|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Cytat:
![]() idę stąd, bo przecież się w końcu nic nie nauczę |
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
suplementy diety to też centrum czy vigor i niestety tych na preparaty włosy też sama przestałam łykać
o tych przepisach mówila mi kobieta z Hasco-Lek lepiej kupować pojedyncze witaminki niż takje preparaty co wszystko zawierają |
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
też jestem ciekawa... chętnie bym takiego cuda spróbowała jeśli był dobry
![]() Cytat:
a jakie jesz jakieś pojedyncze witaminki w takim razie?
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jestem dzisiaj poprostu skonana! cały dzień w biegu,w dodatku musiałam przenosić stoły,stołki,dywany później miałam ważną sprawe ledwo weszłam do domu i już musiałam lecieć spowrotem,zgubiłam klucze podrodze wszystko mnie boli,ale może przynajmniej troche "wzmocniłam" te swoje ości.Ogólnie to jakoś nie w sosie jestem,wszystko mnie tak dziwnie przytłacza i jestem jakoś wyjątkowo niemiła żeby było weselej jutro czeka mnie wazny egzamin i już mi słabo na samą myśl,coś czuje że jutro nawet bez śniadania wyjde blada jak 3ściany .I znowu narzekam
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Ja łykam Centrum, ale kit wie czy to cos daje
CHociaz jest to zespól wszystkich witaminek...
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa a ja znowu panikuję
Teraz prosze o zbiorowe modły o to, abym była ranna (jak kazda z nas co miesiac).
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem dziś nie w humorze, bo nauczyłam się na dziś poszłam na uczelnie a babka przełożyła dyżur i będę mogła zdawać dopiero w piątek ![]() za to jutro zdaję aż trzy rzeczy, nie wiem jak mój mózg utrudzony to pochłonie oby do jutra popołudnia, wtedy będę spać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
helo dziołchy
dawno mnie tu nie było. Przepraszamm ![]() U mnie po staremu, objadam sie, ale rosną mi tylko boczki-może to i dobrze, że TYLKO :P Ale codziennie wiecsorem ćwicze Callantisca ![]() W Lidlu teraz : Książka z ćwiczeniami Joga lub Pilates zestawy ćwiczeń z ilustracjami i dokładnym opisem za 19,99zł
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Nie dziękuje,coby niezapeszyć no i też 3mam kciukiNefre ja już jestem ciocią,jeden mi wystarczy wiec mnie tu nie drażnij ![]()
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
A tutaj co taka cisza?
![]() Modły zostały wysłuchane .
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz te książki? fajne są? może sobie kupię ![]() nooo, to całe szczęście, już sie martwić zaczynałam a ja idę spać |
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj był straszny dzień,ale dzisiaj życze sobie i Wam lepszego
.A tak marginesalnie,to byłam wczoraj u ginekologa i nie chciała mi przepisać leków hormonalnych,nie wiem co Ona teraz znowu wymyśliła,ale się denerwuje co to ginekolodzy strajkują?![]() A tak pozatym mój 2000 post,pijemy
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to pijemy P.S. A tak pozatym to mam nowy avatar
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mogę też trochę ponarzekać??
![]() buu niewyspana jestem strasznie, nie chce mi się siedzieć w pracy, której tak na marginesie nie znoszę, bolą mnie mięśnie mam nadzieję że to od ćwiczeń a nie od grypy,która się rozpanoszyła w moim domu, normalnie szpital w domu.... dopiero 8 jeszcze tyle czasu w pracy.
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaniutkie współczuję Wam że macie tyle nauki teraz, ale zdacie egzaminy i trochę luzu będzie, i powiem Wam że jeszcze będziecie tęsknić do studenckich czasów...kiedy zaczniecie pracować.
Ja obroniłam się w lipcu od tego czasu praca, codziennie ta sama nuda, nie znoszę tej pracy, nie realizuję się, cały czas szukam czegoś odpowiedniejszego dla mnie.Tak swoją drogą miałam zostac na doktoracie, ale zrezygnowałam przez tą głupią pracę, choć z doktoratu pięniądze żadne to fakt. Dobra rozpisałam się a puenta miała być taka że jeszcze się Wam zatęskni do tego wszystkiego
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamiawiałyście te opaski wizażowe
