Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-07, 21:43   #391
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X

o ty cykorze ja mam czasem tez tak wlasnie na odbyt takie napieranie ale to nie bob napewno hahahahaha

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 22:07   #392
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj musialam jechac po stanik do karmienia. Cyce jak donice i wszystkie staniki sprzed 2 lat sa mi za male, a nawalu juz nie mam. A mlody caly czas spal.

Byla polozna dzisiaj i nawet zapytalam ja czy wszystko w porzadku, ze on taki grzeczny, a Ona na to, ze drugie najczesciej tak.
I bardzo sie cieszy bo przychodzi do innego malzenstwa gdzie dziecko placze prawie non stop. Jest ciagle glodne i ostatnio przybralo 0,5 kg w tydzien. A rodzice wykonczeni.
Moja Maluda głodna ciągle, wisiałaby w dzień na cycu, a przybywać nie chce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN8860.jpg (94,1 KB, 136 załadowań)
Stary 2012-09-07, 22:07   #393
justyna12345
Raczkowanie

GG do justyna12345

a ja już też idę prysznic wziąść i mam nadzieję, że dzisiejszą nockę już prześpię normalnie :/ jak mój R był to super spałam a teraz znowu pojechał do pracy, już go nie ma prawie tydzień i znowu bezsenne noce taki już mój los i takie efekty pracy za granicą ;( ...dobrej nocki

colds śliczna ta Twoja maleńka

ur.16.09. CC
3400g 57cm miłości

Edytowane przez justyna12345
Czas edycji: 2012-09-07 o 22:10
justyna12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 22:46   #394
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Gratuluje takich ślicznych dzieciaczków!

Lucia to Ty masz rezerwacje na weekend.

To teraz ja sobie pomarudze,że ciągle bym spałaa wieczorem to padam jak kłoda do łóżka. Śmieje sie,że organizm zbiera siły na poród. I codziennie boli mnie podbrzusze,dół pleców i kłuje pipkano to pomarudziłam sobie.

Mówie do męża dzisiaj,ze jakbym miała w nocy rodzić to bym usnęła,a on do mnie,że parłby za mniea ja do niego :no to jesteśmy umówieni.

No to idę spać.

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 06:18   #395
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Ja już od 5 nie śpie, chociaż zmęczona jestem bardzo

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 06:27   #396
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzień dobry.
Nas z łóżka dzisiaj Gracjanek zgonił o 5.45to dziecko snu nie potrzebuje.

I świetujemy dzisiaj na suwaczku 35 tydzienczyli wkraczamy w 36! Już nie długo.
Stawiamy po małym piwku bezalkoholowym:coj est:

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 07:07   #397
weronika_91
Zakorzenienie

Hej przebudzilam się i nici z dalszego snu...
Dziś przyjeżdża mama w odwiedziny więc pewnie przywiezie coś dobrego jak to ze wsi gdzie się ma własny ogród czego mi teraz bardzo brakuje .

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość

I świetujemy dzisiaj na suwaczku 35 tydzienczyli wkraczamy w 36! Już nie długo.
Stawiamy po małym piwku bezalkoholowym:coj est:
Gratuluje nowego tygodnia brawo to już coraz bliżej
Stary 2012-09-08, 07:25   #398
lourose
Wtajemniczenie

Dzień dobry laseczki
źle sypiam ostatnio zasnęłam o 23, o 6 rano już pobudka... leje i w ogóle do pupy.
Skończyłyśmy 35 tygodni więc zaczynamy 36
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 07:35   #399
kraven
Zakorzenienie

Czyli widze, że nie tylko ja źle sypiam. Ciekawe czy to związane z pogodą, czy końcówka ciazy daje się we znaki.

