Urodzone w 1989 :) - Strona 265 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-07, 17:54   #7921
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Urodzone w 1989 :)

witam ponownie

ines - wszystkiego najlepszego, wprawdzie dopiero teraz składam Ci życzenia, ale wcześniej mnie nie było

oli - fajnie razem wyglądacie na fotkach

Amanda - podoba mi się, szkoda że nie ma wyraźniejszego zdjęcia.

a co do tematu zwierząt... mam psa, owczarka niemieckiego. nie zamieniłabym go na żadnego innego, nie wyobrażam sobie że kiedyś może go nie być.. no i mam jeszcze rybki, ale to bardziej taty niż moje. ja tam ryb nie lubię

"ż" piszę z kropką, nie przekreślam - to chyba najważniejszy temat

Martusiu cieszę się, że wróciłaś i abosutnie nie myślcie że się na Was obraziłam i dlatego zniknęłam. Po prostu miałam trochę spraw takich a nie innych...

jeszcze 2 dni i mam ferie

to tak w wielkim skrócie
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 17:58   #7922
Martusia B.
Wtajemniczenie

Fuksja ja również bardzo cieszę się, że jesteś
Jeszcze 2 dni i mi się ferie kończą

Blaque ja wolę Jamajkę (takie drobne zboczenie)

Uhahana mój pies też się ostatnio na rzuca na wszystko, włącznie ze mną, ale jak to mówi moja mama, dzieję się tak, bo wiosna idzie
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 18:04   #7923
Amanda:)
Zadomowienie

fuksjaa Miło Cię widzieć

Nie wie gdzie ale z wami to moge jechać wszędzie , to kiedy wyjazd?

Chciałam sie pochwalić wam moim spisem posiłków, mogę?
Więc ,tak..
Śniadanie-sałatka
II śniadanie sałatka
Obiad -sałatka
W mieście-gorąca czekolada z bitą śmietaną i lodami
Podwieczorek-sałatka z chlebem razowym
Bo mama dziś zrobiła a mi się nie chce nic robić

Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 18:09   #7924
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
jeszcze 2 dni i mam ferie
Ja też, ja też!
Podoba mi się Twoja nowa sygnatura

Amanda też czasem mogłabym żyć na sałatkach. Dzisiaj akurat to mam okrojone menu, coby szczęki nie przeciążać po przejściach Ale w tygodniu to jest prawie cały czas takie samo: musli, w szkole kanapki z ciemnego albo chrupkiego pieczywa, w domu jakaś rybka albo filet z kurczaka z grilla i sałatka, na kolację biały ser albo coś...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 18:09   #7925
201707171556
Konto usunięte

Amanda świetny jadlospis Też bym taki chciała - uwielbiam sałatki a teraz jak się odchudzam to bym sobie chętnie zjadła jakąś -co ja tu mówie odchudzam jak wczoraj wrąbałam ostatecznie 20 placków ziemniaczanych z których każdy miał 185 kcal. Wogole wczoraj się obżarłam strasznie...zjadłam tak dużo, że gdyby podliczyć kalorie to przez ten jeden dzień pochłonięlam wiecej niz wciagu ostatniego tygodnia I na nic zdała się glodówka A tak bardzo chcę ważyć 49 kg.

Fuksjaa miło Cię widzieć

Kurcze nie chce mi się nadrabiac naszego wątku z dzisaij, wogole leń mnie złapał...ale chyba się zmuszę, żeby wiedziec co i jak
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 18:15   #7926
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Imiona myszoskoczków są z muminków
To prawda, że najtrudniej przekonać kogoś do zwierzątka, a później już samo jakoś idzie

Ja też lubię ciasto z zaklecem i piszę ż z kreseczką
To ja już muminków nie pamiętam za bardzo.

