|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Uczelnia Łazarskiego - Ludzie
Mam zamiar wybrać się na ta uczelnie i interesują mnie wasze opinie o ludziach w tej uczelni bo nasłuchałam się różnych rzeczy. Jeśli ktoś tam chodzi lub chodził niech powie coś o samych studentach jak i o ich samorządzie np o samym przewodniczącym - czy to naprawdę takli babiarz
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uczelnia Łazarskiego - Ludzie
Cytat:
Wiesz ja myślę, że nie ma co się sugerować opiniami innych o ludziach z danej uczelni. Po pierwsze- na każdej uczelni są fajne osoby i mniej fajne. Po drugie- to co dla jednego jest fajne jest koszmarem dla drugiego.
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Może nie tyle co się interesuje jego osobą tylko to na co jego temat się mówi, szkołę chcę poznać zaczynając od towarzystwa bo to czy dobrze tam uczą czy nie mam swoja opinię na ten temat i tego nie zmienię. A teraz coś więcej o ludziach bo wiadomo lans jest wszędzie ale czy aż tak bardzo ujawnia się na łazarskim?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli będzie normalny będę się cieszyć bo nie lubię zadawać się z ludźmi którzy uważają się za najważniejszych, najpiękniejszych itd, bo wszyscy są równi nie ważne czy masz kasę czy nie... choć w dzisiejszych czasach niestety jest pęd za pieniądzem :/
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam nad ta uczelnią
dokładnie nad ekonomią menadżerska ale jeszcze nie zdecydowałam się w 100 %
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Są tu jakieś świeżo upieczone studentki?
Ja właśnie wczoraj złożyłam papiery i nie wiem co myśleć o ludziach, bo mnie studentki właśnie "obsługiwały". Wydają się miłe, jestem ciekawa jak będzie na moim roku... Strasznie się stresuję
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
ja też w tym roku się tam wybieram, może jest tutaj ktoś kto już tam studiuje bądź studiował, bo nie wiem jak mam się zapisac na przedmioty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

Wydają się miłe, jestem ciekawa jak będzie na moim roku...