|
|
#4891 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
Cytat:
Moja sąsiadka ma podobne włosy, tylko brązowe. Świetne do stylizacji, grube, raz afro, raz proste jak drut... i przez lata stylizacji i farbowania bardzo zniszczone Jest w tym trochę daru Natury, bo włos musi mieć odpowiednią grubość i gęstość, ale większość to kwestia cięcia i ułożenia. Nie widzi się na co dzień takich włosów, bo mało kto aż tyle poświęca rano przed lustrem - do blogowej sesji na pewno długo się przygotowywała, mycie, suszenie na szczotce, prostowanie, odpowiednie kosmetyki... Śliczne ![]() Cytat:
Biedny Louboutin ![]() Bo nadal szukam dla Ciebie idealnego beżu Cytat:
Zniszczysz ten gatunek, pojawi się inny... ![]() Cytat:
Dobrze, że przyjął się narząd i może teraz godnie żyć.Piję bardzo mało, staram się nadrabiać wodą z jedzenia - zupą, jogurtem. Nie kręci mnie woda, więc kupuję soki, nie mam często w pracy czasu, by zjeść, więc piję jakiś gęsty sok. Cytat:
![]() Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-09-08 o 16:25 |
||||||
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
też zrobiłam swoją laleczkę
i chyba zaraz sobie ją w ava wrzucę, a co! drugiej wersji nie pokażę bo się wstydzę ![]() Cytat:
2. no dokładnie:/ trochę mnie przeraża katowanie organizmu antybiotykami co 2tygodnie. a co będzie zimą? brrr... zobaczymy.... no na szczęście się przyjął, żyje normalnie, albo raczej prawie normalnie no i kilka razy dziennie musi brać wagon leków, ale to pikuś przy tym jak wyglądało jej życie, gdy miała dializy- 3x w tygodniu, 2x dziennie przez 4h- była uwiązana jak pies do budy. najgorsze jest to, że przez to zrobiły jej się straszne zrosty i blizny na przedramionach i ludzie patrzą na nią jak na narkomankę-jak łatwo czasem kogoś ocenić po pozorach ![]() 3. dobrze że pijesz soki, jesz zupy itp. to bardzo ważne. przecież nie chodzi o to że trzeba pić wyłącznie wodę. chodzi o przyjmowanie generalnie płynów. moja mama mi mówiła, że powinnam sobie robić takie "bomby wodne"- wypić w przeciągu godz. 1,5l wody, nie sikać i iść pobiegać, najlepiej po schodach, wypić jeszcze piwo i znowu pobiegać i dopiero potem iść to wszystko wysikać- chodzi o to żeby te nerki jak najbardziej przefiltrować i pobudzić do działania żeby to wszystko się z nich wypłukało. ani razu jeszcze tego nie zrobiłam
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4893 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O jeju, ale ja lubię takie pierdułki
![]() E, to ja z ava wywalę
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-09-08 o 16:47 |
|
|
|
#4894 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym jeszcze nie złożyłam papierów, więc nie chciałam zapeszać...Ja mam walizkę i mogę Ci pożyczyć, ale nie licz na to, że zabiorę ją na jakieś spotkanie Ślicznie butki Czy my się skądś nie znamy?
|
|
|
|
|
#4895 |
|
maszyna, nie człowiek
|
To złóż te papiery i się chwal
Niektóre z was naprawdę robią mi za inspirację w kontekście tego ile mozna z życia i czasu wycisnąć
|
#4896 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4897 |
|
maszyna, nie człowiek
|
![]() No dobra - licencji na zabijanie mieć raczej nie chcę Tu trudno mnie zainspirować
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wołałabym właśnie cieniutką kitkę na dole. Poza tym kitka zależy od cieniowania. Jak będę mieć włosy długości cholerkowych włosów, to sobie je pocieniuję w trójkąt. Powinno pomóc ;]
|
|
|
#4899 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ale... no właśnie, to co dalej napisałaś... ale mamy zabawę
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-09-08 o 17:05 |
|
|
|
|
#4900 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
na początku nie zajrzałam nawet do linka(
) ale rzeczywiście zabawa super. szkoda że nie ma jeszcze więcej opcji[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36404282]A co się będę chwalić Poza tym jeszcze nie złożyłam papierów, więc nie chciałam zapeszać...Ja mam walizkę i mogę Ci pożyczyć, ale nie licz na to, że zabiorę ją na jakieś spotkanie [/QUOTE] chwal się chwal bo jest czym! poza tym ja wyznaję zasadę że lepiej coś powiedzieć znajomym bo wtedy człowiek się tym bardziej zmotywuje bo będzie mu przed nimi głupio także gadaj!nieeeee?! mam podjechać do Ciebie do domu? tylko kiedy? odpada wtorek bo jest spotkanie u Cholerki (a może jednak ją zabierzesz? ![]() )Cytat:
a jak się można zmotywować jak się słyszy na około że jedna robi to, druga to. dla mnie to rewelacyjny sposób na wyciskanie z siebie więcej widzę, że wątek opanują teraz laleczki Lenka- grrrrrr, wychodzi z Ciebie prawdziwe ja
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36404282]
Czy my się skądś nie znamy? [/QUOTE]Raz byłyśmy razem na spotkaniu, ale ja akurat wtedy zmyłam się szybko ![]() Tak poza tym to raczej sobie nie przypominam
|
|
#4903 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Bo są wspaniałe!
Jakbym się nie naczytała ile ludzie w życiu robią i chcą zrobić to poprzez przebywanie w otoczeniu leniuszków pewnie całe wakacje bym przebimbała i nawet nie pomyślała ani razu o tym ile mogę się jeszcze w życiu nauczyć
|
#4904 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Możesz obciąć włosy celowo w trójkąt i będzie to ładnie wyglądać, ale będzie też widać po końcówkach, że są świeżo po ścięciu, bo nie będą stanowiły cienkiej kitki, tylko zostanie im nadany ładny kształt. A to tylko nędzne kopie moich żywych laleczek
|
|
|
#4905 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Lepiej schowaj swój av zanim SdC przyjdzie i Ci powie: "(...) tylko spójrz na siebie! I Ty się dziwisz, że (...)" Ale przynajmniej nie dopadnie nas ACTA
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
kasiencja, bardzo ładne buciki
Dzisiaj wróciłam z koszulą z Pepco i upatrzylam sobie kozaki w Deichmannie ![]() Wracając do domu ledwo uniknelismy wypadku, skrecalismy do domu, a w samochod za nami przygrzmocil pijany facet a ja zapomnialam zapiac pasow, jakby trafilo na nas to nie wiem..No dobra, wkleje lale :P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-09-08 o 18:13 |
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś z Was wklejała kiedyś link do piosenki z filmu "Tre metri sopra il cielo". Po zobaczeniu teledysku stwierdziłam, że koniecznie muszę obejrzeć film. Obejrzałam i zakochałam się kolejno: w Stepie, w tej piosence.
Teraz stwierdziłam, że czas na wersję hiszpańską filmu. W porównaniu z włoską (
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36404856]
Chodziłaś do szkół w Krk? [/QUOTE]Tak... Też zrobiłam lalę
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Pojechałam na zakupy (kupiłam dwa Essie , hiper!!!), wracam i czuję się jak w podstawówce . Co post to laleczka .
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Niczym panienka z dobrego domu - chyba w mniejszości tutaj
Cytat:
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zawsze w opozycji, aż boję się kiedyś powiedzieć, że Cię lubię
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam lale
![]() Lenka, uwielbiam "Trzy metry nad niebem" (hiszpańską wersję), ryczałam jak bóbr, druga część już nie jest tak dobra ![]() NO!! wreszcie są obie
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2012-09-08 o 17:59 |
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna ta czerwona!
![]() A włoską oglądałaś? Moim zdaniem lepsza - mężczyzna jest tam mężczyzną, a nie ślicznym chłoptasiem
|
|
#4918 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w takiego koczka ja sie czesze ostatnio, wsadzam kokowke i wychodzi taki wielki Ze skarpetka sie nie trzymal dobrze na rowerze, no i nie byl taki duzy
|
|
#4920 |
|
Konto usunięte
|
ja ja nie lubię imprez rodzinnych...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

(już wkleiłam zapiętki ;P)
jak kot od świtu do rana

, hiper!!!), wracam i czuję się jak w podstawówce