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Ines- kochana jesteś, ale na pewno musialo być Ci przykro.
Oczywiscie życzę Ci wszystkiego naj Drogo Osiemnastolatko i chcę powiedzieć, że mimo, ze dużo o Tobie nie wiem, to jakos bardzo Cię lubię

W ogole jestescie fajne
Jaka dzisiaj ckliwa jestem

Musze sie z Wami pożegnać. Jade dziś do Szczecina, do mojej cioci.
Wracam juz w piatek. Będe z Wami tesknić
Mam nadzieje, ze wrócę z jakimiś zakupkami
Pozdrawiam, papa!
Cytat:
Ines ja też jeszcze złożę Ci życzonka Życzę Ci wszystkiego naj naj naj lepszego i spełnienia wszystkich nawet najskrytszych marzeń i żeby Twoje życie było zawsze szczęśliwe
Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Ines- jeszcze ja ze spóźnionymi życzeniami, wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez aleksandra889 Pokaż wiadomość
Ines wszystkiego naj naj najlepszego:piwo :
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Inest też dołanczam się do życzeń, spóźnione ale szczere, Wszystkiego naaajlepszego i spełnienia marzeń

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
ines-wszystkiego naaajj
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
witam ponownie

ines - wszystkiego najlepszego, wprawdzie dopiero teraz składam Ci życzenia, ale wcześniej mnie nie było
Dziękuje dziewczyny, to miłe

A co do zimy to ja też jej mam dość.
ZIMIE MÓWIMY NIE!
Zabieram się z Wami do ciepłych krajów.

PS. Znowu szpanuję multicytowaniem
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 18:15   #7927
Martusia B.
Wtajemniczenie

Ja się lepiej nie chwalę, co dzisiaj jadłam, bo to wstyd i pewnie nic już dzisiaj więcej nie zjem , ale to cała ja... (niestety)

Na jutro mam ambitne plany, że zamaluję ścianę w paru miejscach i coś trochę bardziej posprzątam, tylko ciekawe co z tego wyniknie
Oglądałam buty na allegro i oczywiście nie przeszłoby, gdybym się w jakichś nie "zakochała", ale to już szczegół
Stary 2007-02-07, 18:19   #7928
Zadomowienie

Durga też wiele bym dała żeby ważyć 49 ale waże 42 . Wszystko na mnie wisi, spada albo wcale nie ma rozmiaru. Ostatnio doszłam do wniosku że muszę budzić litość bo coś wszyscy chcą mi pomagać

Stary 2007-02-07, 18:20   #7929
Martusia B.
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
To ja już muminków nie pamiętam za bardzo.

A co do zimy to ja też jej mam dość.
ZIMIE MÓWIMY NIE!
Zabieram się z Wami do ciepłych krajów.

PS. Znowu szpanuję multicytowaniem
Z tymi Muminkami to jest tak, że Too-tiki to jest taka, co mieszkała w chatce nad morzem, a Radamsa to jest z książki i nikt się tak nie nazywał tylko tak powiedziało zwierzątko w tym fragmenice:
(...) - Tam, zobacz, masz tego, który mieszka pod kuchenną szafką.
Było to dość małe zwierzątko z krzaczastymi brwiami; siedziało samotnie, wpatrując się w ogień. Muminek przysiadł się do niego i powiedział:
- Mam nadzieję, że chleb chrupki nie był za stary?
Zwierzątko spojrzało na niego, ale nic nie odrzekło.
- Ma pan niebywale krzaczaste brwi zagaił Muminek próbując uprzejmie nawiązać rozmowę. Wówczas zwierzątko z krzaczastymi brwiami rzekło:
- Snadaff umuh.
- Co takiego? - spytał Muminek zaskoczony.
- Radamsa - odrzekło zwierzątko ze złością.
- On mówi swoim własnym językiem, a teraz myśli, że go obraziłeś - wyjaśniła Too-tiki.
- Zupełnie nie miałem tego zamiaru powiedział Muminek i dodał błagalnie: - Radamsa, radamsa.
Wtedy zwierzątko z krzaczastymi brwiami już zupełnie wyszło z siebie, wstało i znikło.
- I co ja teraz mam zrobić! - powiedział Muminek.
- Ono będzie mieszkało pod szafką jeszcze cały rok! (...)

A tą zimę to trzeba koniecznie jakoś oprotestować!!!
Stary 2007-02-07, 18:24   #7930
kasia89
Zakorzenienie

Ja się piszę na wycieczkę obojętnie gdzie byleby było słońce i plaża
blaque zazdroszczę tej wycieczki do Grecji Nigdy nie byłam w żadnym ciepłym kraju A tak mi się marzy, złoty piasek na plaży, gorąca woda w morzu i błękitne niebo, ahh

Co do zwierząt to też mam 3kotki (Sylwia, Julia i Justyna ) i psa Dina Kotki mnie wkurzają, najbardziej psa lubię Seter irlandzki zaraz Wam nawet foto wstawie

Dziewczyny w przyszlym tygodniu idę na studniówkę, ale tylko jako osoba towarzysząca i mam problem z sukienką. Kupiłam sobie ostatnio taką zwykła skromną czarna a tu się okazuje, że większość moich koleżanek idą w takich sukniach z gorsetem itd :/ Ja mam sukienka po siostrze w której jestem zakochana planowałam w niej iść dopiero na swoją studniówkę, ale zastanawiam się czy nie ubrać jej już teraz? Jak Wy myślicie lepiej taką skromną małą czarną czy tą elegantszą?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (67,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie(10).jpg (62,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie(11).jpg (63,2 KB, 6 załadowań)
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 18:29   #7931
201707171556
Konto usunięte

Kasia ja bym w skromniej poszła takie z gorsetami mi się nie podobają, wieja mi jakąś taką tandeta...chyba ze maja ładny gorset, taki prawdziwy z fiszbinami i ściskany.
Ale ta elegantsza tez kusi człowieka Chociaz jak chcesz w niej iść dopiero na swoją i wszystkich zaskoczyć to idź w tej skromnej
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 18:29   #7932
Martusia B.
Wtajemniczenie

Kasia piesek przecudny zawsze bardzo mi się podobały setery
Co to sukienki to raczej Ci nie doradzę, bo nigdy nie byłam na studniówce i będę dopiero na swojej. Nie mam pojęcia jak to jest na studiówkach, w tym roku moja koleżnka szła jako osoba towarzysząca i miała długą sukienkę i widziałam film z studniówki u mnie w szkole to powiem Ci, że dziewczyny w krótkich sukienkach wyglądały mało elegancko przy tych sukniach balowych Ale ja znając siebie poszłabym chyba w tej skromnej, te gorsety i inne tego typu sprawy mnie przerażają A może masz zdjęcia tej sukni?

Amanda Ty to naprawdę jesteś chudziutka, ja ważę 47 kilo i na mnie też wszystko jest zazwyczaj za szerokie i na mnie wisi

Edytowane przez Martusia B.
Czas edycji: 2007-02-07 o 18:30 Powód: dopisek
Stary 2007-02-07, 18:31   #7933
blaque
Zakorzenienie

Cytat:

Blaque ja wolę Jamajkę (takie drobne zboczenie)
Bylas?!!!
Cytat:
Napisane przez Amanda:) Pokaż wiadomość

Nie wie gdzie ale z wami to moge jechać wszędzie , to kiedy wyjazd?

Chciałam sie pochwalić wam moim spisem posiłków, mogę?
Więc ,tak..
Śniadanie-sałatka
II śniadanie sałatka
Obiad -sałatka
W mieście-gorąca czekolada z bitą śmietaną i lodami
Podwieczorek-sałatka z chlebem razowym
Bo mama dziś zrobiła a mi się nie chce nic robić
A jaka salatka? Bo ja wlansie szukam jakiegos pomyslu na salatke
Aa wyjazd to nawet jutro moze byc Albo nie-w poniedzialek-zeby Krowka wrocila i dziewczyny sie zdazyly zebrac
Ej to moze zrobmy sobie taki zjazd calego swiata A co sie bdziemy rozdrabniac, nie?
Cytat:
blaque zazdroszczę tej wycieczki do Grecji Nigdy nie byłam w żadnym ciepłym kraju A tak mi się marzy, złoty piasek na plaży, gorąca woda w morzu i błękitne niebo, ahh

Co do zwierząt to też mam 3kotki (Sylwia, Julia i Justyna ) i psa Dina Kotki mnie wkurzają, najbardziej psa lubię Seter irlandzki zaraz Wam nawet foto wstawie

Dziewczyny w przyszlym tygodniu idę na studniówkę, ale tylko jako osoba towarzysząca i mam problem z sukienką. Kupiłam sobie ostatnio taką zwykła skromną czarna a tu się okazuje, że większość moich koleżanek idą w takich sukniach z gorsetem itd :/ Ja mam sukienka po siostrze w której jestem zakochana planowałam w niej iść dopiero na swoją studniówkę, ale zastanawiam się czy nie ubrać jej już teraz? Jak Wy myślicie lepiej taką skromną małą czarną czy tą elegantszą?
Moge Cie zabrac
Hmm a to zalezy jak ty sie bdziesz czula i jak one wygladaja.
Ale moze zaszalej i wloz ta elegantsza
Ja osobiscie wole skromniejsze, ale przeciez to studniowka, wiec..
PS.Zgadzam sie z Durga-dla mnie tez wieja one jakas tandeta i prymitywem..Bleh

