Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-07, 13:16   #4021
Ray_of_sunshine
Przyczajenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Ja sobie postanowiłam, że muszę schudnąć do świąt Bożego Narodzenia. Wtedy zobaczę się z wieloma ludźmi z rodziny, których już dawno nie widziałam. Muszę to zrobić!

Dziewczyny
macie jakieś doświadczenie jeśli chodzi o telemarketing? Da się z tego wyżyć?> Praca w miarę fajna czy tragedia?
Stary 2012-09-07, 13:22   #4022
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Ray_of_sunshine Pokaż wiadomość
Dziewczyny
macie jakieś doświadczenie jeśli chodzi o telemarketing? Da się z tego wyżyć?> Praca w miarę fajna czy tragedia?
Powiem szczerze...dla mnie to tragedia. Miałam straszne kłopoty finansowe, do call centeru najłatwiej się dostać, zawsze kogoś potrzebuja, ale dla mnie to naciąganie biednych ludzi. Mówisz przez telefon regułki, okłamujesz ludzi, sapią nad głową i każą więcej umów podpisywać, siedzisz w tym boksie i dzwonisz. Dla mnie to okropne jak można naciągać tak ludzi. Wiem po mojej babci, która już nie ma zdrowej głowy, a ludzie do niej dzwonią i przedstawiają jej "świetne oferty" ta chcąc nam pomóc zgadza się i potem weź to odkręcaj wszystko:/

Co do płacy-jasne, że da się wyżyć, tam płacą w miarę dobrze, zeby przyciągnąc ludzi, bo niewielu chce pracować w takim miejscu, więc zarobki, elastyczny grafik, fajna sprawa. Ale to nie dla mnie... Byłam raz, nigdy więcej, wolę już poniżać się jako hostessa w zielonej czapce na głowie i stroju jabłka.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 13:46   #4023
bialaczekoladka
Zakorzenienie

zosieńko owijam sie owijam
Tylko dzisiaj muszę wyruszyc po folię bo juz mi sie skonczyła
I do tej pory owijałam tylko brzuch ale zamierzam jeszcze poowijac rece bo najbardziej w mojej figurze wkurzaja mnie rece i brzuch
Bede cwiczyc z ciezarkami na rece

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Tak w ogole to dzisiaj jestem nieprzytomnaaaa
Siedziałam wczoraj do 4 nad ranem z pewnym Panem....
A dzisiaj o 8 juz bylam na nogach, masakraaa
Posiedziałam wczoraj na urodzinakch chwile do 23, wypilam troszke winka A pozniej bylam własnie umowiona i tak zleciałooo, do tego wypilam jeszcze 3 desperadosy
No i dzisiaj na wadze 72.5
Narazie pierwszy cel to 60kg i chcialabym do swoich urodzin osiagnac ten cel chociaz obawiam sie zastojow ale zobaczymy
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 14:17   #4024
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Własnie własnie widze ze przeoczyłam hita na watku
Mega gratulacje moja drogaaaaa
Nie ma to jak stan błogosławiony

Niestety ja tez na sucho długo nie posiedze

Zaszalec to ja zamierzam dopiero
Przedemna jeszcze co najmniej 20kg

Jest policjantem?

Jezuuuuu tez to mam
Podejrzewam ze to albo kwestia jakiegos osłabienia, albo słabego krazenia. Moze trzeba troszke czerwone krwinki podniesc, polecam czerwone winko albo poprostu zelazo
Ja sie wspomagam najczesciej winem oczywiscie
O to,to-to drugie
Stary 2012-09-07, 14:20   #4025
zooska
Zakorzenienie

Właśnie owinęłam uda folią, nałożyłam maske Kallosa na włosy, nóżki zanurzyłam w olejku różanym i soli Tak posiedzę do 15.20, porządek z pazurkami, obiad i do pracy!

Czekoladka Ja nie lubię owijać brzucha bo mam wrażenie, że ta folia ciągle się zwija na moich fałdach, spada i to nic nie daje:/ Ręce folią...hmmm ciekawe

No no, kogoś Ty poznała znowu?!:P

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
O to,to-to drugie
Najlepsze metody to te przyjemne, bo nawet jak nie działają to...i tak działają

Daaaaj mi linka

Stary 2012-09-07, 14:37   #4026
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
O to,to-to drugie
A jak!

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Właśnie owinęłam uda folią, nałożyłam maske Kallosa na włosy, nóżki zanurzyłam w olejku różanym i soli Tak posiedzę do 15.20, porządek z pazurkami, obiad i do pracy!

Czekoladka Ja nie lubię owijać brzucha bo mam wrażenie, że ta folia ciągle się zwija na moich fałdach, spada i to nic nie daje:/ Ręce folią...hmmm ciekawe

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------
Woow jakie spa!
Jezu ja tez powinnam cos uczynic wiecej w tym kierunku...
I z bankami sie zaprzyjazniam na nowo

A co do brzucha to ja tez mam takie wrazenie ze sie zwija ale jak dobrze nakremuje brzuch jakimis specyfikami to jednak ta folia ładnie przywiera
Ja juz w tym momencie lapie panike z brzuchem bo tutaj mam najwiecej rozciagnietej skory i mimo tych kilku zrzuconych kg juz widze wyraznie ze skora strasznie wisi

Zamierzam teraz zaczac koniecznie brac oleje doustnie w formie kapsułek oczywiscie, zeby koniecznie pociagnac ta skore bo wyglada to jakbym urodziła co najmniej 5 dzieci
Zaczne od wiesiołka
A przy mojej tarczcy skora tez jest mega odwodniona i malo elastyczna i obawiam sie ze bez wspomagania nie szarnpie

A poznałam poznałam....
Ale wiesz moja droga, zobaczymy co zycie przyniesie

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2012-09-07 o 14:38
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 14:50   #4027
meeedzik
Zakorzenienie

ZOska noo już dodaję foteczki hehe są dwie, jedną specjalnie dałam z rękami spuszczonymi, żeby Monia w końcu uwierzyła, że mam boczki haha

Kasiamaja to znaczy teraz waga waha mi się w granicach 48,5 - 49,5 kg jak ładnie jem to jest mniej, a jak po grzeszę więcej to zaraz na wadze więcej

Like mnie ostatnio też głowa pobolewała, kupiłam Ascofer ( żelazo ) w tabletkach i biorę od 2 dni kiedyś to brałam jak miałam anemię, bo wtedy codziennie miałam zawroty głowy i teraz tak raz, dwa razy do roku kupuję i biorę zapobiegawczo no i magnez też

Cocktail to układaj szybko, bo ja też chcę zobaczyć zdjęcie tych puzzli ułożonych przez Ciebie

Czekoladko gratuluję spadku oby tak dalej

Paulownia ale śliczny kociak uwielbiam zwierzęta

My już wszystkie zakupy porobiliśmy Tż teraz myje autko a wcześniej narwał mi całą skrzynkę jabłek takie pyszne mam na ogrodzie, że biorę je ze sobą
ja już naszykowałam ciuchy do spakowania jak Tż wszystko porobi to bierzemy się za pakowanie

Dobra zdjęcia już w albumie
Stary 2012-09-07, 14:52   #4028
Ray_of_sunshine
Przyczajenie

Cytat:
Powiem szczerze...dla mnie to tragedia. Miałam straszne kłopoty finansowe, do call centeru najłatwiej się dostać, zawsze kogoś potrzebuja, ale dla mnie to naciąganie biednych ludzi. Mówisz przez telefon regułki, okłamujesz ludzi, sapią nad głową i każą więcej umów podpisywać, siedzisz w tym boksie i dzwonisz. Dla mnie to okropne jak można naciągać tak ludzi. Wiem po mojej babci, która już nie ma zdrowej głowy, a ludzie do niej dzwonią i przedstawiają jej "świetne oferty" ta chcąc nam pomóc zgadza się i potem weź to odkręcaj wszystko:/

Co do płacy-jasne, że da się wyżyć, tam płacą w miarę dobrze, zeby przyciągnąc ludzi, bo niewielu chce pracować w takim miejscu, więc zarobki, elastyczny grafik, fajna sprawa. Ale to nie dla mnie... Byłam raz, nigdy więcej, wolę już poniżać się jako hostessa w zielonej czapce na głowie i stroju jabłka.
Dzięki za odpowiedź...
z tym, że to nie jest tradycyjny telemarketing, tylko skierowany stricte do określonej grupy osób, tj. lekarzy. Towarem są konferencje (zapraszanie itd).
Stary 2012-09-07, 14:57   #4029
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Chciałabym tak wyglądać... Ech...może za 50lat

Czekoladka Ty szalona jesteś to pewnie życie przyniesie zakręcony scenariusz
Ja takie spa robię sobie jak się przebudzę po miesiącu zaniedbania

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Ray_of_sunshine Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź...
z tym, że to nie jest tradycyjny telemarketing, tylko skierowany stricte do określonej grupy osób, tj. lekarzy. Towarem są konferencje (zapraszanie itd).
Spokojnie Nie naskoczyłam na Ciebie!!!

