|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Faktycznie coś tu cicho dziś
![]() Ja całe popołudnie oglądałam PLL musiałam nadrobić zaległości ![]() Cytat:
Nie lubię Actimela i jakoś mam wstręt ![]() No jasne, że trzymamy Taaaa, jasne
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3992 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
monia ja używałam Revlonu właśnie do tłustej i mieszanej cery ale ja tak jak Coatail zawsze pudrem utrwalam makijaż i trudno mi powiedzieć czy sam podkład daje mat ale fakt faktem cały dzień na twarzy i wszelkie przebarwienia i pryszcze schowane
![]() patiuszka a duża ta paczka była? Orzechy nerkowaca to jak i inne orzechy dość kaloryczne ale i baardzo zdrowe , jak 100 g ma 630kcal to sobie pokutę oblicz sama Lady nie wiem co Ci powiedzieć, mi siostra raz wypomniała pomoc rodziców ale szybko jej uświadomiłam jak ona z tej pomocy korzysta i do dziś jest spokój bardzo łatwo się zapomina jak to było a teraz im szkoda jak na Ciebie patrzą zooska tak się zastanawiam od rana jakim cudem zacytowałaś wiadomości których ja nie nie napisałam ja Ci ciąży nie wróżyłam ani nic Kasiamaja witaj ![]() Całe popołudnie puzzle układałam zawzięcie słodyczy jeść nie jem ale substytut w postaci 5 nektarynek i 3 brzoskwiń i 2 bananów był
|
#3993 |
|
Zadomowienie
|
meeedzik, no orzeszki zdrowe, ale można poprzestać na paru, a nie wpier.dzielać jak świnka
![]() margot, no właśnie zjadłam całą paczkę 100 g ![]() Dobranoc, muszę spać. Słodkich snów
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ciekawego układasz ja takie coś i już wymiękam sam piasek i skały A ja dzisiaj zjadłam ś- płatki z mlekiem IIś- kawa i kawałek sernika ( z psem na pół o- gołąbek p- kawa i ciasto ze sliwkami k- galareta z kurczakiem z kromką chleba Patiuszka wiesz chyba nie służy mi olejek BD bo w normalnym lustrze zauwazyłam dosyc sporo zaskórników zamknietych na brodzie ;/ dzisiaj doszedł olejek z drzewem herbacianym i arganowy i moze bedzie lepiej a jak nie to szukam dalej
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-09-06 o 22:58 |
|
|
|
|
#3995 |
|
Wtajemniczenie
|
Coctail nie mogę nigdzie zdjęcia na necie znaleźć
bo to z jakieś promocji Trefla 2 x 1000 elementów z kotkami Pies zjadł sernik? szalony a co to ta galaretka z kruczkiem ale to nie na słodko ?
|
#3996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniam, nektarynki!!!! Mogłabym jeść i jeść ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Słodkich snów;* ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
ekhm no właśnie...a ta galaretka na kolację, toż to tłusz...
|
|
#3997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomoc by mi sie przydała Pies kocha sernik i wszystkie słodkie rzeczy, ale tylko ,, gryza'' dostaje i musi sie tym nacieszyć. Ale galarete z checią mi pomógł zjeść bo siedział i prosił :d A galareta taka z miesa marchewki zalana chyba wywarem z rosołu z zelatyną szczerze nie wiem jak sie to robi mama robiła ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż i tak mi się te włókna z nektarynek w aparat retencyjny się wkręcają ale jak się dobrze człowiek owocków poje to rano do wc się elegancko spaceruje mam jeszcze ananasa ale już dziś sobie daruje Coctail 2000 to eleganckie wyzwanie sama dasz rade, ja Ci to mówię osobiście nienawidzę jak mi ktoś przy puzzlach pomagać próbuje![]() Czaje , już o co kaman z galareta, nie wiem jak to się stało ale w głowie miałam owocowa galaretka i właśnie ten kurczak mi nie pasił ale już wiem
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2012-09-06 o 23:18 |
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Iii tam, jutro będzie ładnie
!---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Dzisiejszy dzień udany, poćwiczony, egzamin jako tako poszedł, jeż wykapany, można iść spać ![]() Dobranoc dziewczyny, lecę do Tż bo w kooońcu nie ma nocki Kolorowych!
|
#4000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mój Tż ma służbę to puzzelki mi zostały w opcji
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2012-09-06 o 23:27 |
|
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiem kiedy przestałam zwracac na to uwage.Ja mogę układać tylko przy świetle dziennym potem to juz tragedia bo mam duzo czarnych elementów z lekkim kolorem i za słabą mamy żarówke w pokoju a jak biore lampke stojącą to mi sie mieni. Ja będe kończyć jak wróce do ,,siebie'' bo jestem w rodzinnym mieszkanku
|
|
|
|
|
#4002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten strach czy to ząb się nie połamał bezcenny![]() Prawda to, kolor trudno rozpoznać i cień jak rzuci na układankę to koszmarek ale cóż ja zawzięta bestia
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja już na nogach. Piję kawkę i zaraz siadam do gramy, a potem wkuwam przemowę. Nienawidzę uczyć się na pamięć ale chcę w miarę inteligentnie wypaść przed komisją więc pomyślałam, że jak pamięciowo to ogarnę to będzie mi lepiej. Gorzej jak dostanę więcej pytań i będę dukać to przypał będzie Nadrobię Was wieczorkiem. A wczoraj nie pisałam bo mnie TŻ do GTA zwerbował i ciupaliśmy do 11 a potem poszliśmy spać I szlag trafił nie tylko Wizaż ale i moje przygotowania
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to jest negatywne programowanie. Jak bedziesz jadla normalnie i chodzila na spacerki to bagazu nadprogramowego nie uzbierasz . That's my girl .Najwazniejsze to nie wmawiac sobie ''jestem w ciazy wiec na pewno duzo utyje''. Ja wczoraj tragiczny obsuw Dzis zbieram sily. Kopalam wczoraj w internecie. Doczytalam sie w koncu, ze mam szanse na zachowanie w miare ladnego biustu, jesli bede trzymala diete w granicach 1500 kcal (nie mniej), i 3 razy w tygodniu cwiczyla miesnie klatki piersiowej - pompki, motylki z hantlami itp. Oprocz tego zayczynam pic mleko sojowe i jesc jogurt sojowy - mam nadzieje, ze fitoestrogeny troche pomoga . Dzis mam wolne i zbieram sie do miasta - pobuszuje sobie troche w perfumerii .W ogole to ja Wam nie pisalam, ze mamy drugiego kota .
|
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)) Tak to Majka w avatarze wlasnie wojny prowadzimy bo sie wziela za puzzle ,sniadanie na stole , a o 9(waszej10) musismy wyjsc do szkoly. Zadna ze stron nie chce odpuscic![]() Na sniadanie mysle zjesc , dwie male kromeczki razowego chleba z krakowska drobiowa i pomidorem ![]() co do przekaski nie wiem jeszcze
|
|
#4006 |
|
Zadomowienie
|
Hej.Wyszłam z domu przed 8 i zmarzłam,brrr
już czuć jesień jak nic.Zooska ćwiczę 3x dziennie w seriach po 20 brzuszków,20 przysiadów i 8 min.legs.Po tych brzuszkach skoczyło mi w tali z 60 na 62cm. Coctail Ja mam podobne,ale 1000 i się poddałam ![]() Lady Nie przejmuj się,niech se gadają ![]() Patiuszka orzeszki nie są złe,ale patrząc na kcal.warto zachować umiar ![]() Heroine Co to za serial PLL?Też bym poogladała ![]() oczopląsów można dostaćCzbasia Nie nastawiaj sie tak,że w ciąży nie wiadomo jak się roztyjesz.Trzeba jeść dla dwojga,a nie za dwóch i ruch jest ważny.Ja w pierwszej ciąży przytyłam tylko 10kg.bo miałam dużo ruchu-kończyłam liceum,a w drugiej przytyłam 28kg.
