|
|
#4561 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() W sumie to nie wiem jak odp na to pyt... Dzięki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4563 | |
|
BAN stały
|
O właśnie, w Wyborczej czytał żem dzisiaj artykuł nt. nieszczepienia dzieci na choroby zwalczane "z urzędu", jakie jest Wasze zdanie (hoho, jaki panel dyskusyjny poważny
)? Mnie się wydaje, że mimo wszystko ryzyko niezaszczepienia przewyższa bez porównania bardziej hipotetyczne powikłania poszczepienne ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Chyba se placków pyrowo-cukiniowych usmażę
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Konto usunięte
|
Cycki se usmasz
![]() Hoho, ale mi dżołk wyszet Co tam żeś Grysiaku o północy chciał? Ja dawno spałem, bo w tym tygodniu mam do obozu pracy na 6:00, od niepamiętnych czasów pierwszy raz cały tydzień pierwszych zmian ![]() W dodatku z ulubioną kierowniczką ![]() Heloł Ewrybady |
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
dopchałam się na popołudnie do laryngologa
![]() klindamycyna na tydzień, może wreszcie pomoże
|
#4566 | ||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36386720]Cycki se usmasz
![]() Hoho, ale mi dżołk wyszet Aż się normalnie tarzałem po dywanie ze śmiechu Cytat:
Co chciałem, to nie pamiętam, ale P. poszedł na Cepeen, i pewnie poczułem się osamotniony ![]() Cytat:
![]() --- Chyba se nie usmażę na razie, w kuchni Akcja Buraczki
|
||
|
|
|
#4567 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4568 | |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36387298]Nie znasz tego kultowego tekstu filmowego?
No jak nie, jak tak - Rysia i jej smażenie jajek ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4569 | ||
|
Zakorzenienie
|
chyba dopiero po śmierci
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jeśli jeszcze możecie czytać moje narzekania to zapraszam do Tró, i pamiętacie "nic tak nie podbudowuje jak cudze nieszczęście"
|
|
|
#4570 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4571 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4572 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4573 | |||
|
Zakorzenienie
|
no ba, weekend sie zaczyna, to why miałoby być ładnie
już teraz sie zachmurzyło ![]() jeśli podejrzewasz u siebie możliwość interwencji chirurgicznej to powinnaś i lepiej nie na ostatnią chwilę, tak jak ja (a gupia jak but jestem, bo przecież od ponad roku wiedziałam ze krojenie nieuniknione ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tiomersal jest be, ale ile rtęci pochłaniamy jedząc ryby? ![]() Natomiast zamiast MMR wolałabym szczepić mono. I nie ma to nic wspólnego z autyzmem tylko moim przeświadczeniem, że 3w1 jest zawsze gorsze niż 3x1. Za to te wszystkie szczepionki przeciwko wirusom co mutują, to jak ktoś chce, to nich się szczepi na zdrowie. Ja nie mam zamiaru. Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#4575 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No proszę, jak Gryksio wrócił to i Luchutek bardzo aktywny
A tak to rzadko pisał, nie ma tu widać ciekawych osób płci żeńskiej ![]() Spałam 4 godz i śniło mi się, że do Turcji znowu pojechałam- piękny sen
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Didkę szczepię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A mi allegro i aukcji nie mogę wystawić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4577 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też, widziałam co nieco w swojej pracy
|
|
|
#4578 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ostatnio trochę zajęty jestem, a że zobaczyłem iż Grx machnął tu posta, to i ja coś naskrobałem Cytat:
|
||
|
|
|
#4579 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36389060]Zdaje Ci się
![]() Ostatnio trochę zajęty jestem, a że zobaczyłem iż Grx machnął tu posta, to i ja coś naskrobałem [/QUOTE] Mnie się wcale, ale to wcale nie zdaje Miałam iść z dzieckiem do kościoła- rok komunii się zaczął Olałam
|
|
|
#4580 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tylko trzeba se je kupić [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36389060] Ostatnio trochę zajęty jestem, a że zobaczyłem iż Grx machnął tu posta, to i ja coś naskrobałem[/QUOTE] Ciekawe kim
|
|
|
|
#4582 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki za info Cytat:
lubię te snywłaśnie ostatnimi, mi się to kojarzy z tym niejedzeniem spadów owocowych i dezynfekcją wszystkiego spirytem itp. itd.
|
|
|
#4584 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36390273]Nikim, no co najwyżej sobą. Konkretnie nad swoim prezentem urodzinowym
(i nie będzie to żadne flaszka ), ale chyba nastąpi drobny poślizg terminu [/QUOTE]Ja mam niedługo, stara będę
|
|
|
#4585 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4586 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#4587 |
|
Konto usunięte
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4588 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36390837]Wszyscy kiedyś będziemy starzy
[/QUOTE]Niektórzy już są
|
|
|
#4589 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Phi, zreszta mi by nie pozwolila kupic bo mam 9 negatywow
|
|
|
|
|
#4590 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.fogle nie widziałam eskmosa pijącego herbatę a w Chinach tesz zmno jest , zwłąszcza w niektóych górach ![]() 1. a sznurek mosz ![]() 2. ![]() Cytat:
najpoważniejsze powikłanie poszczepienne jakie widziałam w ciągu 20 lat pracy to wysypka , obrzęk w miejscu wstrzyknięcia i gorączka . Za to dziecko nieszczepione przeciwko kokluszowi od szóstego tygodnia życia jak należy , złapie ten koklusz przed skończeniem dwóch lat na jakieś 80% . A jeżeli dziecko ma pecha i w niemowlęctwie zachoruje na inwazyną chorobę pneumokokową czyli zapalenie opon i/lub sepsa , w ciągu 48 godzin może nieodwracalnie stać się roślinką - w tym czasie pneumokok zamienia pólkule mózgu w wielkie przestrzenie płynowe , niszcząc całkowicie tkankę . Od ospy też można dostać zapalenia mózgu . Ale szczepienia są be i szkodzą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie robi się już mono odry , świnki , różyczki - połączone lepiej działają , poza tym w nowoczesnej szczepionce skojarzonej jest kilkadziesiąt razy mniej antygenów niż w starych pojedynczych , więc ryzyko działań niepożądanych jest znacząco mniejsze . No i niebagatelny jest fakt , że kłucie małego dziecka trzy razy to nieludzkie okrucieństwo . Kto tego nie widział , niech nie żałuje i wierzy na słowo , że to horror ![]() Cytat:
na to nie ma kasy ![]() Mam maxi fqrfa na rodzinę znikam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

za wyzdrowienie

Co chciałem, to nie pamiętam, ale P. poszedł na Cepeen, i pewnie poczułem się osamotniony 

najpoważniejsze powikłanie poszczepienne jakie widziałam w ciągu 20 lat pracy to wysypka , obrzęk w miejscu wstrzyknięcia i gorączka . Za to dziecko nieszczepione przeciwko kokluszowi od szóstego tygodnia życia jak należy , złapie ten koklusz przed skończeniem dwóch lat na jakieś 80%