Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 09:46   #3241
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
moja sala ma ustaloną stawkę, gdyby tak nie było, to pewnie jeszcze więcej bym płaciła. A zapłacić to trzeba w oddziale zaiks:P
Z tego co czytałam to to jest w zależności od ilości osób.
Czyli co ja muszę do Katowic jechać specjalnie??

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 09:46   #3242
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36426059]

Wiecie jakiego księdza mądrego mieliśmy na naukach: powiedział do facetów: pamiętajcie zawsze macie stać po stronie żony nigdy matki lub ojca oni dopiero na drugim miejscu się liczą.[/QUOTE] nam też tak ksiądz mówil, ale chyba do mojego TŻ to nie dotarło, bo u nas ciągle tak jest, że TŻ boi się rodziców i ich slowo jest dla niego wazniejsze niz moje. Nie umie się odciąć, mimo 30. na karku. Bardzo mnie to denerwuje i zniechęca do wszystkiego

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

A dziś nieśmiało proszę o kciuki od godz. 10 Bardzo mocne kciuki!!!!!!!!
trzymamy baaardzo mocno!

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Dlaczego jeste poniedziałek?! Chcę do ciepłego łóżeczka...

No ale jutro nie idę do pracki, bo w końcu jedziemy na plener Więc dzisiaj muszę w robocie dzielnie jakieś pozory stwarzać

gdzie jedziecie w plener? Ale Wam zazdroszczę, ja już po plenerze i nie ubiorę juz mojej sukienki

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Cześć... humor dziś tragiczny... w życiu mi nie było tak źle...
Nuna, wydaje mi się, że te slowa ojca padły w złości i on przyjdzie na Wasz ślub i wesele. Duzo rzeczy mowi się po złości i później żaluje. Miejmy nadzieję, że tak będzie u Was. Trzymam mocno kciuki!!!

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej kochane, nareszcie udało nam sie pojechac w plener niestety u nas wchodziły w grę tylko niedziele a te niestety od dłuższego czasu były okropne no ale wkońcu pojechaliśmy ze znajomą żeby nas troszkę obfociła, narazie na FB wstawiłam 3 zdjęcia jak macie ochotę to zerknijcie sobie
nie mam Cię na FB i nie zobaczę

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
My mieliśmy w sobote polter pierwsze szkło poszło już o 15 a ostatnie jakoś po 1,zobacznie jaki kontener mój Tż ze świadkiem zrobili
Ale wiecie jaki numer miałam...na polter przyszedł mój były chłopak wstawiony już na maxa,ja nie wiem ale mu to chyba jeszcze nie przeszło,składał życzenia Tż-owi i mówi do niego "dbaj o nią,ona jest za☠☠☠ista,jak ja to zrobiłem ze to teraz ja tu nie jestem zamiast ciebie"Już myslałam ze Tż mu strzeli
Tylko się modliłam żeby sobie poszedł,ciągle się na mnie gapił takim wzrokiem,zaczoł się mojemu bratu żalić że wszystko zepsuł,że jak on zobaczy mnie w białej sukni to zawału z wrażenia dostanie....mój brat go zatargał do jego domu,dziewczyny ja się zaczełam bać,on jest psychiczny...a jak mi do koscioła wleci
hehehe niezła akcja z byłym, mam nadzieje, ze Wam nie przybiegnie na mszę ślubną!

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-09-10 o 09:47
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 09:49   #3243
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
yh...
Kurcze, no nie wiem co Ci powiedzieć

A ja się właśnie w****, bo sobie konspekty do szkoły wydrukowałam na kartkach samoprzylepnych Nie wyjęłam ich z drukarki po wczorajszym drukowaniu winietek dla dzieci no i mam za swoje a tak się cieszyłam, że mi 5 zostało
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 09:49   #3244
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Z tego co czytałam to to jest w zależności od ilości osób.
Czyli co ja muszę do Katowic jechać specjalnie??
najlepiej jak sobie zadzwonisz do tego oddziału i ci wszystko wytłumaczą
Stary 2012-09-10, 09:52   #3245
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
a wie ktoś jaka jest kara za niezapłacenie? Bo to jakoś olaliśmy..

Lecę się zbierać
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 09:58   #3246
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Może pierwsze maila napisze.
Dzięki

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 09:59   #3247
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
gdzie jedziecie w plener? Ale Wam zazdroszczę, ja już po plenerze i nie ubiorę juz mojej sukienki
Jura Krakowsko-Częstochowska Trochę zamków, trochę skałek
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 10:06   #3248
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
oooooooooo świetne miejsce na plener

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 10:09   #3249
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
wspaniałe miejsce będziecie mieli cudowną, magiczną sesję
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 10:09   #3250
klaudusk_a
Zakorzenienie

ale mam zły humor od rana...
małż ma dzisiaj imieniny więc zrobię jego ulubioną sałatkę

jak walczyć z muszkami? rano jak wstałam to myślałam że zawału dostanę jak zobaczyłam ile ich jest w kuchni

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 10:10   #3251
MiciaKicia
Zakorzenienie

Gosza fakt faktem już 10 po 10 ale

Stary 2012-09-10, 10:12   #3252
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
jak walczyć z muszkami? rano jak wstałam to myślałam że zawału dostanę jak zobaczyłam ile ich jest w kuchni
Pochować im wszystkie owoce i warzywa w szczelne pojemniki, wynieść śmieci i czekać aż się wyniosą. Ja walczyłam w zeszłym tygodniu z nimi.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 10:14   #3253
MiciaKicia
Zakorzenienie

Kochane ja w sobote byłam na uczelni złożyć troszkę podań wiec jako, że wizażowe kciuki czynią cuda no to poproszę o nie.. i to baaardzo proszę.. chcę żeby kierownik sie zgodził na wszystkie moje prośby

Stary 2012-09-10, 10:40   #3254
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
nam też tak ksiądz mówil, ale chyba do mojego TŻ to nie dotarło, bo u nas ciągle tak jest, że TŻ boi się rodziców i ich slowo jest dla niego wazniejsze niz moje. Nie umie się odciąć, mimo 30. na karku. Bardzo mnie to denerwuje i zniechęca do wszystkiego

trzymamy baaardzo mocno!

Nuna, wydaje mi się, że te slowa ojca padły w złości i on przyjdzie na Wasz ślub i wesele. Duzo rzeczy mowi się po złości i później żaluje. Miejmy nadzieję, że tak będzie u Was. Trzymam mocno kciuki!!!

nie mam Cię na FB i nie zobaczę

hehehe niezła akcja z byłym, mam nadzieje, ze Wam nie przybiegnie na mszę ślubną!
jutro wstawię zdjęcia na pocztę to sobie zobaczysz

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
O wreszcie ktoś kto to płaci!
Czemu tak dużo?
I gdzie to zapłacić??

rodzice potrafią dać w kość wiem coś o tym z tym, że ja wczoraj myślałam jak zrobić żeby matka nie przyszła ale a nie martwiłam sie że mi tak powiedziała w sumie też poszło o pieniądze poniekąd. Trzymaj się
my też płaciliśmy zaiks i płaciliśmy coś podobnie jak madziuniusia ale nie trzeba było iśc do oddziału zauksu tylko zwyczajnie można było zrobic wpłatę na konto na poczcie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 10:56   #3255
Madziuniusia
Zakorzenienie

uciekam na miastko
Stary 2012-09-10, 10:56   #3256
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Pochować im wszystkie owoce i warzywa w szczelne pojemniki, wynieść śmieci i czekać aż się wyniosą. Ja walczyłam w zeszłym tygodniu z nimi.
właśnie wszystko jest pochowane więc nie wiem do czego one tak leca

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 11:03   #3257
karolinka85
Rozeznanie

Sobotnim PMkom Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 11:56   #3258
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
ale mam zły humor od rana...
małż ma dzisiaj imieniny więc zrobię jego ulubioną sałatkę

Mam ten sam problem. Przyleciały w zeszłym tyg do brzoskwiń, wszystko powyrzucałam, pozamykałam, powynosiłam, a mam ich tyle w kuchni że nie wiem za co się chwycić. Talerze umyte i wyparzone stoją na ociekaczu i nie widać ich niemal w ogóle, wszystko oblezione muchami. nie mam już na nie pomysłu, trochę wciągnęłam odkurzaczem, ale tak czy siak są ich miliony.. albo nawet tuziny
Stary 2012-09-10, 12:18   #3259
201705121336
Konto usunięte

a ja po obiadku był szpinak z kurczakiem mniami
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 12:37   #3260
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Bylam dzis na probnym makijazu. Wyszlo tak jak na zalaczonych obrazkach. Co o tym myslicie? Do tego myslalam o bukiecie z gerberow w odcieniach rozu, cos jak na zdjeciu.
Bardzo ladny
Cytat:
My mieliśmy w sobote polter pierwsze szkło poszło już o 15 a ostatnie jakoś po 1,zobacznie jaki kontener mój Tż ze świadkiem zrobili
Ale wiecie jaki numer miałam...na polter przyszedł mój były chłopak wstawiony już na maxa,ja nie wiem ale mu to chyba jeszcze nie przeszło,składał życzenia Tż-owi i mówi do niego "dbaj o nią,ona jest za☠☠☠ista,jak ja to zrobiłem ze to teraz ja tu nie jestem zamiast ciebie"Już myslałam ze Tż mu strzeli
Tylko się modliłam żeby sobie poszedł,ciągle się na mnie gapił takim wzrokiem,zaczoł się mojemu bratu żalić że wszystko zepsuł,że jak on zobaczy mnie w białej sukni to zawału z wrażenia dostanie....mój brat go zatargał do jego domu,dziewczyny ja się zaczełam bać,on jest psychiczny...a jak mi do koscioła wleci
Makabra.. wspolczuje, niech lepiej ktos z Twoich znajomych ma na niego pozor na slubie...

Fab sliczna relacja, a teledysk cudowny Przeeeeeeeeeeeslicznie wygladalas

Nena dla Tż-st spisal sie na medal! I czekamy na dalsze wiescie
Marylko menu mialas rewelacyjne skad czerpiesz pomysly na takie dania? Moze mi cos doradzisz - moj Maz ma dzis urodziny chcialabym upichcic jakas kolacyjke, lubi makraony i miesko Co do przyjaciol - miec taka ekipe to naprawde SKARB!
Nuna idz do taty i go przepros, kup jakas bomboniere i pogadajcie...

Madzia plener zapowiada sie obiecujaco

Chatko zdjecie przeeeeeeecudne, jak oni to uchwycili to nie mam pojecia nie widzialam jkeszcze nigdy czegos takiego!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 12:42   #3261
melod_y
Zakorzenienie

Pozdrowienia z KOŁOBRZEGU!
o 16stej mamy plener takze zaloze moja suknie pogoda jest piekna
a my z TZ robimy sobie krotki "tydzien" miodowy

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 12:45   #3262
Blacky
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja bym się bała na Twoim miejscu o ich stan na drugi dzień Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić Młodego mało pijącego na swoim kawalerskim, ale mam nadzieję, że nie zabalują ostro, bo to jednak zostanie ostatni dzień na przygotowania.
Wiem, ale nie miałam serca zabraniać mu kawalerskiego, a to jedyna możliwa data.

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Blacky oczywiscie to byl melon z szynka parmenska, mango uzywalam do szaszlykow owocowych i sie mi cos pokrecilo.
Szkoda, myślałam, że jakiś nowy przepis podpatrzę.

Cytat:
w ogóle to powiem wam, że na ogół nie czuję stresu... ale wczoraj jak bylismy w kościele i zbliżał się na mszy moment, w którym na ślubie będzie przysięga to aż mnie ściskało w żołądku... A póki co to gdzieś mam wrażenie, że nie ma żadnego ślubu, mimo że chodzę i załatwiam różne sprawy ludzie się mnie pytają czy sie stresuję a ja nie bardzo
Ja też nie. Po prostu załatwiam kolejne rzeczy, już się też nie spinam. Nie wiem czy będzie dekoracja w kościele, ale w sumie mi to dynda. Jak nie będzie to co się stanie? Nic.

Cytat:
Tata powiedział, że nie pójdzie na ślub i wesele... bo sie pokłocilismy... ryczałam cała noc i teraz...
Na pewno mu przejdzie! W złości mówi się straszne rzeczy.

Cytat:
Nie no, nie będzie chyba pił w dniu ślubu od rana. A na trzeźwo nie starczy mu odwagi. Zresztą już sobie wstydu narobił, więc pewnie teraz będzie się chował. Nie martw się.

Cytat:
Napisane przez cherrry2009 Pokaż wiadomość
Czym jest Polter??
Ja już wiem! Tłuczenie szkła - zwyczaj wywodzący się z Niemiec. Ale przed Wizażowym wątkiem ślubnym nie miałam o tym pojęcia.

Cytat:
Wywal lub pochowaj w szczelnych pojemnikach całe żarcie, a muchy wciągnij do odkurzacza. Dwa dni po 2-3 razy poodkurzasz i większość wciągniesz, a reszta zdechnie. To naprawdę super metoda. Ja mam jeszcze taki odkurzacz z wodą, więc od razu się topią.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 12:47   #3263
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Pozdrowienia z KOŁOBRZEGU!
o 16stej mamy plener takze zaloze moja suknie pogoda jest piekna
a my z TZ robimy sobie krotki "tydzien" miodowy
Super, będą piękne zdjęcia
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 12:51   #3264
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Poddasze pomalowane - salon i sypialnia
Posprzątane wszystko i teraz tylko jedziemy zapłacić za meble, bo już czekają na odbiór i ustalić termin dostawy do Naszego gniazdka

Wczoraj nasza sunia kochana zaklinowała się między kaloryferem, stołem i podłogą - bioderkiem zahaczyła: udało mi się ją wyciągnąć, ale prawie przy tym zemdlałam, choć zachowałam spokój, Mężowi i mi serce waliło jak oszalałe, a psu nic się nie stało, dziś wet potwierdził, że wszystko w porządku Rozwaliłam sobie przy tym rękę, pękły mi dwa paznokcie w mniej więcej połowie długości i muszę zażelować, bo boli, ale pies górą Na pocztę wrzucę Wam fotki Naszej pociechy - na blogu też będą

Czytałam tu piękne relacje ślubne
Widziałam zdjęcie Chatki - prawdziwy kosmos!!
Lady: piękne zestawienie
Marylko: Twoje gotowanie mnie zachwyca, intryguje i też tak chcę
Nena: pięknie to Wasze życie małżeńskie wygląda, Mąż widać się stara, a dzieciątko jeśli będzie to serdecznie gratuluję
Kłótnie z rodzicami: współczuję...
Za załatwione sprawy:
Dla potrzebujących:

Ja dziś mam nastrój płaczący, dostałam okres o tydzień za wcześnie, na nic nie mam ochoty, na poczcie Wam napisałam co mnie gryzie w wątku finansowym, więc proszę Was o kciuki, abym dostała pracę... Jakąkolwiek, byle mieć pieniądze

I mam pytanie: jaki szampon do włosów polecacie, bo Babydream z Rossmana już mi się znudził troszkę... A dziś zakupy, więc muszę się w jakiś zaopatrzyć

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2012-09-10 o 12:53
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:08   #3265
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

I'm back!!! Proszć dalej nie puszczać kciukasów, bo chodzi o pracę. Byłam na rozmowie, chciałabym by nie znalazł się nikt lepszy i czekam na telefon

W sprawie muszek owocówek- na noc do kontaktu rajd i rano ich nie będzie, ale ważne by wysprzątać wszystkie owoce/ warzywa z pola widzenia i czucia żyjątek.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:11   #3266
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
I'm back!!! Proszć dalej nie puszczać kciukasów, bo chodzi o pracę. Byłam na rozmowie, chciałabym by nie znalazł się nikt lepszy i czekam na telefon

W sprawie muszek owocówek- na noc do kontaktu rajd i rano ich nie będzie, ale ważne by wysprzątać wszystkie owoce/ warzywa z pola widzenia i czucia żyjątek.
To tym bardziej trzymam kciuki
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:12   #3267
Blacky
Zadomowienie

Na poprawę humoru: http://www.amareldin.pl/pl/suknie-sl...bna-anita.html

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:16   #3268
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Widzę, że więcej tam mają takich perełek

dla potrzebujących

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:27   #3269
niusia_87
Zakorzenienie

Bry dziewoje

Jak spędzić z mężem przedpołudnie?
Między dziurkami na halogeny przesadzać kabelki nad sufitem podwieszanym. całe szczęście, że mam chudą łapkę i mieściła mi się do połowy przedramienia w dziurze

A wieczorem idę na zumbę. Ciekawe co oto będzie? Na MoSiR-rze
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:36   #3270
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Poddasze pomalowane - salon i sypialnia
Posprzątane wszystko i teraz tylko jedziemy zapłacić za meble, bo już czekają na odbiór i ustalić termin dostawy do Naszego gniazdka

Wczoraj nasza sunia kochana zaklinowała się między kaloryferem, stołem i podłogą - bioderkiem zahaczyła: udało mi się ją wyciągnąć, ale prawie przy tym zemdlałam, choć zachowałam spokój, Mężowi i mi serce waliło jak oszalałe, a psu nic się nie stało, dziś wet potwierdził, że wszystko w porządku Rozwaliłam sobie przy tym rękę, pękły mi dwa paznokcie w mniej więcej połowie długości i muszę zażelować, bo boli, ale pies górą Na pocztę wrzucę Wam fotki Naszej pociechy - na blogu też będą

I mam pytanie: jaki szampon do włosów polecacie, bo Babydream z Rossmana już mi się znudził troszkę... A dziś zakupy, więc muszę się w jakiś zaopatrzyć
Jakie poświęcenie dla psinki Ja dla moich kotów też jestem wstanie dużo znieść.
Szamponu nie polecę, bo sama szukam idealnego dla mnie. Dzisiaj zakupiłam nowy do przetestowania.

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Jeju, czemu ja jej wcześniej nie widziałam, od razu bym ja kupiła

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości