|
|
#4681 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co dajecie do sałatki serowej oprócz sera?
|
|
#4683 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Np. doba hotelowa zaczyna się o 14, my byliśmy w hotelu o 10 -chcieliśmy tylko zapytać, czy do tej 14 mogą nam gdzieś bagaż przechować. Powiedzieli, że owszem, co byśmy powiedzieli na nasz pokój ![]() Poza tym uznali, że chyba zapomną nam opłaty klimatycznej naliczyć... Filmu nie mam czym kręcić, mam półprofesjonalną lustrzankę, za to dość starą, więc bez takich bajerów... Ale liczę, że może jakieś zdjęcia wyjdą... Wezmę filtry, bo bez nich może być lipa. No dobra, ruszamy, bo strasznie długo dziś spalismy... I wyglądamy,jak Indianie, tu straszny upał jest i zero chmur Ściskam wszystkich!
|
|
#4684 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4685 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też bym chciała gdzieś pojechać, może za rok
![]() Moje dziecko odkryło, że lubi kbns
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baw się dobrze ![]() Znad kawy |
|
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to taka,której bazą jest żółty ser, a na resztę szukam inspiracji mówisz kukurydza, ananas i szynka?
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Ke?
Wypadły włoski, złamała się czy prund Ci się wykończył? ![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36412395] Mimo to wolałem sprecyzować Ale Ty źle sprecyzowałeś, a ja dobrze zrozumiałam ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36412626] Ty mnie wręcz czasem nie rozumiesz, wiem, to szokujące, ale prawdziwe [/QUOTE]Oj nie wróżę Wam długiej i szczęśliwej przyszłości, musisz Go Luszek wymienić ![]() Jedziemy dziś po południu do znajomych, no i dziecko od rana się pakuje itd I właśnie narysowała rysunek dla swojej koleżanki i przyniosła go do podpisu, że to od Niej dla Jej koleżanki. Patrzę na ten rysunek i pytam się co to jest (jakieś dziwne kolce/ząbki czy coś, najpierw pomyślałam, że to niedokończony dinozaur albo smok ) A Didka odpowiada - to jest piła (a z drugiej strony aparat ). Nie no qrde fajnie jest dostać obrazek piły w prezencie Macham znad chłodu ![]() Ps Czy któraś z Was zakładała już tej "jesieni" rajstopy/getry/kalesony
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-09-09 o 11:31 |
|
|
|
|
#4689 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja lubię warstwową.
|
|
|
|
#4690 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Tak, wczoraj rano
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4692 |
|
|
No rano chłodno, poza tym musiałam być elegancka
Później wyskoczyłam z rajstop i bluzkę z długim rękawem zamieniłam na top na ramiączkachA teraz zawinięta w kocyk siedzę
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4693 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Zachciało mi się perfum - orientalnych, ciężkich, przyprawowych (byle nie pieprz, goździk i kardamon) z dominującą nutą drzewną (ale nie z sandałowcem), słodkich (ale nie cukrowych), z owocami (ale nie cytrusowymi), bez nut zwierzęcych, bez uwzględnienia niszy (nie chcę zbierać pieniędzy na ich zakup przez pół roku lub dłużej). Istnieje coś takiego...?
|
|
|
|
#4695 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam - niech to nie będzie retro ![]() O! Już wiem! Może Meharees lub Dolcelisir? Jak one pachną?
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-09-09 o 13:38 |
|
|
|
|
#4697 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oj do orientalnych i ciężkich nie należą
Meharees to bliźniak Musc Ravageura i to potwierdzę, a Dolcelisir podobny do Ambre Narguile- czyli słodka szarlotka
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wyglada sprawa trwałości?
|
|
|
|
|
#4699 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Dlatego właśnie sprzedałam całą flachę Meharees
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4702 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad sterania zyciem i sprzataniem (robilam wielkie odgruzowywanie szuflad, wywalilam z 7 siat a to nie koniec ale malutko zostalo), przestraszenia ogromnym pajakiem (naprawde ogromnym!), niewyspania i cieplej herbaty z sokiem imbirowym (zeby byl jakis pozytyw).
Zobaczylam na dole nowy watek "wybur..." i nie wiedzialam osochozi Ide dogorywac. |
|
|
|
#4703 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zwykle piękna noooo ![]() Cytat:
np. jajo, tuńczyk, kurcze pieczone lub wędzone, ananas, seler słoikowy, szynka konserwowa, kukurydza, nawet fasola z puszki Cytat:
![]() ad2. Cytat:
![]() a czy ja się Wam chwaliłam, że teraz zmieniam pościel tylko raz w tygodniu? ![]() mam dość dnia dzisieszego i fogle życia ale są też pozytywy: - schudłam, zaczynam mieć szparę , ciekawe na jak długo ![]() - piekę kaczkę węszę szybki koniec szpary ![]() dobry znaczy taki se
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-09-09 o 17:39 |
||||
|
|
|
#4704 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wylicytowałam za 2 dychy listonoszkę Clarksa, bo moje dwie musiałam wyrzucić
![]() I boli mnie noga, więc siedzę w domu i będziemy z dzieckiem uczyć się modlitw do komunii
|
|
|
#4705 | |||||||
|
Panaroja
|
Macham znad gruntownego sprzątnięcia chałupy przez Śnieżkę
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.ospa właśnie wielka i płaska , ja mam na obu rękach Cytat:
Cytat:
Cytat:
też jakiś wybur zobaczyłąm , ale jeszcze nie zbadała o so chozi ![]() Jeździłam dziś na rowerze max speed 30,7 km/h
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#4706 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4707 |
|
To ja :)
|
W oceanarium nie można robić zdjęć
Tylko komórką się coś udało, ale lipa ogólnie...Poza tym od godziny czekam na Wągra i ciagle go nie widać... A my już głodni, zaraz wszystkie lembasy (lębasy?) zjemy...
|
#4708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to znaczy, że mnie na coś nie zaszczepili? ![]() No ba! Zabiją Kuzynka mówiła niedawno, że swojego nie będzie szczepić, bo jej koleżanki dziecko było szczepione i miało 3 świnki. No ja żem miała 2 świnki, ale bez szczepień, za to tę drugą z powikłaniami, z którymi mam problem do dnia dzisiejszego Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2012-09-09 o 19:27 |
||
|
|
|
#4709 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad chleba bez soli (
) Ino bez wewnętrznego pie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Bylim na spacerze nad zalewem, z siostrą i didami, bite 3 godziny (z czego jedna to było czekanie na hot-dogi)
|
||||||
|
|
|
#4710 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jutro ponoć 30 stopni to pewnie dlatego ze mam kolejną konferencję i musowo muszę założyć rajstopy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad 2 Ja dziś się cały dziś wietrzyłam z okazji ciepła (czy tylko u mnie jest ciepło ). Najpierw na ogródku u teściów a później na festynie charytatywnym
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

(a z drugiej strony aparat
) Sto lat, Sto lat 

Tylko komórką się coś udało, ale lipa ogólnie...