![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36432759]Dziewczyny, polećcie mi jakiegoś dobrego ginekologa z NFZ
![]() ![]() Świstak w przychodni na Galla ![]() Ja chodzę do niego w luxmedzie, świetny lekarz i super człowiek ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
hiper, a patrzyłaś na klubowy wątek polecający?
![]()
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny robiłam małe porządki i w związku z tym mam następujące pytania:
1) Nie chciałby któraś z Was odżywki do włosów Sleek line? Zostało mi ponad pół troszkę, na moje włosy kompletnie nie działa a szkoda mi ją wyrzucać, bo jest naprawdę duża a może komuś się przyda? (Zdj poniżej) Ważna do 04. 2013 2) Mam na zbyciu również butki z CCC założone raz, są na mnie za małe. Rozmiar 37, mam problem z wymierzeniem, ale dla porównania moja stopa to standardowe 38 (24 cm) Również dodaję zdjęcie poniżej |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
maszyna, nie człowiek
|
Zrobiłam sobie foto legitymacyjne; łudziłam się, że nie wyjdę szpetnie, ale tym razem wyszłam łysawo i szpetnie
![]()
#36 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Koleżanka z Uek-u jak miło ![]() Edytowane przez Yenes Czas edycji: 2012-09-10 o 13:35 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
maszyna, nie człowiek
|
To przypadłość calej populacji... Nastepnym razem nawet nie będę się łudzić, że może wyjdę dobrze
![]()
#39 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Copyraptor
|
Już po 6 godzinach w szpitalu udalo sie porozmawiac z lekarzem
![]() Dziekuje wszystkim za zyczenia powrotu do zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ze swojej strony radzę uważać na dr. Borka, bo u nas zachował się trochę nie fair. I na dr. Luchtera - ma ogromną wiedzę, ale i ogromne wymagania. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Matka Smoka
|
hiper - splagiatowałaś mnie w pierwszym poście bez podania źródła inspiracji
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
hiper, nie chciałabym budzić lwa, ale.... patrząc na pierwszą notkę na Twoim blogu, ja tam widzę skórki.
Ja takich po interwencji dłutka nie mam ![]() Ale za to kolor ładny!! ![]() ![]()
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-09-10 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
a ja się głupia łudziłam, że po 2 dniach wysmarowałyście tylko 3str.
![]() witam w nowej części ![]() Hiper a czy czasem tytuł to nie miał być "ruch jak na Floriańskiej"? ![]() ![]() ![]() Cholerko kochana 3maj się, nie daj się i bądź twarda ![]() ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36430204]Co powiecie na spotkanie w czwartek? ![]() [/QUOTE] zawsze ![]() coś tam jeszcze zacytowałam z poprzedniej części, ale już nie pamiętam ![]() dochodzę do wniosku, że powinnam mieć urlop ![]() ![]() ![]() Hula- opróżnij skrzynkę bo ani się z Tobą porozumieć ![]() zamierzam w tym tygodniu otworzyć zamówienia na: -wyspę ![]() - bransoletki -> chcę taką http://allegro.pl/zlota-bransoletka-...583560352.html mam nadzieję, że nie zawiedziecie ![]() poza tym potrzebuję inspiracji- zagapiłam się i jest mi wstyd- moja przyjaciółka w poniedziałek kończy 30lat. ![]() ![]() i za pamięci dla maniaczek książkowych- super sprawa tylko szkoda, że tak daleko ![]() ![]() http://krakow.zaprasza.net/wydarzeni...?event_id=8998
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-09-10 o 15:49 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie. A warto? Cytat:
![]() Co do uroku i klimatu nie jestem w stanie na razie się wypowiedzieć, bo we Wrocławiu byłam za krótko. A do Warszawy za nic w świecie nie chciałabym się przeprowadzić. Mam nadzieję, że coś wykombinujesz z tym koncertem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36430204][B]Co powiecie na spotkanie w czwartek? ![]() [/QUOTE] Piątek? ![]() Cytat:
Cytat:
I nie zauważyłaś mojego pytania o Awanti... Kiedy byś chciała odebrać? W jakich okolicach bywasz? coś mi świta, że jesteś z NH. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- W Cottonfield w Plazie są mega obniżki! Nawet do 70%, na wszystko! Jest likwidacja sklepu. Z tego co widziałam to np. koszule męskie z ok. 300 na 70-80, swetry męskie na 100, damski sweter taki bardziej zimowy z 560 na 160. Wszystkie ceny orientacyjne, ale opłaca się!
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
maszyna, nie człowiek
|
Myszka, toola-roola.blogspot.com
![]() Kupiłam sobie dziś na pocieszenie lakier, ale w normalnym świetle jest buraczkowy (chciałam taki różowo-bordowy ![]() ![]() ![]()
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myszka - o co się niby mam obrażać, no daj spokój ![]() ![]() Otwarłam zamówienie z allepaznokci: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7603096
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36432759]Dziewczyny, polećcie mi jakiegoś dobrego ginekologa z NFZ
![]() ![]() http://www.kovmed.pl/
#54 | ||||
Pani Buka
|
witajcie
![]() nawet mi nieźle na tych praktykach, czasem się nudzę, czasem się uczę nowych rzeczy, ale mój organizm nadal nie może się przyzwyczaić do takich pór wstawania i jedzenia i codziennie boli mnie głowa, brzuch albo jakoś tak ogólnie kiepsko się czuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() sprawdź jeszcze dokładnie PKP, e-podroznik.pl, PolskiBus.com. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36430204]Co powiecie na spotkanie w czwartek? ![]() ja bym być może przyszła bo w piątek nie mogę... Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ten sklep to chyba drogi musi być normalnie ![]()
![]() |
#55 | |||||||
Zakorzenienie
|
Shiru ja chodzilam do Anny Jedrzejczyk na Madalinskiego, bardzo w porzadku. Tylko tak tydzien-dwa trzeba poczekac na termin. Gdy potrzebowalam na juz chodzilam prywatnie na Florianska, tez polecam, tylko niestety horrendalnie drogo
![]() Cytat:
![]() I czekam na pw ![]() Cytat:
![]() Co do wlosow pisalam bez przesady ![]() ![]() Ja tam lubie najbardziej nosic rozpuszczone, wcale nie uwazam ze wygladaja smetnie, raczej pieknie ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moge prosic przepis ![]() ![]() W ogole do wszystkich, macie jakies sprawdzone szybkie przepisy na proste rzeczy ktore sa pyszne i zawsze Wam wychodza??? Cytat:
Sorry ale mi sie wydaje ze nie mozna tak naprawde zwiedzic tyle w ciagu jednego dnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2012-09-10 o 17:23 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że wiedziała. ONA wie wszystko! ![]() Yyyy przepis, no taki jak na wszystkie zupy krem, które robię: na oliwie szklimy cebulę, potem zalewamy wodą wkrajamy cukinię, wrzucamy bulion warzywny i gotujemy. Ugotowane miksujemy dorzucając sporo listków mięty. Voila ![]() Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-09-10 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Jak tam faktycznie bede lezec tydzien, to bede wolac o odwiedziny, bo mnie trafi ![]() chcialam jutro isc do pracy skoro mamj jeszcze jeden dzien, ale mi szef nie pozwolil ![]() ![]() Gg - na pytanie z klubu odpowiem Ci tu. Jeszcze nie wiem co mi beda dokladnie robic, na pewno rozcinac lokiec i skladac kosc na srubie/plytkach, bo ona sterczy prawie pod katem 90 stopni - pokaze wam kiedys zdjecia. Jak pisalam - w szpitalu do tygodnia. Nie wiem jak dlugo gips, o wszystko wypytam w srode, bo dzis lekarz to chcial mnie jak najszybciej splawic...czytalam w necie, ze reka sie zrasta 4-6 tyg, ale moje zlamanie jest ponoc skomplikowane, nie wiem, czy to cos zmienia ![]()
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2012-09-10 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Już się nie denerwuj ![]() Cytat:
![]() Skórek nie jesteś się w stanie pozbyć całkowicie, to raz. Dwa - akurat ostatni post to skórki zapuszczone ponad tydzień, więc zerknij nieco do tyłu (tam gdzie mam jeszcze długie paznokcie). A trzy - ja mam bardzo twarde skórki i mało kto jest w stanie coś z nimi zrobić, bo wycinając nie da się inaczej niż do krwi. Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Ineso - gotowe, mam nadzieję, że jesteś usatysfakcjonowana ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36442878]Bo myślałam, że to takie stworzone wspólnymi siłami od iluś tam części, zwłaszcza, że jak Cię chwaliłyśmy, że fajny wstęp to napisałaś, że przecież większość wzięłaś z poprzedniej i nie wiesz o co te achy... [/QUOTE]
![]() Otwieranie nowego wątku traktuję śmiertelnie poważnie i uskuteczniam twórczość własną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.