Musisz się liczyć z presją w pracy:/ Strasznie tam naciskają na ludzi!

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Właśnie wcinam obiadek
2 garście razowego makaronu zmieszałam z przesmażonymi (łyżka tłuszczu) pieczarkami, połówką cebuli i marchewką, przyprawiłam na ostro Mniam!!!

Stary 2012-09-07, 15:03   #4030
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska przestań, przecież z Ciebie taki lachon jest a gadasz głupoty widziałam zdjęcia, więc nawet nie próbuj zaprzeczać
Stary 2012-09-07, 15:07   #4031
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska przestań, przecież z Ciebie taki lachon jest a gadasz głupoty widziałam zdjęcia, więc nawet nie próbuj zaprzeczać
Ale nie widziałaś zdjęć teraźniejszych!

Stary 2012-09-07, 15:18   #4032
monika01011986
Zakorzenienie

heja!

Ale mam nerwa na ten WIZAŻ!!!!!!! Wczoraj weszłam przed północą i zaczęłam Wam odpisywać. Walnęłam posta na pół strony, kliknęłam wyslij odpowiedz i co!! i dupa !!! kurfa!!! Wizaż przestał działać!!! Mogli by chociaż dać jakiąś informacje ludziom w których godzinach wizaż nie będzie działał!!! To takie trudne??? na głównej by napisali i by nie było takich głupich niespodzianek :/

I teraz mam tyle postów do tyłu tyle nadrabiania i odpisywania !!!

ahhhh wkurzyłam się i ide sprzątać. Wypiłam kawę własnie, zjadłam kanapkę z Nutellą ( naszło mnie na słodkie) i idę pranie wieszać i obiad robić.
Wczoraj byliśmy na zakupach z mężem i dzieciakami kupiliśmy im całą reklamówkę ubrań w C&A bo przeceny były bluzeczki które były wcześniej przecenione już z 7 na 3 euro wczoraj kosztowały 2,40 euro bo znowu są przeceny o 20% także fajnie bluzeczki super gatunkowo z Disneya z pięknymi obrazkami Dzisiaj idziemy znowu kupić jeszcze bluze dla młodszego synka, koszulki na krótki rękaw starszemu synkowi i spodnie jakieś dresowe obydwóm łobuzom. Trzeba kupować póki takie promocje są a dzieciakom i tak to potrzebne bo z wszystkiego już powyrastały. Od poniedziałku do przedszkola idą więc musza jakoś wyglądać przyzwoicie
Ja miałam iśc do tego Douglasa ale zawsze nie po drodze mi

Dobra ja uciekam, wieczorem zajrzę o ile Wizaż będzie działał.....

Madziu skarbie o której jutro wyjeżdzacie??? dobrze, że mam Twój numer tel to będziemy pisać, bo już się martwiłam że nie będę miała z Toba kontaktu. Teraz jestem już spokojna ale i tak tęsknić będę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 15:38   #4033
zooska
Zakorzenienie

Uciekam do pracy Potem ide na pifffko

Stary 2012-09-07, 15:43   #4034
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

Najlepsze metody to te przyjemne, bo nawet jak nie działają to...i tak działają

Daaaaj mi linka
bejbe wysłałam Ci pw
Stary 2012-09-07, 15:56   #4035
mielnus
Wtajemniczenie

favorki grzech czy nie grzech???
Stary 2012-09-07, 16:11   #4036
czbasia
Zakorzenienie

HElol!! Ale mialam mlyn w pracy. Ledwo zyje Nie mialam kiedy po tylku sie podrapac Ale teraz juz wyleguje sie. Kurcze zastanawiam sie czyt mozna z laptopem na brzuchu lezec Proszed doswiadczone o odp: Zjadlam teraz placki ziemniaczane takie chrupiace ze smietana i cukrem. Jakei to pyszne, zapomnialam kiedy ost jadlam No ale teraz mam diete zawieszona wiec czasami mozna sobie pozwolic na przyjemnosc Poczytam co u Was na deser
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 16:46   #4037
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska aj tam 2 kg więcej, pewnie nawet różnicy nie widać

Monia wyjeżdżamy jutro rano koło 9 mamy zamiar wstaniemy, zjemy poszykujemy się i w drogę jeszcze po drodze po świeże pieczywo
No super, że chociaż przez telefon będziemy miały kontakt to będziesz dawała znac dziewczynom co u mnie
Ja też strasznie będę tęsknić

W ogóle już do mnie zaczyna docierać, że jutro wyjeżdżamy i jakoś mi tak smutno jest, aż płakać się chce buuu.... chyba najbardziej to będę tęsknić za moim psiakiem z rodzicami to chociaż pogadam przez telefon, a z pieskiem żadnego kontaktu nie będę miała mój kochany maluszek
Stary 2012-09-07, 17:45   #4038
alexis77
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Pewnie niewiele z Was mnie pamięta o ile wogóle któraś pamięta
Udzielałam się tu u Was na wątku jakiś czas temu ale w końcu przestałam pisać. Czytam na bieżąco od tamtej części w której pisałam Chciałam już kilka razy się odezwać ale takie macie tempo pisania że nie nadążyłabym a też nie chciałam co jakiś czas się odzywać i pisać tylko o sobie pomijając wasze posty. Przeważnie jak mam czas to zdążę tylko przeczytać posty a kiedy mam już czas żeby odpisać to tyle jest tego że ciężko ogarnąc

Monia świetnie że Ci się tak układa w tych Niemczech i widzę że szczęśliwa wkońcu jesteś Świetnie wyglądasz ale powiem Ci że jak ważyłaś 60 to też taka chudzinka byłaś
Meedzik pamiętam jak w tamtym roku wyjechałas do pracy a tu już kolejny rok minął. Fajnie że Waga Ci się utrzymuje w tych granicach Włoski Ci strasznie szybciutko rosnął i są super, nie mogę wyjść z podziwu jak Ty to robisz że są takie prościutkie bez prostownicy
Czbasia pięknie wyglądałaś na ślubie, jak dobrze kojarzę to Ty wstawiałaś zdj ze ślubu na wątek jakiś czas temu? pamiętam takie na motorze No i gratuluję dzidziusia
Heroine a Ty pamiętam jak czytałam że siedzisz w domu i nie masz pracy a tu na stażu już chyba dobre pare miesięcy jesteś?

Pozdrawiam
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 18:19   #4039
meeedzik
Zakorzenienie

Alexis oczywiście, że pamiętam o Tobie myślałam ostatnio o Tobie, że tak nam uciekłaś :p odzywaj się i pisz do nas
Napisz co u Ciebie? Jak z Tż, jak waga ?
Dziękuję ale włoski to jeszcze nie to co bym chciała ale i tak jestem dumna, że udało mi się je wyhodować takie jak są teraz ja ogólnie mam proste włosy, nigdy za dużo ich prostować nie musiałam, jedynie końce mi się wywijały, a teraz jak są dłuższe to nie prostuję ich już jak kiedyś, tylko czasem na jakieś "większe wyjścia"

My już spakowani, jeszcze tylko jutro drobiazgi popakujemy smutno mi jest
Zaraz idziemy do piekarni po ciepłe bułeczki, a później wypiję sobie piwko
Stary 2012-09-07, 18:28   #4040
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
favorki grzech czy nie grzech???
Jak się domyśłam smażone na oleju?To grzech

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska aj tam 2 kg więcej, pewnie nawet różnicy nie widać

Monia wyjeżdżamy jutro rano koło 9 mamy zamiar wstaniemy, zjemy poszykujemy się i w drogę jeszcze po drodze po świeże pieczywo
No super, że chociaż przez telefon będziemy miały kontakt to będziesz dawała znac dziewczynom co u mnie
Ja też strasznie będę tęsknić

W ogóle już do mnie zaczyna docierać, że jutro wyjeżdżamy i jakoś mi tak smutno jest, aż płakać się chce buuu.... chyba najbardziej to będę tęsknić za moim psiakiem z rodzicami to chociaż pogadam przez telefon, a z pieskiem żadnego kontaktu nie będę miała mój kochany maluszek
Nie płacz my tez będziemy tęsknić jak szlak
A TŻ jedzie z Tobą?Wybacz jak pisałaś,ale ja sklerotyk jestem
Udka masz mega zgrabne-fest zazdraszczam
Stary 2012-09-07, 19:03   #4041
Ladywithweapon
Zadomowienie

Medzik jaka figura! Jak ci nie pasuje to oddawaj ;p Ty nie masz boczków, a śliczną talie! naprawdę super!

