiego??

mgr się napisało
i się obroniło
Polka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 09:18   #3737
rybkaa90
Zakorzenienie

Wczoraj dostałam zamówienie z Weltbild.pl. W środku była dołączona oferta dla nowych klientów. Wiem, że numer oferty jest już w pierwszym poście, ale może kogoś zainteresuje blankiet zamówienia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg yr.jpg (167,5 KB, 1411 załadowań)

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2012-09-07 o 09:20
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 09:23   #3738
marleen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Inka_1 Pokaż wiadomość
Jak to jest z tymi ofertami dla nowych klientów? Czy dobrze rozumiem, że "starzy" też zamawiają i to przechodzi? Czy jednak lepiej zamówić na mamę, babcię lub sąsiadkę?
Kusi mnie też oferta z Klubu Orchidea, ale budżet kosmetyczny na wrzesień będę miała niebawem przekroczony. Jeśli jest ważna do końca września to może uda mi się zamówić tak, żeby paczka dotarła po pierwszym. Muszę jutro się wybrać do sklepu i powąchać ten So Elixir.
Możecie czuć się winne, bo chyba zaczynam popadać w uzależnienie
Zdecydowanie pasujesz do mnie, mówię to z ręką na sercu.

p.s. paczka z drugim cocconem (50%) + so elixir (gratis) edp oraz pastylki dotarła. Czekam na paczkę sprzed 2 tyg, tzn. oferta -50pln...
Stary 2012-09-07, 10:04   #3739
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
ja swoje utylizuje od razu
Ja swoje (te malutkie) wykorzystuję do przesyłek, świetnie się nadają.

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Uff, moja już zamówiona w Klubie Orchidei

Cytat:
puder siedzi w zapasach, ale dziewczyny bardzo chwaliły.

błyszczyki oglądałam w stacjonarnym, chyba się skuszę właśnie na mandarynkę (chociaż maliny w ogóle nie było, a może jest lepsza?).

Mam mandarynkę i malinę, oba zapachy najbardziej mi się podobały. Mandarynka jest przesłodka, a malina bardzo podobna do całej malinowej serii, też super.

A o tych dodatkowych pieczątkach już dawno pisałam, pod koniec sierpnia już w pierwszym dniu tej promocji, ale widocznie nikt nie zauważył

Cytat:
tak. warto dobrać kulkę do kąpieli, to dostaniemy 3 pieczątki. bo chyba panie nie dają pieczątki nawet jak brakuje tylko 10 groszy?
Niestety nie, tylko pełne 10zł daje pieczątkę, ja często muszę coś dobierać, bo jakbym mogła zrezygnować z pieczątki No chyba, że brakuje mi więcej niż 4-5zł, to mi szkoda kasy.
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 10:04   #3740
soulie
Wtajemniczenie

Dziewczyny, wchodzą już oferty na wrzesień niestety żeby dostać gratis spersonalizowany prezent trzeba złożyć zamówienie telefonicznie/listownie Przez net dostępne tylko
  • CURE SOLUTION Krem rewitalizujący 24h 50ml
  • COMME UNE EVIDENCE Woda perfumowana 50ml
  • OVALE LIFTING Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 50ml
  • EVIDENCE HOMME GREEN Woda toaletowa 75ml
soulie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 10:08   #3741
KaasiaJot
Raczkowanie

Cytat:

U mnie były cztery rodzaje, i o ile uwielbiam wszystko co malinowe, to błyszczyk jakoś mnie nie przekonał...w sumie wszystkie cztery pachniały trochę sztucznie, ale zważywszy na to jaka jest różnica między zapachem w opakowaniu a bezpośrednio na ustach, to może jednak przedwcześnie skreśliłam tę malinkę...
KaasiaJot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 10:11   #3742
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soulie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wchodzą już oferty na wrzesień niestety żeby dostać gratis spersonalizowany prezent trzeba złożyć zamówienie telefonicznie/listownie Przez net dostępne tylko
no to

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 10:13   #3743
Agamtb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basia296 Pokaż wiadomość
W Dobrych Radach na pazdziernik jest oferta dla nowych klientow. Zalaczam scan moze ktos skorzysta.
Czyli żeby otrzymać darmową 50-tkę So Elixir, wystarczy zamówić cokolwiek z tych produktów, które i tak są już w promocyjnych cenach?
Np. zamawiam miniaturki perfum za 19,90 + koszt przesyłki, a So Elixir dostaję gratis?
Sorki, że tak dopytuję, ale aż mi się wierzyć w to nie chce Tym bardziej że kocham ten perfum i zawsze mam flakonik w zapasie, bo inaczej jakaś niespokojna jestem, hehe
Agamtb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 10:14   #3744
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Ja swoje (te malutkie) wykorzystuję do przesyłek, świetnie się nadają.

Uff, moja już zamówiona w Klubie Orchidei

Mam mandarynkę i malinę, oba zapachy najbardziej mi się podobały. Mandarynka jest przesłodka, a malina bardzo podobna do całej malinowej serii, też super.

A o tych dodatkowych pieczątkach już dawno pisałam, pod koniec sierpnia już w pierwszym dniu tej promocji, ale widocznie nikt nie zauważył

Niestety nie, tylko pełne 10zł daje pieczątkę, ja często muszę coś dobierać, bo jakbym mogła zrezygnować z pieczątki No chyba, że brakuje mi więcej niż 4-5zł, to mi szkoda kasy.
ja również o tym pisałam błyszczyki szybko znikają z ust, zapachy chemiczne nie polecam.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2012-09-07 o 10:15
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 10:16   #3745
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agamtb Pokaż wiadomość
Czyli żeby otrzymać darmową 50-tkę So Elixir, wystarczy zamówić cokolwiek z tych produktów, które i tak są już w promocyjnych cenach?
Np. zamawiam miniaturki perfum za 19,90 + koszt przesyłki, a So Elixir dostaję gratis?
Sorki, że tak dopytuję, ale aż mi się wierzyć w to nie chce Tym bardziej że kocham ten perfum i zawsze mam flakonik w zapasie, bo inaczej jakaś niespokojna jestem, hehe
dokładnie.

Tylko jest to oferta dla nowych klientów - jeżeli już coś wcześniej zamawiałaś wysyłkowo i znajdą cię w systemie to mogą odmówić realizacji zamówienia (mi tak kilka razy odmówili , a innym przeszło - nie wiem od czego to zależy - chyba od humoru osoby na którą zamówienie trafi w BOK). Ale spróbować warto...

Stary 2012-09-07, 10:17   #3746
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie lepsze te gratisy niz ten moj kremik sremik
Stary 2012-09-07, 10:21   #3747
Agamtb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
dokładnie.

Tylko jest to oferta dla nowych klientów - jeżeli już coś wcześniej zamawiałaś wysyłkowo i znajdą cię w systemie to mogą odmówić realizacji zamówienia (mi tak kilka razy odmówili , a innym przeszło - nie wiem od czego to zależy - chyba od humoru osoby na którą zamówienie trafi w BOK). Ale spróbować warto...
Tak, tak, to wiem.
To jeszcze zapytam - czy muszę mieć oryginalny blankiet, czy mogę wydrukować ten skan, wypełnić go i wysłać?
Agamtb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 10:24   #3748
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agamtb Pokaż wiadomość
Tak, tak, to wiem.
To jeszcze zapytam - czy muszę mieć oryginalny blankiet, czy mogę wydrukować ten skan, wypełnić go i wysłać?
Możesz zadzwonić i telefonicznie złożyć zamówienie - musisz tylko podać tylko nr oferty
Wysłać tez możesz, ale po co pchać się w dodatkowe koszty.

Stary 2012-09-07, 10:25   #3749
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
robię tak samo.

Cytat:
U mnie były cztery rodzaje, i o ile uwielbiam wszystko co malinowe, to błyszczyk jakoś mnie nie przekonał...w sumie wszystkie cztery pachniały trochę sztucznie, ale zważywszy na to jaka jest różnica między zapachem w opakowaniu a bezpośrednio na ustach, to może jednak przedwcześnie skreśliłam tę malinkę...
właściwie to żel PN też mnie nie przekonał, więc może błyszczyk sobie podaruję.
Stary 2012-09-07, 10:29   #3750
rudy_kot
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
I jak tu zachować rozsądek? Ja mam juz jedne edt, bardzo je lubie i strasznie szybko ich ubywa. Jak ta oferta mi wjedzie to chyba zamowie

Zwykle przechodzi, chociaż niektórzy się skarżyli, ze im odmawiano. Ja skorzsytalam raz w zeszle wakacje i 2 razy w tym roku i przeszlo elagencko i bez problemow A jestem stara jak swiat :P

Jeszcze jeden kod mam
36619 serum vegetal 3, krem na dzien+ na noc 2x15ml, 19,9zł

Szukałam kodu na iris noir albo vanille noire 15ml ale nie znalazłam Jak ktoś by miał, to byłabym wdzięczna

A w ogóle to mam tyle pudełek po paczkach z YR, że mogę sobie z nich igloo budować
Cytat:
Napisane przez czerwieclipiec Pokaż wiadomość
Oo, to to! Właśnie to zrobię z moich, jak jeszcze trochę pozbieram.
Kochane, ja je maluje i mam na drobiazgi, albo na gazety Na dole załączam dwa zdjęcia przykładowe
Zawsze staram się wykorzystywać to co mam, bo po co mi kupować pudełka na duperelki jak za darmo prawie mam

Cytat:
no właśnie próbuję różnych kombinacji i ten płyn pojawia mi się tylko przy podkładzie i cieniach.
No to może dlatego, żeby od razu kobiety skorzystały z demakijażu jak już sobie ten podkład i cienie nałożą, trzeba przyzwyczajać do firmy

Cytat:
Vanille Noire 64954
jest w 1. poście.
obecnie niedostępny (w brakach?) w ofercie klub orchidea.

do 1. postu dodałam 15ml Flowerparty.
Flowerparty, czy któraś lubi ten zapach? Mi on pachnie jak Wink z Avonu (o ile go któraś pamięta, bo już z 5-6 lat go nie ma)

Cytat:
Napisane przez Polka25 Pokaż wiadomość
Witam Panie
czy któraś z was zauważyła może, że zmienił się wygląd peelingu roślinnego do ciała z pudrem z pestek moreli o tego
http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...linny_do_ciala
poprzedni, który kupiłam był cały pomarańczowy w takim kolorze jak te drobinki, a ostatnio kupiłam drugi jak był w promocji za pół ceny dla posiadaczy karty stałego klienta i ten jest inny - ma kolor taki jasno kremowy jakby to był balsam do ciała pomieszany z tymi pomarańczowymi drobinkami i jest rzadszy. Pachnie niby tak samo ale nie wiem czy w międzyczasie coś zmienili w jego składzie czy to po prostu mi się trafił jakiś zbrakowany egzemplarz. Zauważyła któraś z was coś takiego??
Chyba trafił Ci się bubel, bo ja też miałam ten z promocji przy kasie i jest normalny, taki pomarańczowy :yes:

Cytat:

No to mi pasuje i tak tylko prezent nr 2, ale mam jeszcze 3/4 flakonu i miniaturę, więc nie będę szaleć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-09-07 09.39.15.jpg (83,1 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-09-07 10.15.49.jpg (87,6 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-09-07 10.16.23.jpg (90,7 KB, 80 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości