|
|
#241 | |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Teksty facetów
Cytat:
|
|
|
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, że to głupie, ale od kolegi [póki co
]Ja: Bo ja mam taki krzywy nos! Nie tykaj go! On: No to co. Ma swój urok, śliczny taki ![]() Tak jakoś fajnie mi się zrobiło
|
|
|
|
#245 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
My z byłym TŻem zapisujemy wszystkie nasze śmieszne dialogi w naszym top10
śmiejemy się pół godziny a potem leci hasło: "Top czy mi się zdo" ![]() Napiszę pare krótszych: Na literakach (takie kalambury) Ja: Kochanie, ale tak właściwie to co to znaczy FRAŃ? On: no jak to co...to taki PRALEK Przeczytałam artykuł na onecie na podstawie pewnej książki ja: muszę sobie qpić książkę : "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" on: no czemu Cie kocham?? no?? ja: kura godzina? on: kogut minuta Początek babskiej rozmowy = ewakuacja TŻa ja: ...ale nie mam pomysłu na kozaki on: dobranq <papa> buzi, qrde trza spac isc fiu fiuja: ok ok nie męczę Cię z butami ;p on: Patryk spi ![]() ja: ok Patryś, pozdrów Patryka :P ja: na jakiej stronce ost siedzisz?? ;> on: na zadnej on: Patryk kazał napisac :P ^^ on: a Ty , pyta [...] ja: na basha wchodzisz? tą z cytatami z czatów itd ? ![]() on: nie wchodzi na nic powtaza głosem lekko wqrwionym ja: omg Mickiewicz studiował Fizyke i matematyke ;o może Skarbie Ty też zostaniesz pisarzem <buja w oblokach> on: ok, zacznę od wierszy do Ciebie... on: Do Aguliny ze Starogródka
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
A wiec moja kolej - jedziemy sobie autobusem do domu rodziców TŻta, niby wszytsko ok. ale po pewnym czasie czuje , ze moje kochanie jakoś dziwnie mi sie przygląda, i po chwili słyszę jak mówi
" wiesz kochanie - Ty też masz wąsy" myślałam, ze padnę
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj na zaliczeniu pani dr upewnia się kto z jakiego adresu wysłał jej prace semestralną na poczte internetową... Pyta kilka osób, potem mojego kumpla z roku
- A Pan? Kumpel: Słucham - A Pan wysłał pracę? Kumpel: wysłałem, wtedy kiedy mijał termin. - A z jakiego adresu? - Kufel85@... ![]() ![]() ![]()
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Mi kiedyś jeden koleś powiedział:
"Wiesz, ale Ty sobie nie rób operacji plastycznej niczego bo będziesz tak idealna jak lalka Barbie"- w jego zamierzeniu to miał być komplement i pojęcia nie mam skąd ten tekst o operacji plastycznej dupek.Albo to: Wakacje, mam jakieś 14lat i całuję się na plaży z kolegą, który tego czasu podobał mi się. Jest coraz goręcej, ale wiadomo, że dla mnie to tylko pocałunki, o niczym więcej nie myślałam, a ten nagle patrzy na mnie pożądliwym wzrokiem, jak jakiś zboczeniec i wypala: "CHCESZ???" Ostatnie: TŻ próbuje się do mnie dobrać, wiec jego łapki lądują u mnie w majtkach i coś tak gmera, tak dziwnie (a ja w tym czasie miałam okres i założony tampon). Nagle wypala: "co to za gruby kłak?" (a to sznurek od tamponu) Tragedia, conajmniej jakbym była tam zarośnięta... |
|
|
|
#252 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
To teraz moja kolej: Stoję przed przejściem dla pieszych na czerwonym świetle. Sama! Nagle czuję, że ktoś chwyta mnie za rękę - normalnie za dłoń jak dziecko mamusię. Odwracam głowę - stoi gostek z miłym uśmiechem i trzyma mnie za ręke. Wytrzeszczam oczy, wyjmuje z ucha słuchawkę od mp3 a on: - Przeprowadzisz mnie przez ulicę, bo sam się boję?
|
|
#253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#255 |
|
Konto usunięte
|
"nie warto tracić czasu na kobiety, wolę pojść się napić albo popracować" milutkie