dobrze,że z tego zrezygnowałam,bo strasznie błoto się narobiło na wizażu z tego powodu,wtajemniczeni pewnie wiedzą o co chodzi,sama zastanawiam się co o tym myśleć
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2007-02-07 o 13:00 Powód: liter_U_wka:D |
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak skończe te studia to chyba zacznę nowy kierunek, tak mi się spodobalo to studenckie życie ![]() Młoda jesteś i na pewno znajdziesz sobie interesującą pracę, gdzie będziesz mogła realizować się zawodowo No ale od czegoś trzeba wyjść, a pozytywne nastawienie to już coś
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc wtajemniczona nie jestem
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj postanowiłam się rozluźnić po egzaminach i poszłam na świetną zabawe! wytańczyłam się,uśmiałam no poprostu miód,cud,orzeszek
mam wspaniały humor .Niestety moja radość nie trwała długo ponieważ zaczynało się robić troche nieprzyjemnie i postanowiłam się zmyć,a pozatym w brzuchu mi zaczynało burczeć i marzyłam o grahamce,którą właśnie wszamałam z prędkością wiatru .Mam straszne skurcze w stopach,nie mogę ruszyć nogami
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Posty ucięło ?
![]() Pomyłka: nie ten wątek
|
|
|
|
#772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak niedawno Twój 1000 post oblewałyśmy ![]() hmmm, dziwny ginekolog, moja ginekolożka mi przepisała pigułki jak miałam 16 lat i nawet sama mi to zaproponowała miałam szczęście ![]() Cytat:
chociaż ja się nie przejmuję ![]() avatar oczywiści zauważyłam i spodobał mi się bardzo ![]() Cytat:
![]() zaglądaj częściej żeby się wyżalić.... pracy nielubianej współczuję, ja ponieważ studiuję dziennie pracować nie muszę, a jak pracowałam kiedyś i pracy nie lubiłam to mogłam pozwolić sobie na to żeby ją zostawić chociaż czasami marzę o własnych funduszach, głupio mi być na utrzymaniu rodziców w moim wieku na stypendium nie wyrabiam wiec może się zdecyduję żeby jakieś korki dawać, ale to po sesji pomyślę
|
|||
|
|
|
#773 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę znalezienia fajnej pracy Cytat:
też już nie wiem o czym myśleć. Staram się tej Adze wierzyć, ale takie to jest wszystko niejasne, a teraz wszyscy się bawią w szpiegów i wyciągają różne sprawy cieszyłam się że będę mieć opaskę ale teraz już mi się przez to wszystko odechciało, dobrze zę 9 złotych to nie majątek ![]() Cytat:
może kolejna dziwna filologia (myślałam o czeskim , już nawet kiedyś na to zdawałam ale się nie dostałam ;/). hmmmm, ciekawe ile jeden mózg jest w stanie pochłonąć języków ![]() Cytat:
![]() oby skurcze przeszły mnie po dzisiejszych zakupach już na szczęście stopy nie bolą, ale było źle
|
||||
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja się biorę za kolejny odcinek Prison Break
|
|
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja myślałam ze to wątek dla dietetyczek zawodowych dlatego nie zaglądałam ...
a tu zobaczyłam naszą Nefre i myśle: a co mi szkodzi ![]() Nie przeczytałam jeszcze wątku, jesli nie bede w temacie to nie bijcie ![]() Jestem na białkowej z warzywami ![]() Więcej bedzie pozniej ide skakac ![]() Strzałeczka
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Najpier w była bezpłodna,potem nagle w 6miesiacu ciąży z bliźniakami nic z tego nie rozumiem, w dodatku siedzi na internecie ma głowe do tego żeby szukać avatarów itd bardzo to wszystko pomotaneOj szkoda,szkoda .Ja mam chyba za mało magnezu i dlatego te skurcze w stopach są okropne,czasem az płacze z bólu
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie cierpiałam polskiego![]() Ps. To mózg żywi się językami A ja myślałam, że głównie glukozą
|
|
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wiadomych względów Mam nadzieję, że też będę się tak dobrze bawić![]() Może za intensywnie tańczyłaś ![]()
|
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tu plotkujemy tak ogólnie o wszystkim, a rzadko o diecie ![]()
|
|
|
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj biedaku Albo dodawaj łychę kakao jak ja
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

Gorzej jeśli im chodziło o kawę, która jest zrobiona z 3 czubatych łyżeczek 

Jakiej firmy są takie cuda

.I znowu narzekam

dawno mnie tu nie było.

Więc wtajemniczona nie jestem