|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Serio czytałyście bambus ? Zaraz padnę
.Wracając do fanek Radzki, no cóż, w końcu zazdrosna jestem .
|
|
#4292 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie, ja też kiedyś nie wierzyłam w to, że ytbowiczki blokują za tego typu teksty. Aż sama zaczęłam pisać komentarze. Dodam, że nigdy nie chamskie czy niekulturalne, nie odnoszące się też do tematów nie dotyczących filmiku.
Przewrażliwienie na swoim punkcie niektórych ytbowiczek aż kłuje w oczy. |
|
|
|
#4293 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Przyuważyłam nowy kanał modowy, ale faceta http://www.youtube.com/user/arthurgorski69/videos
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Nic z tym nie zrobimy. Tylko ciekawi mnie, czemu takie dziewczyny biorą się za nagrywanie. Tutaj trzeba, nieskromnie powiem, mojego podejścia (tumiwisizmu) , oprócz moich najbliższych, mało kogo zdanie mnie obchodzi. Ludzie gadali i będą gadać, a jak ktoś ma problem z tym, że jednemu coś się podoba, a drugiemu nie, no to.... ma problem
.Radzka świetnie nadaje się do dziennikarki, natomiast guru i expert modowy z niej niestety żaden, popełnia mnóstwo wpadek. Zdaję sobie sprawę, że ktoś, kto ocenia strój tylko na podstawie "ładne,nieładne" tego nie zauważy, ale jednak zawsze pod filmikami Radzki wypowiadają się dziewczyny, niektóre nawet zawodowe stylistki, które piszą, że coś nie gra. Fajnie, że Radzka zna swoją wartość, twardo stąpa po ziemi i kocha modę, ale moda nie kocha jej. W praktycznie każdym filmiku, eksponuje swoje niedoskonałości i mówiąc, że jest stylistką nie zachęca do współpracy. To jest ewidentnie przykład osoby, która zrobiła 'karierę' na yt osobowością, a nie merytoryczną zawartością swoich filmów.
Edytowane przez bubus900 Czas edycji: 2012-09-09 o 21:30 |
|
|
|
#4295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
Kim z zawodu jest mąż/partner Aneczu? Rozwala mnie jego wiedza
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Mój komentarz został już dawno usunięty, a napisałam tylko jeden
) więc to pewnie ktoś jeszcze 'zauważył. I coś czuję, że zostanę pewnie za swoją bezczelność zablokowana . ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- On jest lekarzem )
Edytowane przez bubus900 Czas edycji: 2012-09-09 o 21:54 |
|
|
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta też zresztą ma niemałą wiedzę, pewnie od niego zaczerpnęła
. Fajnie się ich ogląda .
|
|
#4301 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak wiec bubusku ja sie dziwie ze jeszcze na tablicy FB Twojego komentarza nie ma bo radzia lubi w ten sposob linczowac widzki.Pozdrawiam dobrej nocy dziewczeta
|
|
|
#4303 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
chodzi wam o tą sukienkę?
|
|
#4304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, o tę. http://www.youtube.com/watch?v=q-hhtzOFvZI&feature=plcp |
|
|
|
|
#4305 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyna jest genialna
|
|
|
|
|
#4306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, fajnie ma, też chciałabym postestować takie rzeczy |
||
|
|
|
#4307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=1ecnU...&feature=g-u-u u szusz strój z londynu. moim zdaniem buty nie pasują do rajstop i kolanówek. dla mnie dziwnie to wygląda. słuchajcie, wy zawsze dajecie kciuka w dół, kiedy wam się nie podoba ubiór danej osoby/filmik? bo ja rzadko. chyba, że strój wygląda okropnie albo ktoś w filmiku mówi głupoty. ost. dałam minusa lasce, która obrażała na yt w filmiku sarunię. jeśli mi się film nie podoba, ale nie jakoś tak rażąco, to czasem skomentuję a czasem po prostu go wyłączam. Edytowane przez mantas Czas edycji: 2012-09-10 o 06:29 |
|
|
|
|
#4309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ani nie daje w dół ani w gorę ,oglądam i nic poza tym czasem napisze komentarz jak chcę o coś zapytać ,innych się nie da napisać bo zaraz masz blokadę albo lincz "fanek" więc wolę sobie oszczędzić . "Hejt" ? U szusz , Outfit z Londynu http://www.youtube.com/watch?v=1ecnULyJ_RY Że się komuś strój nie podoba , to od razu jest hejtowanie ?
Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2012-09-10 o 09:06 |
|
|
|
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli filmik mi się nie podoba to go wyłączam. Nie daję komentarzy w stylu: "poszerzyła Cię ta sukienka" albo "nie podoba mi się ten makijaż" bo nie widzę w tym sensu. Na kciuka w dół ode mnie trzeba sobie naprawdę mocno zasłużyć
|
|
|
|
#4311 |
|
Łotewa
|
No ja myślę, że te kosmetyki są więcej warte niż 500zł. Nie wiem czemu ale część z nich mi sie z Ciasteczkiem kojarzy heh
|
|
|
|
#4312 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdarzało mi się o coś pytać, czasem odpowiedź dostawałam, czasem nie, ot, loteria
|
|
|
|
|
#4313 |
|
Łotewa
|
http://www.youtube.com/watch?v=5SyZG...&feature=g-u-u
Susz i Karolina
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Ale szusz się odwaliła w tym outficie. Ostatnio daje jakieś nieprzemyślane zestawy, wyglądają jak połączenie przypadkowych rzeczy wziętych z szafy. Jak dla mnie w tym stroju wygląda jak jakaś pindzia.
|
|
|
|
#4315 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No serio nie widzę w tym nic obraźliwego, ale ponieważ sama Eliza mi dość chamsko odpisała, to potem lawina się pociągnęła... Tyle wiadomości naraz to ja jeszcze nigdy nie miałam z nieesią zresztą była taka sama sytuacja ja się z tego tylko śmieję, przecież one wielkimi celebrytkami nie są, żeby je tak uwielbiać i być wpatrzonym w nie jak sroka w kamień (czy jakoś tak )
Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d Czas edycji: 2012-09-10 o 10:53 |
|
|
|
|
#4316 |
|
Rozeznanie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36430769]ojj też się zdarzało! Ciasteczko, Nieesia, Eliza mają chyba największe grono psychofanek. Tej ostatniej jak raz napisałam, że każde ćwiczenie przynosi rezultat, nie tylko Ewa CHodakowska, to tak zostałam zlinczowana przez te dziewczyny, że normalnie w szoku byłam
No serio nie widzę w tym nic obraźliwego, ale ponieważ sama Eliza mi dość chamsko odpisała, to potem lawina się pociągnęła... Tyle wiadomości naraz to ja jeszcze nigdy nie miałam z nieesią zresztą była taka sama sytuacja ja się z tego tylko śmieję, przecież one wielkimi celebrytkami nie są, żeby je tak uwielbiać i być wpatrzonym w nie jak sroka w kamień (czy jakoś tak )[/QUOTE]kto to Eliza?
|
|
|
|
#4317 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, ile lat może mieć szusz??
http://www.youtube.com/watch?v=5SyZG...&feature=g-u-u ktoś w komentach napisał, że ma 40 na karku....
|
#4318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
(oczywiście oprócz osób któer sobie kciukują w dół jako hobby )---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Blogerka nieanonimowa kosmetoholiczka Nagrywała też kiedyś na YT:P |
|
|
|
|
#4319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4320 |
|
Zadomowienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36430769]ojj też się zdarzało! Ciasteczko, Nieesia, Eliza mają chyba największe grono psychofanek. Tej ostatniej jak raz napisałam, że każde ćwiczenie przynosi rezultat, nie tylko Ewa CHodakowska, to tak zostałam zlinczowana przez te dziewczyny, że normalnie w szoku byłam
No serio nie widzę w tym nic obraźliwego, ale ponieważ sama Eliza mi dość chamsko odpisała, to potem lawina się pociągnęła... Tyle wiadomości naraz to ja jeszcze nigdy nie miałam z nieesią zresztą była taka sama sytuacja ja się z tego tylko śmieję, przecież one wielkimi celebrytkami nie są, żeby je tak uwielbiać i być wpatrzonym w nie jak sroka w kamień (czy jakoś tak )[/QUOTE]przerażają mnie te wszystkie adwokatki. są gotowe odszukiwać kogoś poza dyskusją i atakować go - chore. nie lubie takiego wtrącania się w dyskusje. skoro blogerka jest taka mądra żeby pisać dane rzeczy to chyba sobie sama poradzi z ripostą? i kto tu nie ma własnego życia? one są gotowe oddać swoje własne serio, nie kumam takich akcji.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

.
.

, fajnie ma, też chciałabym postestować takie rzeczy 
serio, nie kumam takich akcji.