|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
ktos tez ma dola dzisiaj czy tylko mnie tak zlapal?
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Też mówiłam nigdy bezy, falbanek i tego typu rzeczy, ale jak moja sis wychodziła za mąż i razem szukałyśmy dla niej sukienek i namówiono mnie na przymierzenie takiej właśnie megabufiastej księżniczkowatej, to trochę moja stanowczośc osłabła
![]() Ale wolałabym coś takiego: http://www.snobka.pl/artykul/krotka-...in-klein-12837 |
|
|
|
#2464 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mnie też dzisiaj złapał ;< A przez długi czas nic. ale to pewnie przez okres, który przyszedł jak w zegarku wczoraj. Z tym, że typowego płaczu przed nie było Już wyjaśniam dlaczego się śmieję... mam rozpracowane wszystkie "fazy przed". Oprócz kolejno następujących dolegliwości fizycznych jest gastrofaza przez 2-3 dni (czyli jem ile tylko mogę, później się uspokaja), a dwa dni przed terminem "0" w nocy sobie różne rzeczy wkręcam i płaczę. Tego ostatniego ostatnio nie było, więc może się przesunęło...Rozśmieszyło mnie trochę to, co napisałam przepraszam. Ale z perspektywy czytającego to wszystko brzmi tak jakbym rozpracowała jakąś super tajemnicę o statusie na skalę światową
Edytowane przez 1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b Czas edycji: 2012-09-07 o 15:57 |
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to nie malutki ptak tylko spory szpak szybko do niego pobiegłam ale nic nie dało sięzrobić tak walną że zabił się na miejscu
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się ostatnio zastanawiam, czy nie wolałabym krótszej, w okolice kolan kiecki ślubnej. Długie są piękne i takie dostojne, ale nie wiem, czy akurat dla mnie. No ale jeszcze długa droga przede mną do planowania takich rzeczy
![]() Ama co się dzieje? |
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
co polecacie na jad pszczoły? w biedronce, stojąc przy kasie czułam, że cos spadło mi na szalik, dotknęłam ręką,w sumie nieswiadomie a tu pszczoła mnie uwaliła przy samym paznokciu, w to super unerwione miejsce.
Mam astme i alergie, miałam juz ataki duszności,że konieczne były zastrzyki i wole nie wiedziec, co by bylo jakbym nie zrzuciła jej co mi troche jednak zajeło...az sie poplakałam jak dziecko jak wyszłam to juz spuchł, teraz jak bania.3h a nadal szarpie,boli i piecze a rodzina mysli, ze przesadzam. az sie sama dziwie dlaczego az tak boli, to nie pierwszy raz mnie uzżądliła...
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham kabaretki.
Mam czerwone pazury i robię makijaże ^^ Wrzucam na bloga, zaczęło mi się to podobać, ćwiczenie czyni mistrza, czyż nie? :P ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Wizytę u lekarza
|
#2469 |
|
Konto usunięte
|
Taaa, większość sukni w sklepach teraz to takie, że po ślubie można nieco skrócić i od razu jest bielizna erotyczna na noc poślubną
![]() Żona mojego kuzyna miała tak koszmarną kiecę, że szok. Na górze sama koronka, materiałem zasłonięte jedynie piersi w mega push-upie i z żelowymi wkładkami. Dół syrenka, ale z rozcięciem do połowy uda. Też całość pokryta koronką, a na tej koronce mnóstwo grudek kolorowego brokatu
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36385282]Taaa, większość sukni w sklepach teraz to takie, że po ślubie można nieco skrócić i od razu jest bielizna erotyczna na noc poślubną
![]() Żona mojego kuzyna miała tak koszmarną kiecę, że szok. Na górze sama koronka, materiałem zasłonięte jedynie piersi w mega push-upie i z żelowymi wkładkami. Dół syrenka, ale z rozcięciem do połowy uda. Też całość pokryta koronką, a na tej koronce mnóstwo grudek kolorowego brokatu [/QUOTE]O matko trudno mi to sobie wyobrazić ale to musiało wyglądać jak nie przymierzając żona Luberta Nie chcę nikogo urazić, żeby nie było
|
|
#2471 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36385282]Taaa, większość sukni w sklepach teraz to takie, że po ślubie można nieco skrócić i od razu jest bielizna erotyczna na noc poślubną
![]() Żona mojego kuzyna miała tak koszmarną kiecę, że szok. Na górze sama koronka, materiałem zasłonięte jedynie piersi w mega push-upie i z żelowymi wkładkami. Dół syrenka, ale z rozcięciem do połowy uda. Też całość pokryta koronką, a na tej koronce mnóstwo grudek kolorowego brokatu [/QUOTE]moja mamcia miała taką, teraz się śmiejemy z tego z siostrami, ale wtedy taka moda była
|
|
|
|
#2472 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36384734]och nieeeee... nie wiem czy to zbyt wysokie mniemanie jest powodem takiego stroju czy chęć podążania za "modą" na króliczki ![]() Mnie też dzisiaj złapał ;< A przez długi czas nic. ale to pewnie przez okres, który przyszedł jak w zegarku wczoraj. Z tym, że typowego płaczu przed nie było Już wyjaśniam dlaczego się śmieję... mam rozpracowane wszystkie "fazy przed". Oprócz kolejno następujących dolegliwości fizycznych jest gastrofaza przez 2-3 dni (czyli jem ile tylko mogę, później się uspokaja), a dwa dni przed terminem "0" w nocy sobie różne rzeczy wkręcam i płaczę. Tego ostatniego ostatnio nie było, więc może się przesunęło...Rozśmieszyło mnie trochę to, co napisałam przepraszam. Ale z perspektywy czytającego to wszystko brzmi tak jakbym rozpracowała jakąś super tajemnicę o statusie na skalę światową [/QUOTE]hehe mam podobnie, szczegolnie z tym placzem ale teraz mnie rozwala psychicznie moja pani promotor i uczelnia, ktora ma w nosie to, ze promotorka nas olewa ponad dwa miesiace luuuuzzzz
|
|
|
#2474 | |
|
po prostu Em :)
|
Wygląda ładnie.
Cytat:
![]() Dodam jeszcze, że nie wydałabym na sukienkę ślubną więcej niż 1000 zł.
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
co do sukni to mi sie jeszcze najbardziej podobaja takie:
chociaz moj ideal to to nie jest
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czemu na jutro zapowiadają deszcz i wiatry? nie może słoneczko grzać, przynajmniej jak będziemy z urzędu wychodzić?
|
|
|
|
|
#2477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy zależy jak patrzeć: Cytat:
おはよう! anna mun kaikki kestää! ![]() Edytowane przez kaarooo Czas edycji: 2012-09-07 o 17:03 |
||
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh dostałam długo oczekiwaną paczkę w ramach współpracy. miesiąc czasu i trzykrotnie przekładany termin wysyłki.
cieszyłam się na lakiery, podałam numery odcieni, prosiłam o nieperłowe... dostałam dwa lakiery, żaden z wymienionych przeze mnie do tego drugi perłowy... no i zmywacz w mleczku. Kurier kosztował wiecej niz ta cała paczka, 10zł. Strasznie sie zawiodłam niestety to dopiero współpraca, a innym wysyłali fajne rzeczy, to mi nie dość ze ściemniali to wysłali byle co i mam sie cieszyć.
|
#2479 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.A ta suknia z załącznika jest przepiękna. Jak ktoś ma zgrabne nogi bez pajączków i żylaków to jak znalazł .
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, ja chciałam mieć ładne zdjęcia przy dobrym świetle, moja sukienka w słońcu jest bardziej różowa, w cieniu bardziej czerwona, a ta pierwsza opcja bardziej by mi pasowała
plus mam krótki rękaw, a nie mam żadnej alternatywy na okrycie, bo o tym zupełnie nie pomyślałam (nastawialam się na min. 20 stopni plus z urzędu do lokalu mamy dosłownie minutę drogi pieszo)Cytat:
|
|
|
|
|
#2481 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
niee, vipera dawno mi juz przysłala i został mi jedynie błyszczyk do receznji (braku wyboru kolorow pudru przemilczę).
chodzi o simple beauty, no daj spokoj, paczka warta 10zl? nie, zebym była jakas pazerna, ale jakby nie patrzeć staram sie cenić i chce byc traktowana profesjonalnie zeby te 2 lakiery jakie dostałam były tymi, ktore wyminilam, a wymienialam sporo...i perłowe bleh.
|
#2483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio od jednej firmy dostałam dość ciekawą paczkę - w niej błyszczyk, olejki, kredkę i pełnowymiarowy tester bronzera. Wszystko fajnie, ale nie mam nawet jak tego testera zapakować, nie mam go gdzie włożyć bo oni tę blaszkę z produktem włożyli pomiędzy dwie prostokątne tekturki i wsadzili do woreczka strunowego . Muszę teraz kombinować z jakimś opakowaniem bo niestety nie posiadam żadnej magnetycznej palety. Oprócz tego otrzymałam mnóstwo próbek - ich jednak recenzować nie będę, bo taką właśnie podjęłam decyzję. Ani tego pokazać, ani dobrze przetestować... :/
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, a tak sie cieszyłam, mówięWam...ale kij im w ryj
![]() koszt paczki to maksymalnie 13zł, co to ma byc ? dostałam dwa niechciane lakiery i mam skakać z radosci? 3 razy przekładali przesyłkę i jeszcze ze mnie idiotke robili? żałuję, że się zgodziłam ![]() też bym próbek nie testowała.
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
a do mnie Firmoo wysłało drugiego maila z propozycją okularów
siedzę i się śmieję od 5 minut z tego i się zastanawiam czy by się ogarnęli jakbym drugi raz przesłała to samo zgłoszenie ![]() I wydepotowałam w ramach relaksu właśnie 2 róże - jeden z całkowitym sukcesem, z drugiego ukruszył mi się kawalątek, ale jeszcze taki do zaakceptowania
|
|
|
|
#2486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale co ja tam wiem o marketingu...
|
|
#2489 |
|
Wtajemniczenie
|
Orchidku z tego co ja słyszałam, to na same urządlenie dobrze jest posmarowac skórę octem :P Na spuchnięcie nie wiem co...
Co do sukienek ja miałam zupełnie inną niż myślałam, że będę miała Wszystko wychodzi jak już coś mamy wybrać i okazuje się, że marzenia a rzeczywistość to dwie sprawy.
|
#2490 |
|
Moderator
|
ooo widze temat sukien ślubnych
![]() Ja całe życie marzyłam o takiej prostej delikatnej sukience jakie wrzucacie i z takim nastawieniem jechałam szukać pomysłów. Naprzymierzałam się ich miliard i jak sie okazało nie leżały na mnie niestety :/ nie tego się spodziewałam. I jak już straciłam nadzieję jedna Pani kazała mi przymierzyć, tylko na chwilę "przecież to nie gryzie" suknię bezę. Po krótkim wzbranianiu się skapitulowałam. I tak oto wybrałam sukienkę ![]() p.s. nie wiem czemu tutaj wyskakują w tak słabej rozdzielczości, jakieś zabezpieczenia fotografa czy jak? :/ Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2012-09-07 o 18:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

I to nie malutki ptak tylko spory szpak szybko do niego pobiegłam ale nic nie dało sięzrobić tak walną że zabił się na miejscu

co mi troche jednak zajeło...az sie poplakałam jak dziecko
jak wyszłam to juz spuchł, teraz jak bania.

おはよう! 

luuuuzzzz