|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mundial 2014
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że mam teraz mieszanie uczucia
![]() 1 pkt. Dobre i tyle. Łatwo nie było. Dobre i złe momenty. Agresywna gra i postawa. Ale najbardziej jestem zbulwersowana zachowaniem kibiców. Kolejne mecze na tym stadionie powinny być zamknięte. Nie wiem skąd te dzikusy się wzięły...
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Proszę, grajcie z Mołdawią całe 90 minut tak jak drugą połowę, no
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
W drugiej połowie trzeba przyznać że się poprawili , zaczęli grać lepiej. Może gdyby nie te petardy i to co zrobił Obraniak byłoby 3:2. Mimo to uważam że jak na takiego przeciwnika zagrali dobrze.
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Komentarz na czacie : "oo ktoś rzucił krzesło dla Murawskiego"
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- w studiu mówią, że Fornalik mówił "czemu on", może to wtedy co myślałyście, że mówił k....
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że tu była relacja live.
![]() Biedny Przemek. Takie dzikusy się trafiły...
Edytowane przez carrola Czas edycji: 2012-09-08 o 00:06 |
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No . Ja bym spitoliła z tej bramki
||
|
|
|
#191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To takie hmmm szczero-polskie Cytat:
Cytat:
![]() Jak można być takim chamem. To samo tyczy się też drużyny. Choć nasz Obraniak też popis odstawił. Takie osoby powinny dostawać bardzo duże kary. Chcemy oglądać piłkę a nie boks ![]() Ale na komentatora bym się nie nadawała bo ja to za bardzo się emocjonuje Słuchacze słyszeliby tylko piski, krzyki i bluzgi ![]() Ale relacja online idzie nam doskonale Ja to pewnie bym odrzuciła tym debilom to krzesło
|
|
|
#192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A jak by była sytuacja bramkowa to w ogóle jakieś nieokreślone dźwięki ![]() i w tym czasie by Ci sieknęli gola . Ale kurde, jakby mu ta petarda w twarz wybuchła..
||
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Przemek miał bronic bramki, jak musiał mieć oczy dookoła głowy by nie dostać butelką, krzesłem czy petardą. Mam nadzieję, że odpowiednie osoby złożą skargi tam gdzie trzeba i ktoś odpowie za tą skrajną nieodpowiedzialność. Bramkarz ma bronic bramki przed piłką, a nie siebie przed kibicami. Stanowczo nie pomaga to w skupieniu, koncentracji i dobrej obronie.
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Komentarz na jednym z portali :"przypuszczam że jak Czarnogóra przyjedzie do Polski na mecz rewanżowy to nasi kibice nie będą im dłużni"
Popieram jak najbardziej macie absolutną rację , nie chce nawet myśleć co by się stało ,gdyby ta petarda wybuchła prosto w twarz Przemka. Podobnie gdyby dostał szklaną butelką , albo tym krzesełkiem. Nie wiem dlaczego tak jest ale w większości meczy zawsze srogo obrywamy a to od innych piłkarzy albo od publiczności. Lewy też zawsze mocno obrywa , a to go otoczą , sfaulują , lub uderzą nie ma lekko .Rozumiem że to sport ale żeby być aż tak zawistnym , sędzia powinien przerwać mecz no ale cóż trzeba się cieszyć z tego co mamy. Niedługo słowa Przemka by się sprawdziły :Musimy zostawić na boisku serce, a może nawet i krew. Mam nadzieję że Mołdawcy się tak nie zachowają. ![]() Zastanawia mnie jeszcze jedno skoro wtorkowy mecz będzie we Wrocławiu to TVP powinna go transmitować. Teraz tłumaczyli się kosztami , przecież emisja meczu z naszego kraju nie powinna ich aż tak obciążyć . Ale pewnie znów będzie trzeba płacić. |
|
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jakby dostał w głowę? Coś by mu się stało? Normalnie brak mi słów już nie chcę nawet myśleć co by było jakby tym krzesłem dostał w tył głowy...
