|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2193 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja na razie mam tylko staniki do karmienia i kapcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę Wam, abyście w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiły odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyście zawsze wiedziały po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyście kochały i był kochanymi ![]() Życzę Wam wspaniałych marzeń i odwagi by je spełniać. Żyjcie tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniajcie każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukajcie w sobie siły, entuzjazmu i namiętności ![]() Próbujcie życia i układajcie je w swój własny sposób. Żyjcie najpiękniej jak umiecie - po swojemu. Próbujcie, bo jeśli nie będziecie próbowały, nie będziecie wiedziały co tracicie... Idźcie przez życie z odwagą w sercu, otoczone ludźmi, których kochacie... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Kasia :cmok dbaj o siebie, będziemy tęsknić
Kamila, ja mam mniej więcej to samo na swojej liście na razie ![]() a co do pieluch, to ja się wcale nie znam, ani na jakości, ani na cenach. Chyba muszę coś podczytać
#2195 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Kochane solenizantki ... Wszystkiego co najlepsze! Samych szczęśliwych dni. A jeśli już zdarzą się Wam jakieś nieprzyjemności to niech one szybciutko znikają!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2196 |
Zadomowienie
|
a zauważyłyście, że jak od Stanisława kupicie za więcej niż 299 pln, to przesyłka jest gratis?
![]()
#2197 |
Zakorzenienie
|
Mama dzwoniła do mnie na minutkę z tej Anglii jeeeejku oprócz tej wielkiej zapakowanej już torby mam jeszcze ponoc kupioną sukieneczkę+geterki, bodziaki z napisami różnymo typu love mummy itp itd i takie malusieńkie buciki jak Emu różowe
![]() ![]() ![]() ![]()
#2198 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Halwaya i Landii Wszystkiego Najlepszego Kochane!!!!!!!! Spelnienia marzeń!! ![]() ![]() Byłam wczoraj na szkole rodzenia - ja trzeci raz a TŻ pierwszy i traf chciał, że akurat był wyjazd do szpitala!!! Pani wszystko opowiedziała, mówiła, co zabrać, gdzie iśc, gdzie zadzwonić itp. Oglądnelismy całą porodówkę i ogólnie wrażenia pozytywne ale jakoś tak cały wieczór o tym myślałam i dociera do mnie, że to juz niedługo..... nie powiem, żebym się nie bała ![]() a mój TŻ główne pytanie jake zadał to co ma zrobić jak mu się zrobi słabo..... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
U nas to też numer jeden
![]() I chyba się na niego zdecydujemy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe czy ja też bede szła porodówke zwiedzać ;P oby ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Anielko- tych terowych to moja koleżanka tyle kupiła i ona mówi, ze to nie jest wcale dużo.. codziennie używa dwóch przy kąpieli i teraz akutalnie musi robic małej pieluchowanie na bioderka
![]() Natalka- ja jak byłam na zwiedzaniu porodówki to aż mnie ciarki przeszły ![]() Mystiquee- u nas w mieście widziałam już z 4 razy kobietki z EVO..tak wiec chyba robią się popularne jak Xlandery ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-09-09 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() a co do tż to ![]()
![]() |
#2204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
o, wózki to jest kolejna rzecz na jakiej się nie znam kompletnie
![]() ja też mam mieć wyjście na porodówkę. Nie wiem tylko kiedy, bo mi się grupa reorganizuje. bo chodziłam z 3 dziewczynami, które właśnie w ostatnim tygodniu urodziły i mają teraz do mnie nowe dojść.
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Braliście z fotelikiem Maxi Cosi ? Ile Wam wyszło za cały zestaw? Pytam, bo muszę rodziców przygotowac kwotowo ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
a co to jest pieluchowanie????
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka była z małą u ortopedy ( to jest taka kontrolna wizyta w którymś tam tygodniu malucha) aby sprawdzic biderka i wyszła z badania, że lekko odbiegają od normy i musi na noc małej wiązac dodatkowo pieluchę między nóżki.. nie widziałam tego i ciężko jest mi coś więcej napisac..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiem że jakby coś się działo to opieka na miejscu (to uspokaja) ale nie chcę tak jak moja koleżanka 10 dni ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja mam tylko listę którą porównuję z Twoją ![]() Kasia - udanej przeprowadzki i samych dobrych wieści Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-09-09 o 12:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak czy inaczej będę zamawiac nowy na allegro - zawsze to chociażby 50zl oszczędności coś z bioderkami chyba- żeby się dobrze rozwijały, coś mi sie kiedys obiło o uszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Micia - co do Huggiesów; powiem tak opinie słyszałam różne. Sama mam dwie koleżanki które używały tylko Huggiesów jak okazało się że dzieci są uczulone na Pampersy. Słyszałam o odwrotnych historiach - uczulania przez Huggies. Trudno stwierdzić - wyjdzie w praniu co bedzie lepsze dla naszych maleństw ![]() Mykam dziewczyny - miłego popołudnia ![]() Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-09-09 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
Natalka- to nawet dobra cena
![]() ![]() Niteczka- no właśnie dzieciaczki męczą sie z tym pieluchowaniem, ale zdrowie maluszków najważniejsze..
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Grzechotek mam pare od siostry ale i tak pewnie duzo dostaniemy wiec nic nie kupuje .. Ja mam huggiesy taka mala paczke i wieksza happy .. dokupie jeszcze dwojki pampersow i powinno byc dobrze ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Czas chyba zabrac sie za obiadek . ![]()
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
dzieki:
kamilka fajnie , ze ci rodzice sponsoruja wózek ![]() ja fotelika do autka naraxie miec nie bede, byc moze dostane pozyczonego od kumpeli ![]() zreszta nie wiem jak to jest... musze zrobic w przyszlym roku prawko bo juz sie teraz martwie jak ja z malym wyrobię, jak ja bez auta, tż wyjedzie w delegacje a ja co jak sierota tramwajami bede musiala..no nic no nie ja jedna pewnie ale za rok musze zrobic |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
No a ja przed chwilką miałam chwilkę rozpusty
![]() Cieplutką szarlotkę z lodami i do tego kawka z mleczkiem ![]() Za jakiś czas zrobię sobie obiadokolację- makaron smażony z serem i ketchupem ![]() ![]() Anielko- powiem Ci szczerze, że moi rodzice są przekochani ! Chciałabym w przyszłości móc tak pomagac mojemu dziecku ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-09-09 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
na obiad robimy dzis pieczone pałki z kurczaka z ziemniaczkami ale to pod wieczor jak wrocimy bo jedziemy nad jeziorko posiedziec.za cieplo nie jest ale swieci sloneczko ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ja dostalam od siostry i mamy łóżeczko używane po siostrzenicy ale juz mialam to wypomniane ze 20 razy , a takie dawanie prezentow nie ejst zbyt mile.oczywiscie ja jestem bardzo za lozeczko wdzieczna, i tak im pewnie pozneij oddam ale takie wypominanie mnei denerwuje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ja zaczynam powoli kupować Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wcinam delicje z Milki, malinowe ![]() moi rodzice też są przekochani, też od nich wózek dostajemy, a od mojej babci łózeczko, bo to jej pierwszy prawnuk moja mama już nawet do siebie upatrzyła łóżeczko turystyczne, żeby mały miał gdzie leżec jak będzie sie nim zajmować, albo jak przyjdziemy w odwiedziny ![]()
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
Miałyście już kiedyś taki ból w podbrzuszu, że nie mogłyście chodzić?
#2219 | |
Zakorzenienie
|
ja tez;p
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- tak, ale wtedy mialam skurcze;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Cecilia- ja miałam raz taką sytuacje ( w ostatni piątek), ale to był skurcz.. wzięłam nospę, poleżałam i przeszło
![]() Hania- cieszę sie, że moja lista jest sensowana ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.