|
|
#5011 |
|
Pani Buka
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
oj tam oj tam, nie musi być idealne, ważne że własne i da się zjeść
![]() nakupowałam warzyw na leczo, są teraz takie tanie co jeszcze robicie np. z cukinii?
|
#5012 | |
|
Raczkowanie
|
no właśnie mam nadzieje, że będzie dało się zjeść
![]() Cytat:
|
|
#5013 |
|
Pani Buka
|
kurczę, to dokładnie to samo co ja
|
#5014 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#5015 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zrobiłam cukinię w piekarniku z pieczonymi ziemniaczkami (na jutro).
|
#5016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ecrulo miała mi dać swój, ale się wypięła i robiłam z jakiegoś znalezionego w necie. Ale był słodki jak diabli. Potem w innym znalazłam, że można było dać zamiast dwoch szklanek cukru - jedna
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#5017 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
z rozpuszczonej czekolady, masła, jajek, cukru pudru, herbatników i bakalii. W sumie teraz tak myślę, że mój pewnie też będzie słodki bo w przepisie trzeba było dać aż 200g cukru Zobaczę jutro
|
|
#5018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Też się pochwalę zakupami
Kupiłam sobie botki całe skórzane za 179 zł. Co prawda jechałam po kopytka i czółenka, ale nie było nic ciekawego więc zdecydowałam się na botki Jak zwykle jadę po buty do "biegania", a potem kupuję na obcasie O takie jak te dwie pierwsze z lewej, tylko moje są czarne (podeszwa i obcas też czarne). Są meeega wygodne http://ccc.eu/pl/woman/fw12-lasocki/11 Cytat:
![]() Cytat:
I w każdym z nich wszystko dokładnie oglądałam. Tak naprawdę tylko zoo trochę odpuściłam, bo nie miałam już siły.Cytat:
|
|
|
#5019 |
|
Matka Smoka
|
Ja nie byłam cały czas tylko we Wrocławiu, poza tym nie byłam tam turystycznie, tylko pracowo, a jeszcze poza tym
Wrocławiu spędziłam już wiele razy sporo czasu i raczej cały znam. No z wyjątkiem zoo![]() ola gie - dopisujesz te kredki avon? SdC - gdzie Twój wpis avonowy? serum może być z zieloną albo niebieską nakrętką - które wolisz? Avon zamówię jednak jutro, bo już dziś nie ogarnę. |
|
|
|
#5020 |
|
Copyraptor
|
Ciasto czekoladowe z cukinii
|
|
|
|
#5021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5022 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() polecam za to kubki ze Starbucksa. Jestem z siebie dumna Pojechałam dziś do centrum handlowego. Już byłam w superpharm, już miałam koszyk załadowany kosmetykami.. i odniosłam je na półki. No bo po co mi kolejne dwa micele, toniki itp. Wygrałam ze swoją próznością
|
|
|
|
|
#5023 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#5024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zoo akurat jest tam rewelacyjne, cały czas się rozbudowuje. Teraz właśnie robią Afrykarium. Info tu: http://www.zoo.wroclaw.pl/index.php?...272&id_kat=627 Myślę, że warto będzie to zobaczyć ![]() Cytat:
|
|
|
#5026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak starbucksy ciepło trzymają? |
|
|
|
|
#5027 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Ja kupiłam w superpharm 2x krem do rzęs L'biotici za15zł. Teraz muszę rozkminić, jak to się smaruje ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Przepis na blogu Cholerki ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#5028 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mnie szczypało niemiłosiernie, zaaplikowałam dwa razy i zrezygnowałam, mam jedno opakowanie nieużywane i jedno z niewielkim zużyciem, chce ktoś? ![]() Aha i mam dwa pytania. Pierwsze, normalne: czy używałyście kiedyś kosmetyków firmy PAYOT? I drugie, głupie: Czy wstrząsacie kosmetyk przed użyciem? Ja mam jakąś fobię, wstrząsam chyba wszystkim oprócz pasty do zębów
|
|
|
|
|
#5029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam, ale za rzadko ją stosuję, żeby widzieć efekty.Chciałabym jeszcze raz odwiedzić Wrocław, bo zakochałam się w tym mieście
|
|
|
#5030 | |
|
Raczkowanie
|
dość długo
moja koleżanka ma i po ok 8 godzinach trzymania herbaty w nim, dalej była ciepła ) no i przynajmniej nie przeciekają jak niektóre ![]() Cytat:
|
|
#5031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za ile? Albo za co? ![]() Wstrząsam tylko kilkoma kosmetykami: przede wszystkim tymi w sprayu. O dziwo nie robię tak np. z żelem do golenia. ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- mimi Jak sprawuje się tusz?
|
|
|
#5032 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Balsamem do ciała nie wstrząsam, bo osiada na ściankach i ciężko wydobyć, gdy jest mało. Tak samo z mleczkiem do demakijażu. Żel pod prysznic też nie wstrząsam - nie widzę potrzeby .
|
|
|
|
|
#5034 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Ja jescze mam zamiar używać do brwi. Cytat:
|
||
|
|
|
#5035 | |
|
Konto usunięte
|
Za nic
po prostu nie zużyję. Przyniosę na najbliższe spotkanie. Chcesz jedno opakowanie czy dwa?---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#5036 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
dalabym po prostu szklanke oleju i 1 lyzeczke proszku do pieczenia (na cala porcje). Zrobilabym z polowy skladnikow. Cytat:
|
||
|
|
|
#5037 | |
|
Zakorzenienie
|
Tomaszynka Mam Twoje awanti
Jak chcesz się umówić na odbiór?Cytat:
Nie używałam nigdy, więc nie wiem czy nie wystąpią u mnie podobne efekty uboczne jak u Ciebie.Poza tym znalazła się chętna na drugie
|
|
|
#5038 |
|
Konto usunięte
|
Ok dziewczyny to przekażę przy najbliższej okazji.
|
|
|
|
#5039 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wypada w Waszych oczach Wrocław w porównaniu do Krakowa?
![]() Co prawda byłam krótko we Wrocławiu, ale według mnie na wielu polach wyprzedza Kraków. Jest dużo więcej zieleni, więc można w wielu miejscach wypocząć, poopalać się. Jest też czyściej, nie ma tzw. meneli. Mam wrażenie, że Wrocław bardziej idzie z duchem czasu i rozwojem techniki, np. w autobusie czy tramwaju kupując bilet w automacie płaci się tylko i wyłącznie przykładając kartę płatniczą do czytnika (bilet kupiony w kilka sekund, brak kolejek, brak problemów z resztą). Teraz już mi nic nie przychodzi do głowy, ale wiem, że miałam jeszcze kilka takich rzeczy. Ciekawa jestem Waszej opinii na ten temat
|
|
#5040 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ineso, bardzo przemyślane te zakupy - tyle rzeczy za taką cenę. Ja wydałam ostatnio 400zł za 4 rzeczy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Ale ja za Krakowem w ogóle nie przepadam - na mój stosunek składa się wiele rzeczy. Wrocław kojarzy mi się z samymi przyjemnymi chwilami - koncertami, podróżami, festivalami, bo w takim celu byłam tam kilka razy. Jest mniej ponury niż Kraków, bardziej zadbany - szczególnie w centrum. Ma dużo dobrze zagospodarowanej zielonej przestrzeni, ładnie odrestaurowane budynki (czy to Uniwersytetu, czy innych szkół, urzędów itd).Słowem - 1:0 dla Wrocławia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

i robiłam z jakiegoś znalezionego w necie. Ale był słodki jak diabli. Potem w innym znalazłam, że można było dać zamiast dwoch szklanek cukru - jedna
z rozpuszczonej czekolady, masła, jajek, cukru pudru, herbatników i bakalii. W sumie teraz tak myślę, że mój pewnie też będzie słodki bo w przepisie trzeba było dać aż 200g cukru
Zobaczę jutro

Kupiłam sobie botki całe skórzane za 179 zł. Co prawda jechałam po kopytka i czółenka, ale nie było nic ciekawego więc zdecydowałam się na botki