|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
![]() Aha |
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Oliv w tv jak leciało to przegapiłam
A bardzo lubię ten program to musiałam nadrobić Jeszcze Master Chef mnie czeka, ale to już jutro ![]() A jak chcesz obczaić tych Ugotowanych, a wiem, że nie bardzo mozesz w necie ogladac to powtórki są w sobote chyba
|
|
|
|
#2133 |
|
Rozeznanie
|
kufaaa po pierwszych kilku postach poplulam ekran ![]()
|
|
#2134 |
|
Konto usunięte
|
dobra robaczki czas sie pozegnac
![]() to papa Wam, ladnego spamu i prosze nie podrywać mi Sayuri ![]() jak bede miala tam neta to wpadne jak nie to do za tydzien ![]() papa |
|
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w sumie przez tvnplayera jeszcze nie próbowałam patrzeć, może a nuż będzie znośnie? W przyszłą sobotę tv odpada, jadę na klasowy rajd po klubach ![]() A co czytałaś? ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Cytat:
![]() Jedźcie bezpiecznie i bawcie się dobrze
|
||
|
|
|
#2136 |
|
Konto usunięte
|
jakbym neta nie miala to Sayu ma moj nr kom więc zda Wam relacje czy żyje w ogole
![]() Oliv opiekuj mi sie Sayu^^ tylko bez przesady nie ![]() pa
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe jasne <salutuje> ![]() Czymkaj się
|
|
|
|
|
#2138 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w miare szybkiego neta i dużo transferu to mogę oglądać ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Mam nadzieje, że zostałam powierzona w dobre ręce
|
||
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pragnę porównania ![]() Będziesz naszym szpecjalnym korespondentem A ten, nadzieja matką podobno
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwałę mam z tego hasełka ![]() ...Albo jeszcze dopakowuje ostatnie rzeczy w sumie nic ich nie goni
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Rozeznanie
|
sorki zaczytałam się
plułam po ekranie po każdej stronie i .. się ustosunkowałam do pierwszego postu autorki, a nawet nie tylko hahahah ![]() co Wy tu ze mną robicie, ja matka dwójki dzieci i suczki prawie przykładna zona... HAHAHAHHA
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez ![]() No miałam na mysli, ze juz sie zbieraja do wyjazdu Tak czy siak jedzie i ja umre z teksnoty
|
|
|
|
|
#2145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mata telefony, i tak najlepiej stoisz z nas wszystkich ![]() ![]() Tak w ogóle to chyba wzniosłam się dziś na wyższy level skąpstwa przysrałam się do buca że tabletkę przeciwbólową chciał zjeść, bo przecież mamy MAŁO! |
||
|
|
|
#2146 |
|
Konto usunięte
|
qwa dopiero wróciłam bo zmusiłam ich żebyśmy jechali do mcdonalda po loda z polewą truskawkową której nienawidzę... i był pyszny. a potem na stację benzynową po rożka. musiałam.
dzisiaj wrąbała mozarellę... tak jakbym jadła jabłko dwie opcje: to ciąża (ale myśląc logicznie za szybko na zachcianki) opcja druga to moja nieprzemyślana dieta i po prostu rzucam się na wszystko co mi wpadnei do głowy ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- oooo AnnaAda kiedy tobie się pojawiły zachcianki ciążowe? bo... kurde nie no u mnie to raczej za szybko
|
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby nie było że zaś sobie wbijasz, jak moja kumpela kiedyś też w niepewności żyła i nagle wszędzie widziała wysyp małych dzieci i w tv miała wrażenie że same reklamy mlek następnych lecą ![]() Aha a tak jeszcze w temacie, to moja mamuśka nie miała żadnych zachcianek ani nic, nie wiedziałaby że jest w ciąży żeby nie brzuch
|
|
|
|
|
#2148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurdę muszę spytać tż, on się na tym zna ![]() A jakby inaczej! To moja dziewczyna musze byc na pierwszym miejscu ![]() Oliv niedobra jesteś czasami ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2149 |
|
Konto usunięte
|
przeraziłam się. internet aż huczy że kobiety w ciąży jedzą lody
tonami. boże.---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:25 ---------- mam nadzieje ze to zła dieta... bo logicznie rzecz biorąc tabletki pokićkałam w zeszłym tygodniu. więc tygodniowa ciąża i zachcianki lodowe to jakoś mało możliwe. to może zrobie test pod koniec tygodnia chyba że mi przejdzie.
|
|
|
|
#2150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
serio serio, w pierwszej ciąży to czułam poprostu ze coś nie teges, w drugiej ciąży czułam, ze coś nie teges, w trzeciej ciąży marzyłam zeby moje przeczucia się myliły a zachcianki, od samego początku ciąży pierwszej z synem miałam tak ze MUSIAAAAAAAAŁAM iść na frytki (w domu nie chcieli mi zrobić bo nie zdrowe) a zaraz po nich lody śmietankowe bambino- od samiutkiego początku, w drugiej ciąży nie pamietam i nie chce pamietać, miałam zbyt hmmm przykre zycie. a jak zaszłam z Karoliną i mnie od piwa odrzuciło a przyciągneło do mięsa gdzie przy Maciusiu (pierworodnym) od miesa odrzuciło- to już byłam załamana, bo strasznie tej ciąży nie chciałam (alez teraz kocham tę moją córcię zeżarła bym ją w całości, jedze moją kochaną złośliwą - po mamusi )Nie ma reguły kiedy się zachciewajki zaczynaja. ALe nie wkręcj sobie, czesto w trakcie cyklu hormony grają i się zmieniają smaki
|
|
|
#2151 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze................... ......................... ........ wyślę faceta po test za kilka dni
w głębi duszy jestem spokojna chociaż teraz trochę spanikowałam
|
|
|
|
#2152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że jak dużo osób korzysta to wtedy wolniejszy jest... No fakt, że najlepiej w nocy chodzi, ale ![]() No noo, nie śmiem przeczyć ![]() Wiem kurde, czasem mnie ponosi nie nadaję się do życia w takiej ścisłej symbiozie ![]() drabi, dla mnie to takie gadanie całe około ciążowe to zwykle piehdolamento przecież każdy inny jest
|
|
|
|
|
#2154 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobra macie rację, logicznie rzecz biorąc mało możliwe wracam na ziemię. nie ma ciąży. czas sporządzić normalną dietę. jeeezuuuu jak zimno... a jaka u was pogoda? |
|
|
|
|
#2155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze w takich sytuacjach wracam do mojej starej zasady, że zacznę panikę dopiero jak będę miała jakieś konkrety ![]() ---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ---------- Cytat:
![]() Już są noce zimne nawet kołdrę wyciągnęlim chociaż dzień był super, gotowałam się w bluzie a musiałam mieć żeby mnie pokrzywy nie zabiły
|
||
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
nieśmiało pytam, czy można dołączyć?
ja zdecydowanie jestem nocnym markiem, a w moich wątkach o tej porze cisza
|
#2157 |
|
Konto usunięte
|
no siema goszzi
![]() no w dzień było ciepło ale teraz to jest masakra ja pod grubą kołdrą śpię...
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
no siema
![]() próbowałam zasnąć, ale usłyszałam komara, ale go nie widzę wiem, że jak się położę to usłyszę go znów
|
#2159 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
własnie to nigdy nie mozesz się sugerować kimś, ja mialam ta jak miałam, a kto inny ma inaczej (zazdroszcze tym co nie miały mdłości, bóli, zachciewajek, czesto nie do spełnienia, wiec gęba na kłudkę i siedziałam cicho- tego tez załuję )
|
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na moich innych też, zawsze obsesyjnie odświeżam więc ten
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.

w końcu to moja dziewczyna!

Tak czy siak jedzie i ja umre z teksnoty
Kurdę muszę spytać tż, on się na tym zna
tonami. boże.
)