bo siedziałam w domu i ciężko mi było na początku zmobilizować się choćby do spacerów,a potem już było gorzej.Paulownia Fajne kociątko ![]() Moje menu na dziś: -tost grahama z twarogiem 0% z łyżeczką miodu i tost z polędwicą,pomidorem i sałatą. -Szkl.jogurtu z łyż.musli+2 śliwki -kurczak z grilla (bez skóry) sałatka z pomidorów,szkl.kefiru -Szkl.jogurtu,jabłko -sałatka z makaronem sojowym,plaster polędwicy,groszek,kukuryd za+jogurt i chyba będę musiała dodać łyzeczkę majonezu,żeby trzymało się "koopy"
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie dziś słonecznie jutro rano wyjazd.Stanęłam dziś na wagę, wczoraj ładnie zjadłam to dziś zanotowałam spadek :p na wadze 48,9 kg czyli jest ok. Ciekawa jestem ile w Niemczech mi przybędzie w zeszłym roku miałam 2kg na plus teraz będę się pilnować, bo zeszłego roku to na słodyczach poległam takie ilości dziennie wpierdzielałam, że głowa mała ale nie potrafię oprzeć się niemieckim słodyczom w dodatku jak Tż tam kupuje tyle słodkości i je.A zmierzyłam się dziś jeszcze i w talii 61 cm a w udzie dokładnie 50,5 cm fest, 0,5 kg spadło od paru dni i od razu w udzie o 0,5cm mniej ![]() Patiuszka wiem wiem, ale ja też nie potrafię się oprzeć Tż jak kupuje orzeszki w puszcze to potrafimy zjeść całą puszkę na raz ( Tż zawsze zje parę i zostawia, a ja nie potrafię i co chwila sięgam po "ostatniego" )aa zrobił mi Tż dziś zdjęcie w bieliźnie i coś te uda nie za ciekawie wyglądają
|
#4008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kefir z owockami?
Albo sałatka owocowa?![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- LikeAW Na śniadanie wrzuć jeszcze jednego tosta A co do majonezu, używam jogurtu greckiego, zamiast majo, jest bardzo gęsty i wszystko dobrze klei;D---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Wypiłam wodę z cytrynka i miodem, zrobiłam sobie drugą. Na śń tręby, musli, Activia naturalna (210g) mocna kawa.---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
A talia...no niestety, jak skośnych nie ćwiczysz, to tak się robić będzie
|
|
#4009 |
|
Zadomowienie
|
zooska z owocow mam jedynie truskawek kilka i jablko
wiec chyba to pochlone i moze actimela ))maadzik gratuluje utraty wagi ,jestem pod wrazeniem. Jak Ty to zrobilas:O?
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Actimel nie ma aż tylu składników odżywczych, to probiotyk tylko I kcal też niewiele ma. Albo możesz zrobić kisiel i do tego owocki wrzucić
|
|
#4011 |
|
Przyczajenie
|
Dostałam tę pracę
![]() w poniedziałek pierwsze szkolenia itd (to coś w rodzaju telemarketingu). Choć wolałabym coś abmbitniejszego to i tak się cieszę:
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Na obiad chcę zrobić domową chińszczyznę
A pójdę jeszcze na siłownie przed pracą Of cors na poranny fitness zaspałam no bo jakby inaczej. Ostatnio nauka i praca mnie wykańczają. Nigdzie nie wychodzę ledwo co się z ludźmi spotykam, rzeźnia A to coś nowego dla mnie, caaaałkiem niespotykane i mnie nosi jak cholera![]() Tak więc jak już mam czas, żeby się wyspać, to korzystam do oporu. Tak jak dzisiaj to zrobiłam. ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Widzisz, udało się
|
|
#4013 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny troche się martwię,chyba czeka mnie wizyta u lekarza
Mam zawroty głowy,szczególnie wieczorem.Wczoraj byłam w sklepie i jak sie schylałam żeby przymierzyć but to miałam taką karuzelę,że musiałam się podeprzeć żeby nie y.ebnąć orła.Chyba piję za dużo kawy,nie wiem...Macie jakieś sposoby na to?Nie chce lecieć do lekarza,bo pewno da mnie badania,a nie mam tajmu na tego typu wizyty.
|
|
#4014 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam ! Ale ostatni Wizaż szwankuje, wczoraj w nocy to
i jeszcze musiałam konto na ryjbuku założyć żeby sprawdzić czy to awaria czy tylko ja mam pecha Dziś na śniadanie mi Tż po drodze z pracy rogalika zakupił no ale to na śniadanie to się spali na II śniadanie banan a co dalej to nie wiem jeszcze...Puzzle 2/3 już jest ale przy sierści wysiadłam i dziś drugie podejście ![]() A actimel to w ogóle nic nie ma, żaden to probiotyk, jak każdy jogurt dobry
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty przy sierści wymiękasz a ja przy skałach chociaż pomału idzie ale muszą na mnie poczekać cykne foto jak skoncze
|
|
|
|
|
#4016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- wciągnęłam sobie jabłko
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam Was z tymi puzlami
![]() Mnie by chyba szlag trafil! ![]() Dzaga wygladasz mega w tej grzywce Szczerze mowiac juz dawno chciałam Ci zasugerowac zmiane fryzurki ![]() Cytat:
![]() Sama się sobie dziwie jak ja tak w ogole funkcjonuje ![]() Zbliza mi sie urlop tak wiec zagladac bede obawiam się tylko o diete, bo jednak siedzenie w domu mi nie słuzy, wiadomo ze nie bede siedziec 2tygdonie ale troche odpoczynku by mi sie przydało ![]() Chciaz moze sie okazac zupelnie inaczej, bo ze mna to nigdy nie wiadomo Zaplanowalam juz wyjazd do Zakopanego takze 14 wyruszam na dzikich gorali |
|
|
|
|
#4018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mega gratulacje moja drogaaaaa Nie ma to jak stan błogosławiony ![]() Niestety ja tez na sucho długo nie posiedze Zaszalec to ja zamierzam dopiero ![]() Przedemna jeszcze co najmniej 20kg Jest policjantem? ![]() Cytat:
![]() Podejrzewam ze to albo kwestia jakiegos osłabienia, albo słabego krazenia. Moze trzeba troszke czerwone krwinki podniesc, polecam czerwone winko albo poprostu zelazo ![]() Ja sie wspomagam najczesciej winem oczywiscie |
||
|
|
|
#4019 |
|
Przyczajenie
|
A co tu taka cisza
?
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo tak, ja tak samo, zero cierpliwości do takich rzeczy!:/ Raz w życiu ukladalam puzzle, myślałam że caly dom rozniosę na kawałeczki
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Ja jak się nie zawine to ćwiczę agrafke bez folii, ale staram się codziennie/co drugi dzień. Wiesz...3 kg to i tak już duży spadek U mnie jesszcze 5 kg ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Wszyscy wybyli Ja też zaraz lecę![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Zjadłabym już obiad, ale chciałabym też wyjść bo mam na mieście trochę spraw do załatwienia, ale jak wyjdę teraz to będe już lecieć na sokach warzywnych, bułce i kefirach do końca dnia:/ ech...sama nie wiem, a glodna nie jestem bo przed chwilą wciągnęłam jabłko i pomarańczkę. ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Wczoraj byłam na siłowni i waga pokazała 62,7 kg, co prawda była godzina 21 po całym dniu jedzenia, obiedzie u teściów no i buty...więc liczę, że tak 62 kg będzie ![]() Może schudnę do 60,5 kg do przyszłego piatku
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

)?? Przewaznie moje odchudzanie i dolaczanie do grup wsparcia ,trwalo max tydzien ale tym razem ostro sie bede starala trzymac
. Mysle ,ze jednak w kupie razniej
i jakoś mam wstręt

bo to z jakieś promocji Trefla 2 x 1000 elementów z kotkami

!

oczopląsów można dostać
jutro rano wyjazd.
w zeszłym roku miałam 2kg na plus
w dodatku jak Tż tam kupuje tyle słodkości i je.

chyba picie Ci służy