|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7921 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
witam ponownie
![]() ines - wszystkiego najlepszego, wprawdzie dopiero teraz składam Ci życzenia, ale wcześniej mnie nie było ![]() oli - fajnie razem wyglądacie na fotkach Amanda - podoba mi się, szkoda że nie ma wyraźniejszego zdjęcia. a co do tematu zwierząt... mam psa, owczarka niemieckiego. nie zamieniłabym go na żadnego innego, nie wyobrażam sobie że kiedyś może go nie być.. no i mam jeszcze rybki, ale to bardziej taty niż moje. ja tam ryb nie lubię ![]() "ż" piszę z kropką, nie przekreślam - to chyba najważniejszy temat ![]() Martusiu cieszę się, że wróciłaś i abosutnie nie myślcie że się na Was obraziłam i dlatego zniknęłam. Po prostu miałam trochę spraw takich a nie innych... jeszcze 2 dni i mam ferie to tak w wielkim skrócie
|
|
|
|
#7922 |
|
Wtajemniczenie
|
Fuksja ja również bardzo cieszę się, że jesteś
![]() Jeszcze 2 dni i mi się ferie kończą Blaque ja wolę Jamajkę (takie drobne zboczenie) Uhahana mój pies też się ostatnio na rzuca na wszystko, włącznie ze mną, ale jak to mówi moja mama, dzieję się tak, bo wiosna idzie
|
|
|
|
#7923 |
|
Zadomowienie
|
fuksjaa
Nie wie gdzie ale z wami to moge jechać wszędzie , to kiedy wyjazd?Chciałam sie pochwalić wam moim spisem posiłków, mogę? Więc ,tak.. Śniadanie-sałatka II śniadanie sałatka Obiad -sałatka W mieście-gorąca czekolada z bitą śmietaną i lodami Podwieczorek-sałatka z chlebem razowym Bo mama dziś zrobiła a mi się nie chce nic robić
|
#7924 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też!
![]() Podoba mi się Twoja nowa sygnatura ![]() Amanda też czasem mogłabym żyć na sałatkach. Dzisiaj akurat to mam okrojone menu, coby szczęki nie przeciążać po przejściach Ale w tygodniu to jest prawie cały czas takie samo: musli, w szkole kanapki z ciemnego albo chrupkiego pieczywa, w domu jakaś rybka albo filet z kurczaka z grilla i sałatka, na kolację biały ser albo coś...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#7925 |
|
Konto usunięte
|
Amanda świetny jadlospis
Też bym taki chciała - uwielbiam sałatki a teraz jak się odchudzam to bym sobie chętnie zjadła jakąś -co ja tu mówie odchudzam jak wczoraj wrąbałam ostatecznie 20 placków ziemniaczanych z których każdy miał 185 kcal. I na nic zdała się glodówka A tak bardzo chcę ważyć 49 kg. Fuksjaa miło Cię widzieć Kurcze nie chce mi się nadrabiac naszego wątku z dzisaij, wogole leń mnie złapał...ale chyba się zmuszę, żeby wiedziec co i jak
|
|
|
|
#7926 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do zimy to ja też jej mam dość. ZIMIE MÓWIMY NIE! Zabieram się z Wami do ciepłych krajów. PS. Znowu szpanuję multicytowaniem
|
|||||
|
|
|
#7927 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się lepiej nie chwalę, co dzisiaj jadłam, bo to wstyd
i pewnie nic już dzisiaj więcej nie zjem , ale to cała ja... (niestety)Na jutro mam ambitne plany, że zamaluję ścianę w paru miejscach i coś trochę bardziej posprzątam, tylko ciekawe co z tego wyniknie ![]() Oglądałam buty na allegro i oczywiście nie przeszłoby, gdybym się w jakichś nie "zakochała", ale to już szczegół |
|
|
|
#7928 |
|
Zadomowienie
|
Durga też wiele bym dała żeby ważyć 49 ale waże 42
. Wszystko na mnie wisi, spada albo wcale nie ma rozmiaru. Ostatnio doszłam do wniosku że muszę budzić litość bo coś wszyscy chcą mi pomagać
|
#7929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(...) - Tam, zobacz, masz tego, który mieszka pod kuchenną szafką. Było to dość małe zwierzątko z krzaczastymi brwiami; siedziało samotnie, wpatrując się w ogień. Muminek przysiadł się do niego i powiedział: - Mam nadzieję, że chleb chrupki nie był za stary? Zwierzątko spojrzało na niego, ale nic nie odrzekło. - Ma pan niebywale krzaczaste brwi zagaił Muminek próbując uprzejmie nawiązać rozmowę. Wówczas zwierzątko z krzaczastymi brwiami rzekło: - Snadaff umuh. - Co takiego? - spytał Muminek zaskoczony. - Radamsa - odrzekło zwierzątko ze złością. - On mówi swoim własnym językiem, a teraz myśli, że go obraziłeś - wyjaśniła Too-tiki. - Zupełnie nie miałem tego zamiaru powiedział Muminek i dodał błagalnie: - Radamsa, radamsa. Wtedy zwierzątko z krzaczastymi brwiami już zupełnie wyszło z siebie, wstało i znikło. - I co ja teraz mam zrobić! - powiedział Muminek. - Ono będzie mieszkało pod szafką jeszcze cały rok! (...) A tą zimę to trzeba koniecznie jakoś oprotestować!!! |
|
|
|
|
#7930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się piszę na wycieczkę obojętnie gdzie byleby było słońce i plaża
![]() blaque zazdroszczę tej wycieczki do Grecji Nigdy nie byłam w żadnym ciepłym kraju A tak mi się marzy, złoty piasek na plaży, gorąca woda w morzu i błękitne niebo, ahh ![]() Co do zwierząt to też mam 3kotki (Sylwia, Julia i Justyna Kotki mnie wkurzają, najbardziej psa lubię Seter irlandzki zaraz Wam nawet foto wstawie ![]() Dziewczyny w przyszlym tygodniu idę na studniówkę, ale tylko jako osoba towarzysząca i mam problem z sukienką. Kupiłam sobie ostatnio taką zwykła skromną czarna a tu się okazuje, że większość moich koleżanek idą w takich sukniach z gorsetem itd :/ Ja mam sukienka po siostrze w której jestem zakochana planowałam w niej iść dopiero na swoją studniówkę, ale zastanawiam się czy nie ubrać jej już teraz? Jak Wy myślicie lepiej taką skromną małą czarną czy tą elegantszą?
|
|
|
|
#7931 |
|
Konto usunięte
|
Kasia ja bym w skromniej poszła takie z gorsetami mi się nie podobają, wieja mi jakąś taką tandeta...chyba ze maja ładny gorset, taki prawdziwy z fiszbinami i ściskany.
Ale ta elegantsza tez kusi człowieka Chociaz jak chcesz w niej iść dopiero na swoją i wszystkich zaskoczyć to idź w tej skromnej
|
|
|
|
#7932 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia piesek przecudny
zawsze bardzo mi się podobały setery Co to sukienki to raczej Ci nie doradzę, bo nigdy nie byłam na studniówce i będę dopiero na swojej. Nie mam pojęcia jak to jest na studiówkach, w tym roku moja koleżnka szła jako osoba towarzysząca i miała długą sukienkę Ale ja znając siebie poszłabym chyba w tej skromnej, te gorsety i inne tego typu sprawy mnie przerażają ![]() Amanda Ty to naprawdę jesteś chudziutka, ja ważę 47 kilo i na mnie też wszystko jest zazwyczaj za szerokie i na mnie wisi
Edytowane przez Martusia B. Czas edycji: 2007-02-07 o 18:30 Powód: dopisek |
|
|
|
#7933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bylas?!!!
Cytat:
![]() Aa wyjazd to nawet jutro moze byc Albo nie-w poniedzialek-zeby Krowka wrocila i dziewczyny sie zdazyly zebrac Ej to moze zrobmy sobie taki zjazd calego swiata A co sie bdziemy rozdrabniac, nie? Cytat:
Hmm a to zalezy jak ty sie bdziesz czula i jak one wygladaja.Ale moze zaszalej i wloz ta elegantsza Ja osobiscie wole skromniejsze, ale przeciez to studniowka, wiec.. ![]() PS.Zgadzam sie z Durga-dla mnie tez wieja one jakas tandeta i prymitywem..Bleh PS2. Co myslicie o tej fryzurce? Taka zwykla, ale..?http://www.fryzury.friko.pl/image.ph...c22a28&grupa=3
|
|
|
#7934 |
|
Zadomowienie
|
kasia89-zakładaj małą czarną.Sama byłam w tym roku i zauważyłam że istnieje dowolność w ubiorze. Niektóre dziewczyny miały typowe suknie do ziemi z gorsetem a niektóre mini. Ja miałam tą samą co na półmetku czyli to coś co jest na zdjęciu
A wiecie że w moim miećie odbywają się gangsterskie porachunki. Spalili jeden lokal a wcześniej postrzelili jego właściciela ze śrutu Jak napisano w jednym z komentarzy "jakie miasto tacy gangsterzy" ![]() blaque ja to nie wiem dokładnie co to było ale jakiś por, jajko, majonez no i tyle rozpoznałam.
Edytowane przez Amanda:) Czas edycji: 2007-02-07 o 18:37 Powód: dopisek |
|
|
|
#7935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A fryzurka mi się podoba |
|
|
|
|
#7936 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale fajne imiona, nie takie zwykłe im dałaś Taki protest może być:
tylko trzeba jakieś chwytliwe hasło wymyśleć ![]() Bądźmy kreatywne Cytat:
. Teraz idziesz jako osoba towarzysząca więc może ta czarna będzie ok.Ostatnio jak oglądałam zdjęcia studniówkowe na wizażu to byłam zdziwiona, bo moim zdaniem takie suknie, fryzury trochę postarzają. |
||||
|
|
|
#7937 |
|
Zakorzenienie
|
Amanda-
to ty uwazaj na siebie baboo Tylko mi tam nie wstepuj do tej mafiji !!! A to u mnie ostatnio zabili goscia. Ktos do niego strzelil kilka razy. Facet wracal z pracy, z kantoru corki. No i.. znalezli go.. Takie to pierony chodza po tym swiecie..ech
|
|
#7938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Qrcze bo wlasnie korci mnie, zeby wybrac sie do fryzjera ale z drugiej strony nie chce, bo zapuszczam wlosy. I jak tu dogodzic? Zrobilabym cos fajnego bo mam takie beznadziejne wlosy, nudne, nijakie. Ale znowu sa straszne-ani grzywki, ani nic bo dzien w dzien prostownica-jak nie co 4 godziny;/ Tak sie wywijaja i lipa..
|
|
|
#7939 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
całe 154 cm Cytat:
A Ci gangsterzy to normalnie żenua (mam nadzieje że tego nie przeczytają ) no ze śrutu strzelać a najciekawsze że trafili faceta w telefon który miał w spodniach więc prawie nic mu sie nie stało .
|
|
#7940 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A na gangsterów uważaj [quote=i_n_e_s;3638941]Aha ![]() Taki protest może być:
tylko trzeba jakieś chwytliwe hasło wymyśleć ![]() Bądźmy kreatywne quote] Na razie nie mam weny an hasło, ale wszystko przede mną heh może coś wymyślę ![]() Teraz idę do TŻa, więc muszę Was opuścić, pewnie będę kiedyś w nocy papa i miłego wieczorku
|
||||
|
|
|
#7941 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym chciała dodać jeszcze Londyn, troche nie po drodze ale kocham to miasto
![]() A gangsterów się nie boje powalam ich swoim urokiem i inteligencją <żart>
|
#7942 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny jeszcze pomyślę nad tym, poprzymierzam i może wtedy się zdecyduję
Narazie nie mam cyfrówki, więc nie mam jak wkleić foto :/blaque Naprawdę? Dziękuję, bardzo się cieszę ![]() A ja bym bardzo chciała się wybrać do Meksyku albo na Kubę Tam też możemy zawitać? ![]() Mi się fryzurka podoba Mam taki sam problem jak Ty, zapuszczam włosy, ale chciałabym coś z nimi zrobić. Już mam bardzo długą grzywkę, w ogóle przeglądam fotki z wakacji i tam miałam całkiem inna grzywkę, a niby ostatnio byłam tak samo ścinana. Mi osobiście bardzo podoba się fryzurka jak ma Victoria Beckham czy Ania Dąbrowska, no ale narazie się nie skuszę ze względu że zapuszczam włoski, no i nie wiem czy by pasowała do mojej pucułowatej buźki ![]() Martusia Miłego wieczoru z TŻ-em Ja się muszę dziś pouczyć trochę z historii, i polskiego Pana Tadka zaczęliśmy przerabiać :/
|
|
|
|
#7943 |
|
Zakorzenienie
|
kasia-a pewnie
O mnie tez Meksyk kreci I jedzmy(chodzmy? ) do Puerto Rico Amanda-bo ja wlasnie mysle, czy sobie czegos takiego nie strzelic na glowie..? To faktycznie facet mial szczescie Qrcze jakbym miala aparat to wrzucilabym jakas fote i pomoglybyscie mi wybrac sobie fryz.. Tylko mam zepsuty i lipa.A wlasnie-co myslicie o szamponetkach na 8-14 myc(?) Nie chce farbowac wlosow, a mysle nad szamponetka. Tylko czy po tym wlosy wracaja do naturalnego koloru? Slyszalam o saszetkach z Marion'u, ze sa dobre podobno. Ych, mam watpliwosci I jeszcze jak na zlosc jestem blada jak d*** I co tu do bladolicej pasuje? Brazik, ciemny blond czy rozjasnic naturalny blond? Ja chce slonce i opalic sie!!!! Lezec na sloncu! Aaa kocham to!siedze wlasnie w maseczce z drozdzy, na twarzy i smierdzi niesamowicie ide golic nogi, bd za niedlugoo
|
|
#7944 |
|
po prostu Em :)
|
uff.. na razie spokój.
* piszę ż z kropką ![]() * nie lubię placków ziemniaczanych ![]() * mam gorączkę ![]() Byłam dziś w Instytucie Francuskim, miałam rozmowo-test kwalifikacyjny, dostałam się do najwyższej grupy , ale niestety godziny mi nie pasują i będę chodzić stopień niżej. Ale i tak jestem z siebie niesamowicie dumna ![]() A w wakacje zdaję 3 z 4 poziomów certyfikatu ![]() uaaaa!!
|
|
#7945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co pakujemy się??Wróciłam nikogo nie zabiłam bo jazdę mam za 2 tygodnie dopiero narazie teoria Fajny gość mnie odwoził fajnie się z nim gadało, jedna kol. z gimnazjum tam chodzi ze mną więc myśłę że będzie ok ![]() Kasia suuper piesek ![]() Aha Fuksja fajnie że jestś
|
|
#7946 |
|
Zadomowienie
|
[quote=uhahana;3638246]Ślimaczku obyś mamę przekonała, swoją drogą bardzo zazdroszczę możliwości wyjazdu. Moi chyba w życiu by mnie nie puścili taki kawał drogi.
[quote] powiedziałam jej o tym i jak na razie nie wyrazila zadnego sprzeciwu, wiec jestem dobrej mysli Jamajka marzy mi sie Kuba ostatnio tak mega super hiper strasznie i Meksyk cala Ameryka Poludniowa ![]() em gratuluje ![]() i n e s spoźnione sto lat
|
#7947 |
|
Zadomowienie
|
kto mi wytłumaczy na chłopski rozum wielo-cytowanie? Bo za cholere mi nie wychodzi ;/
|
#7948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kilkasz na wielocytowanie które znajduje się pod postem osoby którą chcesz zacytować i tak możesz ile razy chcesz (wtedy znaczek robi się czorwony) następnie naciskasz na Odpowiedź i tyle
|
|
#7949 |
|
Zakorzenienie
|
em- wow gratulacje! Podziwiam
![]() slimaczek widzisz ten znaczek na koncu kazdego posta pomiędzy "cytat" a "odpow" ? Klikasz w ten znaczek przy postach które chcesz zacytować i później pod wszystkimi postami na stronie klikasz w "odpowiedz" . |
|
|
|
#7950 |
|
Zakorzenienie
|
Slimaczku ja nie kumam wielo cytowania
Ale na Kubę to bym się przejechała Marzy mi się od kiedy obejrzałam Dirty dancing 2
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

no i mam jeszcze rybki, ale to bardziej taty niż moje. ja tam ryb nie lubię 

I na nic zdała się glodówka 
:piwo :