![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Mi się z TŻtem mieszka fajnie póki co, cały czas mamy gości, bo nasi wspólni znajomi mieszkają w Warszawie i co chwilę nas ktoś odwiedza. Dostaliśmy w ciągu 2 dni aż trzy butelki wina, nie wiem keidy to wypijemy
![]() A teraz TŻ jest w pracy, ja chciałam ugotować obiad, ale... TŻ zamknął rano mieszkanie na dwa razy, a tu są te śmieszne zamki z Gerdy, że jak się z zewnątrz dwa razy przekręci to w środku się nie otworzysz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
3 butelki wina to my byśmy mieli na 2 wieczory
![]() porządek jest więc lecę do sklepu po wiśnióweczkę ![]() ![]() Enyłej, uciekam na miasto a potem do pracy siadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
confused women, i pamiętaj o tym, co napisałaś następnym razem, kiedy niepotrzebne domysły i panika będą chciały wziąć górę nad racjonalnym wytłumaczeniem
![]() ![]() Ja kupiłam dzisiaj Shape'a z płytą Ewy Chodakowskiej - ostatnio często słyszę/czytam o efektach jakie daje trening interwałowy. Podobno jest baaaardzo wyczerpujący, ale za to niesamowicie skuteczny, więc chyba wplotę go jakoś w moje standardowe ćwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
U nas to samo
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O, a w jakiej cenie ten Shape z płytą? Bo też ostatnio dużo czytam o treningach tej Pani a dziś nawet myślałam coby sobie jakąś gazetkę o diecie/ćwiczeniach kupić, dla dodatkowej motywacji(na diecie jestem). ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
My nie przepadamy za winem, w dodatku wszystko to czerwone półsłodkie, a ja z czerwonych wolę słodkie, a z półsłodkich to tylko białe
![]() Ewa CHodakowska ma niezłe ćwiczenia, ale bardzo wykańczające, polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
confused women, ok 12 zł
![]() w takim razie coś w tym programie musi być, na dzisiaj mam już zaplanowane bieganie i zajęcia jogi, ale jutro koniecznie wypróbuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Ja tam uwielbiam wino w każdej postaci. Miód pitny też lubię. Wiśniówki, orzechówki, pigwówki. Alkus ze mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Ojej, to wątek dla mnie, usychającej z tęsknoty!
![]() Jestem z moim TŻ od końca maja, znamy się trochę dłużej, oboje studiujemy w jednym mieście, ale nasze rodziny mieszkają gdzie indziej... Więc teraz podczas studenckich wakacji jesteśmy skazani na rozłąkę ![]() Widzieliśmy się parę razy, byliśmy razem w górach, ale i tak niecierpliwie odliczam dni do października, kiedy oboje wrócimy na studia i będziemy blisko siebie. Jeszcze niecały miesiąc, 2/3 za nami, omg ![]()
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
A my wina nie lubimy. Czasem słodkie jak naprawde dobre. Wolimy się piwka wieoczrem napić hehe
![]() Ja wróciłam własnie od babci -mieszka 3 bloki dalej - bo ciocia z warszawy przyjechała. Posiedziałam chwile, a teraz mojego szkraba usypiam. Jak uśnie to myć się i spać. Pojutrze mam gosci wiec jutro mam dużo roboty. A jak dam rade nie wiem... Sama z dzieckiem... Dziewczyny doradźcie coś na impreze na ciepło, byle nie trzeba było piekarnika i miseczek hehe :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Hej, dziewczyny, co tam u was dzisiaj?
![]() U mnie jutro upłynie pierwszy tydzień rozłąki - zleciał całkiem szybko. Czekałam na ten pierwszy, zauważalny upływ czasu ![]() Nie jest tak źle, jak myślałam, że będzie. W sumie to w ogóle nie jest źle. Poza tym, że baaaardzo brakuje mi czułości i bliskości, a mój TŻ niestety nie jest zwolennikiem okazywania tego np. w rozmowie przez skype'a. Trochę mu się nie dziwię, ale z drugiej strony czasami budzi to we mnie (niepotrzebny pewnie) niepokój ![]() Wasi TŻ też mają z tym problem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
A co masz na myśli pisząc 'okazywanie czułości przez skype'? O mówinie 'kocham'?
Mi też zaczyna coraz bardziej brakować przytulenia mojego TŻ, pocałunku.. I jutro również u nas mija pierwszy tydzień rozłąki. Pierwsze 2-3 dni były okropne, ale dziś jest już znacznie lepiej, zaczęłam zajmować się swoimi sprawami.
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Z mówieniem 'kocham' nic się nie zmieniło. Chyba chodzi mi o takie rzeczy, których nie da się mówić inaczej niż będąc obok drugiej osoby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Mi jutro również mija tydzień
![]()
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Ty też możesz sobie kogoś przygruchać
![]() A ja piekę pizzę właśnie, piwko się chłodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Otóż to ToTylkoJa, sama też możesz przecież kogoś znaleźć
![]() Ja jeszcze jestem w pracy, nieco ponad godzina została, ale strasznie, naprawdę strasznie dłuuuży mi się dziś ten czas ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
ToTylkoJa i confused women, zdaje się, że prowadzimy ten sam 'rozłąkowy kalendarz'
![]() ![]() Ja mam dzisiaj w planach moje ulubione zajęcia fitness - dance mix ![]() ![]() ![]() ToTylkoJa, nie możesz o tym myśleć. To zawsze może się zdarzyć, sęk w tym, żeby wierzyć, że w waszym przypadku tak nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja niestety jeszcze nie mam pewności czy zobaczę mojego Chłopa przed Bożym Narodzeniem.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wiem, że to moje wymysły tylko, nie zamęczam go na szczęście swoimi podejrzeniami ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Oj dziewczyny zawsze będzie ten niepokój, tylko trzeba się przyzwyczaić
![]() Chyba większość znas w tym samym czasie się tak spotka ze swoimi Tżtami ![]() confused women a to na jakiej zasadzie tam pojechał? to jakaś polska firma czy tamtejsza ? Ja mam kiepski dzień, tzn coś źle się czuje, ale ogarnęłam pokój mojego dzieciątka. Poprzebierałam zabawki. jeszcze mam zamiar łazienkę sprzątnąć ale na razie nie chce mi się. Byliśmy chwile na dworze ale taki zimny wiatr wieje... :/ Wyciągam czekolade, cappuccino się robi i chwila relaksu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym wiedzieć, że wróci do Polski tego i tego, na tyle i tyle... Na razie jest tylko opcja 'Święta'. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Aha, w ten sposób. Bo akurat m mój maż pracuje w polskiej firmie, i oni mają zagwarantowany przyjazd do domu - oczywiście urlop bezpłatny, ale przejazd płaci firma - raz na 1,5 - 2 miesiące. Długość pobytu zależy akurat od tego gdzie kontrakt. Przy czym, zależy też gdzie są, mogą np na weekend przyjechać sobie - na własny koszt - dodatkowo, albo wziąć urlop płatny, taki jaki należy sie normalnie. Akurat tam gdzie teraz jest nie opłąca się bo przelot samolotem kosztuje kuupe kasy, no a samochodem swoim żeby tam jechać to za daleko. Szkoda na paliwo. Bo np do Niemiec to teść jeździł swoim i wpadał cześciej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Mój wraca pod koniec października i zostaje do stycznia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Jak wam dzisiaj dzień minął?
![]() Ja za moment rozmawiam z TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja czekam na Lubego właśnie na Skype, ale coś się ociąga ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie rozmawiam z Tż i zanosi się na to, że lecę do niego 22.09
![]() ![]()
fight Edytowane przez ToTyLkoJa2 Czas edycji: 2012-09-07 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.