|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
no i ta dlugosc jak na Ciebie idealne to na mnie beda krociaki ;/ ehh nie wiem czy ja znajde jakies spodnie na siebie... dzieki za odp ![]() a no poloweczke ciazy juz mamy ale to leci kiedy masz wizyte ??
|
|
#1982 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ewik trzymam kciuki za wizytę! ![]() Ja wczoraj byłam na obiedzie u teściów i najadłam się pyszności Dzisiaj znowu idę na urodziny, ale tylko na chwilę bo zmęczona już jestem, a nawet jeszcze z domu nie wyszłam W ogóle nie mogłam zasnąć w nocy bo mnie męczyło ile sztuk jakich rozmiarów mam dla Maleństwa kupić. Obłęd jakiś, mało brakowało, a bym poszła od 2 w nocy do sklepu oglądać ubranka
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wklejam zdjęcia kombinezonu i pajacyka ? , tylko pajacyk jest duży |
|
|
|
#1984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1985 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały pokój sobie w ten sposób urządziłam czekam na okazje a jak już się coś pojawi wtedy wkraczam do akcji Ja łóżeczko jest zarąbiste,kobietka prawie z ogóle nie używała,do tego dostałam materac i ta powłoczke na materac z kokosem. Wszystko zastreczowane więc nie niszczało. Przyniosłam sobie przed chwila miseczkę pomidorkow koktajlowych z ogródka bo tak mnie ochota naszla pół już nie ma- a i moje dziecko się uaktywniło po tym
|
|
#1987 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Ten pierwszy ze zdjęcia to mam identyczny,mały, zaraz na wyjście ze szpitala. Drugi już mam nieco większy i sliski materiał.
|
#1989 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pisałam i czytałam zaległości równocześnie no i mi się machnęły nicki ![]() Cytat:
Ja fakt, chyba łatwiej z racji zawodu mam. Ale spokojnie można kupić fajne książki z pomysłami: http://www.empik.com/zabawy-plastycz...1129,ksiazka-p jest taka autorka Dziamska Bożena bodajże ma na imię, ona wydała serię książek z płaskim origami z koła, kwadratu itd - świetna rzecz. Rewelacyjna seria - Centrum Edukacji Dziecięcej - nie dość, że dużo DOBRYCH książeczek z zabawami, ćwiczeniami, to jeszcze boskie książki z pomysłami: http://www.sefer.pl/literatura/14384...t-365-pomyslow http://www.sefer.pl/literatura/15609...przedszkolakow http://aspirante.com.pl/ksiazka,7542...c-artysta.html Nawet dziennik można kupić http://www.sefer.pl/literatura/86093...ennik-lekcyjny
|
||
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie to znaczy gdzie? To świetna cena! ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Co myślicie ? http://allegro.pl/eleganckie-rurki-j...597041108.html |
|
|
|
|
#1991 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nieee to nie ja, ale przymierzałam najmniejsze i lipa, nie kupie raczej. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się czy nie kliknąć, ale muszę się pomierzyć - ale może się nadadzą akurat..hm.
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to właśnie te, które Ci sie na moim ostatnim zdjęciu podobały
|
|
|
|
|
#1994 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Połówkowe mam w piątek w nagrodę po 2 egzaminach w szkole Idę prywatnie na najlepszy sprzęt i wyszukałam sobie w necie takiego doktorka co wszystkie babeczki polecają, że fajnie opowiada A Ty na kiedy zaplanowałaś?Cytat:
dokupie jeszcze takiego jak Ty-śliskiego 62. A pajacem się nie przejmuj będzie na jesień jak małe będą miały 6 miesiecy.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kolory mi się podobają
|
|||||
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia : a co z nimi jest nie tak, z materiałem??
Ja jestem niska - 160 - więc może nie byłyby krótkie. |
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w ciemno z allegro nie kupie
|
|
|
#1997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
U nas dzisiaj jakaś kościelna impreza, tzn tzw odpust, no i Glemp był, więc mama poleciała go oglądać, ja i TŻ oczywiście zostaliśmy w domu, bo to nie nasze tematy... Niedługo chyba wyciągnę go na spacer, bo ludzi już praktycznie nie ma, a jest cieplutko - ponad 20 stopni. Cytat:
Ale najbardziej lubimy łóżko, tak czy siak. Cytat:
|
||
|
|
|
#1998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z tego że szybko wyrośnie. A jak się urodzi taki malutki jak ja czy wcześniej jak mój mąż to 62 będzie wisiało jak na kukle. No ale nie przegadasz takiej ![]() Cytat:
ale tylko świeży i na zimno. Jak Ci lepiej wchodzi to nie zmieniaj. Ma jeszcze lepszy stosunek omega 3 do omega 6.Dziś cisza i spokój w wątku, jak to w niedzielę. Rodzice nas odwiedzili i oczywiście musieli się pokłócić Mąż miał wczoraj szkolenie i wrócił późno w wskazującym stanie Nie wyspałam się przez niego.
|
||
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova ! jedyne co ciśnie mi sie na usta to olej ich..... ja też kupuje wszystko sama co prawda mama nie jets przeciwniczką czasem kupi w lumpku jakis ciuszek ale to tyle nie mam jej tego za złe sama kupuję co mi sie podoba bo mnie to cieszy i na pewno nie bede z nikim konsultowac (oprócz tż) kiedy kupic wózek a kiedy łóżeczko bo kupimy to za nasze pieniądze i takie jakie zdecydujemy jeśli ktoś myśli inaczej to trudno....
a z tym porodem to w sumie co z kim rozmawiam to każda dziewczyna mówi że lepiej jak nie wiem co mnie czeka Mnie tylko strasznie denerwuje jak znajomi pytają jakie chcemy imie ja mówie że dla dziewczynki Marianna to takie mi sie podoba i było by po mojej babci (chociaż tu niestety nie mam poparcia w tż ) a jak oni usłyszą i widze ich mine to mam dość takie przykre troche...W ogóle mam dzis straszna zagwozdkę z imieniem!
|
#2000 | |||
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
zmeczona.
|
|||
|
|
|
#2001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupi dzień. ;/ ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Moja ginka mi odpisała (jest na urlopie) że ten śluz różowy to po czopkach może tak być. Więc odetchnęłam z ulgą.
U gina byłam w ten wtorek i wszystko było ok, a idę na następną dopiero pod koniec września. Ale na szczęście dziś dzidzia dała o sobie znać, mam nadzieję, że to nie jelita tylko rzeczywiście dzidzia. Może trochę spanikowałam, bo w czwartek dowiedziałam się że mam niedoczynność tarczycy, w piątek rano ten śluz, i na dodatek przedtem miałam raczej twardy brzuch, a teraz mam miękki, może też to przez to że tabletki na tarczyce zaczęłam brać, i zaczęłam częściej bywać w wc. Więc mam nadzieje i tak staram się myśleć, że wszystko jest w porządku !! |
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh bo ludzie tak reaguja na nietypowe imiona niestety, juz chyba bardziej by przeszla Vanessa niz np. Marianna. U nas bylo to samo jak chcielismy dac Tamare, zreszta jak druga bedzie cora to tak ja na pewno nazwiemy.
Czemu masz zagwozdke z imieniem? Nad czym myslisz? ![]() Ja mialam dola dzisiaj bo co zjem to latam do kibelka i jeszcze cisnieniomierz mi alarmuje ze mam arytmie i koniecznie do lekarza, poryczalam sie potem poszlam sie drzemnac na 2 godziny i jakos mi lepiej na serduchu.
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj maz poczul kopniaki Piotrusia na rece, piekne uczucie! ♥ i jeszcze jak reke przylozyl to maly sie nie uspokoil tylko kopal tak, ze myslalam ze przez brzuch sie przekopie
![]() Ja polecam bieganie! Przez tyle lat jak trenowalam nigdy nie robilam regularnie brzuszkow, mialam fazy ze chcialam jeszcze bardziej rzezbic ale po2 dniach mi przechodzilo, a zawsze jak wychodzilam na plaze to mialam wiekszy kaloryfer niz niektorzy faceci ile bym dala zeby wrocic do tej figury
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla dziewczynki tez myśle bo jeśli tż nie zgodzi się na Mariannę no to nie wiem? myślałam o Nadi, ale jakie zdrobnienie? tż upiera się przy Maji a ja sama nie wiem? nie przemawia do mnie mimo że ładne to go nie czuję(bez urazy Lady )
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
mąż mi pojechał do pracy ja też jutro wracam do pracy i mam doła, bo jakoś mi tak fajnie bez tej stresującej atmosfery biurowej ![]() ja już kiedyś pisałam, że mi mąż zaplanował sylwestra na stoku z możliwością porodu i w związku z tym dożywotnim karnetem dla Zenusia no właśnie, po tym jak wróciliśmy z połówkowego i lekarka mówiła na dzidziaka Zenuś, to zaczęliśmy sami tak na niego mówić mąż mnie straszy, że jak pójdzie do USC po porodzie, to takie imię podaCytat:
|
|
#2008 |
|
Wtajemniczenie
|
Białystok, na rynku. Ja się poważnie nad tym wózkiem zastanawiam. Bardzo dokładnie go obejrzałam, z wpiętą gondolą, spacerówką, fotelikiem. Wszystkie opcje można wpinać w obu kierunkach. Wszystkie koła pompowane, lekko się prowadzi, regulowany podnóżek, regulowana wysokość rączki. Z tych co napisałaś widziałam tylko beżowy.Bardzo ładny. chciałabym zobaczyć jeszcze szary, pojadę za jakiś czas może będą inne kolory bo wtedy były tylko białe, różowe, miętowe i beżowe. Aaa i tapicerkę spacerówki można zdejmować do prania, trochę zachodu z tym jest ale można. Nie sądzę jednak żeby bardzo się brudził bo ma taki śliski materiał.
|
#2009 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej ja dzisiaj jestem po imprezie z okazji chrzcin. Jedzenie było pyszne
, podjadłam i długo wytrzymałam bo wróciliśmy po 18 dopiero . Do tego piękna pogoda i w połowie imprezy wybraliśmy się na długi spacer z TZ. Dzień uważam za udany ![]() .Jutro połówkowe ale się stresuję i nie wiem czym.[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36413345]Kiedy byłam mała, to chora miałam przywileje :d najczęściej jakaś drobna zabawka się trafiała i coś słodkiego. No i Agatka też przywileje ma, więc w ramach tychże...: http://dzieciologia.blogspot.com/[/QUOTE] Jaki śliczny blondasek ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

Więc nie wiem-jeżeli Ty chudzina to raczej odradzam-ja mam w udzie teraz 52cm, tyłek też niemały i na mnie są idealne. Długość wewnętrzna nogawki 85cm. Ja mam 163 i to jest idealna długość. Jak dla mnie to te S są jak M
no i ta dlugosc jak na Ciebie idealne to na mnie beda krociaki ;/ ehh nie wiem czy ja znajde jakies spodnie na siebie... dzieki za odp 

bo znów przegrałam aukcje ;(

. Jak jej pwoiedziałam że znajoma mi dała kilk aubranek i podkładkę do wanny to było: po co ty to bierzesz od niej, jeszcze nie wiadomo co będzie