Od 2 dni słomiana wdowa jestem. Jeszcze tylko dzisiaj i TŻ wraca

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 07:36   #400
Asiuulka89
Zakorzenienie

Hej moje dzieci dzisiaj sie obudzili o 6.30 i oby dwoje oczy otwarte i dupa :p sie poprzytulali no i wstalismy Jasiek spi Zuza buszuje wogole czeka mnie ciezki tydzien tzet w poniedzialek rano wraz ze swoja mama (babcie mi zabiera) jada na tydzien na targi do frankfurtu juz widze moje wieczory jak bedzie trzeba dwojke polizyc spac sie chyba zachlastam
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 08:08   #401
zielona1911
Zakorzenienie

5.09 dostalam kroplowke z oksytocyna,jednak w tym dniu nic nie zadzialala.
Dopiero 6.09 po wieczor czulam lekkie skurczyki jak na okres.O 20 czulam je co 5 min,
ale byly takie slabe.Mimo wszystko poszlam na ktg,gdzie nic nie wyszlo a rozwarcie na opuszek palca.
Wrocilam do lozka,czulam skurcze coraz mocniej,ale nie tak bardzo mocno,w sumie o 23 juz te skurcze byly co 2-3min
i trwaly od 20-25sekund.Wytrzymalam tak do 5 rano przekrecajac sie przy kazdym skurczu z boku na bok klnąc na ordynatora
ze przepisal mi kroplowke Wstalam o tej 5 i poszlam do pielegniarki bo wenflon mi sie odkleil i zobaczyla ze wygladam
coraz gorzej wiec podlaczyla mnie pod ktg i widzac jak sie troche zwijam z bolu pow.ze klamie,ze wcale nie mam skurczy bo
brzuch mam miekki-ktg rowniez skurczy nie pokazalo.Powiedziala ze mam czekac do rana na swojego lekarza i ze wymuszam na wszystkich
cesarskie ciecie (?) i ze i tak nikt mi go nie zrobi i mam nie wymyslac i wracac do lozka.Wiec sie wrocilam.Dobrze tylko ze poszlam
jeszcze do wc i zobaczylam krew na podpasce wiec sie wrocilam,zawolali lekarza ktory stwierdzil u mnie 7cm rozwarcia i wyslal na porodowke.
O chwilke przed 6 bylam na porodowce i poszlam pod prysznic,miedzy skurczami spalam wyszlam spod prysznica i mowie poloznej ze chyba
cos sie rozkreca bo czuje parcie na kupe-sprawdzila-10cm rozwarcia.polozyli mnie na lozko i podlaczyli ktg,a skurczy dalej brak potem polozna
zbadala mnie i mowi ze odlaczamy bo glowka juz wychodzi i zapytala czy szybko chce urodzic.Wiec kazala mi klęknac tylkiem na pietach tez tak zrobilam
tylko ze na podlodze to sie zlitowala i dala materac,miedzy czasie poprawiala mi wlosy bo stwierdzila ze jestem rozczochrana jak straszydlo i jak ja
tak dziecko przywitam pozniej zapytalam czy moge przec bo czuje ze musze i parlam po cichu i wyszla glowka wiec kazala mi wstac i opierajac sie o lozko
wypchalam go calego tak wiec o 7.35 maly byl juz z nami. Dodam ze nie bylam nacinana,sama troszke peklam.Potem szycie i koniec imprezy.
Polozne zachwalaly moj szybki porod,bo rzadko sie zdarza zeby pacjentka nawet nie przeklnela,ja po prostu bylam cicho,bylam uprzejma i sluchalam ich co mam robic.

przez te wody moje odchodzace,maly ma troche zle wyniki,ze ma zakazenie,ma wenflon w raczce i antybiotyk i najwczesniej wyjdziemy we wtorek.
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 08:20   #402
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Dopiero 6.09 po wieczor czulam lekkie skurczyki jak na okres.O 20 czulam je co 5 min,
ale byly takie slabe.Mimo wszystko poszlam na ktg,gdzie nic nie wyszlo a rozwarcie na opuszek palca.
Wrocilam do lozka,czulam skurcze coraz mocniej,ale nie tak bardzo mocno,w sumie o 23 juz te skurcze byly co 2-3min
i trwaly od 20-25sekund.Wytrzymalam tak do 5 rano przekrecajac sie przy kazdym skurczu z boku na bok klnąc na ordynatora
ze przepisal mi kroplowke Wstalam o tej 5 i poszlam do pielegniarki bo wenflon mi sie odkleil i zobaczyla ze wygladam
coraz gorzej wiec podlaczyla mnie pod ktg i widzac jak sie troche zwijam z bolu pow.ze klamie,ze wcale nie mam skurczy bo
brzuch mam miekki-ktg rowniez skurczy nie pokazalo.Powiedziala ze mam czekac do rana na swojego lekarza i ze wymuszam na wszystkich
cesarskie ciecie (?) i ze i tak nikt mi go nie zrobi i mam nie wymyslac i wracac do lozka.Wiec sie wrocilam.Dobrze tylko ze poszlam
jeszcze do wc i zobaczylam krew na podpasce wiec sie wrocilam,zawolali lekarza ktory stwierdzil u mnie 7cm rozwarcia i wyslal na porodowke.
O chwilke przed 6 bylam na porodowce i poszlam pod prysznic,miedzy skurczami spalam wyszlam spod prysznica i mowie poloznej ze chyba
cos sie rozkreca bo czuje parcie na kupe-sprawdzila-10cm rozwarcia.polozyli mnie na lozko i podlaczyli ktg,a skurczy dalej brak potem polozna
zbadala mnie i mowi ze odlaczamy bo glowka juz wychodzi i zapytala czy szybko chce urodzic.Wiec kazala mi klęknac tylkiem na pietach tez tak zrobilam
tylko ze na podlodze to sie zlitowala i dala materac,miedzy czasie poprawiala mi wlosy bo stwierdzila ze jestem rozczochrana jak straszydlo i jak ja
tak dziecko przywitam pozniej zapytalam czy moge przec bo czuje ze musze i parlam po cichu i wyszla glowka wiec kazala mi wstac i opierajac sie o lozko
wypchalam go calego tak wiec o 7.35 maly byl juz z nami. Dodam ze nie bylam nacinana,sama troszke peklam.Potem szycie i koniec imprezy.
Polozne zachwalaly moj szybki porod,bo rzadko sie zdarza zeby pacjentka nawet nie przeklnela,ja po prostu bylam cicho,bylam uprzejma i sluchalam ich co mam robic.

przez te wody moje odchodzace,maly ma troche zle wyniki,ze ma zakazenie,ma wenflon w raczce i antybiotyk i najwczesniej wyjdziemy we wtorek.
Namęczyliście się bidki w tym szpitalu... do wtorku już niedaleko! zuch z Ciebie! A jak TŻ?
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 08:34   #403
coventry
Raczkowanie

Zielona wielkie brawa
coventry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 08:42   #404
zielona1911
Zakorzenienie

sama sobie przecielam pepowine

a tz pracuje i nie odwiedzi mnie dzis. wczoraj byl.
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 09:00   #405
Konczita
Zakorzenienie

] wpadam z wieściami od Luci

"jestem na patologi o miałam wysokie ciśnienie i obrzęki rak i nóg i ból głowy straszny i pojechałam na IP i se teraz lezę. i mam teraz 140/80"

trzymam kciuki by wsio było ok ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 09:21   #406
gda
Zakorzenienie

Cytat:
sama sobie przecielam pepowine

a tz pracuje i nie odwiedzi mnie dzis. wczoraj byl.
Ale dzielna byłaś!
Szkoda tylko, że na swojej drodze musiałaś spotkać takich ludzi jak ta lekarka... Tak jakby kurczę maszyna (ktg) była nieomylna! I jeszcze tekst o wymuszaniu cesarki... Szkoda gadać!
Chociaż położną miałaś kochaną

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

"jestem na patologi o miałam wysokie ciśnienie i obrzęki rak i nóg i ból głowy straszny i pojechałam na IP i se teraz lezę. i mam teraz 140/80"

O rany, co tak nagle się stało?
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 09:23   #407
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Doberek

Ale jestem niewyspana,mała wstawała równo co 2 godziny,wstawaliśmy z mężem na przemian do niej.
W dodatku pogoda beznadziejna a ja muszę się wziąść w garść i posprzątać bo jutro mamy trochę gości a dom wygląda jakby przeszedł w nim tajfun a ja wyglądam jak czupiradło

Muszę się doprowadzić do porządku.

Lucia trzymam kciuki za Was

Zielona super opis i dobrze że poszło tak szybko po tych wszystkich męczarniach

Miłego dnia kochane jak znajdę chwilkę to odezwę się pozniej.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 09:25   #408
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Karolluki no nareszcie masz swoją Paulinke Gratuluje

Colds Twoja córeczka taki aniołeczek, słodko sobie śpi. Podobna do Ciebie

Zielonaopis porodu rewelacyjny, ile ty się musiałaś namęczyć z tymi położnymi. A ordynator to na pewno zapamięta Cię na dłużej. Gratuluje jeszcze raz ślicznego chłopczyka. Naprawdę byłaś dzielna

Luciu zaciskam, żebyś szybko wyszła i żeby ciśnienie już nie skakało

A ja wczoraj miałam skurcze, najpierw co 15 minut, późnej co 10. Poszłam się wykąpać i ... skurcze przeszły
A już myślałam, że coś z tego będzie. Im bliżej końca tym jestem bardziej niecierpliwa
Stary 2012-09-08, 09:26   #409
katiem
Wtajemniczenie

Witam sie

Kciuki za Lusie.

Zielona pieknie poszlo. Zazdroszcze opanowania przy partych
Ale małpa z tej pielegniarki....

Colds a co mowi polozna?Kaze dokarmiac pewnie?
Sliczna malutka - do schrupania.

Odpadl nam pepuszek
Dzieki wczorajszym zabiegom poloznej. Tak go czyscila, ze po raz pierwszy Kubus tak plakal i pierwszy raz lezkami

Pawełek

Kubuś

Edytowane przez katiem
Czas edycji: 2012-09-08 o 09:30
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 09:33   #410
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry. Informuję że od 5-tej mam skurcze co 12-cie minut. I niech nie próbują jak wczoraj ucichnąć Ja chcę rodzić
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Kochane napiszcie mi bo nie wiem czy po porodzie można normalnie zrobić sobie dłuższą kąpiel w wannie cz tylko prysznic?
I czy to normalne że jestem 3 dni po porodzie a bardzo mało krwawię?
MArta kąpieli bym nie zalecała, tak jak przy miesiączce są nie wskazane, bo można wywołać krwotok. Tylko prysznic. Co do małego krwawienia to jednego dnia będzie mniejsze, innego silniejsze, poza tym jeśli jesteś ładnie czyściutka w środku to za dużo nie ma co się tam złuszczać, ale na pewno to nie koniec.

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Uwaga mamy kolejnego dzieciaczka

Wiadomość od Karolluki:
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale akcja się nie rozwijała i dziś przed południem wywołali mi poród. Paulinka przyszła na świat dziś o 14:10, waga 3200, jest piękna i ładnie ssie, pozdrawiam was gorąco.
No w końcu panna Paulinka powitała ten świat

Cytat:

Oj Zieloniutka poszło Ci bardzo sprawnie Tak się bałaś wariacie

Cytat:

Ja też Ale 140/80 to jest ok. Małżon Lucie porodem nastraszył w ten weekend i oto skutki

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Odpadl nam pepuszek
Dzieki wczorajszym zabiegom poloznej. Tak go czyscila, ze po raz pierwszy Kubus tak plakal i pierwszy raz lezkami
Matko Boska i pozwoliłaś na to??????????? Przecież to jest kawałek jego ciała, jeśli ona tak robiła to na żywca mu go odrywała, przecież to wszystko połączone. Matko biedny Kubuś, musiało go strasznie boleć. Jak dla mnie bestialstwo i tej baby bym za próg domu już nie wpuściła.
Stary 2012-09-08, 09:40   #411
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
A ja wczoraj miałam skurcze, najpierw co 15 minut, późnej co 10. Poszłam się wykąpać i ... skurcze przeszły
A już myślałam, że coś z tego będzie. Im bliżej końca tym jestem bardziej niecierpliwa
A ja miałam kilka mocnych wczoraj wieczorem ale potem poszłam na kibelek, załatwiłam co trzeba i przeszło jak na złość.
Ten seks codzienny działa odwrotnie u mnie - relaksuje mi macicę.

Cytat:
Odpadl nam pepuszek
Ojeju biedulek!!! Ale czemu ona go tak zmaltretowała???

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dobry. Informuję że od 5-tej mam skurcze co 12-cie minut. I niech nie próbują jak wczoraj ucichnąć Ja chcę rodzić
Oby to było to! Ale skoro już tyle trwa i nie przechodzi, to chyba już...
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 09:42   #412
Kalpana
Zakorzenienie

Gratulacje dla Karolluki

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 09:50   #413
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Zielona po raz drugi powiem jesteś mega kobieta opis porodu rewelacja ja niestety troche darłam japę ale to chyba przez zmęczenie partymi .
Lucia trzymam kciuki zeby to ciśnienie opadło.

Piszecie o pępkach ja wczoraj tez walczyłam, mala miała wielki strup w tej otoczce i dzien wcześniej jak go czyściłam to chyba musiało mi sie troche oliwki dostać i rano wszystko brudne. Nie ukrywam ze spanikowałam, ale zadzwoniłam do położnej i uspokoiła mnie cały dzien go wietrzyłam i wieczorkiem przy kąpieli okazało sie ze ten strup odpadać zaczął. Zrobiłam porządne czyszczenie Sonia dosłownie darła sie. Octenisept zdziałał cuda dzisiaj został malutki zaschniety kikucik który dużo lepiej wygląda niż jego wielki poprzednik.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Tamlin trzymam za skurczybyki niech sie rozwijaja

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 09:51   #414
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Oby to było to! Ale skoro już tyle trwa i nie przechodzi, to chyba już...
Wczoraj też tak było, ja z nadzieją a tu lipa bo wszystko ucichło. Także na nic się nie nastawiam, no może Paulę w razie czego spakuję na pobyt u rodziców, bo tak się z nimi umówiła
Stary 2012-09-08, 09:59   #415
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

Odpadl nam pepuszek

jejku ale to sam powinien ... biedaczysko ....

Cytat:
Dobry. Informuję że od 5-tej mam skurcze co 12-cie minut. I niech nie próbują jak wczoraj ucichnąć Ja chcę rodzić .

oby dzisiaj ......

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

dzisiaj mój termin wypada a dusia już 27 dni ma
Stary 2012-09-08, 10:10   #416
Asiuulka89
Zakorzenienie

Czyzby szykowala nam sie kolejna dzidzia?

Katiem to nie ladnie ze tak
Mocno gmyrala mu w tym pepku fakt u nas tez odpadl po wizycie poloznen tyle ze ona delikatnie przemywala Jasiu nawet nie zaplakal

Zielona super Ci poszlo do wtorku jyz chwila moment wazne ze masz juz synka przy sobie

Konczita mowisz ze tyle dni jyz nasze dzieci maja? Wow jak ten czas leci. Ja to wogole zdjec nie robie mlodemu Zuzia muala robione srednio dwa razy w ciagu dnia a teraz fo fprawy podchodzi sie xupelnie inaczej no ale musze wam go kiedys pokazac wiec teza wyjac aparat i porobic pare zdjec

A ja mam ciag dalszy zdychania niedtety

Aaaa kciuki za Lucie
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 10:14   #417
justyna12345
Raczkowanie

GG do justyna12345

a ja dziś o dziwo się wyspałam

Anusia479, lourose za nowy tydzień u mnie na suwaczku dzisiaj 38 tydzień się ukazał

zielona1911 super opis porodu, świetnie sobie poradziłaś dobrze że te szpitalne męki przedporodowe się już skończyły...bo to co oni tam robili to o pomstę do nieba woła :/ malutki dzielny, a do wtorku szybko czas śmignie zobaczysz będzie ok

za Lucie

tamlin trzymam żeby w końcu się rozkręciło

ur.16.09. CC
3400g 57cm miłości
justyna12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 10:17   #418
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Czyzby szykowala nam sie kolejna dzidzia?

Katiem to nie ladnie ze tak
Mocno gmyrala mu w tym pepku fakt u nas tez odpadl po wizycie poloznen tyle ze ona delikatnie przemywala Jasiu nawet nie zaplakal

Zielona super Ci poszlo do wtorku jyz chwila moment wazne ze masz juz synka przy sobie

Konczita mowisz ze tyle dni jyz nasze dzieci maja? Wow jak ten czas leci. Ja to wogole zdjec nie robie mlodemu Zuzia muala robione srednio dwa razy w ciagu dnia a teraz fo fprawy podchodzi sie xupelnie inaczej no ale musze wam go kiedys pokazac wiec teza wyjac aparat i porobic pare zdjec

A ja mam ciag dalszy zdychania niedtety

Aaaa kciuki za Lucie

właśnie zobaczyłam, że dzisiaj jest Adrianny masakra nie wiedziałam nawet - córa moja ma dzisiaj imieniny ....

Asia no rosną nam szkraby strasznie, czas leci nieubłaganie ... pokaż nam Jasia - rób foty to pamiątka jest przecież .... wczoraj poszliśmy w odwiedziny do dzidzia to na cykał jej tyle fot że hej ... na pamiątkę mieć musi

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

mamuśki za wszystkie zakończone no i rozpoczęte tygodnie dla Was
Stary 2012-09-08, 10:20   #419
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
:
Matko Boska i pozwoliłaś na to??????????? Przecież to jest kawałek jego ciała, jeśli ona tak robiła to na żywca mu go odrywała, przecież to wszystko połączone. Matko biedny Kubuś, musiało go strasznie boleć. Jak dla mnie bestialstwo i tej baby bym za próg domu już nie wpuściła.
Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość

Ojeju biedulek!!! Ale czemu ona go tak zmaltretowała???
uprzedzila mnie, ze bedzie musiala troche wyczyscic bo brzydko sie goi i zaczal smierdziec zapytalam ja czy bedzie bolalo - powiedziala, ze nie. na poczatku bylo ok i na koniec musiala mu gdzies zajechac bo sie rozplakal.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 10:25   #420
martusia26
Rozeznanie

Cześć,
ja jak zwykle nie wyspana. mam wszystkiego dość. a dziś kończe dopiero 34 tydzień w domu bałagan, rzeczy malej niepoprane, torba nie spakowana, no nic nie jest przygotowane, a ja jestem bez sił i nie zanosi się na to żeby mi ich przybywało.

nie mam też siły cytować

Marta, Zielona śliczne maleństwa
a opisy porodów mega wzruszające
Karolluki gratuluje

Tamlin trzymam kciuki aby dziś akcja się rozwinęła, choć sama chcialaś rodzić po 20
No i trzymam kciuki za Lucię, żeby ciśnienie sie unormowało

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
właśnie zobaczyłam, że dzisiaj jest Adrianny masakra nie wiedziałam nawet - córa moja ma dzisiaj imieniny ....
to wszystkiego najlepszego dla Dusi, niech rośnie zdrowo i szczęsliwie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości