![]() |
#2401 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Witam :-D
Nocka świetna ale ciii żeby nie zapeszać wstał o 23 na butle i później około 5 na cyca....jestem mega wyspana!!! Hehe już nie pamiętam kiedy tak spalan dobrze ![]() Pogoda brzydka,wieje i pada co chwila.... Uciekam na kawę i śniadanko ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Janeczko dokładnie źle się to kończyło ...ciężko było na drugi dzień wstać...
#2402 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2403 |
Zadomowienie
|
nettka nettka sie żeni (wychodzi za mąż) nettka nettka...
(słowa basiula19, muzyka big cyc heh)
#2404 | |
Wtajemniczenie
|
Witam sobotnio
![]() Brrrr jak zimno! ![]() ![]() Zaraz malutką położę na drzemkę, sama się ogarnę. Postanowiłam poszukać tatuażu jakiegoś na nóżkę, marzy mi się jakiś taki dookoła kostki z czymś wiszącym - jak branzoletka. Ale przejrzałam milion zdjęc i nic mi jakoś na 100% nie pasuje ![]() ![]() A i jest postanowienie, że zrobię refleksy na herach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zadomowienie
|
Princ z tatuażami uważaj bo to wciąga;-) zrobiłam jeden a już myślę nad drugim na żebrach lub udzie :-D:-D już nawet mniej więcej wiem co bym chciała :-D moja sis ma przy kostce jakieś kwiaty i motyla nawet spoko jak chcesz mogę przesłać jak kompa odpale ;-) tata ma skorpiona na ramieniu, ja namawiam tzta na jakiś ale narazie nie chce , mógłby se zrobić nie marudził by że chce następny:-D
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Idę myć hery i wypróbować prostownice:-D
#2406 |
Zadomowienie
|
molaa, domi7ks
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- u nas też dzisiaj zimno ![]() ![]() B. śpi już ponad godzinę ![]() ![]() fajnie jej się już tak uregulował dzienny rytm - pierwsza drzemka prawie zawsze 2,5h ![]()
#2407 |
Zadomowienie
|
Witamy sie i my
![]() przez tego zeba kilka pobudek w nocy,u nas troche mzy,i chlodno,ale od poniedzialku ma byc 28 stopni do srody znow ![]() zaraz jedziemy na zakupy a potem nie wiem co bedziemy robic ![]() princ,owieczko tatuaze sa super ![]() ![]() gratki za wszystkie miesiecznice ![]() ja tez chcialam podjechac do sklepu zeby malej zobaczyc jakas czapeczke i moze spodenki cieplejsze,moze co kupimy
#2408 |
Zadomowienie
|
hej mamuski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lece was doczytac |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2410 |
Zadomowienie
|
mi sie tatuaże podobają, ale u kogos
![]() ![]() ![]() wogole to wczoraj posioedziałam troche u brata i taty, aaa i kupiłam sobie spodnie...czerwone rurki ![]() ![]() ![]() dzis tez juz sie prawie odstzereliłam (jeszcze włos wyporostuje) tylko nie wiem gdzie ja mam sie pokazać i komu;/ na spacer wyjde z młodym. może uda mi sie zorganizowac z kimś jakieś spotkanie dzis... |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Zakorzenienie
|
Na serio tj takie dobre ?? To podaj może przepis, jak już masz to danie sprawdzone ![]() Bo ja mam tylko to co jest na Fixsie z Knorra. Kiełbasa, cukinia i papryka. Dobry Dzień ![]() U Nas szaro, buro, co chwilę pada ![]() Małża puściłam na ryby, a ja po prasowaniu i sprzątaniu mam czas na czytanie ![]() Princ, tak mnie wciagnęło "Coś poyczonego" że aż się nie mogę doczekac drugiej cz. Ale powiem szczerze, że połowę książki czytałam jak za karę, a teraz nawet jak leżę w łóżku przed zaśnięciem czytam przy TV aby tylk mieć światło ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Dokładnie, wiem coś na ten temat ![]() ![]()
![]() |
#2412 |
Zadomowienie
|
wiec tak: pranie do pralki wsadziłam wczoraj wiec dzis tylko proszek i płym i sie prało, odkurzał razem ze mną - wisi na odkurzaczu (uwielbia to!) i kiedy jeszcze bawił sie odkurzaczem po skonczonym odkurzaniu, ja wyciągnełam pranie z pralki i przygotowałam śmieci, potem sniadanko razem (ja gryz kromki on gryz kromki, niestety tak to teraz wygląda jeśli chce coś zjeść wogole) potem dostał mleko, wsadziłam go w chuste poszłam wywiesic z nim pranie na strych i wyrzucić śmieci i go uspałam w te chuście, no i ajk spał umyłam podłoge i sie wykąpałam, jak sie obudził to włos wysuszyłam, troche to pracochłonne ale do robienia generalnie. Niczego nie pominełam??;/
aaa jeszcze pomidory jzu miałam w garze przygotowane od wczoraj (właściwie to 3 dni je juz robie :| )i z samego rana jak mały wstał i sie zajmował czymś sam to zagotowałam i zalałam te kilka słoików Dygotka moj cały plan dnia jak do tej pory ![]() ![]() Edytowane przez kasia_aa Czas edycji: 2012-09-08 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tzn końce mam bardzo ładne, takie jak na zdjęciu które wkleilam, a odrosty mam rudo-blond ![]() ![]() Kupiłam w czoraj szamponetkę z c.blondem, ale oczywiście po rozmowie z mamą rozmyśliłam się, bo mogę zaszkodzić, włosy teraz mam jasne, więc jak położy mi fryzjer jakiś kolor wyjdzie też jaśniej, więc już nie mieszam. I teraz mam pytanie, do Was moje drogie. Widzicie mnie na nk, czy fb i proszę abyście obiektywnie mi doradziły w jakim kolorze mi najlepiej ![]() Czy w całkiem ciemnych, refleksach czy blond ? Bo mam ochotę wrócić do fryzurki którą mam na portalach z wesela, grzywa na bok, kolor palona kawa i gdzie nie gdzie pasmo jasnych włosów ![]()
Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-09-08 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
kasia-fajnei z ta chustą-załuję,że ja sobie nie kupiłam.za to zmyłam część,resztę do zmywarki wstawiłam jak mała w krzesełku siedzi
![]() no i u nas najpierw je ona,potem ja.... musze jej zuke skończyć i zamrozić,ugotować na dzisiaj inną dwuskładnikową tylko...i jeszcze parę innych rzeczy mam w planach...a zaraz zmykamy na spacerek jak akwke dopikję
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odkurzacz uwielbia, jeszcze jak go tż posadzi na nim i jedzie na zapalonym - ubaw ma po pachy, dlatego też zostawiam mu go po sprzątaniu aby się pobwił, w tedy strzela grntowny serwis całego sprzętu ![]()
![]() |
#2416 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Zakorzenienie
|
może tak być
![]() A mi tatuaże podobają się, ale teraz tylko u kogoś, gdybym skusiła się choć na jeden w wieku 20stu lat wiem, że nieskończyło by się na jednym, chciałam zrobić w oklepanym miejscu, na nerkach, żebrach, od wew strony ręki tak bliżej paszki, na nadgarstku, stopie i w zdłuż kręgosupa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Dziewczyny, zakochałam sie ![]() ![]() http://www.hm.com/pl/product/03554?a...=SIMILAR_TO_PD osobicie bardziej by mi odpowiadało, aby nie był na wzór kołnierzyka, ale jak go spotkam nie będę wybrzydzać ![]()
#2418 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamcie
![]() kochana jak miło, że pamiętasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja na szybko..jak zwykle ![]() Baha- nie widziałam Cie w blondzie jeszcze ![]() Ja sobie pomalowałam przedwczoraj na brąz farbą z Avonu i kurde żałuje, bo odrosty inne wyszły ![]() Princ zaryzykuj refleksy ![]() Wariateczko możesz mnie sprać ![]() ![]() Owieczko u nas też nocka okej ![]() ![]() ![]() Mi wczoraj przyszło kolejne 5 wygranych książek, mam tyyyle do czytania, ale kiedy to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hej ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
Domi7ks, nie masz mnie na nk ??
Wieczorem wstawię foto w 3 kolorach. Zjedliśmy obiad, idziemy na spacer i na zakupy. Tż robi pizzę ![]()
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zadomowienie
|
Domi super że i u Was nocka lepsza-oby tak dalej
![]() ![]() Byłam ztztem i młodym przejść się na targ i kupiłam se czarne leginsy bo te z czasów ciąży to mi z dupy spadają :-D młodemu kupiłam rajtki i chciałam pajacyka ale był tylko w jednym miejscu i to za 31złotych więc wolę pojechać do C&A lub przez neta zamówić bo są tańsze niż na targu WTF?? a wiem że tam gatunek bawełny dobry i nie robi się z tego szmatka ![]() Testowałam dziś prostownice i muszę powiedzieć że jest rewelacyjna!!!prostowałam tym trybem na mokre włosy i 30minut i włosiny proste:-D Młody śpi po spacerze tz przed domem idę golic giry :-D
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-09-08 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zadomowienie
|
Boze jak mi dzis cięzko z dzieckiem sobie poradzic....;/ moze to ta pogoda beznadziejna
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |
Wtajemniczenie
|
Wróciłyśmy z zakupków. Chociaż nie nie kupiłyśmy to sobie pooglądałam i mam na oku kilka fajnych rzeczy
![]() Baszka mi się podobasz w całych czarnych i z refleksami, jakoś blond mi się nie widzi - a może to kwestia, że te zdjęcia w blondzie są stare i teraz jesteś jeszcze piękniejsza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Wtajemniczenie
|
Co do tatuażu to coś tego typu bym chciała, ale żaden to nie jest jeszcze "to"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dodaje fotki.
1. czarny 2. palona kawa + refleksy 3. naturalne+balejage. Tż juz nic nie mowi bo słów do mnie nie ma ![]() Ale czuję się najlepiej w ciemnych, ale nie czarnych w ciepłym odcieniu. Więc wybiorę c. blond + grzywa + refleksik. I chyba tak będzie very good ![]() Princ N0. 3 ![]()
Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-09-08 o 17:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 |
Zadomowienie
|
Baha ładnemu we wszystkim ładnie
![]() ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zadomowienie
|
Chwalimy się OliV stała dziś 2 razy bez niczyjej pomocy sama
![]()
#2430 |
Wtajemniczenie
|
Baha w wersji nr 2
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro zajrzę, narka Mamcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.