|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Blair - Cypr jest super zarówno dla ludzi młodych, jak i dla rodzin.
|
|
|
|
#3332 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u nas na razie z postępów tyle, że zaczęliśmy malować drugi pokój na razie mamy załatwione blue ściany i parapet na ścianie. dziwna z tym sprawa, ale w obu pokojach takie mamy nad grzejnikami, pewnie dlatego że w pokojach nie ma okien zwykłych tylko balkonowe. Trochę się przestraszyliśmy jak pojechaliśmy, bo zaczęli nam blok ocieplać od 2 strony i zobaczyliśmy otwartą kratę na duży balkon...a po chwili TŻ do mnie - czy to nie nasze fotele stoją na rusztowaniu? nieźle się wystraszyliśmy ale okazało się że jednak jest wszystko ok, po rozmowie z robotnikami i przewodniczącym zarządu (akurat mieli wczoraj dyżur ) zostały nam jeszcze 2 ściany i sufit w tym pokoju, przedpokój i kuchnia. TŻ chce jeszcze dokupić pomarańczowej farby bo podobno akurat w tym kolorze najgorzej wygląda 1 warstwa... ciekawe kiedy to zrobi i pomaluje?
|
||
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę sliczny ten bukiet... Tylko nie wiem czy by mi pasował... hm ale jest piękny ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
No i dostaliśmy kartki na 2 spowiedzi, a liczyłam na jedną. A miałam pytać mówiliście przed spowiedzią księdzu że to ślubna spowiedz?
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna - lepiej powiedzieć, zresztą i tak dasz mu kartkę do podpisania, więc się dowie
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
A dziewczyny....
Jedziemy dziś do Pani od ciast powinniśmy na coś szczególnego zwrócić uwagę? Ile na 90 osób potrzebujemy ciasta? Kurcze totalnie jestem biała w tych sprawach ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
No tak ale będzie już po. A wiem że są księża którzy inaczej spowiadają jak wiedzą że to jest ślubna... Zadają głupie pytania na które nie chciałabym odpowiadać. Spróbujemy u Kapucynów się wyspowiadać... U nich zawsze było miła ( jak do tej pory ).
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Justynaa - pani od ciasta będzie wiedziała ile go trzeba, to zależy oczywiście czy będziecie ciasto rozdawać, u nas na dwa dni na 120 osób, gdzie ciasto rozdawaliśmy, pani powiedziała, że spokojnie wystarczy 30-32 blachy, moja mama zażyczyła sobie 40 ciast
dużo zostało, ale ciasto można mrozić. Zatem te 30 by wystarczyło i jeszcze by zostało, choć rodzinka lubi ciasto.
|
|
|
|
#3337 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pokarzesz obrączki?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kurcze dziewczynki sobota ma być marna jeśli chodzi o temperaturę i ma padać :/ a do tego pofarbowałam włosy i my wyszły kurczakowo rude |
||||
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - sama farbowałaś czy u fryzjera? ojej to niedobrze, ale może jeszcze da się poprawić? a może nie jest zły ten kolor?
|
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż włosy w klubie to ocenimy, może nie jest tak źle!
|
|
#3340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo to zależy od księdza ![]() Cytat:
pokaż włosy, może nie jest tak źle jak piszesz
|
|
#3341 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie, że pokaże
![]() Kurcze zamowiłam buty a dzis byłam na zakupach i nagle jakims cudem znalazłam buty i kolor i wysokość obcasa. I za 70zl. Teraz nie wiem co robic. Sa bardzo wygodne wiec może kupic na zapas? jak bym na weselu nogi mnie bolały w tych zamówionych?
Always and forever! <3 13.10.2012 ![]() 11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3 Edytowane przez blair_90 Czas edycji: 2012-09-06 o 16:03 |
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Blair - obrączki śliczne, mam bardzo podobne
![]() co do butów na zmianę to lepiej butki na koturnie, jak się noga zmęczy w obcasie, to bez sensu zmieniać na buty które też mają obcas - nic to nie da. |
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dużo zdjęc ale najpierw muszę najpierw zgrać na kompa. Byliśmy głównie w Pafos, ale pojechaliśmy też do Limassol. Mieliśmy jechać jeszcze do Larnaki ale było za gorąco na chodzenie po mieście i sobie odpuściliśmy. A Ty gdzie byłaś?
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
ja mieszkałam w ayia napie - tam gdzie najwięcej młodych i szalonych, ale odwiedziłam Pafos (tam gdzie się Afrodyta wyłoniła), Kurion - te wykopaliska i amfiteatr, Trodos - górki tamtejsze i ogólnie okolice Ayia Napy mi się podobały, Cape Greco, Protaras z kościołkiem na wzgórzu, między Ayia Napą a Ptotaras taki mały kościołek i super skałki itd itd Byłam też po stronie tureckiej i zaglądnęłam nawet do kasyna
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-09-06 o 18:53 |
|
|
|
#3345 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() witam się z Wami już jako żonka od 18 sierpnia minęło troszkę czasu.. niestety nie mogłam być z Wami wcześniej.. bo jak to w życiu bywa... los jest przewrotny i szczęście przeplata się często z ludzką tragedią...teraz już może być tylko lepiej, dlatego, żeby nie myśleć wracam do Was ze swoją relacją i paroma fotkami ![]() 17.08 od rana w domu było wielkie sprzątanie... kawka z moją mamcią, a popołudniu odbiór kwiatów na salę, owoców, zawiezienie napojów i alkoholu na naszą salę, oraz podziękowania dla rodziców.. jak przyjechaliśmy już było pięknie... chabrowo - kremowa dekoracja i kwiaty w tej samej kolorystyce prezentowały się pięknie... do tego ustawiłam winietki oczywiście też w tych kolorach - własnoręcznie zrobione i bez skromności przyznam, że prezentowało się to pięknie! zanim się uwinęliśmy to była godzina 17.40... dlatego szybko jeszcze do kościółka na ostatnią spowiedź i do domku do mnie.. w oczekiwaniu na przyjazd świadków i rodzinki na trzaskanie wymyślaliśmy śmieszne wierszyki na podziękowanie dla rodziców. Po fodzinie 20 przyjechała świadkowa z mężem, świadek moja chrzestna z mężem i dziadkiem i zanim uwinęliśmy się ze sprzątaniem tej potrzaskanej porcelany to była godzina 22... TŻ pojechał do siebie.. a ja jeszcze malowałam paznokcie mamie i sobie w stopkach i szykowałam najpotrzebniejsze rzeczy na sobotni dzień w rezultacie po nocnych rozmowach z rodzicami poszłam spać około 1 w nocy.18.08 Wstałam o godzinie 7.30.. rodzice już na nogach od 6 bo stroili klatkę.. szybka kawka.. umycie włosów i o 8.30 była już fryzjerka... stres... żaden jedynie troszkę kiedy tata poszedł pod kościół do dekoratorki po kwiaty do włosów, a ona bidulka roztragniona zapomniała ale miała blisko, więc szybciutko podjechała i była spowrotem w między czasie przyjechała delegacja od mamy z pracy z prezentami po skończonej fryzurce zamieniłam się z mamą i poleciałam otworzyć drzwi bo już była 10 i wizażystka czekała... wszystko wyszło tak jak na próbnym, a nawet piękniej![]() po godzinie 12 przyjechała świadkowa... chodziłam jeszcze spokojnie... w oczekiwaniu na kamerzystę i fotografa, którzy mieli być najpóźniej o 12.30 u mnie, a tutaj dzwoni TŻ i mówi, że u niego jeszcze ich nie było.. o zgrozo, a przecież mieli zacząć od niego.. w całej tej panice zadzwoniłam do ich szefa... a jak się okazało oni stali już pod klatką, a TŻ wyciął mi niezły kawał ![]() potem już szybko ubieranie ze świadkową i nagle trach.. TŻ przyjechał 10 min za wcześnie... ale na spokojnie.. moja świadkowa wyszła do niego, poczekał na mnie troszkę, a co a potem wyszłam.. wszyscy już czekali... błogosławieństwo... ahhh jak pięknie moja mama mówiła i TŻta nawet też śmiałam się potem, że w googlach szukała tekstu i uczyła się na pamięć potem wyjście z domu i przejazd naszym bmw x6 do kościoła... ale byłam podekscytowana jak zobaczyłam wszystkiech czekających już na nas w kościele cudnie... niespodzianka od moich rodziców.. śpiewaczka operowa a przysięga... ahh widziałam tylko TŻta potem wyjście z kościoła tuby z grosikami, ryżem i płatkami róż i oczywiście puszczanie gołąbków potem przyjazd na salę i kolejna niespodzianka od rodziców.. pudło z balonami przywitanie, toast, obiad i moment którego się obawiałam nasz pierwszy tabniec.. bałam się, że pomylę kroki, ale widziałam tylko TŻta po 6 poszliśmy spać... a we wtorek na plener do wrocławia![]() w załączniku pare zdjęć i link do naszej sesji plenerowej ![]() http://www.facebook.com/media/set/?s...4760515&type=1
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818310117.html ...Tam Serce Twoje Edytowane przez wloszka8 Czas edycji: 2012-10-26 o 10:18 |
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Wloszka - wyglądaliście prześlicznie! zdjęcia cudne! mam nadzieję, że pomimo ciężkiego czasu o którym wspomniałaś jest u was dobrze i niech ten uśmiech wam z pyszczków nie schodzi
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Wloszka pięknie
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i już tak zostanie
|
#3348 |
|
Rozeznanie
|
Wloszka - boskie zdjęcia! pięknie wyglądałaś na ślubie i sesji plenerowej! Buciki cudoooowne. Piękny plener, super miejsca
I fajnie, że rodzice zrobili Wam niespodzianki, w sumie moja mama mi też kilka zrobiła hihi
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Włoszka byłaś piękna panną młodą... Uśmiechnięta i szczęśliwa. A plener boski
Gratuluje raz jeszcze. I życzę wytrwałości każdego dnia Dziewczyny obiecałam wam już dawno zdjęcia zawieszek na alkohol, ale nie mam czasu wam ich wrzucić a w pracy nie mam ich więc obiecuje że dziś albo jutro wrzucę wam wszystkie zdjęcia na raz! z próbnego czesania i makijazu, z przymiarki ( jutro) no i zawieszki. Także cierpliwości. Wizyta u Pani od Ciast była starsznie męcząca - jak dla mnie. 50 minut ustalania jakie ciasto, jak ja się na tym w ogóle nie znam. No ale wybór już zaklepany. 15 blach łącznie na stół i na wynos dla gości i 160 ciasteczek - 4 rodzaje. Tylko nie będziemy mieli tortu jaki chcieliśny (prostokątny składający się z czterech zniejszających się części ku górze, biały z elementami brązu i brązowaymi różami na czubku), Pani nie miała takiej blachy a do tego odradzała nam taki tort bo jest bardzo cięzki!!! Więc zdecydowaliśmy się na zwykły okragły, trzy koła biały z bordowymi różami, śmietankowo czekoladowy. Dziś musimy dać na zapowiedzi i o 19 mam próbne czesanie i makijaż. Ostatnio o sporej czesci rzeczy do załatwienia zapominam wrrr... trzeba zacząć to zapisywać!!!
Edytowane przez JJJustynAAA Czas edycji: 2012-09-07 o 12:59 |
|
|
|
#3350 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zwróćcie uwagę czy cena się różni od nadzienia czy od wyglądu my mieliśmy wycenioną pracochłonność tego co na zewnątrz, a środek dowolnyCytat:
historia z rozliczeniem wody skończyła się na tym, że równo po tygodniu księgowa mi odpisała, że oni teraz nie mogą wystawić korekty do mojego rozliczenia, bo żeby to zrobić musieliby zrobić korekty rozliczeń wszystkich mieszkańców budynku... i teraz mam zapłacić te 3 stówy, a oni na koniec roku zrobią mi nowe rozliczenie. sęk w tym, że w naszej administracji jak się ma nadpłatę to jej nie zwracają tylko przekazują na fundusz remontowy. na który oczywiście i tak co miesiąc się płaci. ciekawostka przyrodnicza z tej naszej administracji. Pradip - czemu farbowałaś? taki ładny kolor miałaś na waszej sesji przedślubnej blair - bardzo ładne obrączki ![]() wloszka - piękna relacja i śliczne zdjęcia! czy masz gdzieś może zdjęcie samego swojego bukietu? bardzo ładny. na jednym zdjęciu stoicie koło wielkiej skrzyni z gołąbkami - co to takiego? |
||
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przychylam się do prośby Neave, też chciałabym zobaczyć twój bukiet, bo masz w nim niebieskie kwiaty... Czyli tak jak ja bym chciała ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Co do ciasta mamy za blachę cene 56-60zł w zależności od rodzaju ciasta, za tort ( 3 koła) 400 zł. Także mieścimy się w 1500 zł. To dużo waszym zdaniem czy mało na 90 osób. ???
|
|
#3352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takie jak niżej, ale by go rozświetlić trochę myślałam trochę o czymś kremowym (suknię mam ecru)co do ciast niestety nie wiem, natomiast cena tortu wydaje mi się ok, nasz wyjdzie 480 - taki jak poniżej ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- zdjęć zapomniałam dodać ![]() za to znalazłam moja inspirację na agapanthus z kremowymi kwiatkami - w tym przypadku różami |
|
|
|
|
#3353 |
|
Raczkowanie
|
zdjęć zapomniałam dodać
![]() za to znalazłam moja inspirację na agapanthus z kremowymi kwiatkami - w tym przypadku różami |
|
|
|
#3354 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Wpadłam sie pochwalić że ja już przybywam jako mrożonka! Było CUDOWNIE Lepiej niz w marzeniach Wszystko ale to wszystko mi się podobało - suknia, fryzura, bukiet, samochód, sala no i mój mąż oczywiście. Stresik był ale szybko minął - bawiliśmy się super. Goście zachwalali nas i wesele. Super jedzonko i w ogóle.. Na prawde nie spodziewałam się że wszystko pójdzie po naszej myśli i juz jestem szczęśliwą żonką!!!Troszkę przeszkodził nam deszcz ale szczerze mówiąc byłam tak szczęśliwa że nawet on nie popsuł mi humoru. Cieszę się że już po stresie i nie moge się doczekać wesel u znajomych (bycie w centrum uwagi zdecydowanie nie jest dla mnie )Wkleiłam kilka zdjęć do klubu - czekam na fotki od fotografa bo na razie mamy tylko od znajomych. Wszystkim PMką z 08.09 życzę żeby ten dzień był tak idealny jak mój. Jak będę mieć więcej czasu to napiszę więcej. Buziaki
|
|
#3355 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
Tak dawno mnie nie było, że aż się za Wami stęskniłam... Podczytywałam Was czasami, ale na pisanie nie było czasu - z końcem wakacji i początkiem roku szkolnego w pracy mam urwanie głowy... Poza tym stresy związane z pobytem TŻta w Austrii, więc nawet nie miałam nastroju, żeby pisać, bo byłyby to smuty... Ale już jest dobrze Przesyłam gorące uściski i życzenia wiecznej miłości wszystkim młodym Żonkom: qmpela86, aisak42, Amalthea89, katie99kasia, wloszka8 Witam blair_90 I mocno zaciskam kciuku i wystawiam na parapet wszystkie buty i kapcie, żeby słonko pięknie świeciło jutro dla Ciebie - Pradip! Niech Dzień Ślubu będzie jeszcze piękniejszy niż sobie wymarzyłaś Blair ładna suknia i podoba mi się koncepcja zrezygnowania z tego kwiatka Zamiast niego postawiłabym na pas z cyrkonii, o którym piszesz. śliczny ten bukiecik, który wrzuciłaś, ale ten Moni też był przecudowny i z tymi amarantowymi butkami wyglądałby cudnie. zdecydowałaś już - róż czy fiolet? JJJustynAAA super, że sporządziliście plan działań - na pewno będzie łatwiej wszystko ogarnąć w tym natłoku obowiązków. Gratuluję wyboru obrączek Mam nadzieję, że niebawem znajdziesz chwilkę, by wrzucić nam zdjęcia zawieszek, fryzury i makijażu Wierzę, że obrączki będą idealne i nie będziecie musieli się niczym stresować! Cieszę się, że szefowa Cię docenia - to zawsze milej chodzić do pracy, wiedząc, że przełożony jest z nas zadowolony. No i dodatkowa kasa, to też przyjemny dodatek śliczny ten makijaż, ale moim zdaniem troszkę za ciemny na ślub... fakt, powinien być wyrazisty, ale może lepiej gdyby zamiast czarnych kresek i czarnego cienia w zewnętrznych kącikach użyć szarości albo fioletu? fajnie, że spisanie protokołu i rozmowa z księdzem okazała się miłym przeżyciem Neave - fajnie, że na przymiarce była też mama i że tym razem nie miała niemiłych komentarzy no i super, że okazało się, że naszyjnik pasuje i nie musisz jej odmawiać trochę dziwnie wyszło z tym ślubem znajomych i rozumiem Twoje rozczarowanie. tak sobie jednak myślę, że przecież dla Was to i tak będzie wyjątkowy dzień, bo wezmą w nim udział najważniejsi ludzie, czyli Ty, Twój Ukochany i Wasz Synuś głowa do góry - nie masz na to wpływu, więc nie ma się co zamartwiać. wierzę, że będą z Wami ci ludzie, którym na Was naprawdę zależy i że ci najważniejsi Was nie zawiodą Monia i jak było w podróży? Mam nadzieję, że zobaczymy jakieś fotki Te ze ślubu i z pleneru są cudne Jojla super, że jesteście na finiszu z zapraszaniem no i cieszę się, że chrzestna Cię pozytywnie zaskoczyła
|
#3356 |
|
Raczkowanie
|
Wloszka - Bardzo ładne zdjęcia
I super kolor butów i kwiatów ![]() Dziewczyny co myslicie o tym bukiecie? Zastanawiam się poważnie nad nim ![]() Kurcze coraz bliżej i coraz mniej czasu a wydaje mi się, ze coraz więcej do zrobienia. Czekam aż wszyscy potwierdza obecność i będę zamawiać winietki ![]() I muszę tez wziąć się za naklejki na wódkę.
|
#3357 |
|
Rozeznanie
|
JJJustynAAA - dobrze, ze sprawa z babeczką od tańca się wyjaśniła
myślę, że dobrze powiedzieć księdzu, że to spowiedź ślubna. z resztą jeśli macie karteczki to będzie wiedział w kwestii ciast nam menadżerka sali powiedziała, żeby liczyć jedną blachę domową na 8 osób (łącznie z rozdawaniem ciast gościom). a że u nas rodzina "ciastowa" to zdecydowaliśmy się na 16 blach i wszystko poszło - ja nie zjadłam ani jednego kawałka ciasta i moja mama też nie tak więc to chyba zależy od gości... jojla - za ogarnięta papierologię Pradip - fajnie, że macie już prezent ślubny mam nadzieję, że między Tobą a TŻtem same przyjemne i radosne chwile i że teściowa Cię nie stresuje naprawdę tak kiepsko z włosami? podejrzewam, że dziś już problem zażegnany i nie przysparza Ci to nerwów blair_90 - cieszę się, że obrączki Wam się podobają, no i super, że udało się uzyskać rabacik ja bym kupiła te butki za 70zł, bo: wygodne, w dobrej cenie i w odpowiednim kolorze dziewczyny proponują koturny, ale chyba każdy ma z tym troszkę inaczej - mi jest dużo wygodniej chodzić i tańczyć na obcasach niż na koturnach Neave - trzymam kciuki, żeby TŻ szybko się zmobilizował do pomarańczowienia Waszych ścian wloszka8 - wyglądaliście cudownie śliczne te chabrowe detale! a buty niesamowite przypięliście kłódkę na moście? kochani rodzice - zrobili Wam super niespodzianki przykro mi z powodu smutków, o których wspominasz i mam nadzieję, że przed Wami już tylko przyjemne i radosne chwile i że uśmiechacie się tak pięknie, jak w dniu ślubu ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- hej qmpela86 cieszę się, że wszystko tak się udało! jeszcze raz wszystkiego najlepszego jak nie znam się na przesądach, tak ten o deszczu w dniu ślubu zapamiętałam - podobno wróży szczęście lecę oglądać zdjęcia, bo spodziewam się, że wyglądałaś bosssko ciekawe czy jest jakaś fotka z poprawin - ślicznie Ci w tej sukience i tak, jak pisały dziewczyny, to Ty powinnaś ją reklamować ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- blair_90 - jak nie lubię kalii, to ten bukiecik nawet mi się podoba. ale najważniejsze, by podobał się Tobie ![]() ciekawe jak tam magnusia na urlopie... mam nadzieję, że bawią się świetnie!
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-09-07 o 17:29 |
|
|
|
#3358 |
|
Rozeznanie
|
Wracam dziewczynki już jako żoneczka
![]() Jak to pięknie brzmi... jesteśmy prawie tydzień po lubie, dzis wróciliśmy z 3dniowego urlopu w Kazimierzu i Sandomierzu. Cóż powiedzieć, ślub był piękny, wesele udane (nogi bolały ;P). Jutro jak będę miała chwilkę to napiszę jakąś relację Do klubu wrzucę pierwsze amatorskie zdjęcia.
|
#3359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oczywiście na relację i zdjęcia czekamy z niecierpliwością
|
|
#3360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i w sumie fajnie choć TŻ twierdził, że do wszystkiego musiała dorzucić swoje 3 grosze ja się najbardziej cieszę że nie skrytykowała mojej sukienki, miałam ostatnio (wcześniej też) dużo wątpliwości czy dobrze wybrałam, a tak poczułam jakby tak bezgłośnie przytakiwała że to dobry wybór wiem, naciągane, ale cóż ![]() oh, ależ mnie podbudowałaś swoimi słowami! dziękuję! wloszka - obejrzałam Waszą galerię na FB! cudowna! oj, chyba ci pozazdrościłam tej sesji we Wrocławiu, bo zaczynam sobie też marzyć o sesji tam ale łatwiej będzie w Warszawie katie - super! witamy cię cieplutko! i na zdjęcia czekamy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

pokaż włosy, może nie jest tak źle jak piszesz 

ale miała blisko, więc szybciutko podjechała i była spowrotem