|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
I ja nie dostałam kurczę, zawsze to dodatkowe zniżki na czarną godzinę
|
|
|
|
#3842 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Hm, nie pytałam o to, ale chyba na dowolny produkt
![]() Cytat:
|
|
|
#3844 |
|
Zadomowienie
|
I ja muszę sobie wreszcie kupić, ale nie wiem jaki kolor oprócz miedzianej by mi pasował. Turkusowa i niebieska są śliczne, ale nie wiem jakbym sie czuła w takich kolorach, zwykle stawiam na czarną kreskę lub smokey w brązach/pastelach
|
|
|
|
#3845 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam czarne włosy, podobne oczy (szaro-zielono-żółte) i karnację "normalną" (nie jasna, nie ciemna), miedzaną kredkę dziś dostałam i mi się podoba
|
#3847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W drugiej kolejności wzięłabym niebieską, a turkus Muszę któregoś dnia pójść z "nagimi" oczętami i potestować w stacjonarce, chociaż trochę się boję, bo każdy maże po łapkach tymi kredkami, chyba jednak już mi przeszło... Coś wymyślę, nie powstrzymam się od zakupu, znając siebie |
|
|
|
|
#3849 |
|
Konto usunięte
|
miniatury YR w Pani Domu: http://1.bp.blogspot.com/-nVWqYaO64U...0/DSC07236.JPG
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostro, do gazet daja miniatury a nam nawet ofert nie chca wysylac nalezytych
|
|
|
|
|
#3851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze coś ciekawego napisała i się wywiedziała dla nas. Mam jednak nadzieję, że niebawem powróci
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Zadomowienie
|
[/QUOTE]
Zamówiłam 2 podwójne cienie- w ramach pocieszenia, ze jadnak vanille noire nie dostane . Przeczytałam jedną pozytyną opinię na ich temat ( ze lepsze od starej wersji) i wystarczyło Nie mam obecnie ani jednych ceni, a cena 21zł to chyba nie tak strasznie? A cienie wziełam takie jak na zdjęciach.[/QUOTE] ASTRAY.... Cienie piękne. Pomimo ze od dluzszego czasu kupuje tylko odcienie brazu , bezu , to te wzielabym bez chwili zastanowienia. Nie widzialam jednak takich zestawow w salonie. Moze przy okazji nastepnego wysylkowego zamowienia....
Edytowane przez basia296 Czas edycji: 2012-09-08 o 07:25 |
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dopisać. Sms możecie wysłać same do siebie, nikt tego nie sprawdza aż tak wnikliwie
To super, że można wykorzystać ten rabat dwukrotnie! Uwaga na te miniatury w Pani Domu. YR czyści magazyny, w zeszłym roku również takie same były dodatkiem do gazet, sprawdzajcie daty przydatności.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-09-08 o 08:28 |
|
|
|
#3857 |
|
Raczkowanie
|
Ja natomiast zbieram do przedszkola mojej córy - zbiórka makulatury!
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
ale ludzie oszaleli
sprzedają takie starocie YR na aukcjach, że normalnie szok fuj! dodam, że zapachy w próbkach- chusteczkach szybko wietrzeją, chusteczki stają się suche i nie czuć zapachu.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-09-08 o 09:56 |
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
cwaniaki
mnie przeraża, że ktoś to kupuje... te kosmetyki są przeterminowane, opakowania pożółkłe ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
ja się biję z myślami.. miałam nie korzystać, ale tusz kusi i kusi! złożyłam dwa zamówienia z ofeminin! poźniej znowu zarzucą mi, że za dużo kupuję muszę się powstrzymać, muszę, muszę, muszę! ciężko będzie bo ten tusz jest cudowny, najlepszy jaki miałam, rzęsy są idealnie podkreślone, jednocześnie zachowując naturalność. zbieram masę komplementów od kiedy maluję się tym tuszem heheh ostatnio spodobał mi się ten cień w kredce, który dostałam gratis z zamówienia "urodzinowego". ma kolor zgniłej zieleni, przełamanej złotem. nie wiem jak później zatemperuję takiego grubaska, nie posiadam takiej temperówki... uwielbiam kredki wysuwane, nie trzeba się później martwić że się złamie rysik podczas temperowania.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-09-08 o 10:07 |
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3863 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie i tak rozwalają sprzedający jakieś używane, na pierwszy rzut oka widać też że stare, kosmetyki różnych marek. Podobnie jak u nas na wymiankach. Też myślałam, żeby może co nie co sprzedać, ale moje rzeczy są w świetnym stanie... Przeraża mnie, że ludzie takie badziewie chcą sprzedawać, dla mnie to brak szacunku, ja rozumiem, że ktoś nie ma kasy... Ale czasami to już przesada, gdy ktoś wyciąga swoje stare, zużyte i zapomniane zapasy.Cytat:
Nie wiem czy nie kupię sobie SE Purple... Ale pewnie nie doczekam się do końca tygodnia paczki z miniaturkami :/ Muszę do nich wysmarować maila, żeby przyspieszyli!
|
||
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam ten tusz i jestem bardzo zadowolona, rzęsy marzenie
ja rozmyślam dalej, co wziąć z tą smsową zniżką kusi mnie Vanille Noire albo ten Cocoon... ale miałam się wstrzymać z zakupami perfumowymi
|
|
#3865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż... Może ja też pójdę w końcu zrobić użytek z tej ulotki Nie ma już dla nas nadziei... A jak w ten cień w kredce się trzyma? Nie roluje się to? Bo mi ostatnio granatowa chodzi po głowie... |
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
kolorówkę YR ma wyjątkowo udaną
chciałabym spróbować YR korektorów, szkoda że ie są teraz w jakiejś promocji.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-09-08 o 11:09 Powód: pudel w kompakcie :D |
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba odpuszcze sobie ten sms rabat, bo jak cos tam kupie to pozneij bede musiała na siłe układac zamówienie z wysylkowej i e-sklepu
|
|
|
|
#3868 |
|
Zadomowienie
|
Już mail poszedł.
Zamówienie z Klubu Orchidea puściłam 4.09, specjalnie potwierdziłam zaraz potem adres do wysyłki, odpisano mi równie szybko, że ok. I słuch zaginął, zamówienia w systemie jeszcze nie ma. Wkurzają mnie
|
|
|
|
#3869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
nie wiem co mam kupić! wszystko mam ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
to mnie nie dziwi. bardziej zadziwia mnie fakt, że ktoś kupuje używane, często przykurzone badziewie. nie oszukujmy się YR nie jest jakimś luksusem trudno dostępnym po wszystkich zniżkach, rabatach, gratisach wychodzi często taniej lub porównywalnie co w drogerii. No ale nie każdy ma tyle sprytu co Wizażanki, więc przepłaca na all.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-09-08 o 10:20 |
|||
|
|
|
#3870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam ten sam problem chciałabym zebrać wszystkie prezenty, ale już nie wiem co w zamówieniach wpisać, nie mówiąc już o zakupach w stacjonarnym...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

czemuuuu??

zawsze coś ciekawego napisała i się wywiedziała dla nas. Mam jednak nadzieję, że niebawem powróci
. Przeczytałam jedną pozytyną opinię na ich temat ( ze lepsze od starej wersji) i wystarczyło
06.09.2014 
sprzedają takie starocie YR na aukcjach, że normalnie szok

mnie przeraża, że ktoś to kupuje... te kosmetyki są przeterminowane, opakowania pożółkłe
ostatnio spodobał mi się ten cień w kredce, który dostałam gratis z zamówienia "urodzinowego". ma kolor zgniłej zieleni, przełamanej złotem. nie wiem jak później zatemperuję takiego grubaska, nie posiadam takiej temperówki... uwielbiam kredki wysuwane, nie trzeba się później martwić że się złamie rysik podczas temperowania.
Chociaż... Może ja też pójdę w końcu zrobić użytek z tej ulotki