|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Zapuszczać????
dziewczyny co myślicie? Bo mam włosy wycieniowane lekko jakoś za ramiona, ale marzą mi się długie i gęste włosy. jednak nie układają mi się i kolezanki radzą wycieniowanie mocniejsze, niby jestem za, ale mi szkoda strasznie włosów, poza tym jak widzę dziewczyny z długaśnymi włosami i gęstymi to od razu im zazdroszczę...
lepiej ściąć czy zawziać się w sobie i zapuszczać nosząc w kucyku????
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczać????
troszke bez sensu jest o to pytac, bo nie wiemy jak wyglądasz, w jakiej długości ci najładniej.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
ano.. ale skoro marza Ci sie dlugie, to moze warto 'przebolec' ten kucyk i cieszyc sie pozniej wlosami do ziemi?
niewarto cieniowac, bo bedziesz je skracac w ten sposob.. a zreszta wlosy wycieniowane sa chudsze.zycze wytrwalosci :P ktorej nie posiadam, bo co chwile zmieniam fryzure.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Zrobisz jak uważasz ja słyszałam, że teraz jest moda właśnie na krótkie włosy, a wręcz króciutkie
.... Ja mam z przodu ledwo sięgające ramion a z tyłu tak do łopatek i mi się nie podoba bo ja mam taką twarz (kwadratową ), że mi nie pasują krótkie włosy , a przynajmniej nie tak ścięte ...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
jeśli chcesz to zapuszczaj. i nie sugeruj się za bardzo opiniami koleżanek bo możesz zrobić coś, czego póżniej długo będziesz żałować (bo włosy długo rosną
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nieprawda, że będą się łatwiej układać, to wręcz głupota! Bardzo tego żałuję, bo marzę o dłuuugich włosach, ale o rwónej długości. Teraz te najkrótsze 'strączki' sięgają mi do chrząstki ucha.
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
wczesniej jak miałam wycieniowane (i krótsze włosy,bo to jednak jeszcze wakacje były) to w sumie nawet lepiej wyglądały, ale do końca zycia musiałabym i cieniować i nici z bujnych i długich włosów
tylko mam jeszcze jeden problem-wszyscy uważają,że mam gęste włosy-i faktycznie nie mam kucyka składającego się z 3 włosów na krzyż,ale włosy strasznie szybko klapną, nawet w kucyku widać,że wiszą tak smętnie macie jakieś sposoby??
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Zapuszczać
A tak na poważnie: jeżeli chesz mieć długie to zapuść Ja długo obcinałam na "megakrótkie" ale stwierdziłam,że pora na zmianę Przetrwałąm już najgorszy okres Ty jak mozesz związać to nie jest źle
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Zapuszczaj!!
Dlugie włosy są piękne... to ozdoba każdej kobiety
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Pod warunkiem, że są zadbane
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
bez dwóch zdań :p
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

lepiej ściąć czy zawziać się w sobie i zapuszczać nosząc w kucyku????

to nieprawda, że będą się łatwiej układać, to wręcz głupota! Bardzo tego żałuję, bo marzę o dłuuugich włosach, ale o rwónej długości. Teraz te najkrótsze 'strączki' sięgają mi do chrząstki ucha.
macie jakieś sposoby??

A tak na poważnie: jeżeli chesz mieć długie to zapuść