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
meczu niestety nie mogłam zobaczyć na necie, ale zerknęłam na posty wstecz i dzięki dziewczyny za relacje
nie spodziewałam się takiego wyniku 2:2, szczerze to bałam się, że będzie gorzej. zwłaszcza na takim terenie... to jest chore i dziwi mnie brak adekwatnej decyzji sędziego w takiego typu sytuacjach, zwłaszcza, że nie dzieje się to po raz 1 - kiedy grał WKS śląsk z podgoricą też było ostro i powinni być przygotowani na przerwanie meczu... albo dosadniejszą reakcję policji. brawo dla Tytonia, dobrze, że go nerwy nie poniosły bo ja pewnie zarobilabym czerwień drąc się ile wlezie do sędziego, w trybuny gdyby ktoś we mnie krzesełkiem, a co dopiero petardą rzucił ps. nie wiem jak wyglądała sytuacja z Obraniakiem, ale z tego co zdążyłam przeczytać drużyna jest na niego wkurzona za drugą taką sytuację, że daje się zbyt szybko sprowokować i zbiera czerwień... mimo wszystko (patrząc na wynik) uważam, że źle nie jest
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też widziałam podobny komentarz: "Polacy to bardzo gościnny naród. Za gościnność odpłacają tym samym z nawiązką"
Tak faktycznie może być...Swoją drogą ciekawa jestem jakie konsekwencje byłyby wyciągnięte w stosunku do sędziego gdyby faktycznie któremuś z naszych coś się stało. Przecież gdyby Przemek dostał tą petardą lub krzesłem w głowę, to nawet nie chcę myśleć ... Taki mecz nie ma prawa być kontynuowany !W stosunku do Obraniaka i do tego kolesia, który przywalił Lewandowskiemu z łokcia w twarz też powinny być wyciągnięte bardzo duże konsekwencje. Obrzydliwe, niesportowe zachowanie. Mam nadzieję, że kolejne mecze będą transmitowane, bo niestety jakość online pozostawiała wiele do życzenia. Choć chyba dużo osób zdecydowało się na taką transmisje, bo wszystkie serwery były bardzo poblokowane. Wbicie się było nie lada wyczynem ![]() Remis nie jest zły- biorąc pod uwagę wszelkie okoliczności. Ale nie cieszę się zbytnio- po Euro mam chyba lekki dystans co to tych 'remisów' ![]() Dorzucam 2 artykuły. 1) Przemek o meczu : http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html - nieporozumienie. Kurde jestem taka oburzona tym... Żeby bramkarz musiał wychodzić z pola dlatego, że może czymś dostać w głowę. I podobno dostał nawet... 2) Wasilewski : http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html . Lubię go po czemu posłuchać. Ma dość krytyczne i obiektywne podejście do oceny gry zespołu. Ps. Stace, możliwe że ta dedykacja była jednak do Torresa To z dziś: "Buenas noches.Después de la victoria por 5 a 0 aquí os dejo la foto con el 9 de España, Torres.Enhorabuena 100 partidos" + foto : https://pbs.twimg.com/media/A2OtxtgCIAAVSA_.png:largeSwoją drogą bardzo mnie cieszy to foto bo od bardzo dawna nie było fot Sernando. Myślałam, że się pokłócili czy coś ... Pozostaje mi sie modlić, że wczoraj ta 'special person' o jednak Nando ![]()
Edytowane przez Ashaai Czas edycji: 2012-09-08 o 12:42 |
|
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------
Cytat:
Dzięki za linki na pewno później obejrzę ![]() Wasyl to twarda sztuka nie to co ten łamaga Murawski po co on w ogóle wszedł przecież to beztalencie. Na niektórych forach sypią się hejty na naszą drużynę , ale i tak dobrze że mamy remis. Najbardziej jednak spodobał mi się komentarz który przeczytałam przed chwilą : "Tytoń - pomścimy cię i ciebie Lewy też" - trzymamy kciuki .Szczerze mówiąc chciałabym żeby nasi dali tym burakom nauczkę , tylko znając sytuację znowu może być tak że zacznie interweniować policja i zaczną się przepychanki. Jedno mnie martwi dlaczego tam nie było żadnych słów porządkowych , policji tylko ta chołota robiła co się jej żywnie podobało. Rozwścieczyli się po tym karnym i osłabili naszą grę. Dobrze że to się tylko tak skończyło , ten mecz to była jakaś masakra. Przemek zachował się bardzo dzielnie , chociaż widać że w pierwszej połowie te petardy zrobiły swoje. Grunt to wygrać we wtorek z Mołdawią . Edytowane przez lena 21 Czas edycji: 2012-09-08 o 13:54 |
|
|
|
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Kurczę no, niech tylko teraz we wtorek grają tak cały mecz i będzie spoko
||
|
|
|
#200 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie też już się martwiłam o Sernando, miałam nawet dziś pisać na ciachowym. I jednak wszystko wskazuje na to, że dedykacja była dla Nandusia, nic tylko się cieszyć. Cytat:
|
|
#201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie to w sumie nie interesuje jak będą grali- byleby wygrali. Bo pięknego stylu to i tak się po nich nie spodziewam ![]() Cytat:
No ja właśnie nie wiedziałam co się dzieje, bo tak to ganiają za sobą, razem na każdej focie itd. a ostatnio grali razem mecz i nic a nic. Ani jednego zdjęcia razem. I tak coś w ogóle dziwnie było. Ale znów jest bromance Nie cieszę się na zapas bo jeszcze mi wyskoczy zaraz z jakimś wyznaniem miłosnym do jakiejś Lary, Flary czy innej flądry ale trochę odetchnęłam ![]() Też jestem tego ciekawa. Choć szczerze wolałabym aby nasi pokazali klasę i zachowali się jak na europejski, cywilizowany kraj przystało. Nie chciałabym aby później o nas mówiono to co w tej chwili my o Czarnogórze.
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam pewna, że mecz zakończy się walkowerem! Bez przesady, takie zachowanie na meczu reprezentacyjnym nie powinno mieć miejsca.
Skończyło się jak skończyło, w sumie jeden punkt też spoko Nie nastawiałam się na nic więcej z taką grą.Cytat:
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tutaj znowu po staremu i jeszcze te uśmiechy na całe twarze. Też mi ulżyło. ![]() Flądrami się nie przejmuj, Sergio tak czy tak przed przeznaczeniem nie ucieknie. ![]() Co do meczu u nas - też jestem za tym, żeby jednak pokazać klasę i nie utrudniać gościom gry. Czas pokaże jak to będzie wyglądało.
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam dwa ciekawe artykuły pierwszy z nich strasznie mnie wkurzył :
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Vu...l?ticaid=1f221 temu burakowi to bym posłała dynamit skoro taki odważny ![]() http://sport.wp.pl/kat,1728,title,On...wiadomosc.html ma facet rację ale nic już nie cofniemy Dla tych którzy nie obejrzeli meczu mam skrót zawsze dobre i to : http://dslive.pl/index.php/video/45-...ot-meczu-video |
|
|
|
#205 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie masz rację, pocieszyłaś mnie Zresztą niech się chłopak teraz wyszaleje, bo jak już los nas połączy to będzie musiał być wierny i grzeczny ![]() Cytat:
Nasi kibice też potrafią być 'pomysłowi'. Choć zazwyczaj u nas wszystko dzieje się po meczach. Problemem raczej są ustawki kibiców a nie zachowanie w stosunku do przeciwnika. Nie przypominam sobie latających krzeseł na meczach reprezentacji. Cytat:
Niech cwaniak stanie oko w oko z naszymi kibicami- zobaczymy czy taki z niego mężczyzna ...Onyszko ma 100% racji. Czasu nie cofniemy ale sędzie powinien dostać takie kary że do śmierci by się z tego nie wypłacił ... Nie wiem ale kurde tak się tym zdenerwowałam... Część rzeczy wczoraj nie było widać podczas transmisji ale teraz jak czytam w jak trudnym położeniu znalazł się Przemek to mnie szlag trafia. Totalny brak szacunku dla naszej reprezentacji. Jestem przekonana, że właśnie kraje typu Anglia, Włochy czy Hiszpania nie pozwoliłby sobie na taką sytuację.
|
|
|
#206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=3-a02...layer_embedded Wywiad z Dawidziukiem : http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/repr...portem/8467058 No cóż chołoty nigdy się nie nauczy porządnego zachowania , na szczęście są jeszcze jednak bardziej kulturalne i cywilizowane państwa. Oby tylko to nie uszło im płazem.Mam nadzieję że we wtorek zobaczymy mecz w tv. Chociaż jeszcze wczoraj TVP zarzekała się że na pewno będzie on w systemie ppv. Chora sytuacja grają u nas, a oni tego znów nie wyemitują ze względu na koszty ?wtf ?Jednak TVP zrobiła nas w konia , najpierw miało nie być , potem jednak miała być transmisja , potem na 100% mecz nie będzie transmitowany. Takie rzeczy to tylko w Polsce. Edytowane przez lena 21 Czas edycji: 2012-09-08 o 18:16 |
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Niestety , smutna prawda ale są jeszcze ludzie którzy wierzą w naszych tylko jest ich coraz mniej . Wiadomo że nie będziemy Hiszpanią czy Anglią, ale dziwi mnie to że niektórzy w ogóle nie są patriotami .
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ludzie się zrażają... Ja kibicuje wciąż, choć czasem nie jest to łatwe.
Ale rozumiem tych, którzy przestali. Może nie hejterów ale tych, którzy stracili już wiarę w naszych. Nie mam do nikogo o to pretensji. Swoją drogą ciekawa jestem jak poradziłby sobie z wczorajszą sytuacją Wojtek Szczęsny. Czy jako goalkeeper, który zna światowe standardy pozwoliłby sobie na tak lekceważące zachowanie sędziego. Czy dałby się wyprowadzić z równowagi czy też twardo by stał w bramce i ze skupieniem robił co do niego należy.
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też zawsze będę kibicować naszym choć czasami przychodzą chwile zwątpienia. Trzeba patrzeć pozytywnie. Wydaje mi się że Wojtek zacząłby kłócić się z sędzią i dostałby w ten sposób czerwoną kartkę . Wiem że jest świetnym bramkarzem , ale czasami jest zbyt pewny siebie, wybuchowy , brakuje mu pokory i ogłady . Często też uważa się za najlepszego , te cechy trochę go gubią . Może za kilka lat złagodnieje. Przemek Tytoń to całkowite przeciwieństwo wystarczy obejrzeć z nim wywiad wypowiada się w sposób inteligentny , jest spokojny , opanowany pewny siebie , skromny ,stara się grać jak najlepiej. Zawsze wierzy w nasz zespół i chce walczyć do końca zresztą wczoraj to udowodnił . Oczywiście możecie się ze mną nie zgadzać to moje subiektywne odczucia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

Takie dzikusy się trafiły...

A jakby dostał w głowę? Coś by mu się stało? Normalnie brak mi słów
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale tutaj znowu po staremu i jeszcze te uśmiechy na całe twarze.