|
|
#2041 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Ellmi, ja od początku na l4 bo problemy były, ALE nawet jakby nie było problemów to bym szła - kwestia organizacji pracy, kwestia dojazdów autobusem właśnie (30-40 minut), a poza tym... to TWOJA decyzja, co to kogo obchodzi?
|
|
|
|
#2042 |
|
Rozeznanie
|
Padłam, jem jogurt i idę spać. Miłej nocki kochane paa
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36425697]Ellmi, ja od początku na l4 bo problemy były, ALE nawet jakby nie było problemów to bym szła - kwestia organizacji pracy, kwestia dojazdów autobusem właśnie (30-40 minut), a poza tym... to TWOJA decyzja, co to kogo obchodzi?[/QUOTE]
macie wszystkie rację ![]() zrobiłam sobie sałatkę na jutro do pracy (prawie połowę już zjadłam ), spadam się kąpać i spać; a jutro jeszcze wizyta u lekarza i podglądanie Zenusiadobranocki
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem głodna
zjadłabym zupę szczawiową i wędzonego kurczaka
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi - świetnie wyglądasz i fajny synek
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Spać nie mogę
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie jeszcze nawet nie polozylam
ogladam final us open ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- http://allegro.pl/kombinezon-zimowy-...619931703.html
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się położyłam dopiero koło 2 i zasnęłam I czuję się wypoczęta ![]() A od 6 już nie śpię, i wcinam teraz śniadanie, bo już taaaaka głodna jestem
|
|
|
|
|
#2049 | |||
|
Raczkowanie
|
Cześć,
Cytat:
Ale wybrany powinnaś już mieć. Z pozostałymi rzeczami może być ciężko ![]() Cytat:
Cytat:
I w sumie racja ![]() Ja wybierałam przy pierwszej córce, zawsze mi się Zosia marzyła i jest ![]() marsi11 fajny brzuszek
Edytowane przez zoffka Czas edycji: 2012-09-10 o 07:13 |
|||
|
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Ja na weekend byłam u rodziców moich i TŻ - ale ten weekend szybko minął i dziś znów do pracki ehhW weekend odwiedziłam też koleżankę, która ma ślicznego 5 mc bobaska i tak mi się przypomniało, że kurczę dopiero co miała taki brzucholek, potem jak przyjechałam do niej to już mały miał tydzień a teraz już tak szybko rośnie i taki pogodny jest fajny No nie mogę uwierzyć, że my też tak będziemy miały
|
#2051 |
|
Zadomowienie
|
To powiedz mi prosze bo sie zastanawiam, skierowanie mam na echo ale przypada ono w 20 tygodniu wiec razem z polowkowym i moja lekarka powiedziala ze pani docent Dangel od razu zrobi mi tez polowkowe dokladne jak juz bedzie to echo robila. Tylko nie wiem fzy takie skierowanie wystraczy zeby na nfz zrobili i echo i polowkowe? na skierowaniu mam, ze prosze o specjalistyczna ocene ze wgledu na podwyzszone NT i dalej eho serca. Jak Ty mialas?
|
#2052 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana
Nadrabiać będę później bo zaczyna mi się trochę pracowity weekend, bo w niedzielę robię łączoną imprezkę urodzinowo-imieninową (Karinka 2 latka <3.09>, Ja 25 lat <15.09> i mężuś imieniny <21.09>). Więc się zapowiada gotowanie, sprzątanie, zakupy, a jeszcze jutro obiecałam odwiedzić koleżankę...Idę ogarnąć domek po weekendzie, żeby nie mieć zaległości. |
|
|
|
#2053 |
|
Rozeznanie
|
Hey kochane, nie mam kiedy Was czytać, straszne zamieszanie przed tym ślubem, za tydzień już będę mężatką
Djerba, jak wygląda sprawa z wpłatą za te legginsy? Pewnie już o tym pisałyście, ale nie dam rady Was nadrobić, ten tydzień też będę miała strasznie zabiegany, proszę o wybaczenie |
|
|
|
#2054 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
witam po weekendzie! ile tu napisałyście :O właśnie jem śniadanko i nadrabiam zaległości ja w sobotę byłam podglądać moje maleństwo lekarz się śmiał, że pokazuje, że ma wszystkie 20 paluszków, bo faktycznie dało się to ładnie policzyć wierciła się dzidzia strasznie, ale przynajmniej wszystko widzieliśmy, wszystkie narządy ma w porządku, widać było i dwie półkule mózgowe, i cztery komory serca, nerki i pęcherz, żołądek, przeponę itd no i pokazało ładnie co ma po mamusi między nóżkami więc raczej będzie mała Ania
|
|
#2055 |
|
Zadomowienie
|
a no i w weekend odebrałam zdjęcia i filmik ze ślubu
Pochwalę się a co ![]() http://elogic.nazwa.pl/fotografia/0005mk.html ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- ewulkaaa - gratuluje córeczki
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nazeczona przecudne zdjecia, a Ty ciagla usmiechnieta, slicznie wygladalas ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Marsi super wygladasz a synus juz sporo sie rozni od tego zdjecia z aveka ale przystojniaczek jest heh
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje pipeczki ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- witam sie słonecznie, choc rześko, bardzo rzesko dziś u mnie. Ale że piękna pogoda się zapoiwada, wiec już druga pralka wstawiona. Obudziłam się 10 min po 6 czy na takie zimowe maluszki opłaca się kupowac spodnie typu dzinsy, ogrodniczki- czy raczej nie wykorzystamy tego? w co najlepiej ubrac malenstwo na wizyte np u lekarza? bo po domu to rozumiem body, pajac, czy tam kaftanik i spiochy. A na wyjscie? Bo zaczynam się rozglądac za odzieżą wierzchnią- "bielizny" niemowlęcej mam już pod dostatkiem |
|
|
|
|
#2058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Coraz więcej tych naszych pipek na liście. ![]() Ja się witam dzisiaj w 21. tygodniu - niesamowite jest to, że do 6. miesiąca zostały mi 2 tygodnie! O matko, jak ten czas leci, nie ogarniam tego po prostu. Moja córcia szalała wczoraj przez cały wieczór ku uciesze TŻa, który wreszcie zaczął ją czuć i nie mógł oderwać ręki od mojego brzucha. Nasza malutka.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-10 o 09:23 |
||
|
|
|
#2059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale malo wczoraj naskrobalyscie
![]() Cytat:
![]() Ja przez 1,5 roku wynajmowalam pokoj, w ktorym bylo baaardzo skrzypiace lozko i cieniutka sciana. Za kazdym razem testowalismy rozne konfiguracje na podlodze i biurku ![]() Cytat:
![]() Olej lniany pilam, 2 lyzki dziennie. Czasem dodaje go do twarozku ![]() Wiem, ze ma krotki termin waznosci, dlatego zawsze kupuje mniejsza buteleczke. Ja mam dzis szczawiowa |
||
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki,
Witam się z Wami w 24 tyg Marsi, ale laskaa jesteś leze jeszcze w lozku, cos mi sie klawiatura poprzestawiala i nie mam polskich znakow, kurde..;/ tzt pojechal do pracy, nie wiem czy dzis wroci;] moze do mamusi pojedzie. ;] w sobote strasznie mnie wkurzyl i pol niedzieli sie nie odzywalam do niego, a jemu strzelilo cos pozniej i sie do mnie nie odzywal, wiec jak tak ma byc niech sobie jedzie ;/;/ ech jeszcze cos mnie brzuch boli, wezme sobie zaraz nospe i lece odebrac dowod nowy bo w tymczasowym skonczyla mi sie waznosc, no i moze do jakiegos lumpka wstapie. ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
No i mamy wózek!!
Kliknęłam własnie Bexę: http://allegro.pl/bexa-3w1-wozek-wie...619174980.html
|
#2062 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
najwygodniej.Narzeczona, piękne fotki, ta kolorowa na schodach kręconych... ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Hosenko, gratuluję
|
|||
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36429423]Hosenko, gratuluję
[/QUOTE]![]() Cena świetna i w końcu ktoś zadeklarował wysyłkę, bo większość ofert była z odbiorem osobistym. No i kolor fajny, uniwersalny.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-10 o 10:01 |
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaki fajny
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze z moim ex jak nocowaliśmy u niego to jego tata stał pod drzwiami i dzwonił na komórkę jak cos chciał
|
|
#2066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2067 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wózek chcemy kupić przed porodem z tego względu że będziemy od razu brać 3w1 żeby był fotelik , a z tego co wiem to jest konieczne żeby odebrać malucha po porodzie ze szpitala. Poza tym jak pogoda pozwoli i nie bedzie mrozu to chcemy jak najszybciej na spacerki isć. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Witam z rana ![]() Pogoda dopisuje, może wezmę się wkońcu za sporzątanie bo dom brudem zarasta Wczoraj wieczorem miałam ostatnią poprawkę, ale czarno to widzę niestety , pozostałe na szczęście poprawione ![]() Właśnie co do tej BEXY to pisałam do nich aby zapytać czy w mazowieckim mają gdzieś jakiś sklep czy cos, gdzie mogłabym je obejrzeć- no ale niestety napisali że nie, więc pozostaje mi kupić przez internet. A bardzo mi się podoba ten wózek , tylko że nie wiem czy mam go kupować w ciemno... hmmm |
||||
|
|
|
#2068 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wczorajszy płakany dzień po prostu się skończył, zły humor minął a dałabym sobie rękę obciąć, że tak bardzo mi o coś chodziło!! Dziś wizyta u endokrynologa, mam nadzieję, że tarczyca się uspokoiła ile można ją regulować? |
|||
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Radość od Was bije niesamowita ![]() ![]() Wiecie co zrobiłam, wstawiłam męża spodnie z pracy do pralki, wieszam i tak mi dziwnie pachniały ( to specyficzny materiał), i tak sobie myślę czemu proszku nie czuć ![]() A ja go nie dałam, ani proszku, ani płynu, nic,prały się w wodzie |
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), że będę zadowolona.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

), spadam się kąpać i spać; a jutro jeszcze wizyta u lekarza i podglądanie Zenusia

ogladam final us open 

Ale wybrany powinnaś już mieć. Z pozostałymi rzeczami może być ciężko
I w sumie racja 
i dziś znów do pracki ehh

Djerba, jak wygląda sprawa z wpłatą za te legginsy? Pewnie już o tym pisałyście, ale nie dam rady Was nadrobić, ten tydzień też będę miała strasznie zabiegany, proszę o wybaczenie
Coraz więcej tych naszych pipek na liście. 
22.05.2008
14.08.2011