|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
American color
Witam wszystkie forumowiczki
Ostatnio bylam u fryzjera z checia zrobienia sobie tradycyjnego, dwukolorowego balejazu. Zostalam jednak "oswiecona", iz taki sposob koloryzacji nie jest juz trendy,a poza tym jest niezdrowy dla wlosow i ze teraz robi sie american color....szczerze mowiac nie bylam przygotowana na taka diagnoze i z tego wszystkiego mowe mi odjelo i nie wypytalam sie dokladnie na czym polega ten zabieg. Poszukiwalam w sieci jakis informacji,ale niestety...byc moze dysponujecie jakimis fotkami jaki efekt daje taki zabieg lub na czym mniej wiecej polega?Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American color
a no ciekawe pytanko...
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oto co znalazłam w Google: "American Color to koloryzacja włosów polegająca na pokryciu ich kilkoma kolorami. Odwrotność tzw. pasemek, gdzie tylko część pasm włosów poddana jest farbowaniu. Polecana jest dla odważnych, ponieważ zabieg całkowicie zmienia wizerunek. Cena waha się w granicach 180-220 zł." Niestety fotek nie znalazłam
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
W Gliwicach ten zabieg kosztuje 85 zł.
Z tym , że w tym przypadku jest wykonywany jedynie dwoma kolorami.
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.

Ostatnio bylam u fryzjera z checia zrobienia sobie tradycyjnego, dwukolorowego balejazu. Zostalam jednak "oswiecona", iz taki sposob koloryzacji nie jest juz trendy,a poza tym jest niezdrowy dla wlosow i ze teraz robi sie american color....szczerze mowiac nie bylam przygotowana na taka diagnoze i z tego wszystkiego mowe mi odjelo i nie wypytalam sie dokladnie na czym polega ten zabieg. Poszukiwalam w sieci jakis informacji,ale niestety...byc moze dysponujecie jakimis fotkami jaki efekt daje taki zabieg lub na czym mniej wiecej polega?