|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X
Alfabia pod koniec opowieści się uśmialam
![]() Sandra
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Alfabia dobrze, że przy tych wszystkich przebojach dopisywał Ci humor. Czekam z niecierpliwością na ciag dalszy.
Sandra córcia śliczna
|
#453 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnus, Sandra piekne córeczki
alfabia czekam na ciag dalaszy ![]() ![]() mamuśki co maja juz dzieciaczki kupowałyście ochraniacze na materac ? używacie? nie poci sie od nich dzieciaczek?
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Sandra ale pyzunia z Poli
Ja nie kupowałam, Pauli podkładałam te podkłady z Rossmanna do przewijania pod prześcieradło, sprawdzały się idealnie. Teraz mam zamiar tak samo robić. |
|
|
|
#455 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A mnie wczoraj ścięły z nóg te zawroty głowy, takiego kołowrotka to ja w całym swoim życiu nie miałam, nawet jak leżałam, to świat mi się kręcił. Z tego wszystkiego to i niedobrze mi się zrobiło, myślałam, że będę zwracać. Jakoś udało mi się zasnąć i jak już wstalam w nocy drugi raz na siku, to poczułam, że jest lepiej i jakoś jestem w stanie utrzymać pion. Rano już wszystko było ok. Jak by mi do rana nie przeszło, to pojechalibyśmy na IP. Na szczęście maluszkowa moja ładnie się ruszała, więc wiedziałam, że u niej raczej w porządku. Dziś brzuszek mi się stawiał i chyba miałam skurcze, ale bardzo nieregularne i powiedziałam do córki, że dziś jeszcze nie może się rodzić, bo musiałam skończyć rozliczenie pracowników teraz mam to już skończone, więc niech wytrzyma do poniedziałku, żebym wiedziała, jak jest ułożona, bo mam wizytę, więc jeszcze tylko dwa dni i niech się dzieje wola nieba![]() Jeszcze chciałam złożyć życzonka Aduni małej, żeby już jej kolka nie męczyła! Zielona, super opis porodu, żeby tak każda z nas nie czuła silnych skurczy! |
|||||||
|
|
|
#456 |
|
Wtajemniczenie
|
no włąsnie tez sie zastanawiam czy tak nie robic, bo sie boje czy mi sie dziecko pod takim ochraniaczem nie bedzie pocilo.
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#458 |
|
Konto usunięte
|
Mamuśki my już w domku.Mamy problemy z karmieniem bo mleka mam mało i dokarmiamy sie mm.Odezwiemy sie pozniej jak sie zadomowimy
|
|
|
|
#459 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;36405898]Mamuśki my już w domku.Mamy problemy z karmieniem bo mleka mam mało i dokarmiamy sie mm.Odezwiemy sie pozniej jak sie zadomowimy
Witamy i czekamy na relację |
|
|
|
#461 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() wpadłam tylko zameldować, że żyję i mam się dobrze ![]() przez najbliższy czas będzie mniej mniej na forum bo wzięłam się za robotę i sprzątam chałupkę na błysk (przynajmniej tu gdzie dostanę) nie krzyczcie na mnie, pozwolenie już mam ![]() jakby coś się działo dam znać smskiem choć mój mały uparciuch raczej prędko się nie pojawi. codziennie mnie straszy a jak już się nastawię, że trzeba jechać to skurcze łagodnieją odezwę się po weekendzie Cytat:
![]() Cytat:
Choco, Agnus, Sandra, witajcie z powrotem |
||
|
|
|
#462 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne macie córeczki !
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę wielkie powroty do domu
Ja też już chcę mieć synka w domu... Dziś byliśmy na zakupach i w kinie. Dorwałam nową suszarkę, stanik i dużo gaci. Podźwigałam też trochę zakupów chemicznych i miałam nadzieję, że to coś ruszy, ale nic z tego |
|
|
|
#464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie dźwigaj siat z chemią ...
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mam taki plan Właśnie wróciłam. Byłam na pogotowiu ratunkowym, bo taka u nas polityka, żeby na IP przyjęli to muszą cię odesłać. No ale już na IP jechać nie musiałam. Tak jak przypuszczałam zaczyna się zapalenie cyca i dostałam antybiotyk Tak się zastanawiam jak go zjem to już może na tego paciorkowca będzie ![]() W każdym razie babka się mnie pyta na kiedy termin, a ja że na 13. A ona października? Jak powiedziałam, że w przyszłym tyg. to była zszokowana