PS2. Co myslicie o tej fryzurce? Taka zwykla, ale..?http://www.fryzury.friko.pl/image.ph...c22a28&grupa=3
Stary 2007-02-07, 18:33   #7934
Zadomowienie

kasia89-zakładaj małą czarną.Sama byłam w tym roku i zauważyłam że istnieje dowolność w ubiorze. Niektóre dziewczyny miały typowe suknie do ziemi z gorsetem a niektóre mini. Ja miałam tą samą co na półmetku czyli to coś co jest na zdjęciu

A wiecie że w moim miećie odbywają się gangsterskie porachunki.
Spalili jeden lokal a wcześniej postrzelili jego właściciela ze śrutu
Jak napisano w jednym z komentarzy "jakie miasto tacy gangsterzy"

blaque ja to nie wiem dokładnie co to było ale jakiś por, jajko, majonez no i tyle rozpoznałam.

Edytowane przez Amanda:)
Czas edycji: 2007-02-07 o 18:37 Powód: dopisek
Stary 2007-02-07, 18:35   #7935
Martusia B.
Wtajemniczenie

Cytat:
Bylas?!!!

PS2. Co myslicie o tej fryzurce? Taka zwykla, ale..?http://www.fryzury.friko.pl/image.ph...c22a28&grupa=3
Nieee, no co Ty Na Jamajce nie byłam i pewnie nigdy nie będę, ale baaaaaardzo mi się tam podoba

A fryzurka mi się podoba
Stary 2007-02-07, 18:37   #7936
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Z tymi Muminkami to jest tak, że Too-tiki to jest taka, co mieszkała w chatce nad morzem, a Radamsa to jest z książki i nikt się tak nie nazywał tylko tak powiedziało zwierzątko w tym fragmenice:
(...) - Tam, zobacz, masz tego, który mieszka pod kuchenną szafką.
Było to dość małe zwierzątko z krzaczastymi brwiami; siedziało samotnie, wpatrując się w ogień. Muminek przysiadł się do niego i powiedział:
- Mam nadzieję, że chleb chrupki nie był za stary?
Zwierzątko spojrzało na niego, ale nic nie odrzekło.
- Ma pan niebywale krzaczaste brwi zagaił Muminek próbując uprzejmie nawiązać rozmowę. Wówczas zwierzątko z krzaczastymi brwiami rzekło:
- Snadaff umuh.
- Co takiego? - spytał Muminek zaskoczony.
- Radamsa - odrzekło zwierzątko ze złością.
- On mówi swoim własnym językiem, a teraz myśli, że go obraziłeś - wyjaśniła Too-tiki.
- Zupełnie nie miałem tego zamiaru powiedział Muminek i dodał błagalnie: - Radamsa, radamsa.
Wtedy zwierzątko z krzaczastymi brwiami już zupełnie wyszło z siebie, wstało i znikło.
- I co ja teraz mam zrobić! - powiedział Muminek.
- Ono będzie mieszkało pod szafką jeszcze cały rok! (...)

A tą zimę to trzeba koniecznie jakoś oprotestować!!!
Aha
Ale fajne imiona, nie takie zwykłe im dałaś
Taki protest może być:
My chcemy LATO!

tylko trzeba jakieś chwytliwe hasło wymyśleć
Bądźmy kreatywne

Cytat:

Sama nie wiem, wklej zdjęcia . Teraz idziesz jako osoba towarzysząca więc może ta czarna będzie ok.
Ostatnio jak oglądałam zdjęcia studniówkowe na wizażu to byłam zdziwiona, bo moim zdaniem takie suknie, fryzury trochę postarzają.
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 18:38   #7937
blaque
Zakorzenienie

Amanda- to ty uwazaj na siebie baboo Tylko mi tam nie wstepuj do tej mafiji !!! A to u mnie ostatnio zabili goscia. Ktos do niego strzelil kilka razy. Facet wracal z pracy, z kantoru corki. No i.. znalezli go..
Takie to pierony chodza po tym swiecie..ech
Stary 2007-02-07, 18:42   #7938
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Nieee, no co Ty Na Jamajce nie byłam i pewnie nigdy nie będę, ale baaaaaardzo mi się tam podoba

A fryzurka mi się podoba
Hehe no to juz mamy nastepny przystanek w naszej wyprawie
Qrcze bo wlasnie korci mnie, zeby wybrac sie do fryzjera ale z drugiej strony nie chce, bo zapuszczam wlosy. I jak tu dogodzic?
Zrobilabym cos fajnego bo mam takie beznadziejne wlosy, nudne, nijakie. Ale znowu sa straszne-ani grzywki, ani nic bo dzien w dzien prostownica-jak nie co 4 godziny;/ Tak sie wywijaja i lipa..
Stary 2007-02-07, 18:46   #7939
Zadomowienie

Cytat:

Amanda Ty to naprawdę jesteś chudziutka, ja ważę 47 kilo i na mnie też wszystko jest zazwyczaj za szerokie i na mnie wisi
A tam chuda, raczej kurdupel ze mnie całe 154 cm

Cytat:

Mi się podoba,nawet mam takie zdjęcie na kompie

A Ci gangsterzy to normalnie żenua (mam nadzieje że tego nie przeczytają ) no ze śrutu strzelać a najciekawsze że trafili faceta w telefon który miał w spodniach więc prawie nic mu sie nie stało .

Stary 2007-02-07, 18:55   #7940
Martusia B.
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe no to juz mamy nastepny przystanek w naszej wyprawie
Qrcze bo wlasnie korci mnie, zeby wybrac sie do fryzjera ale z drugiej strony nie chce, bo zapuszczam wlosy. I jak tu dogodzic?
Zrobilabym cos fajnego bo mam takie beznadziejne wlosy, nudne, nijakie. Ale znowu sa straszne-ani grzywki, ani nic bo dzien w dzien prostownica-jak nie co 4 godziny;/ Tak sie wywijaja i lipa..
Dokładnie, najpierw gdzies tam , a później na Jamajkę

Cytat:
Napisane przez Amanda:) Pokaż wiadomość
A tam chuda, raczej kurdupel ze mnie całe 154 cm

A Ci gangsterzy to normalnie żenua (mam nadzieje że tego nie przeczytają ) no ze śrutu strzelać a najciekawsze że trafili faceta w telefon który miał w spodniach więc prawie nic mu sie nie stało .
Eee to możesz tyle ważyć jaka taka malutka jesteś

A na gangsterów uważaj

[quote=i_n_e_s;3638941]Aha

Taki protest może być:
My chcemy LATO!

tylko trzeba jakieś chwytliwe hasło wymyśleć
Bądźmy kreatywne

quote]
Na razie nie mam weny an hasło, ale wszystko przede mną heh może coś wymyślę

Teraz idę do TŻa, więc muszę Was opuścić, pewnie będę kiedyś w nocy papa i miłego wieczorku
Stary 2007-02-07, 18:57   #7941
Zadomowienie

Ja bym chciała dodać jeszcze Londyn, troche nie po drodze ale kocham to miasto

A gangsterów się nie boje powalam ich swoim urokiem i inteligencją
<żart>

Stary 2007-02-07, 19:07   #7942
kasia89
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny jeszcze pomyślę nad tym, poprzymierzam i może wtedy się zdecyduję Narazie nie mam cyfrówki, więc nie mam jak wkleić foto :/

blaque Naprawdę? Dziękuję, bardzo się cieszę

A ja bym bardzo chciała się wybrać do Meksyku albo na Kubę Tam też możemy zawitać?

Mi się fryzurka podoba Mam taki sam problem jak Ty, zapuszczam włosy, ale chciałabym coś z nimi zrobić. Już mam bardzo długą grzywkę, w ogóle przeglądam fotki z wakacji i tam miałam całkiem inna grzywkę, a niby ostatnio byłam tak samo ścinana. Mi osobiście bardzo podoba się fryzurka jak ma Victoria Beckham czy Ania Dąbrowska, no ale narazie się nie skuszę ze względu że zapuszczam włoski, no i nie wiem czy by pasowała do mojej pucułowatej buźki

Martusia Miłego wieczoru z TŻ-em

Ja się muszę dziś pouczyć trochę z historii, i polskiego Pana Tadka zaczęliśmy przerabiać :/
Stary 2007-02-07, 19:30   #7943
blaque
Zakorzenienie

kasia-a pewnie O mnie tez Meksyk kreci I jedzmy(chodzmy? ) do Puerto Rico

Amanda-bo ja wlasnie mysle, czy sobie czegos takiego nie strzelic na glowie..? To faktycznie facet mial szczescie

Qrcze jakbym miala aparat to wrzucilabym jakas fote i pomoglybyscie mi wybrac sobie fryz.. Tylko mam zepsuty i lipa.

A wlasnie-co myslicie o szamponetkach na 8-14 myc(?)
Nie chce farbowac wlosow, a mysle nad szamponetka. Tylko czy po tym wlosy wracaja do naturalnego koloru?
Slyszalam o saszetkach z Marion'u, ze sa dobre podobno.
Ych, mam watpliwosci

I jeszcze jak na zlosc jestem blada jak d***
I co tu do bladolicej pasuje? Brazik, ciemny blond czy rozjasnic naturalny blond? Ja chce slonce i opalic sie!!!! Lezec na sloncu! Aaa kocham to!

siedze wlasnie w maseczce z drozdzy, na twarzy i smierdzi niesamowicie
ide golic nogi, bd za niedlugoo
Stary 2007-02-07, 19:37   #7944
emememsik
po prostu Em :)

uff.. na razie spokój.

* piszę ż z kropką
* nie lubię placków ziemniaczanych
* mam gorączkę

Byłam dziś w Instytucie Francuskim, miałam rozmowo-test kwalifikacyjny, dostałam się do najwyższej grupy , ale niestety godziny mi nie pasują i będę chodzić stopień niżej. Ale i tak jestem z siebie niesamowicie dumna
A w wakacje zdaję 3 z 4 poziomów certyfikatu
uaaaa!!
Stary 2007-02-07, 19:37   #7945
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:

A fryzurka mi się podoba
ja też chcę na Jamajkę Do kraju Wujka Boba heheh To co pakujemy się??

Wróciłam nikogo nie zabiłam bo jazdę mam za 2 tygodnie dopiero narazie teoria Fajny gość mnie odwoził fajnie się z nim gadało, jedna kol. z gimnazjum tam chodzi ze mną więc myśłę że będzie ok

Kasia suuper piesek

Aha Fuksja fajnie że jestś

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 19:45   #7946
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

[quote=uhahana;3638246]Ślimaczku obyś mamę przekonała, swoją drogą bardzo zazdroszczę możliwości wyjazdu. Moi chyba w życiu by mnie nie puścili taki kawał drogi.
[quote]

powiedziałam jej o tym i jak na razie nie wyrazila zadnego sprzeciwu, wiec jestem dobrej mysli

Jamajka marzy mi sie Kuba ostatnio tak mega super hiper strasznie i Meksyk cala Ameryka Poludniowa

em gratuluje moje wielkie marzenie- nauczyc sie francuskiego

i n e s spoźnione sto lat spełnienia wszystkich marzeń i dużo zdrowia

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 19:47   #7947
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

kto mi wytłumaczy na chłopski rozum wielo-cytowanie? Bo za cholere mi nie wychodzi ;/

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 19:56   #7948
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ślimaczek Pokaż wiadomość
kto mi wytłumaczy na chłopski rozum wielo-cytowanie? Bo za cholere mi nie wychodzi ;/
Ja mogę

Kilkasz na wielocytowanie które znajduje się pod postem osoby którą chcesz zacytować i tak możesz ile razy chcesz (wtedy znaczek robi się czorwony) następnie naciskasz na Odpowiedź i tyle

Stary 2007-02-07, 19:57   #7949
kasia89
Zakorzenienie

em- wow gratulacje! Podziwiam

slimaczek widzisz ten znaczek na koncu kazdego posta pomiędzy "cytat" a "odpow" ? Klikasz w ten znaczek przy postach które chcesz zacytować i później pod wszystkimi postami na stronie klikasz w "odpowiedz" .
Stary 2007-02-07, 19:58   #7950
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Slimaczku ja nie kumam wielo cytowania
Ale na Kubę to bym się przejechała Marzy mi się od kiedy obejrzałam Dirty dancing 2

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości