Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-06, 22:35   #3991
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Faktycznie coś tu cicho dziś

Ja całe popołudnie oglądałam PLL musiałam nadrobić zaległości

Cytat:
Napisane przez Kasiamaja Pokaż wiadomość
Hej , mozna sie do Was dolaczyc )?? Przewaznie moje odchudzanie i dolaczanie do grup wsparcia ,trwalo max tydzien ale tym razem ostro sie bede starala trzymac Waga ok 70 cel 60. Mysle ,ze jednak w kupie razniej
No witam i życzę powodzenia

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No łykaj łykaj! Actimel sobie też kup
Nie lubię Actimela zawsze mi się z lekarstwem kojarzył i jakoś mam wstręt

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Trzyjajcie kciuki za forumowa dzidzie
No jasne, że trzymamy

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
Są dobrze schowane po sukienką
Taaaa, jasne
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 22:38   #3992
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

monia ja używałam Revlonu właśnie do tłustej i mieszanej cery ale ja tak jak Coatail zawsze pudrem utrwalam makijaż i trudno mi powiedzieć czy sam podkład daje mat ale fakt faktem cały dzień na twarzy i wszelkie przebarwienia i pryszcze schowane bardziej matowy efekt jednym kosmetykiem to Max Factor Creme Puff podkład i puder w jednym

patiuszka a duża ta paczka była? Orzechy nerkowaca to jak i inne orzechy dość kaloryczne ale i baardzo zdrowe , jak 100 g ma 630kcal to sobie pokutę oblicz sama

Lady nie wiem co Ci powiedzieć, mi siostra raz wypomniała pomoc rodziców ale szybko jej uświadomiłam jak ona z tej pomocy korzysta i do dziś jest spokój bardzo łatwo się zapomina jak to było a teraz im szkoda jak na Ciebie patrzą

zooska tak się zastanawiam od rana jakim cudem zacytowałaś wiadomości których ja nie nie napisałam ja Ci ciąży nie wróżyłam ani nic

Kasiamaja witaj rozumiem , że to właśnie Maja w avatarze

Całe popołudnie puzzle układałam zawzięcie Tż mi kupił nowe to szaleje słodyczy jeść nie jem ale substytut w postaci 5 nektarynek i 3 brzoskwiń i 2 bananów był
Stary 2012-09-06, 22:43   #3993
patiuszka
Zadomowienie

meeedzik, no orzeszki zdrowe, ale można poprzestać na paru, a nie wpier.dzielać jak świnka
margot, no właśnie zjadłam całą paczkę 100 g Ale tą jazdą na rowerze to dużo tez energii chyba poszło, tak sobie tłumaczę
Dobranoc, muszę spać. Słodkich snów
Stary 2012-09-06, 22:51   #3994
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Całe popołudnie puzzle układałam zawzięcie Tż mi kupił nowe to szaleje słodyczy jeść nie jem ale substytut w postaci 5 nektarynek i 3 brzoskwiń i 2 bananów był
O następna maniaczka puzzli Co ciekawego układasz ja takie coś i już wymiękam sam piasek i skały najłatwiejsza była woda

A ja dzisiaj zjadłam
ś- płatki z mlekiem
IIś- kawa i kawałek sernika ( z psem na pół )
o- gołąbek
p- kawa i ciasto ze sliwkami
k- galareta z kurczakiem z kromką chleba

Patiuszka wiesz chyba nie służy mi olejek BD bo w normalnym lustrze zauwazyłam dosyc sporo zaskórników zamknietych na brodzie ;/ dzisiaj doszedł olejek z drzewem herbacianym i arganowy i moze bedzie lepiej a jak nie to szukam dalej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg trefl-el-costa-brava-puzzle-2000-elementow-b-iext3995163.jpg (36,4 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-09-06 o 22:58
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 23:03   #3995
Margot85
Wtajemniczenie

Coctail nie mogę nigdzie zdjęcia na necie znaleźć bo to z jakieś promocji Trefla 2 x 1000 elementów z kotkami puzzle ręce zajmują i tyle się nie wsuwa he he
Pies zjadł sernik? szalony a co to ta galaretka z kruczkiem nie umiem sobie wyobrazić ale to nie na słodko ?
Stary 2012-09-06, 23:06   #3996
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
zooska tak się zastanawiam od rana jakim cudem zacytowałaś wiadomości których ja nie nie napisałam ja Ci ciąży nie wróżyłam ani nic

Aaaa...się mnie pytaj xD Ja sama nie mam pojęcia

Mniam, nektarynki!!!! Mogłabym jeść i jeść

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Dobranoc, muszę spać. Słodkich snów
Słodkich snów;*

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj zjadłam
ś- płatki z mlekiem
IIś- kawa i kawałek sernika ( z psem na pół )
o- gołąbek
p- kawa i ciasto ze sliwkami
k- galareta z kurczakiem z kromką chleba
Coś mi sie nie podoba... śń ok, potem IIśń jeszcze ujdzie no bo się spali, 1 gołąbek na obiad to za mało moim zdaniem, podwieczorek... ekhm no właśnie...
a ta galaretka na kolację, toż to tłusz... Kurczak spox ale reeeszta...no i chleb

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 23:12   #3997
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Coctail nie mogę nigdzie zdjęcia na necie znaleźć bo to z jakieś promocji Trefla 2 x 1000 elementów z kotkami puzzle ręce zajmują i tyle się nie wsuwa he he
Pies zjadł sernik? szalony a co to ta galaretka z kruczkiem nie umiem sobie wyobrazić ale to nie na słodko ?
To ja mam 2000 pomoc by mi sie przydała

Pies kocha sernik i wszystkie słodkie rzeczy, ale tylko ,, gryza'' dostaje i musi sie tym nacieszyć. Ale galarete z checią mi pomógł zjeść bo siedział i prosił :d A galareta taka z miesa marchewki zalana chyba wywarem z rosołu z zelatyną szczerze nie wiem jak sie to robi mama robiła

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Coś mi sie nie podoba... śń ok, potem IIśń jeszcze ujdzie no bo się spali, 1 gołąbek na obiad to za mało moim zdaniem, podwieczorek... ekhm no właśnie...
a ta galaretka na kolację, toż to tłusz... Kurczak spox ale reeeszta...no i chleb
Jakos tak wyszło
Stary 2012-09-06, 23:13   #3998
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaa...się mnie pytaj xD Ja sama nie mam pojęcia

Mniam, nektarynki!!!! Mogłabym jeść i jeść

Od kiedy zdjęłam aparat to jem owoce jak szalona , gryzę jak człowiek a nie w kawałkach jak wiewiórka chociaż i tak mi się te włókna z nektarynek w aparat retencyjny się wkręcają ale jak się dobrze człowiek owocków poje to rano do wc się elegancko spaceruje mam jeszcze ananasa ale już dziś sobie daruje

Coctail 2000 to eleganckie wyzwanie sama dasz rade, ja Ci to mówię ja już kiedyś pisałam, że noc cała układać potrafię aż skończę ale dziś sobie daruje chyba bo mam suche opuszki palców jak wiór osobiście nienawidzę jak mi ktoś przy puzzlach pomagać próbuje
Czaje , już o co kaman z galareta, nie wiem jak to się stało ale w głowie miałam owocowa galaretka i właśnie ten kurczak mi nie pasił ale już wiem

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-09-06 o 23:18
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 23:22   #3999
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Jakos tak wyszło
Iii tam, jutro będzie ładnie!

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Dzisiejszy dzień udany, poćwiczony, egzamin jako tako poszedł, jeż wykapany, można iść spać
Dobranoc dziewczyny, lecę do Tż bo w kooońcu nie ma nocki
Kolorowych!

Stary 2012-09-06, 23:23   #4000
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Iii tam, jutro będzie ładnie!

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Dzisiejszy dzień udany, poćwiczony, egzamin jako tako poszedł, jeż wykapany, można iść spać
Dobranoc dziewczyny, lecę do Tż bo w kooońcu nie ma nocki
Kolorowych!
Kolorowych zooska

A mój Tż ma służbę to puzzelki mi zostały w opcji

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-09-06 o 23:27
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 23:33   #4001
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Od kiedy zdjęłam aparat to jem owoce jak szalona , gryzę jak człowiek a nie w kawałkach jak wiewiórka chociaż i tak mi się te włókna z nektarynek w aparat retencyjny się wkręcają ale jak się dobrze człowiek owocków poje to rano do wc się elegancko spaceruje mam jeszcze ananasa ale już dziś sobie daruje

Coctail 2000 to eleganckie wyzwanie sama dasz rade, ja Ci to mówię ja już kiedyś pisałam, że noc cała układać potrafię aż skończę ale dziś sobie daruje chyba bo mam suche opuszki palców jak wiór osobiście nienawidzę jak mi ktoś przy puzzlach pomagać próbuje
Czaje , już o co kaman z galareta, nie wiem jak to się stało ale w głowie miałam owocowa galaretka i właśnie ten kurczak mi nie pasił ale już wiem
Ja z aparatem jem wszystko nawet nie wiem kiedy przestałam zwracac na to uwage.
Ja mogę układać tylko przy świetle dziennym potem to juz tragedia bo mam duzo czarnych elementów z lekkim kolorem i za słabą mamy żarówke w pokoju a jak biore lampke stojącą to mi sie mieni. Ja będe kończyć jak wróce do ,,siebie'' bo jestem w rodzinnym mieszkanku
Stary 2012-09-06, 23:44   #4002
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja z aparatem jem wszystko nawet nie wiem kiedy przestałam zwracac na to uwage.
Ja mogę układać tylko przy świetle dziennym potem to juz tragedia bo mam duzo czarnych elementów z lekkim kolorem i za słabą mamy żarówke w pokoju a jak biore lampke stojącą to mi sie mieni. Ja będe kończyć jak wróce do ,,siebie'' bo jestem w rodzinnym mieszkanku
Ja też jadłam wszystko aż mi w Sylwestra zamek strzelił na popcornie i się pohamowałam ten strach czy to ząb się nie połamał bezcenny no ale i tak dalej orzechów nie jem za często i innych mega twardych rzeczy przednimi zębami bo niby 1,5 roku kość potrzebuje żeby się w pełni zrosnąć ale nawet jak to nie prawda to na dobre mi wyjdzie jak choć część rzeczy wyeliminuje
Prawda to, kolor trudno rozpoznać i cień jak rzuci na układankę to koszmarek ale cóż ja zawzięta bestia
Stary 2012-09-07, 06:49   #4003
dzaga1989
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja już na nogach. Piję kawkę i zaraz siadam do gramy, a potem wkuwam przemowę. Nienawidzę uczyć się na pamięć ale chcę w miarę inteligentnie wypaść przed komisją więc pomyślałam, że jak pamięciowo to ogarnę to będzie mi lepiej. Gorzej jak dostanę więcej pytań i będę dukać to przypał będzie
Nadrobię Was wieczorkiem.
A wczoraj nie pisałam bo mnie TŻ do GTA zwerbował i ciupaliśmy do 11 a potem poszliśmy spać I szlag trafił nie tylko Wizaż ale i moje przygotowania
Stary 2012-09-07, 09:03   #4004
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe. Ano bedzie!! Oglaszam wszem i wobec koniec odchudzania!!:br zydal: Ale ani sie obejrzycie i wracam, z milionem nadprogramowych kilogramow
Nie zakladaj tak z gory, ze przytyjesz duzo w ciazy bo to jest negatywne programowanie. Jak bedziesz jadla normalnie i chodzila na spacerki to bagazu nadprogramowego nie uzbierasz.

Cytat:
Nie jem za dwoje. Ale staram sie bardziej wartosciowo.
That's my girl.
Najwazniejsze to nie wmawiac sobie ''jestem w ciazy wiec na pewno duzo utyje''.
Ja wczoraj tragiczny obsuw ciasto - czekoladowe i marchewkowe, po jednym kawalku. Pizza na obiad. No zalamka.
Dzis zbieram sily. Kopalam wczoraj w internecie. Doczytalam sie w koncu, ze mam szanse na zachowanie w miare ladnego biustu, jesli bede trzymala diete w granicach 1500 kcal (nie mniej), i 3 razy w tygodniu cwiczyla miesnie klatki piersiowej - pompki, motylki z hantlami itp. Oprocz tego zayczynam pic mleko sojowe i jesc jogurt sojowy - mam nadzieje, ze fitoestrogeny troche pomoga.
Dzis mam wolne i zbieram sie do miasta - pobuszuje sobie troche w perfumerii.
W ogole to ja Wam nie pisalam, ze mamy drugiego kota.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Triss.jpg (47,0 KB, 17 załadowań)
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 09:21   #4005
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

No witam i życzę powodzenia

Cytat:
Kasiamaja witaj rozumiem , że to właśnie Maja w avatarze

Dzieki za przywitanko )) Tak to Majka w avatarze wlasnie wojny prowadzimy bo sie wziela za puzzle ,sniadanie na stole , a o 9(waszej10) musismy wyjsc do szkoly. Zadna ze stron nie chce odpuscic

Na sniadanie mysle zjesc , dwie male kromeczki razowego chleba z krakowska drobiowa i pomidorem

co do przekaski nie wiem jeszcze

70,60...68,2.....66....64.....62....6 0
Kasiamaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 09:27   #4006
Like_a_women
Zadomowienie

Hej.Wyszłam z domu przed 8 i zmarzłam,brrr już czuć jesień jak nic.
Zooska ćwiczę 3x dziennie w seriach po 20 brzuszków,20 przysiadów i 8 min.legs.Po tych brzuszkach skoczyło mi w tali z 60 na 62cm.
Lady Nie przejmuj się,niech se gadają
Patiuszka orzeszki nie są złe,ale patrząc na kcal.warto zachować umiar
Heroine Co to za serial PLL?Też bym poogladała
Coctail Ja mam podobne,ale 1000 i się poddałam oczopląsów można dostać
Czbasia Nie nastawiaj sie tak,że w ciąży nie wiadomo jak się roztyjesz.Trzeba jeść dla dwojga,a nie za dwóch i ruch jest ważny.Ja w pierwszej ciąży przytyłam tylko 10kg.bo miałam dużo ruchu-kończyłam liceum,a w drugiej przytyłam 28kg.bo siedziałam w domu i ciężko mi było na początku zmobilizować się choćby do spacerów,a potem już było gorzej.
Paulownia Fajne kociątko
Moje menu na dziś:
-tost grahama z twarogiem 0% z łyżeczką miodu i tost z polędwicą,pomidorem i sałatą.
-Szkl.jogurtu z łyż.musli+2 śliwki
-kurczak z grilla (bez skóry) sałatka z pomidorów,szkl.kefiru
-Szkl.jogurtu,jabłko
-sałatka z makaronem sojowym,plaster polędwicy,groszek,kukuryd za+jogurt i chyba będę musiała dodać łyzeczkę majonezu,żeby trzymało się "koopy"
Stary 2012-09-07, 09:33   #4007
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie dziś słonecznie ostatni dzień dziś nam został jutro rano wyjazd.
Stanęłam dziś na wagę, wczoraj ładnie zjadłam to dziś zanotowałam spadek :p na wadze 48,9 kg czyli jest ok. Ciekawa jestem ile w Niemczech mi przybędzie w zeszłym roku miałam 2kg na plus teraz będę się pilnować, bo zeszłego roku to na słodyczach poległam takie ilości dziennie wpierdzielałam, że głowa mała ale nie potrafię oprzeć się niemieckim słodyczom w dodatku jak Tż tam kupuje tyle słodkości i je.
A zmierzyłam się dziś jeszcze i w talii 61 cm a w udzie dokładnie 50,5 cm fest, 0,5 kg spadło od paru dni i od razu w udzie o 0,5cm mniej

Patiuszka wiem wiem, ale ja też nie potrafię się oprzeć Tż jak kupuje orzeszki w puszcze to potrafimy zjeść całą puszkę na raz ( Tż zawsze zje parę i zostawia, a ja nie potrafię i co chwila sięgam po "ostatniego" )

aa zrobił mi Tż dziś zdjęcie w bieliźnie i coś te uda nie za ciekawie wyglądają szczególnie na samej górze :/
Stary 2012-09-07, 11:01   #4008
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
co do przekaski nie wiem jeszcze
Kefir z owockami? Albo sałatka owocowa?

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

LikeAW Na śniadanie wrzuć jeszcze jednego tosta A co do majonezu, używam jogurtu greckiego, zamiast majo, jest bardzo gęsty i wszystko dobrze klei;D

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Wypiłam wodę z cytrynka i miodem, zrobiłam sobie drugą. Na śńtręby, musli, Activia naturalna (210g) mocna kawa.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
aa zrobił mi Tż dziś zdjęcie w bieliźnie i coś te uda nie za ciekawie wyglądają szczególnie na samej górze :/
A czemu jeszcze nie są w albumie?

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Zooska ćwiczę 3x dziennie w seriach po 20 brzuszków,20 przysiadów i 8 min.legs.Po tych brzuszkach skoczyło mi w tali z 60 na 62cm.
Hm...ale chyba widać, że brzuszek się wyrobił po tych ćwiczeniach? A talia...no niestety, jak skośnych nie ćwiczysz, to tak się robić będzie

Stary 2012-09-07, 11:08   #4009
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

zooska z owocow mam jedynie truskawek kilka i jablko wiec chyba to pochlone i moze actimela ))

maadzik gratuluje utraty wagi ,jestem pod wrazeniem. Jak Ty to zrobilas:O?

70,60...68,2.....66....64.....62....6 0
Kasiamaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 11:17   #4010
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
zooska z owocow mam jedynie truskawek kilka i jablko wiec chyba to pochlone i moze actimela ))
Ja bym zmieszala to z jogurtem Actimel nie ma aż tylu składników odżywczych, to probiotyk tylko I kcal też niewiele ma. Albo możesz zrobić kisiel i do tego owocki wrzucić

Stary 2012-09-07, 11:26   #4011
Ray_of_sunshine
Przyczajenie

Dostałam tę pracę
w poniedziałek pierwsze szkolenia itd (to coś w rodzaju telemarketingu). Choć wolałabym coś abmbitniejszego to i tak się cieszę:
Stary 2012-09-07, 11:26   #4012
zooska
Zakorzenienie

Na obiad chcę zrobić domową chińszczyznę A pójdę jeszcze na siłownie przed pracą Of cors na poranny fitness zaspałam no bo jakby inaczej. Ostatnio nauka i praca mnie wykańczają. Nigdzie nie wychodzę ledwo co się z ludźmi spotykam, rzeźnia A to coś nowego dla mnie, caaaałkiem niespotykane i mnie nosi jak cholera
Tak więc jak już mam czas, żeby się wyspać, to korzystam do oporu. Tak jak dzisiaj to zrobiłam.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Ray_of_sunshine Pokaż wiadomość
Dostałam tę pracę
w poniedziałek pierwsze szkolenia itd (to coś w rodzaju telemarketingu). Choć wolałabym coś abmbitniejszego to i tak się cieszę:
Super! Widzisz, udało się

Stary 2012-09-07, 11:37   #4013
Like_a_women
Zadomowienie

Dziewczyny troche się martwię,chyba czeka mnie wizyta u lekarza
Mam zawroty głowy,szczególnie wieczorem.Wczoraj byłam w sklepie i jak sie schylałam żeby przymierzyć but to miałam taką karuzelę,że musiałam się podeprzeć żeby nie y.ebnąć orła.Chyba piję za dużo kawy,nie wiem...Macie jakieś sposoby na to?Nie chce lecieć do lekarza,bo pewno da mnie badania,a nie mam tajmu na tego typu wizyty.
Stary 2012-09-07, 11:48   #4014
Margot85
Wtajemniczenie

Witam ! Ale ostatni Wizaż szwankuje, wczoraj w nocy to i jeszcze musiałam konto na ryjbuku założyć żeby sprawdzić czy to awaria czy tylko ja mam pecha
Dziś na śniadanie mi Tż po drodze z pracy rogalika zakupił no ale to na śniadanie to się spali na II śniadanie banan a co dalej to nie wiem jeszcze...
Puzzle 2/3 już jest ale przy sierści wysiadłam i dziś drugie podejście

A actimel to w ogóle nic nie ma, żaden to probiotyk, jak każdy jogurt dobry
Stary 2012-09-07, 12:22   #4015
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Witam ! Ale ostatni Wizaż szwankuje, wczoraj w nocy to i jeszcze musiałam konto na ryjbuku założyć żeby sprawdzić czy to awaria czy tylko ja mam pecha
Dziś na śniadanie mi Tż po drodze z pracy rogalika zakupił no ale to na śniadanie to się spali na II śniadanie banan a co dalej to nie wiem jeszcze...
Puzzle 2/3 już jest ale przy sierści wysiadłam i dziś drugie podejście

Ty i tak masz lepiej masz o połowe mniej puzzli Ty przy sierści wymiękasz a ja przy skałach chociaż pomału idzie ale muszą na mnie poczekać cykne foto jak skoncze
Stary 2012-09-07, 12:41   #4016
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Mam zawroty głowy,szczególnie wieczorem.Wczoraj byłam w sklepie i jak sie schylałam żeby przymierzyć but to miałam taką karuzelę,że musiałam się podeprzeć żeby nie y.ebnąć orła.Chyba piję za dużo kawy,nie wiem...Macie jakieś sposoby na to?Nie chce lecieć do lekarza,bo pewno da mnie badania,a nie mam tajmu na tego typu wizyty.
Mało magnezu, potasu i sodu. Przemęczenie, stresy...

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Nieprawda. Actimel ma witaminy: B6, D i C, 15% zapotrzebowania dziennego.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

wciągnęłam sobie jabłko

Stary 2012-09-07, 12:55   #4017
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Podziwiam Was z tymi puzlami
Mnie by chyba szlag trafil!

Dzaga wygladasz mega w tej grzywce
Szczerze mowiac juz dawno chciałam Ci zasugerowac zmiane fryzurki

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

No wiedziałam!!!! same imprezy!
no ale brawo za spadek! chyba picie Ci służy
zaglądaj zaglądaj

u mnie też leje a ja wybrałam się do pracy w spódniczce i sandałkach cudnie
Nooooo zebys wiedziała
Sama się sobie dziwie jak ja tak w ogole funkcjonuje
Zbliza mi sie urlop tak wiec zagladac bede obawiam się tylko o diete, bo jednak siedzenie w domu mi nie słuzy, wiadomo ze nie bede siedziec 2tygdonie ale troche odpoczynku by mi sie przydało
Chciaz moze sie okazac zupelnie inaczej, bo ze mna to nigdy nie wiadomo
Zaplanowalam juz wyjazd do Zakopanego takze 14 wyruszam na dzikich gorali
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 12:55   #4018
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluje spadku, balangowanie sluży
A imprez zazdraszczam. Przedwczoraj z przyjaciolka od kieliszka sie spotkalam i lipa jakos bezalkoholowo siedziec 3 herbaty wypilam, ale jakos tak dziwnie. Ona tylko piweczko wypila, bo samej jej nie wchodzi
Własnie własnie widze ze przeoczyłam hita na watku
Mega gratulacje moja drogaaaaa
Nie ma to jak stan błogosławiony

Niestety ja tez na sucho długo nie posiedze
Cytat:

Ho ho,szalejesz kochana Brawo!!!
Zaszalec to ja zamierzam dopiero
Przedemna jeszcze co najmniej 20kg

Cytat:
Kolorowych zooska

A mój Tż ma służbę to puzzelki mi zostały w opcji
Jest policjantem?

Cytat:
Jezuuuuu tez to mam
Podejrzewam ze to albo kwestia jakiegos osłabienia, albo słabego krazenia. Moze trzeba troszke czerwone krwinki podniesc, polecam czerwone winko albo poprostu zelazo
Ja sie wspomagam najczesciej winem oczywiscie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 13:02   #4019
Ray_of_sunshine
Przyczajenie

A co tu taka cisza ?
Stary 2012-09-07, 13:13   #4020
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Podziwiam Was z tymi puzlami
Mnie by chyba szlag trafil!
Ooo tak, ja tak samo, zero cierpliwości do takich rzeczy!:/ Raz w życiu ukladalam puzzle, myślałam że caly dom rozniosę na kawałeczki

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Zaszalec to ja zamierzam dopiero
Przedemna jeszcze co najmniej 20kg
Jak tam owijanie folią Ci idzie? Ja jak się nie zawine to ćwiczę agrafke bez folii, ale staram się codziennie/co drugi dzień.
Wiesz...3 kg to i tak już duży spadek
U mnie jesszcze 5 kg

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Ray_of_sunshine Pokaż wiadomość
A co tu taka cisza ?
Wszyscy wybyli Ja też zaraz lecę

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Zjadłabym już obiad, ale chciałabym też wyjść bo mam na mieście trochę spraw do załatwienia, ale jak wyjdę teraz to będe już lecieć na sokach warzywnych, bułce i kefirach do końca dnia:/ ech...sama nie wiem, a glodna nie jestem bo przed chwilą wciągnęłam jabłko i pomarańczkę.

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Wczoraj byłam na siłowni i waga pokazała 62,7 kg, co prawda była godzina 21 po całym dniu jedzenia, obiedzie u teściów no i buty...więc liczę, że tak 62 kg będzie
Może schudnę do 60,5 kg do przyszłego piatku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości