|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
Dziękuję |
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomnialam dodac ze to jej 3 dziecko. tak czy siak jestem pod wrazeniem
|
|
#1953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nie narzeka, co mnie trochę dziwi, bo zawsze mówił mi, że lubi seks i mógłby codziennie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie wie, ze nie warto Cie teraz meczyc
|
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu faceci nie myślą tylko dolną główką, wbrew powszechnie panującemu stereotypowi
|
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kuzynka w ciazy przytyla 8kg, ale miala cukrzyce ciazowa i nie wszystko jadla, za to jej siostra rok mlodsza ponad 20, pierwsza w 2tyg po porodzie byla jak przed ciaza, druga dochodzila do siebie rok
![]() Bylismy u tesciow, polozylam sie na sofie, oni grali w bilarda, wiec myslalam, ze nie usne bo halas jak nie wiem, no i coz, przeliczylam sie odplynelam na 2 godziny, a oni tv mega glosno bo mecz i kibicowali, w miedzyczasie bilard, no nic, spalam jak zabita
|
#1957 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta ponawiam pytanko, czy ktoś miał styczność z USG Agatowa?
|
#1958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My zawsze najpierw u moich rodziców a pozniej do meza, a wtym roku nie wiem, nie mysle, moje zycie sie tak pochrzanilo, ze staram sie nie myslec o niczym bo jak zaczne to mnie to przeraza i plakac sie chce Szaja o nie,,,,,, Natka, okropnie, to chyba nie będzie Natasza...... ![]() Dlaczego Wy macie już wybrane a ja taki problem mam. |
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś jestem tu pierwsza
Ewik trzymam kciuki za wizytę będzie dobrze no i oby maleństwo pokazało co ma między noziami obudził mnie mały głód więc już nie śpię aaaa nie chwaliłam się wczoraj kupiliśmy z mężem łóżeczko praktycznie nowe za 50zł. Jest w idealnym stanie i jestem zadowolona z zakupu.
|
#1960 |
|
Konto usunięte
|
A ja spałam na pół gwizdka, bo głowa mnie bolała, na szczęście mała w miarę lulała, o 6 co prawda wołała jeść, ale usnęła i o 8 wstała. No i za to ranek od rzygania, nie wiem, czy od zębów, od gardła czy co...
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
hej
od wczoraj mnie głowa napieprza nie mogłam spać, dlatego jestem już po pysznym śniadaniu i obiad nastawiłam - rosołek sobie pyrka a kurczak się macerujez TZ dalej się nie odzywam, chociaż wczoraj rozwalił mnie na łopatki bo pojechał po synusia do mojej mamy, po drodze pojechali do castoramy, wracając do hipermarketu- patrzę, kupił sobie małą butelkę jacka danielsa- bo bardzo lubi od czasu do czasu a dla mnie...... mój ukochany sok, który piłam w pierwszej ciąży i tartaletki z borówkami i malinami pięknie zapakowane, w eleganckim pudełku z mojej ulubinej cukierni ![]() a ja taka wredna jestem w nocy przytulał mnie i głaskał bo mi znowu mięśniak dokuczał a ja nic.....suka zimna ze mnie po południu zjeżdzam mu z oczu, biorę Samuela,psa i jadę do parku na parę godzin,a co! |
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was moje drogie Mamuśki
)....Dziś przyjeżdża rodzinka z daleka wiec zmykam do kuchni pomóc mamie w kuchennych rewolucjach Mam nadziej że nie zasnę nad garami ![]() Nadrobię Was jutro, miłej niedzieli życzę , buziaki!!! Ahh, bym zapomniała - Basia, dziękuję! |
|
|
|
#1963 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36412572]A ja spałam na pół gwizdka, bo głowa mnie bolała, na szczęście mała w miarę lulała, o 6 co prawda wołała jeść, ale usnęła i o 8 wstała. No i za to ranek od rzygania, nie wiem, czy od zębów, od gardła czy co...[/QUOTE] No ja też jeszcze sobie rzygnę od czasu do czasu ale to zazwyczaj wtedy kiedy głód mnie za żołądek ściśnie. Cytat:
|
||
|
|
|
#1964 |
|
Konto usunięte
|
Lenova, ale to córa rzygała nie ja
|
|
|
|
#1965 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36413164]Lenova, ale to córa rzygała nie ja
[/QUOTE]aaaaaaa , to ja ślepa jestem |
|
|
|
#1966 |
|
Konto usunięte
|
Kiedy byłam mała, to chora miałam przywileje :d najczęściej jakaś drobna zabawka się trafiała i coś słodkiego. No i Agatka też przywileje ma, więc w ramach tychże...:
http://dzieciologia.blogspot.com/ |
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
szaja
jakie zajęcia mogę wymyślić dzieciakom na jutro? Stopień umiarkowany, temat: koleżanki i koledzy wiek 11-13 lat. Bo kurcze jest trochę fajnych gier, ale dla nich za trudne. Dzieciaków w klasie jest 5. Myślałam o tym, żeby opowiedział każdy o swoim koledze, koleżance, może narysował w zeszycie? ale co jeszcze? około 3 godziny lekcyjne
|
|
|
|
#1968 |
|
Konto usunięte
|
Na kartkach przygotuj hasła wiążące się z nimi samymi (typu: nosi okulary, ma długie włosy/jasne włosy, lubi śpiewać...) niech każdy po kolei losuje, ty czytasz a oni zgadują do kogo to pasuje.
Witamy się: mówisz na głos: teraz witają się ci uczniowie, któzy mają (np. kucyka, spodnie na sobie). Teraz witają się ci uczniowie, którzy do szkoły jadą autem/autobusem. Tu wymyśleć sporo można, a fajne na początek. Niedokończone zdania: znów ty zaczynasz i każdy po kolei w kole kończy (ze 3 rundki bym zrobiła): najbardziej lubię zupę..., moje ulubione zwierzę... no też co tam ci pasuje. Rysowanie raczej na kartce a4 bym zrobiła, a może jeszcze wizytówki z imionami? pierwsze dziecko dla drugiego, drugie dla trzeciego itd - tylko imiona chybabyś musiała druknąć jakimiś literami dużymi, które możnaby pokolorować a potem wizytówkę ozdobić. |
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36414105]Na kartkach przygotuj hasła wiążące się z nimi samymi (typu: nosi okulary, ma długie włosy/jasne włosy, lubi śpiewać...) niech każdy po kolei losuje, ty czytasz a oni zgadują do kogo to pasuje.
Witamy się: mówisz na głos: teraz witają się ci uczniowie, któzy mają (np. kucyka, spodnie na sobie). Teraz witają się ci uczniowie, którzy do szkoły jadą autem/autobusem. Tu wymyśleć sporo można, a fajne na początek. Niedokończone zdania: znów ty zaczynasz i każdy po kolei w kole kończy (ze 3 rundki bym zrobiła): najbardziej lubię zupę..., moje ulubione zwierzę... no też co tam ci pasuje. Rysowanie raczej na kartce a4 bym zrobiła, a może jeszcze wizytówki z imionami? pierwsze dziecko dla drugiego, drugie dla trzeciego itd - tylko imiona chybabyś musiała druknąć jakimiś literami dużymi, które możnaby pokolorować a potem wizytówkę ozdobić.[/QUOTE] zeszyty mają A4 Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2012-09-09 o 11:17 |
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Mala gdzie takie dorwaliscie?
![]() Marsi twarda jestes, ja juz dawno bym sie rozczulila zaczela plakac i wtulila w meza, ale ja mietka jestem:p Szaja, no cora jest przecudowna, nie moge sie napatrzec normalnie ![]() Ja znowu dzien zaczelam od biegunki, kuuuuuurde! Poki nic nie zjem jest ok, zjem tylko i lapie mnie taki bol zoladka ze wpol biegne do toalety, ale co kurde mam nic nie jesc? Schudlam przez to juz te 2 kg co mi przybyly W nocy tak mi serce dokuczalo tez, dudnilo jak glupie, cisnieniomierz szalal, mezowi juz powiedzialam, ze ma mnie za wlosy zaciagnac jutro do lekarza chocbym nie wiem jak "dobrze" sie czula ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------
|
#1971 |
|
Konto usunięte
|
Bokeh, możesz najpierw ich podpytać, a jak pójdzie kiepsko, to niech losują
![]() Lady, ja też mientka jestem
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36414422]Bokeh, możesz najpierw ich podpytać, a jak pójdzie kiepsko, to niech losują
![]() Lady, ja też mientka jestem [/QUOTE]Szaja? ale o co chodzi ? ![]() ja się witam z rana już wku*** bo znów przegrałam aukcje ;(
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Tego absolutnie slicznego kombinezonika?
tez bym sie wqrw.......
|
#1974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a zaoszczędzone w ten sposób pieniązki można wydac na inne rzeczy dla maluszka ![]() Cytat:
jaka zimna suka, skoro zaskórzył konkretnie, to nie można tak od razy zmieknąc bo jakaś kara musi byc może drugi raz dłuzej sie zastanowi zanim z czyms wyskoczy
|
|||
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyliła się, dzięki Szaja |
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() widze ze te zakupy na allegro coraz bardziej Nas wciągają
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
noo
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Delicjanko mam do Ciebie pytanie odnosnie tych spodni http://allegro.pl/jeansy-rurki-ciazo...591751955.html bo je kupowalas prawda ?? masz rozmiar S??
kurde wymierzylam sie i dalej nie wiem.... Tylko w biodrach mi sie zgadzaja cm co do S a poza tym w udzie i nogawce mam duzo wezsza noge i nie wiem czy ryzykowac z kupnem no i jak z dlugoscia jest ?
|
#1979 | |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36413345]Kiedy byłam mała, to chora miałam przywileje :d najczęściej jakaś drobna zabawka się trafiała i coś słodkiego. No i Agatka też przywileje ma, więc w ramach tychże...:
http://dzieciologia.blogspot.com/[/QUOTE] Szaja a ja przyrzekłabym, że Twoja mała jest ciemna a tu taki blondasek Świetne uszy, właśnie na to się cieszę- z takich zabaw z dzieckiem![]() Humor dziś mam wisielczy: coś w stylu życie jest do dupy, nie zdam egzaminów a mój TŻ się mną nie interesuje.... Głupie hormony ![]() Ale za to PÓŁMETEK. Rany jak to leci a zawsze mi się wydawało, że ciąża taka dłuuuga. ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Więc nie wiem-jeżeli Ty chudzina to raczej odradzam-ja mam w udzie teraz 52cm, tyłek też niemały i na mnie są idealne. Długość wewnętrzna nogawki 85cm. Ja mam 163 i to jest idealna długość. Jak dla mnie to te S są jak M Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
|
|
|
|
|
#1980 |
|
BAN stały
|
witam się
meduzza nie smutaś się Jutro będzie lepiej! Albo nawet jeszcze dzisiaj też mam takie dni, że wszystko jest do d*py i wszystko widzę w czarnych barwach.Szaja czadowe uszka. Ja też się cieszę, na różne zabawy z dzieckiem, ale mam też obawy czy nie jestem zbyt mało kreatywna i czy będę potrafiła wymyślać różne fajne rzeczy. Pytanie do mamuś: skąd czerpiecie pomysły na zabawy? Z głowy czy czymś się wspomagacie? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

pojadlam sobie heh
ale mialam smaka nie powiem...
no przeciez cos musialo byc widac, sama nie wiem zobaczymy poniedzieli czy cos meza sie beda pytac
normalnie plasciutki brzuszek, ja rozumie dojsc do siebie po kilku miesiacach ale tak od razu normalnie szok

będzie dobrze no i oby maleństwo pokazało co ma między noziami 

jakie zajęcia mogę wymyślić dzieciakom na jutro? Stopień umiarkowany, temat: koleżanki i koledzy wiek 11-13 lat. Bo kurcze jest trochę fajnych gier, ale dla nich za trudne. Dzieciaków w klasie jest 5. Myślałam o tym, żeby opowiedział każdy o swoim koledze, koleżance, może narysował w zeszycie? ale co jeszcze? około 3 godziny lekcyjne

Jutro będzie lepiej! Albo nawet jeszcze dzisiaj
też mam takie dni, że wszystko jest do d*py i wszystko widzę w czarnych barwach.