|
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny śliczne te Wasze Dzieciaczki!
Ja dzisiaj rano byłam na ktg bo nie czułam Małej i wystraszyłam się, ale że była moja ciocia to tylko zrobiła mi ktg ale lekarz mnie nie badał. Zapis wyszedł prawidłowy, skurczy brak. Jak wspominałam, wrzucam fotę swojego brzuchola
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Nisia ślicznie wyglądacie w dwupaku
|
#469 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#471 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nisia bardzo ładnie wyglądasz z brzuszkiem. Witam powracające mamusie Dobrej i spokojnej nocy Kochane!
|
|
#472 |
|
Raczkowanie
|
Nisia jaki brzuszek śliczny
ładnie wyglądasz ![]() Elena trzymam kciuki żeby antybiotyk pomógł i wszystko fajnie wróciło do normy ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- przypomniała mi się sytuacja, kiedy jakieś 2-3 tyg temu kupowałam stanik do karmienia to mi babeczka w sklepie powiedziala zebym sie wstrzymała bo jeszcze czas - a ja jej: proszę Panią, ale ja za 2-3 tyg to już rodzić mogę hehe ale się zdziwiła kobiecina bo mój brzucholek faktycznie też tak jak piłka z przodu, śmieję się że z tyłu nawet nie poznać że ciężarówka idzie :p a w obwodzie 2 tyg temu mialam 100cm, 1 tydz temu 104 a teraz nie wiem - nie mierzyłam jeszcze a i tak mi się wydaje, że jestem duuuża :p
|
#473 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;36405898]Mamuśki my już w domku.Mamy problemy z karmieniem bo mleka mam mało i dokarmiamy sie mm.Odezwiemy sie pozniej jak sie zadomowimy witamy z powrotem Cytat:
|
||
|
|
|
#474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że w weekend cisza
Może przed burzą? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy w niedzielę z rana
![]() Widzę że troszkę powrotow do domku mamy tak wiec czekam na jakieś opisy porodów niebawem ![]() Wszystkie zdjęcia maluszkow to cuda <3 ELENA W takim razie żeby antybiotyk raz dwa zadziałał i wszystko było dobrze
|
#476 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej śpiochy
Bylismy wczoraj ze znajomymi na obiedzie. Wrocilismy po 20. Kubus glownie spal. Elena biedna jestes z tymi piersiami ![]() Asiulka ten domek to Twoj projekt? Jest przepiekny Witam wszystkie mamusie, ktore wrocily do domku |
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Niedawno wstałam, ale w nocy nie spałam prawie 3 godziny.
![]() teraz czekam na TŹ aż wróci z pracy ![]() Asiejka domek piekny
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ja dopuero wstalam maz mi dal pospac ze wzgledu ze dzisiaj juz wyjezdza Dziekujemy za komplementy odnosnie domku a rzut wrzuce ja sie dostane do kompa My dzisiaj mamy znajomych ktorzy maja 6 tygodniowe dziecko. Wogole sitam w domku nasze mamusie
|
|
|
|
#479 |
|
Raczkowanie
|
Witam niedzielnie .
Wczoraj miałam problemy z komputerkiem... Jutro dłuugo wyczekiwana wizyta u lekarza po prawie 6 tygodniach Bardzo jestem ciekawa co tam słychać u malutkiej, i jak się rozwija akcja bo własnie jesteśmy od jutra donoszone
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
|
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. U mnie spokojna noc, ani jednego skurczu, nic, także jestem wyspana
U nas drugie malowanie dziś pokoju i jedziemy po panele i będziemy kłaść i można rozstawiać meble Tak to se wykombinowałam po przemyśleniu.Cytat:
Cytat:
Śliczny brzuchol.No właśnie miałam już kilka dni temu pisać, że świetny projekt. Jestem pod wrażeniem. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

dzieciaczki z tzetem

Tak się zastanawiam jak go zjem to już może na tego paciorkowca będzie 

Śliczny brzuchol.