A ja jestem dziś wykonczona. Dopiero jestem w domu. Byłam na zakupach w Niemczech i zrobiłam hoho kilometrów. W poniedziałek już się tłukę autobusem- co najwyżej w środy samochód, bo mam mało lekcji- ten samochód tyle pali ;p

Co do jedzenia to masakra. Ale już nic dzis nie zjem ;p W sklepie wszędzie patrze po tabelkach- wszystkie słodycze odkładałam- nawet moje ulubione... ile ja kiedyś kcal wpieprzałam... teraz dopiero widzę.

Ś: dosłownie kilka łyżek płatków- tak wiem, że mało, ale nie moge coś kupić dobrych, a te co lubie to ich nie było- kupiłam jakieś bez cukru i w ogóle- ohyda
IIŚ:bułka z szynką+pomidor+ogórek
O:pierogi+fasolka szparagowa (musiałam zjeść na mieście- muszę zamawiać pół porcji pierogów, bo już nie mieszcze tej dużej )
P: jogurt wypiłam
K:pół bułki+serek wiejski+takie 3kiełbaski salami

Kolacje jadłam na szybko, bo mysalałam, że będe wychodzić, a jednak mi się nie chce już. Zaraz usiądę na rowerek i trochę popedałuje Padne dziś do łóżka.

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

I się przypilnowałam rano i nim zjadłam to się zważyłam- w ciuchach, czyli trochę mniej normalnie jest (już miałam sweter,pasek itd.) i wyszło 67,5 czyli teraz tej wagi jestem pewna :P Walczę o niższą! Normalnie i tak dobrze, że mi schodzi- nie za szybko- chyba serio za dużo wody pije, ale i tak fajnie ;p

I muszę u królika posprzątać- od kiedy moja mama kupiła mu podkład o cytrynowym zapachu to jak się wymiesza z jego zapachami to normalnie nie wytrzymuje. Więc nigdy nie kupujcie tych zapachowych- śmierdzi jak nie wiem co ;p
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 19:53   #4042
meeedzik
Zakorzenienie

Like będę w kontakcie z Monią to od czasu do czasu napisze Wam co u mnie i ile już kg mam na plus słodycze Niemieckie mnie zabiją, uwielbiam je
dziękuję, ale kiedyś uda były ładniejsze i wiem, że stać mnie na to żeby jeszcze kiedyś były takie ahh..
A do Niemiec jadę z Tż od 5 lat ( Tż od 6 ) jeździmy w jedno miejsce na 2 miesiące, bo to praca sezonowa

Lady dziękuję kochana ale boczki i tak mam no właśnie wcięcie w tali mam za duże podoba mi się taka figura jak ma Monia podobają mi się takie "proste" brzuszki, nie chce tali
A Tobie gratuluję spadku pewnie jak wrócę z Niemiec to już same chudzinki na forum będą

A ja na kolację zjadłam świeżutkiego rogala a teraz siedzę i piję desperadosa

Co tu taka cisza nikt nie chce ze mną pisać w te ostatnie chwile ? Jutro już mnie nie będzie tylko dziś jeszcze z godzinkę i zmykam.
Stary 2012-09-07, 20:00   #4043
Ladywithweapon
Zadomowienie

Medzik tak długo już jesteście razem? wow ;p

Ej taka figura jest seksi ;p Wcięcie i w ogóle ;p Podkreślaj to ;p

Jezu ja bym potrzebowała faceta do flirtowania ;p tak o, bo mi sie zaczyna nudzić (tydzien po zerwaniu hahaha ). Wciąż nie mogę odszukać tego faceta z pociągu.... chyba przepadł ;((
Stary 2012-09-07, 20:07   #4044
meeedzik
Zakorzenienie

Lady a no już tyle latek zleciało z Tż w maju mieliśmy 6 lat jak jesteśmy razem
Heh musisz zacząć częściej jeździć pociągami to może i ten przystojniak się znajdzie :p
A ja tylko raz w życiu jechałam pociągiem w zeszłym roku w Niemczech
A co do talii to mi się właśnie nie bardzo podoba, jak widzę dziewczyny które są takie równiusieńkie od talii aż do bioder to mi się podoba coś takiego jak nasza Monia i Losing
Stary 2012-09-07, 20:16   #4045
mielnus
Wtajemniczenie

ja was podczytuje, ale się nie udzielam...
Mam małego doła. Szukam pracy.... i nic. Niedługo szkoła się zacznie i będe miała pon i wt wolny, chciałam coś sobie na te 2 dni załatwić. Mieszkam w sumie godz pociągiem od Gliwic...w strone Opole. Mogłabym pracowac w sumie w Vero Modzie w Opolu ale nie wiem czy to ma sens żebym latała z jednego miasta do drugiego... znowu dodatkowe koszty dojazdu ok 150zł;/ Nie wiem czy to ma sens

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Medzik tak długo już jesteście razem? wow ;p

Ej taka figura jest seksi ;p Wcięcie i w ogóle ;p Podkreślaj to ;p

Jezu ja bym potrzebowała faceta do flirtowania ;p tak o, bo mi sie zaczyna nudzić (tydzien po zerwaniu hahaha ). Wciąż nie mogę odszukać tego faceta z pociągu.... chyba przepadł ;((
szybko Ci przeszło Musieliscie byc krótko ze sobą?
Stary 2012-09-07, 20:24   #4046
Ladywithweapon
Zadomowienie

Ja mam talie (a tak chociaż sobie wmawiam, że gdzieś tam jest :d hahha ) i jestem taka szczęśliwa z tego powodu- jakbym do swoich bioder i piersi nie miała tali to bleee ;p
Kurcze od kiedy jesteście razem? Tz ile miałaś lat? Bo taka młodziutka się wydajesz ;p

Znowu przeszukałam trochę fb i nic nie znalazłam... ;( Muszę częsciej po prostu wychodzić z domu, ale ten rok to matura i się muszę na czymś innym skupić- za rok jak na studia pójdę to znajdę kilka fajnych dup sobie

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Mielnus jak ci wyjdzie, że ledwo co zarobisz to raczej nie ma sensu- tylko się umęczysz- dojechać do pracy, tam coś zjesz, cos zrobisz i wyjdziesz prawie na zero. Szukaj czegoś bliżej- może coś w końcu wpadnie

Ja nie wiem jak będę miała szukać sobie pracy- na przyszłe wakacje, może coś w UK będę myśleć (zapewne zaraz wyjdzie, że moje koleżanki nie będą chciały, ale koledzy chcą Z facetami to nawet bezpieczniej ;p).

Byliśmy 5miesięcy, ale jak dla mnie to pomyłka- zbyt dużo różnic ;p Ale odbiłam sobie trochę Jakoś się za bardzo do niego nie przywiązywałam, więc nie przeżywam. Tylko czasem teraz głupio w szkole- on przychodzi do mojej klasy do kumpla, a mi głupio się za głośno śmiać i w ogóle, bo wiem, że mnie obserwuje- w końcu to ja go rzuciłam, a on podobno tak zakochany (taaa... każdy tak mówi, a potem raz dwa ma dziewczyne)

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

I w ogóle przejechałam dziś tylko 5km i to z wielkim trudem- to chyba ze zmęczenia- jutro posprzątam, pojezdze i w ogóle to sobie odbije
Stary 2012-09-07, 20:25   #4047
meeedzik
Zakorzenienie

Lady mam 23 lata, stara dupa ze mnie jest a w sklepie ciągle chcą dowód haha
Miałam niecałe 17 lat ( w maju się poznaliśmy a w sierpniu kończyłam 17 ) Tż jest 2 lata starszy ode mnie
Stary 2012-09-07, 20:30   #4048
mielnus
Wtajemniczenie

meedzik to jestem o Ciebie o rok starsza....
Stary 2012-09-07, 20:37   #4049
meeedzik
Zakorzenienie

Mielnus a myślałam, że Ty mój rocznik jesteś

Dobra ja uciekam, później może uda mi się jeszcze i wpaść pożegnać
Stary 2012-09-07, 20:37   #4050
Ladywithweapon
Zadomowienie

Jeju Medzik bardzo młodo się związałaś :P Normalnie sobie tego nie wyobrażam hahaha Ale skoro jest wam dobrze ;p zawsze podziwiam takie pary ;p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości