Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-08, 08:02   #2401
owieczka86
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI

Witam :-D
Nocka świetna ale ciii żeby nie zapeszać wstał o 23 na butle i później około 5 na cyca....jestem mega wyspana!!! Hehe już nie pamiętam kiedy tak spalan dobrze

Pogoda brzydka,wieje i pada co chwila....

Uciekam na kawę i śniadanko

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Janeczko dokładnie źle się to kończyło ...ciężko było na drugi dzień wstać...
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 08:03   #2402
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
a dziękuję za pamięć jaka mam już dużą córę...chyba czas zapisać się na kontrole bioderek, zaczyna puszczać się rączkami łóżka i przechodzić do ławy...

czy ja coś przoczyłam jakaś wizażowa biba nas czeka ?

dzień dobry
ale jesiennie...wczoraj tak z tż wydumaliśmy, że na wieczór już chyba czas odkręcić jakiś grzejniczek...j a to straszny zmarzluch jestem
my wrecz przeciwnie - zimny wychów ;-) i mam nadzieje ze aura pozwoli dopiero w listopadzie wlaczyc ogrzewanie

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 08:35   #2403
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
a dziękuję za
czy ja coś przoczyłam jakaś wizażowa biba nas czeka ?
nettka nettka sie żeni (wychodzi za mąż) nettka nettka...
(słowa basiula19, muzyka big cyc heh)

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 09:01   #2404
princessskaa
Wtajemniczenie

Witam sobotnio

Brrrr jak zimno! Ale musimy iść dzisiaj poszukac czapoli dla małej i zobaczyć czy są kaloszki dla mnie - miałyśmy wczoraj iść, ale mi się odechciało

Zaraz malutką położę na drzemkę, sama się ogarnę.

Postanowiłam poszukać tatuażu jakiegoś na nóżkę, marzy mi się jakiś taki dookoła kostki z czymś wiszącym - jak branzoletka. Ale przejrzałam milion zdjęc i nic mi jakoś na 100% nie pasuje Taka wybredna jestem

A i jest postanowienie, że zrobię refleksy na herach Biadoliłam, biadoliłam i w końcu zaryzykuję Napisałam do znajomej fryzjerki, czekam na odp, kiedy co i jak. Baszka Ty miałaś deko i od razu farbę położył? I nie spłukuje się szybko kolor?

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Nocka świetna ale ciii żeby nie zapeszać wstał o 23 na butle i później około 5 na cyca....jestem mega wyspana!!! Hehe już nie pamiętam kiedy tak spalan dobrze
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 09:24   #2405
owieczka86
Zadomowienie

Princ z tatuażami uważaj bo to wciąga;-) zrobiłam jeden a już myślę nad drugim na żebrach lub udzie :-D:-D już nawet mniej więcej wiem co bym chciała :-D moja sis ma przy kostce jakieś kwiaty i motyla nawet spoko jak chcesz mogę przesłać jak kompa odpale ;-) tata ma skorpiona na ramieniu, ja namawiam tzta na jakiś ale narazie nie chce , mógłby se zrobić nie marudził by że chce następny:-D

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Idę myć hery i wypróbować prostownice:-D
Stary 2012-09-08, 09:30   #2406
Oliveira79
Zadomowienie

molaa, domi7ks

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

u nas też dzisiaj zimno aż nie chce się na dwór wychodzić

B. śpi już ponad godzinę czyli jeszcze drugie tyle
fajnie jej się już tak uregulował dzienny rytm - pierwsza drzemka prawie zawsze 2,5h (+/- pół h)

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 10:04   #2407
wariateczka88
Zadomowienie

Witamy sie i my
przez tego zeba kilka pobudek w nocy,u nas troche mzy,i chlodno,ale od poniedzialku ma byc 28 stopni do srody znow
zaraz jedziemy na zakupy a potem nie wiem co bedziemy robic
princ,owieczko tatuaze sa super ale moj tz jest calkiem anty,i choc mi sie podobaja i bardzo chcialam - odpuszczam,bede podziwiac na was dziewczyny
gratki za wszystkie miesiecznice
ja tez chcialam podjechac do sklepu zeby malej zobaczyc jakas czapeczke i moze spodenki cieplejsze,moze co kupimy

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-08, 10:09   #2408
kasia_aa
Zadomowienie

hej mamuski kolejna całkiem udana noc, wstalismy po 7, juz zdażyłam podkurzać umyć podłoge, zalać pomidory do słoików (wkoncu!) umyć włosy, powiesic pranie i wyrzucić smieci połozyłąm małego na drzemke ale juz wstał wiec nie zdązyłam napic sie w spokoju kawy zato pije teraz, ktoś jeszcze chetny na kawke?

lece was doczytac
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 10:21   #2409
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
hej mamuski kolejna całkiem udana noc, wstalismy po 7, juz zdażyłam podkurzać umyć podłoge, zalać pomidory do słoików (wkoncu!) umyć włosy, powiesic pranie i wyrzucić smieci połozyłąm małego na drzemke ale juz wstał wiec nie zdązyłam napic sie w spokoju kawy zato pije teraz, ktoś jeszcze chetny na kawke?

lece was doczytac
a co dziecie porabiało w tym czasie??

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 10:24   #2410
kasia_aa
Zadomowienie

mi sie tatuaże podobają, ale u kogos właściwie to mnie jakos nie kreci żeby sobie zrobic ale moj tż sobie zrobił niedawno na plecach, moze mnie też cos kiedys natchnie

wogole to wczoraj posioedziałam troche u brata i taty, aaa i kupiłam sobie spodnie...czerwone rurki nie jestem juz dawno w liceum ani tym bardziej w gimnazjum...(a słyszałam ostatnio ze kolorowe rurki dla gimnazjalistek są) i nie wiem czy to troche nie obciach...wymienic na bluzke jakąś?? w sumie to fajne są, sama nie wiem

dzis tez juz sie prawie odstzereliłam (jeszcze włos wyporostuje) tylko nie wiem gdzie ja mam sie pokazać i komu;/ na spacer wyjde z młodym. może uda mi sie zorganizowac z kimś jakieś spotkanie dzis...
Stary 2012-09-08, 10:28   #2411
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość

Baha leczo pyyyyychotka

Na serio tj takie dobre ??

To podaj może przepis, jak już masz to danie sprawdzone

Bo ja mam tylko to co jest na Fixsie z Knorra. Kiełbasa, cukinia i papryka.

Dobry Dzień

U Nas szaro, buro, co chwilę pada

Małża puściłam na ryby, a ja po prasowaniu i sprzątaniu mam czas na czytanie

Princ, tak mnie wciagnęło "Coś poyczonego" że aż się nie mogę doczekac drugiej cz. Ale powiem szczerze, że połowę książki czytałam jak za karę, a teraz nawet jak leżę w łóżku przed zaśnięciem czytam przy TV aby tylk mieć światło

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
no ja w takich chwilach tak sobie własnie tlumaczę "skoro Bóg powołał ją (czy każde inne dzieciątko) do życia, to pewnie miał jakiś cel... więc musi jej też dać siłę do walki o to życie" (choć niestety nie zawsze tak dobrze się wszystko układa i nie zawsze takie tłumaczenie ma sens)

Dokładnie, wiem coś na ten temat ale oby w przypadku Agatki było tak jak napisałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-08, 10:30   #2412
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
a co dziecie porabiało w tym czasie??
wiec tak: pranie do pralki wsadziłam wczoraj wiec dzis tylko proszek i płym i sie prało, odkurzał razem ze mną - wisi na odkurzaczu (uwielbia to!) i kiedy jeszcze bawił sie odkurzaczem po skonczonym odkurzaniu, ja wyciągnełam pranie z pralki i przygotowałam śmieci, potem sniadanko razem (ja gryz kromki on gryz kromki, niestety tak to teraz wygląda jeśli chce coś zjeść wogole) potem dostał mleko, wsadziłam go w chuste poszłam wywiesic z nim pranie na strych i wyrzucić śmieci i go uspałam w te chuście, no i ajk spał umyłam podłoge i sie wykąpałam, jak sie obudził to włos wysuszyłam, troche to pracochłonne ale do robienia generalnie. Niczego nie pominełam??;/

aaa jeszcze pomidory jzu miałam w garze przygotowane od wczoraj (właściwie to 3 dni je juz robie :| )i z samego rana jak mały wstał i sie zajmował czymś sam to zagotowałam i zalałam te kilka słoików

Dygotka moj cały plan dnia jak do tej pory heheh

Edytowane przez kasia_aa
Czas edycji: 2012-09-08 o 10:33
Stary 2012-09-08, 10:36   #2413
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość

A i jest postanowienie, że zrobię refleksy na herach Biadoliłam, biadoliłam i w końcu zaryzykuję Napisałam do znajomej fryzjerki, czekam na odp, kiedy co i jak. Baszka Ty miałaś deko i od razu farbę położył? I nie spłukuje się szybko kolor?

ale trafiłaś, właśnie skończyłam rozmawiać z Maminką, że mam dziwny kolor włosów i doszłam do wniosku, że to wina deko
Tzn końce mam bardzo ładne, takie jak na zdjęciu które wkleilam, a odrosty mam rudo-blond porażka
Kupiłam w czoraj szamponetkę z c.blondem, ale oczywiście po rozmowie z mamą rozmyśliłam się, bo mogę zaszkodzić, włosy teraz mam jasne, więc jak położy mi fryzjer jakiś kolor wyjdzie też jaśniej, więc już nie mieszam.

I teraz mam pytanie, do Was moje drogie.

Widzicie mnie na nk, czy fb i proszę abyście obiektywnie mi doradziły w jakim kolorze mi najlepiej

Czy w całkiem ciemnych, refleksach czy blond ?

Bo mam ochotę wrócić do fryzurki którą mam na portalach z wesela, grzywa na bok, kolor palona kawa i gdzie nie gdzie pasmo jasnych włosów

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-09-08 o 10:38
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 10:38   #2414
dygotka8
Zakorzenienie

kasia-fajnei z ta chustą-załuję,że ja sobie nie kupiłam.za to zmyłam część,resztę do zmywarki wstawiłam jak mała w krzesełku siedzi
no i u nas najpierw je ona,potem ja....
musze jej zuke skończyć i zamrozić,ugotować na dzisiaj inną dwuskładnikową tylko...i jeszcze parę innych rzeczy mam w planach...a zaraz zmykamy na spacerek jak akwke dopikję

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 10:41   #2415
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
wiec tak: pranie do pralki wsadziłam wczoraj wiec dzis tylko proszek i płym i sie prało, odkurzał razem ze mną - wisi na odkurzaczu (uwielbia to!) i kiedy jeszcze bawił sie odkurzaczem po skonczonym odkurzaniu, ja wyciągnełam pranie z pralki i przygotowałam śmieci, potem sniadanko razem (ja gryz kromki on gryz kromki, niestety tak to teraz wygląda jeśli chce coś zjeść wogole) potem dostał mleko, wsadziłam go w chuste poszłam wywiesic z nim pranie na strych i wyrzucić śmieci i go uspałam w te chuście, no i ajk spał umyłam podłoge i sie wykąpałam, jak sie obudził to włos wysuszyłam, troche to pracochłonne ale do robienia generalnie. Niczego nie pominełam??;/

aaa jeszcze pomidory jzu miałam w garze przygotowane od wczoraj (właściwie to 3 dni je juz robie :| )i z samego rana jak mały wstał i sie zajmował czymś sam to zagotowałam i zalałam te kilka słoików

Dygotka moj cały plan dnia jak do tej pory heheh
Przybij piątkę, dokładnie tak wygląda moj dzień, tylko ja Michała nie daję do chusty bo nie mam, tylko jak nie ma teściowej, daje go do wozka i jedziemy na dwór wywieszać

A odkurzacz uwielbia, jeszcze jak go tż posadzi na nim i jedzie na zapalonym - ubaw ma po pachy, dlatego też zostawiam mu go po sprzątaniu aby się pobwił, w tedy strzela grntowny serwis całego sprzętu
Stary 2012-09-08, 11:12   #2416
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
kasia-fajnei z ta chustą-załuję,że ja sobie nie kupiłam.za to zmyłam część,resztę do zmywarki wstawiłam jak mała w krzesełku siedzi
no i u nas najpierw je ona,potem ja....
musze jej zuke skończyć i zamrozić,ugotować na dzisiaj inną dwuskładnikową tylko...i jeszcze parę innych rzeczy mam w planach...a zaraz zmykamy na spacerek jak akwke dopikję
noo ta chusta to mi życie uratowała bo ja mały w wózku nie chciał jezdzić to uziemiona byłam a tak to myk do chusty i chociaż do sklepu wyjść mogłam, a na spacerek tez zaraz zmykam, tylko nakarmie głoda

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Przybij piątkę, dokładnie tak wygląda moj dzień, tylko ja Michała nie daję do chusty bo nie mam, tylko jak nie ma teściowej, daje go do wozka i jedziemy na dwór wywieszać

A odkurzacz uwielbia, jeszcze jak go tż posadzi na nim i jedzie na zapalonym - ubaw ma po pachy, dlatego też zostawiam mu go po sprzątaniu aby się pobwił, w tedy strzela grntowny serwis całego sprzętu
hehe dobre zeby tylko tż po tym serwisie nie musiał poprawiac
Stary 2012-09-08, 12:09   #2417
Bahamadia_25
Zakorzenienie

może tak być

A mi tatuaże podobają się, ale teraz tylko u kogoś, gdybym skusiła się choć na jeden w wieku 20stu lat wiem, że nieskończyło by się na jednym, chciałam zrobić w oklepanym miejscu, na nerkach, żebrach, od wew strony ręki tak bliżej paszki, na nadgarstku, stopie i w zdłuż kręgosupa więc troszkę bym sobie popaćkała swojego ciałka

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Dziewczyny, zakochałam sie mam naszyjnik na wesele, tylko, eraz obym go spotkała w sklepie

http://www.hm.com/pl/product/03554?a...=SIMILAR_TO_PD

osobicie bardziej by mi odpowiadało, aby nie był na wzór kołnierzyka, ale jak go spotkam nie będę wybrzydzać :P
Stary 2012-09-08, 12:52   #2418
domi7ks
Zakorzenienie

Hej Mamcie

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
molaa, domi7ks

)

kochana jak miło, że pamiętasz dziękuję w imieniu synka...to już 9 miesięcy mój mały meżczyzna kończy

ja na szybko..jak zwykle

Baha- nie widziałam Cie w blondzie jeszcze pokażesz jakąs fotkę?
Ja sobie pomalowałam przedwczoraj na brąz farbą z Avonu i kurde żałuje, bo odrosty inne wyszły

Princ zaryzykuj refleksy

Wariateczko możesz mnie sprać dziś juz wysle, obiecuje

Owieczko u nas też nocka okej były jakieś pobudki na cyce, ale o której, kiedy nie wiem ale najlepiej jakby w końcu chłopaki spały cała noc

Mi wczoraj przyszło kolejne 5 wygranych książek, mam tyyyle do czytania, ale kiedy to

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 13:13   #2419
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
nettka nettka sie żeni (wychodzi za mąż) nettka nettka...
(słowa basiula19, muzyka big cyc heh)

: hahaha::h ahaha::ha haha:

hej

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-08, 13:38   #2420
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Domi7ks, nie masz mnie na nk ??

Wieczorem wstawię foto w 3 kolorach.

Zjedliśmy obiad, idziemy na spacer i na zakupy. Tż robi pizzę
Stary 2012-09-08, 13:40   #2421
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi7ks, nie masz mnie na nk ??

Wieczorem wstawię foto w 3 kolorach.

Zjedliśmy obiad, idziemy na spacer i na zakupy. Tż robi pizzę
mam przecież, ale w blondzie nie widziałam fotki

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 14:05   #2422
owieczka86
Zadomowienie

Domi super że i u Was nocka lepsza-oby tak dalej mam mogliby już spać całe noce,moja mama mówi że Filip może być głodny i dlatego się budzi,no i naprawdę po tej wczorajszej kaszce wieczniem nocka była lepsza...zobaczymy dziś

Byłam ztztem i młodym przejść się na targ i kupiłam se czarne leginsy bo te z czasów ciąży to mi z dupy spadają :-D młodemu kupiłam rajtki i chciałam pajacyka ale był tylko w jednym miejscu i to za 31złotych więc wolę pojechać do C&A lub przez neta zamówić bo są tańsze niż na targu WTF?? a wiem że tam gatunek bawełny dobry i nie robi się z tego szmatka a z tym z targu nie wiadomo;-)
Testowałam dziś prostownice i muszę powiedzieć że jest rewelacyjna!!!prostowałam tym trybem na mokre włosy i 30minut i włosiny proste:-D

Młody śpi po spacerze tz przed domem idę golic giry :-D

Edytowane przez owieczka86
Czas edycji: 2012-09-08 o 14:08
Stary 2012-09-08, 15:25   #2423
kasia_aa
Zadomowienie

Boze jak mi dzis cięzko z dzieckiem sobie poradzic....;/ moze to ta pogoda beznadziejna pokłady cierpliwosci mi sie wyczerpały

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-08, 16:24   #2424
princessskaa
Wtajemniczenie

Wróciłyśmy z zakupków. Chociaż nie nie kupiłyśmy to sobie pooglądałam i mam na oku kilka fajnych rzeczy Czapki dla małej nie było tzn jak była ładna to rozmiaru nie było.. jak zwykle heh

Baszka mi się podobasz w całych czarnych i z refleksami, jakoś blond mi się nie widzi - a może to kwestia, że te zdjęcia w blondzie są stare i teraz jesteś jeszcze piękniejsza Kluczowa sprawa: co mówi tż?

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:

Dziewczyny, zakochałam sie mam naszyjnik na wesele, tylko, eraz obym go spotkała w sklepie

http://www.hm.com/pl/product/03554?a...=SIMILAR_TO_PD
Boski!
Stary 2012-09-08, 16:27   #2425
princessskaa
Wtajemniczenie

Co do tatuażu to coś tego typu bym chciała, ale żaden to nie jest jeszcze "to"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 35677022018296890_D6sQwh4i_f.jpg (23,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ankle-bow.jpg (62,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m1mf4s2uRX1rn02guo1_500.jpg (20,8 KB, 17 załadowań)
Stary 2012-09-08, 17:01   #2426
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Co do tatuażu to coś tego typu bym chciała, ale żaden to nie jest jeszcze "to"
1 i 3 mi sie podobaja
Stary 2012-09-08, 17:16   #2427
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dziewczyny dodaje fotki.
1. czarny
2. palona kawa + refleksy
3. naturalne+balejage.

Tż juz nic nie mowi bo słów do mnie nie ma

Ale czuję się najlepiej w ciemnych, ale nie czarnych w ciepłym odcieniu. Więc wybiorę c. blond + grzywa + refleksik. I chyba tak będzie very good co o tym sądzicie ?

Princ N0. 3
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 26bc55336e[1].jpg (21,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b95a3a5f48[1].jpg (30,9 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e2fb16eb3b[1].jpg (22,0 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-09-08 o 17:21
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-08, 18:14   #2428
nettka_
Zadomowienie

Baha ładnemu we wszystkim ładnie ale blondzik raczej odpada

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 18:15   #2429
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Chwalimy się OliV stała dziś 2 razy bez niczyjej pomocy sama
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S__CBD9.jpg (68,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0049.jpg (109,8 KB, 28 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 18:35   #2430
princessskaa
Wtajemniczenie

Baha w wersji nr 2 : love:

Jutro zajrzę, narka Mamcie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości