|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]() No z waszego kosza to rarytasy jak z 5 gwiazdkowca ![]() Cytat:
Generalnie butlę już umie trzymać i wie że służy do picia- więc może powinnam zacząć ![]() Ja ostatnio zostawiłam medele u mamy i musiałam zastępczym ręcznym lovi ściągać- MASAKRA- mąż musiał mi pomagać bo mi się zakwasy na nadgarstach robiły ![]() Miśku Cypr fajny pomysł na zimę. Jak tak dalej pójdzie z tymi nartami to my w końcu też polecimy na normalne wczasy. Nart nijak nie widzę- jedni chcą wypasy, drudzy znowu szukają najtaniej - czyli 2 km od stoku co mnie, co znowu mi nie odpowiada ![]() --------- Wysłałam męża na spacer- siadłam i nie wiem w co mam ręce włożyć- więc ugotuje Młodej zupę i styka pracy na dziś ![]()
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W liceum była szybka decyzja i się jechało, na studiach trochę ciężej, ale się udawało, a teraz zebrać większą pakę na coś to jest cud |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni głównie wyciągają butelki, puszki... są zwolennikami recyclingu ![]() Jak dobrze, że dziś piątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy obecnie bidon i kubek z canpola i jak kiedys kakao/inke pila tylko i wylacznie z butelki tak odkad kupilam jej ten kubek to pije tylko z niego. No i zastanawiam sie czy jej nie odstawic mleka nocnego bo tylko je pije z butelki ![]() aaa mialam pytac. Ewcia je juz to co wy? co jej dajesz na sniadanie/kolacje?? bo mi juz czasem pomyslu brak i daje jej wtedy kaszke i szukam inspiracji ![]() Cytat:
![]() no i Maja zjadla moj obiad ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
helo,
Wczoraj los pokazał nam po raz kolejny że jak sie pierdzieli to wszystko na raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym Młoda dziś w nocy miała focha nad fochy- po raz kolejny nie płakała tylko na moich rękach. Padam ![]()
#1778 |
Zakorzenienie
|
Haniu współczuję....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
A tak w ogóle moje młodsze dziecko kończy dziś 3 miesiące, jeszcze tylko rok i trzy miesiące i będzie z górki ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Wakacje się skończyły ![]() Właśnie próbuję wdrożyć się do rzeczywistości. We Włoszech było cudnie!!! Jeszcze nigdy nie doświadczyłam i nie zobaczyłam tak dużo w krótkim czasie, jestem wyładowana po brzegi wrażeniami ![]() Wenecja jest piękna, mieliśmy okazję przejść ją wzdłuż i wszerz, po wyjeździe stamtąd już każde inne miasto wydawało mi się jakieś "normalne" ![]() ![]() Miałam kilka takich momentów wielkiego ach: w Wenecji płynąc kanałem Grande i potem drepcząc uliczkami, w Bolonii przy uniwersytecie, we Florencji jak zobaczyłam pierwszy raz Duomo i potem panoramę miasta, patrząc na pola i winnice Toskanii z wieży w San Giminiano, w Sienie na głównym placu, oglądając Narodziny Wenus w Uffizi i Pietę w Bazylice św. Piotra. Od Rzymu pogoda przestała być upalna (było ciepło, ale bez palącego słońca), takie też mieliśmy dwa pierwsze dni nad morzem (ale spokojnie kąpaliśmy się o 19), dwa ostatnie były już plażowe. Przez dwa tygodnie jadłam głównie makaron, pizze i sery, ale wszystko wychodziłam ![]() ![]() ![]() ![]() Przejechaliśmy 4000 km i odechciało mi się wyjeżdżać z biurami podróży na wakacje (a bałam się właśnie drogi i planowania wszystkiego samodzielnie przez taki czas). O dziwo 2 tygodnie wyjazdu ze znajomymi nie popsuło naszych relacji ![]() Po powrocie czuję dotkliwie nadchodzącą jesień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Rano po przebudzeniu pije mleko z butli, o 10 dostaje kaszkę Holle z jakimiś owocami (aktualnie z bananami i jagodami), ok. 14-15 zjada obiad, ale to jej kiepsko idzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aj, zazdroszczę wakacji ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Haniu, przykro mi z powodu samochodów... niestety, wiadomo, że zawsze w takich przypadkach działa prawo serii... mam nadzieję, że szybko się z tym uporacie... Niestety też zazwyczaj zdarza się to w cienkich miesiącach ![]() Emilka, fajnie, że wakacje się udały ![]() ![]() Pokaż jakieś fotki ![]() Niu, ale dzieciaki rosną - niesamowite ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Pogoda w weekend była lepsza niż w lipcu, więc ją wykorzystaliśmy. W sobotę spędziliśmy cały dzień na powietrzu - byliśmy na polu golfowym i graliśmy w turnieju (amatorsko, zresztą to dopiero drugi raz w życiu) a wczoraj cały dzień spędziliśmy z moim chrześniakiem i jego bratem - byliśmy na 3-godzinnym spacerze w puszczy, potem na jakimś festynie a potem na dobitkę plac zabaw. Podziwiam mamy z dwójką małych dzieci, wróciłam wczoraj wykończona do domu Cytat:
Haniu, współczuję. Ale to tylko samochody a kasa jak wiadomo raz jest, raz jej nie ma. Dacie radę. Skoro teraz najgorszy miesiąc, to wszystkie kolejne muszą być lepsze. Ja z kolei mam powód do zmartwień, bo bliska mi osoba poważnie zachorowała. Leży na intensywnej terapii 3 tydzień, codziennie nie wiadomo, czy dożyje kolejnego dnia. Dostaje jakieś bardzo ciężkie dla organizmu leki, ale nie pomagają. Udało się zamówić jakieś specjalne tabletki robione w stanach na zamówienie (przez kogoś znajomego, kto ma wtyki), ale celnicy je przechwycili. Czekamy na ponowną ich przesyłkę na adres w innym kraju i będziemy organizować transport na własną rękę przez 3 granice - licząc, że nas nikt nie złapie za przemyt leków i uda się je przewieźć ten 1000km bez niespodzianek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Miśku, co za historia! Mam nadzieję, że się uda! W ogóle miło Cię zobaczyć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To usuwam to zdjęcie, jak już wszyscy widzieli. Denerwuje mnie, jak tam wchodzę i widzę siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
emilko super, że wyjazd udany.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
Miśku masz rację - to tylko samochody. To też mówiłam wczoraj do męża. Nie ma sie co stresować- najważniejsze że wszyscy jesteśmy cali i zdrowi w domu.
Emi chyba długo będziesz pamiętać ten wyjazd ![]() ![]()
#1788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze ze podobnie jak u nas z tym jedzeniem. Ostatnio (odpukac) Mloda rozkrecila sie kulinarnie jesli chodzi o kolacje/sniadania. Do niedawna nie tykala pieczywa a teraz potrafi zjesc np. kanapke z serem/szynka/pomidorem. A dzis zrobilam jej omlet z szynka i zjadla do tego nawet kromke chleba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak u nas ![]() ![]()
![]() |
#1790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() doslownie od 2 tygodni je doslownie wszystko....jeszcze jutro na kolacje zaskocze ja serkiem wiejskim ![]() a nie pisalam Wam ale wczoraj bylam na koncercie Zakopower z moja przyjaciolka.........bylo bosko (chociaz mysle ze z nia to i na przegladzie disco polo bylo by fantastycznie) niemniej jednak stwierdzam ze 1) sie zakochalam 2) mam zakwasy na stopach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję! I trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło. Cytat:
Cytat:
![]() Marzą mi się jakieś jesienne botki. Po obejrzeniu katalogu CCC myślałam, że coś u nich znajdę, ale na żywo nic mnie nie powaliło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
Ja się cieszę, że teraz są modne takie krótkie kozaki/botki i nie na obcasach, tylko ciężkie, nawet militarne. Pasują mi takie i zamierzam sobie jakieś kupić
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem tak nikczemnego wzrostu, że wypada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Mam pytanie do dziewczyn chodzących na siłownię - jakiego typu ćwiczenia/sprzęty polecacie przy pracy nad mięśniami brzucha? Nigdy nie chodziłam na siłownię, ale chcę zacząć. Głównie chodzi mi o ujędrnienie całego ciała i wypracowanie brzucha. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
musisz iść, obadać wszystkie maszyny a jak popróbujesz, to będziesz czuć, które działają na mięśnie brzucha i te wszystkie się pewnie nadają
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.