|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Les Nombres d'Or Oud, Mona di Orio 15,38 zł/ml
Cytat:
Chciałbym Cię pocieszyć, zapach jeszcze piękniejszy
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#123 |
|
Przyczajenie
|
Cudny ten flakonik,tylko pozazdrościć
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz jest flakonik i odlewki
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
Ja tak cichcem podpięłam zdjęcia, a tu już Renia wyczaiła Wysłałam wieczorkiem tzn. o godz. 19:45 13 paczuszek i muszę pochwalić moje panie na poczcie, załatwiły tyle przesyłek w 12 minut. Normalnie szoook. Musiały się pospieszyć, pocztę zamykają o 20:00 W piatek spodziewam się od Was pierwszych meldunków o odbiorze i jestem bardzo ciekawa, jak się Wam spodoba Oud
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Z radością melduję odbiór pakunku.
Laikiem zupełnym będąc w dziedzinie perfum, nazwę go "wyrafinowanym". Pięknie byłoby mieć taki cały flakon...Lorieno, dziękuję! |
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Mam, mam, mam!
![]() Zapach jest naprawdę ładny, jak na tym etapie, a jest to dopiero początek (a niby początek miał mnie zabić ) Nie jest to wcale zapach kontrowersyjny, zapachowy dżambo dżet, a raczej bezpieczny, znam gorsze i trudniejsze w odbiorze, ale fakt - jest niesztampowy i ma to coś. Przewija się jakaś taka brudna nutka, rodem z obory jakieś przybrudzone sianko ekskrementem, ale w sumie tak subtelne, że mało znaczące .. a może to siła sugestii Po aplikacji zapach jest mocno żywiczny, cierpki i gorzkawy ..... zobaczymy, co dalej ....![]() Pięknie dziękuję za wspólne jak i zamożliwośc poznania arcyciekawego zapachu. .... aaaaa .. piękne dzięki za niespodziankę
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Oud jest i u mnie
". Trwałość nawet dobra, ale to chyba moja skóra ostatnimi czasy sprawia, że wszystko szybko paruje . Marzy mi się większa odlewka, może kiedyś .
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
W tym momencie córka odebrała od listonosza
Dziękuję serdecznie Zaraz testy Nuty animalne wyraźne, ale absolutnie mi nie przeszkadzają. Perfumy piękne i wyraziste Edytowane przez Srebrna Lisica Czas edycji: 2012-09-07 o 13:51 |
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Paczka również u mnie. Przed odlewką miałam okazję potestować i u mnie po pierwszej godzinie wyrafinowany z początku zapach robi się słodki, otula ambrą i trwa bardzo długo
Teraz zaaplikowałam większą ilość na wyjałowioną basenowym chlorem skórę i zobaczymy, czy będą jakieś zmiany
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za baardzo dobre wieści. Bardzo mi miło, że pierwsze odlewki juz odebrane i zapach się podoba
Edytowane przez loriena Czas edycji: 2012-09-07 o 14:56 |
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też się zamelduję
Mam samplerek, zapach wiadomo |
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo dziękujęLorieno, za gratisy również. O samym zapachu na razie nie jestem z stanie napisać wiele, ponieważ przydusza go po-recenzjowe Truth or Dare Madonny. Ale to chyba już coś mówi o Oudzie di Orio, który miał być niby taki silny i ogólnie ogłuszający. To, co czuję obecnie, mnie podoba się bardzo.
"Śnił mi się koszmar. Przerost biurokracji w państwie, gdzie niedawno ukończono likwidację analfabetyzmu". "Człowiek z człowiekiem się nie zejdzie, ale góra z górą zawsze". Stanisław Jerzy Lec Obłąkane Retorty Ż ≠ RZ
U ≠ Ó KS ≠ X!! |
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
I stało się, baza jest
Lorieno, zdradź jak zrobiłaś etykiety, zapisuję się do ciebie na warsztaty .
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
Kto jeszcze ma ochotę?---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Jak się namyślisz, to zapraszam
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
No tak
, teraz już wiem, co to awizo miało na myśli Przyjdzie mi czekać do poniedziałku
|
|
|
|
#139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Śnił mi się koszmar. Przerost biurokracji w państwie, gdzie niedawno ukończono likwidację analfabetyzmu". "Człowiek z człowiekiem się nie zejdzie, ale góra z górą zawsze". Stanisław Jerzy Lec Obłąkane Retorty Ż ≠ RZ
U ≠ Ó KS ≠ X!! |
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
I ja już mam
Fakt, że początek "dziwny", ale pięknie się rozwija.
|
|
|
|
#141 |
|
Przyczajenie
|
Melduję,że przesyłka dotarła,dzięki Loriena
|
|
|
|
#142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Loriena ja też dostałam
dziękuję pięknie za wszystko
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A warsztaty będę z wyżywieniem czy bez? Oj tak! Po dwudniowych testach jestem zdecydowanie na tak i korci mnie, by zgarnąć jeszcze z dyszkę ![]() ![]() Resztkami sił się bronię, co w moim przypadku i tak oznacza kapitulację ![]() ![]() A tymczasem pójdę i ukryję swoją odlewkę w czeluściach szafki, aby córa w poniedziałek rano przed pójściem do szkoły nie wyniuchała i nie użyła
|
|
|
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() a tymczasem pójdę i ukryję swoją odlewkę w czeluściach szafki, aby córa w poniedziałek rano przed pójściem do szkoły nie wyniuchała i nie użyła Nie bądź taka, podziel sie z córką, powinnaś się cieszyć, że ma bardzo dobry gust
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To bardzo proszę o dziesiąteczkę i byłabym bardzo kontent, gdyby można było wysyłkę połączyć z czymś, co będzie prawdopodobnie rozbierane jeszcze w tym tygodniu (a zdradź tak po cichu co to będzie, nikomu nie powiem )Cytat:
, ale używanie zapachu za bagatela 15 z groszem za ml do szkoły, to w czystej formie rozpasanie
|
||
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam już swoją odlewkę i jestem zapachem zachwycona
Z miniaturki, którą dostałam o Galilu używałam tylko nadgarstkowo, a wczoraj z odlewki użyłam globalnie i muszę powiedzieć, ze dawno mnie żaden zapach tak nie zachwycił....do tego stopnia, że parę razy idąc sobie ulicą cofałam się o trzy kroki, żeby wejść we własny zapachowy ogon ![]() ![]() Dziękuje baaardzo za rozbiórkę, razem z miniatruką mam teraz solidny zapas, ale chyba i tak będę sama sobie sępić , bo druga taka rozbiórka pewno długo już się nie trafi
|
#150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapach mi towarzyszy przez cały dzień.---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
Dzięki serdeczne, za kolejne bardzo miłe wspólne zakupy
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

(a niby początek miał mnie zabić
) Nie jest to wcale zapach kontrowersyjny, zapachowy dżambo dżet, a raczej bezpieczny, znam gorsze i trudniejsze w odbiorze, ale fakt - jest niesztampowy i ma to coś. Przewija się jakaś taka brudna nutka, rodem z obory
Po aplikacji zapach jest mocno żywiczny, cierpki i gorzkawy ..... zobaczymy, co dalej ....

.

Ale to chyba już coś mówi o Oudzie di Orio, który miał być niby taki silny i ogólnie ogłuszający.
, teraz już wiem, co to awizo miało na myśli

, ale używanie zapachu za bagatela 15 z groszem za ml do szkoły, to w czystej formie rozpasanie