aż mi w pamięć zapadło ! albo jeszcze text : (umowiliśmy się na jutro)nie mogę się jutro z Tobą spotkać bo umówiłem się z moją małą siostrzyczką ! ręce mi opadły wtedy hahaha!"jesteś najpięknieszą kobietą jaką w zyciu widziałem" wypowiedziane tak tandetnie że aż śmiać mi się chciało. Facet pochyla się nade mną i chce mnie pocałować, ja nie chciałam i mówi rozbiłaś mi serce na tysiąc kawałków jeden leży pod stołem drugi pod krzesłem i jeszcze tam... ten od siostrzyczki kolega- słoneczko Ty moje najsłodsze! / słoneczko moje najukochańsze! Edytowane przez 201606201122 Czas edycji: 2007-02-07 o 18:12 |
|
|
|
#256 |
|
BAN stały
|
Jakiś czas temu mój kumpel kupił nam sok bananowy,poczym gdy ja zaczełam go pić,wypalił tekstem:pij,pij będziesz łatwiejsza,bo banany coś tam w sobie mają.
Na co,ja omało się tym sokiem nie zakrztusiłam noi oberwało mu się za to,dostał baty,po udzie
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Moja rozmowa na gg z TŻ
TŻ-co tam powiesz miś ? Ja-właśnie zrobiłam swoim włosom efekt PUSH UP wyglądam jak czarownicaTŻ- jak zawsze :P Ja- ;( ;( ;(TŻ-oj no miś żartowałem :P Tobie nic takiego nie jest potrzebne ![]() wierzcie że jak mi to napisał to myślałam że spadne z krzesła ![]() albo kłócę się z nim na gg bo znowu słyszę że alkoholowo imprezuje Ja-znowu słyszę że sobie chlejesz ;/ ;/ ;/ :/ TŻ-przecież ferie są Ja- myślałam że zatłukę go
|
|
#258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odpowiedzia na niego jest (moze Ci sie przyda ): "Pij,pij, nie bedziesz mógł"
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sabbath- czy ten facet jeszcze żyje po tym wspólnym przejściu przez ulicę? Wprost umieram z ciekawości co mu odpowiedziałaś? Bo mnie jednak by zatkało po takim tekście.... |
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
to ja powiem jak kolega stał na przystanku i obok stała taka typowa dresiara. czekała na autobus, nagle wychodzi dres (przypakowany) i trzyma rekę z tyłu wiadomo że coś niesie ( różę) i pokazuje jej ten kwiatek a ta piskliwym głosikiem "oooo to dla mnie?" a on " nie kur..... dla mnie" cóż za miłość;p
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
mi dzisiaj kosmetyczka opowiedziała,
jak po kuracji antycellulitowej na udach jej klientkau usłyszała - że się jej te guziczki na nogach zmniejszyły (oczywiście od faceta). Stwierdziły wspólnie że jednak kuracja była udana bo jak facet to zauważył - to już jest super !
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Sikam
|
|
#264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#266 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
jak dla mnie najlepsze
|
|
|
#267 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przeprowadziłam - a jakże. Kiedy przeszliśmy zapytał dokąd się wybieram, a ja na to, że spieszę się i na zmianę pieluchy niech nie liczy.
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
no wiecie różnie można wyrazić uczucia
|
|
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
mój facet ostatnio wygłosił taką prawdę ogólnie znaną,że kobieta po pewnym czasie z czarodziejki zmienia się w czarownicę.
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
aha jeszcze napisał: "kocham cię małą" - zamiast mała
a ja go pytam: a dużą? a on : "kocham cię małą i dużą" Fajnie bo ostatnio przytyłam. czarownica jestem. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

jakby nie mogl powiedziec "dotknac/objac/przytulic" ... znacie sie wiec ty to odbierasz inaczej, ale ja bym podziekowala za takie oznaki uwielbienia

<papa> buzi, qrde trza spac isc fiu fiu

dupek.