|
|
#1441 |
|
Konto usunięte
|
Nieeeee ja wyglądam jak przez okno
|
|
|
|
#1442 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
|
|
|
|
#1443 |
|
Konto usunięte
|
zawsze mam hayley williams na avie
juz od 2 lat jakos tutaj przynajmiej
|
|
|
|
#1444 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooj, nie chcesz. Dwa sprawdziany z biologii jeden po drugim
I w ciul lektur.
|
#1445 |
|
Konto usunięte
|
dla fanek HP i Rowling, macie zamiar przecyztac jej nowa ksiazke ktora ma wyjsc we wrzesniu 'The Casual Vacancy'?? wlasnie sie zastanawiam
|
|
|
|
#1446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale pewnie przeczytam. A o czym to jest?
|
|
#1447 |
|
Konto usunięte
|
fabula jest tu owiana tajemnica podobnie jak HP przed wydaniem
ma sie ukazac 27wrzesnia w UK tyle co pisza o niej, mysle ze moze warto po nia siegnac boje sie jednak 'zawiesc' "The Casual Vacancy' Description When Barry Fairbrother dies unexpectedly in his early forties, the little town of Pagford is left in shock. Pagford is, seemingly, an English idyll, with a cobbled market square and an ancient abbey, but what lies behind the pretty façade is a town at war. Rich at war with poor, teenagers at war with their parents, wives at war with their husbands, teachers at war with their pupils…Pagford is not what it first seems. And the empty seat left by Barry on the parish council soon becomes the catalyst for the biggest war the town has yet seen. Who will triumph in an election fraught with passion, duplicity and unexpected revelations? Blackly comic, thought-provoking and constantly surprising, The Casual Vacancy is J.K. Rowling’s first novel for adults." |
|
|
|
#1448 |
|
Biała Dama
|
Ja myślę że ją kupię, ale dopiero polskie wydanie, które będzie nie wiadomo kiedy. Ciekawa jestem co kobieta wymyśliła, bardzo fajnie pisze o emocjach, to najbardziej lubię w jej stylu. I na to liczę.
A póki co czytam znów HP Kończę drugi tom
|
|
|
|
#1449 |
|
Konto usunięte
|
tez sie kiedys wezme za HP
ale na razie mam za duzo w kolejce do przeczytania
|
|
|
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Blond forever!
|
Ja skończyłam czytać "Kosogłosa" i tym samym zamknęłam trylogię Igrzysk śmierci. Pomysł historii mi się podobał, język był dość prosty, ale naprawdę wciągająca lektura.
Teraz zabieram się za "Mechaniczną pomarańczę" Anthon'ego Burgess'a - czytała któraś z Was tę książkę?
|
|
#1453 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Biała Dama
|
cuś słyszałam ale nie czytałam póki co W jakim sensie ostre?
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam też "Dobranych" straszliwie się wciągnęłam, ale w Polsce kolejnej części jeszcze nie widać bardzo podobała mi się też seria "Miasto popiołów", "Miasto kości" itp (nazywa się chyba Dary anioła? nie pamiętam ) tak tak, to ta seria z paskudnymi okładkami czytałyście może coś w tym stylu? może coś polecicie? Czytałam "Zmierzch" ale utknęłam na 3 części i musiałam odrzucić ją w kąt, z typowo wampirowych uwielbiam całą serię Czystej krwi jakoś nie mam ochoty na żadną ze swoich książek, chyba muszę coś kupić
|
|
|
#1456 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#1457 |
|
Raczkowanie
|
Halo mole
|
#1458 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Piękne słoneczko dziś mamy
|
|
|
|
#1459 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Fanką polecam jeszcze
ja kończę czytać Damę Kameliową. Mam nadzieje, że do momentu, aż skończę przyjdzie czytnik i będę mogła przeczytać aaa sama nie wiem na co się zdecyduję. Pewnie na Qudditch'a przez wieki
|
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Rozeznanie
|
Cześć wszystkim
![]() Byłam rano w UP i wróciłam podłamana Żadnych ofert i do tego zasiłek też przeszedł mi koło nosa Zabrakło mi kilku dni raptem ![]() Pogrążam się na pół dnia w książce - dla poprawy humoru. Potem zrobię sobie przerwę na przygotowanie obiadu dla TŻ. Po obiedzie idę do biblioteki. Potrzebuję książek do pracy dyplomowej, ale na dział z beletrystyką też sobie zerknę |
|
|
|
#1463 |
|
Konto usunięte
|
Ja chyba dziś czytać nie będę muszę sie wziąć za ozdoby choinkowe na święta bo w takim tempie to nie zrobię
|
|
|
|
#1464 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Wam Nie było mnie troszkę czasu gdyż popsuł mi się laptop i musiałam kupić nowego.. Staruszka nie opłacało się naprawić gdyż co chwila psuło się to samo.. Ale już jestem Czytać mało czytałam , nadal męczę Grzech aniołów ale zbliżam się ku końcowi..
|
|
#1467 |
|
Konto usunięte
|
Tak już bo preciez nie robię byle jak szybko na odwal sie każda zajmuje trochę czasu jak na Szydelku kilka wieczorów po pracy jak nie mam czasu a jak zwijam to tez 30-40 min jedna jedli jest większa i chce ja dokładnie zrobic i tne papier ) a chce kupić 150-180 cm drzewko...
|
|
|
|
#1468 |
|
Konto usunięte
|
Ja robię na Szydelku i metoda quillingu wkleje ci zdjęcie choć mistrzostwo to nie jest
![]() Ale mi wystarczy I chce tylko takie mieć na drzewku papierowe quillingowe na Szydelku i slomiane które kupiłam już ew pierniczki i żadnych bombek tak mi sie zamarzylo ![]() ImageUploadedByTapatalk1347364304.350924.jpg Nie mam innych zdjęć na telefonie a jeszcze jestem w pracy resztę mam na kompie ale jak jesteś ciekawa tych szydelkowych wejdź na mojego bloga w podpisie i tam sa
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Konto usunięte
|
Dziekuje
![]() Są pracochlonne a jeszcze każdy chce ale nieee muszę zrobic sobie najpierw ale jak jestem po pracy padnieta wiecej jak dwie nie zrobię a ostatnio stale czytam i sie opusilam muszę mniej czytać a trochę zrobic ozdobek ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

I w ciul lektur.

Kończę drugi tom

bardzo podobała mi się też seria "Miasto popiołów", "Miasto kości" itp (nazywa się chyba Dary anioła? nie pamiętam
jakoś nie mam ochoty na żadną ze swoich książek, chyba muszę coś kupić
i tam sa