|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
3 mam mciuki ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
dobrze powiedziałaś promotorce, tylko by Ci wszystko pokręciła ![]() Ja mam dużo kosmetyków, ale połowy nie używam ![]() ![]() Ta laska ma ładne włosy, ale jakoś jej styl jak dla mnie zbyt zwykły jest, za to Twój
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
|
|
#4143 |
|
Wtajemniczenie
|
Cindy mówiłam tylko o sobie, że mi waga nie spada już na samej diecie
choć pomyśl co by było jakbyś jeszcze ćwiczyła
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
no fiem, ale mi się nie chce
:P
|
#4145 |
|
Zadomowienie
|
Hello Kitty.Ja rano byłam pewna,ze jak stane na wadze to bedzie spadek,a tu co?Doopa
waga stoi,choć zeszły tydzień był idealny pod względem ćwiczeń i diety,wiec o co kaman? Oglądam PLL-pierwszy odcinek,jest spox [/LEFT]
![]() -grahamka z polędwicą,sałatą.ogórkiem i pomidorem -Szkl.jogurtu z nektaryną i jabłko -filet,sałatka(makaron sojowy,ogórek kiszony,groszek,kukurydza ,jogurt) -Szkl.jogurtu,jabłko -sałatka ta sama co na obiad
|
|
#4146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm...ja dodałam mleka, bo chciałam z 3 jajek zrobić, ale no beeez przesady, dałam mleka, żeby więcej objętościowo było ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
Hehe, zobaczymy jak mi poszło dzisiaj Będę jutro trzymać !!!![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
Że też wam się nie znudziło---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cindy Aaaa i z tego mnie bolal i z tego. Nie dość, że wielki jak beczka to jeszcze stres wszystko na raz i widzisz Ale dzisiaj obiecałam to się trzymam^^---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Jak do teraz to mam tak: na czczo: woda z cytryną i miodem śń: jajecznica 2 jajek z mlekiem i 2 rzodkiewkami IIśń:nektarynka i 400g kefiru 0%tł owoce leśne obiad: rosół z makaronem razowym 3,5 chochelki (cały talerz, głodna byłam a to wege rosół więc nie ma tłuszczu za wiele )po obiedzie wciągnęłam jabłko bo mnie dalej ssało ![]()
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, nio razem razem
Może trochę kalorycznie, ale dodaje słodzik zamiast cukru - bo budyń ogólnie bez cukru jest (ten z Biedry), to jeszcze przejdzie. Z resztą to śniadanie.Ja dziś mam dzień głodomora chyba Ciągle jestem głodna. I słodkiego mi się chce. Pewnie od tego móżdżenia i stresu ![]() Im częściej powtarzam tym bardziej mi się to chrzani. Ale muszę wyczilować. Cindy, dziękuję za komplement Like a women, zaczynasz dopiero? Ooo mi się bardzo pierwsze odcinki spodobały Zoska, Cindy, dziękuję za kciukersy Wiecie, niby nie jest to egzamin życia, nic od niego nie zależy, ale trochę czasu poświęciłam i w końcu zaczęło mi zależeć. No i stresa mam. Łeb mnie boli i tak jak pisałam ciągle jestem głodna.Powinnam zrobić sobie SPA zamiast tego powtarzania Na razie oglądam Scrubsów z TŻ.Acha, sorry że tak marudzę ![]() Widziałyście tą reklamę Philipsa w której roboty śpiewają z ludźmi? Kurde irytująca jest. I taki niepokój mnie ogarnął że wkrótce takie roboty będą grasowały po planecie Not cool.
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-10 o 16:04 |
|
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rób Spa!!! Dobrze Ci to zrobi
|
|
#4149 | |
|
Wtajemniczenie
|
zooska a odnośnie spa...wczoraj ponownie piling kawowy zrobiłam a Tz wszedł po mnie pod prysznic i się poślizgnął bo tłuste plamy na brodziku zostały, spa bywa zabójcze dla mężczyzn
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
|
#4150 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry dziewczyny...
Ostatnio tu żadko zaglądam co dało się we znaki na wadze. Mój ukochany pakuje we mnie McDonaldy. Nie mam pojecia ile ma tortilla kcal... wczoraj wieczorem zjadłam ostatnią. Już nie dam sobą manipulować. Zaczynam dzisiaj ostro dietke bo się zapuściłam... zaraz wstawie wam jadłospis. Dodatkowo planuje wieczorem Shape-metamorfoza... ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- 1 dzień diety ![]() I. Jog owocowy + otręby + szarlotka (bez cukru pudru) II. truskawki+ jog. naturalny III. 1/2 paczki warzyw na patelni+ platerek sera żółtego+ ketchup + deser: szarlotka IV. jajko+ pomidor+ przyprawy (przekładaniec) = 1100 kcal wieczorem SHAPE ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- 2 dzień diety-jutro I. kaszka + tarte jabłko+ kawa II. 2 jabłka duże III. zupa warzywna x2 lub naleśnik z 2 jajek+ warzywa IV. serek wiejski+ pomidor+ herbata zielona ??? 16km na rowerze+ mycie okien (8 szt.)+ agrafka 200
CEL - 56kg Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2012-09-10 o 16:43 |
|
|
|
#4151 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Margot85;36437855]zooska a odnośnie spa...wczoraj ponownie piling kawowy zrobiłam a Tz wszedł po mnie pod prysznic i się poślizgnął bo tłuste plamy na brodziku zostały, spa bywa zabójcze dla mężczyzn
Ha ha ha-dobre MielnusJaka szarlotka na to śniadanie?
|
|
#4152 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski
![]() Dzaga Włosy tej laski, którą wkleiłaś są megaaa Pomarzyć można Dzaguś powiedz mi ile masz w udzie a ile w łydce Zaczęłas już BBL ?GDZIE MOJA DOOPA ŻELCIA ??!! ![]() Margot hahaha ) TŻ-ta ![]() Ja o mojej diecie to Wam nawet nie mówie, wpieprzam jak świnia, no ale na razie 50 kg się utrzymuje Ćwiczyć nie mogę z powodu jakiejś dziwnej kontuzji stopy, która wzięla sie nie wiadomo skąd Chcę się skupić nie tyle na diecie i odchudzaniu, ile na ćwiczeniach, zobaczymy co z tego wyjdzie
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-09-10 o 17:07 |
|
|
|
#4153 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Like_a_women;364388 93]no z jabłkiem bez tej polewy, wydaje mi się ze nie m tyle kcal
|
#4154 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=mielnus;36439113]No Ci powiem,ze nawet bez polewy to mało kcal.to to nie ma...
|
|
#4155 |
|
Zadomowienie
|
Przeczytalam co popisałyście ,ale nie mam siły odpowiadac. Dopiero zjadłam obiad (tak jak mowilam- rok szkolny wita...) i siadam do nauki, bo chce pójśc pobiegać, a mam tyle zadane!
Coś mnie brzuch boli po obiedzie. Zjadlam karkowke z cebula i do tego cukinie. Chyba za dużo- po treningu może serek wiejski wciągnę. Mój plan mi popsuli- jutro śpię dłużej, ale wróce ok. 17 do domu... a w środę mam mało lekcji to idę na siłownię ;p |
|
|
|
#4156 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Like_a_women;364394 16]no jakoś specjalnie mało nie ma, wiem. Ale ja miałam oprócz tego na śniadanie 1 jogurt śliwkowy z 2 łyżkami otręb, więć traktuje to jako uzupełnienie.
|
#4157 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=mielnus;36439476]aha... a jesteś na utrzymaniu,czy na redukcji?
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Helol!! Melduje, że żyje
Nie wiem czy mowic bo az mi wstyd. Juz 1 kg na plusie mam Kurcze chyba smaki mi sie zaczely. Wciagam jak odkurzacz, no nie moge sie powstrzymac. ZAraz napsize co zjadlam.I- jogurt II bulka z maslem krakowska i serem zoltym III -3ziemniaaki z koperkiem+kapusta zasmazana ze smietana IV - 6 sucharkow z nutella, winogrono (sporo) i pol paczki chitosow Przejedzona jestem a dalej mam na cos ochote. No zwariuje. A reszta chrupek jzu do mnie mruga!!!![]() ![]() Aaaaa... jutro do lekarza ide.. Musze sie do stanu uzywalnosci doprowadzic. w sensie depilacje uskutecznic
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Margot A to przez to, że męzczyźni nie potrafią postępować ze spa xD!
|
#4160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i samych dobrych nowin jutro u lekarza
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Mielnus Jadłospisy ok, gdyby nie ta szarlotka, ale rozumiem Cię, bo ja bez słodkiego też ledwo wytrzymuję
jedyne co...PODWIECZORKI!!!:pala : Wrzuć coś, chociaż kefir !
|
#4162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i jak już jest zimne to też dobre bo tak długo to mamlałam Cytat:
Nie, nie zaczęłam Nie mogę się zabrać za to bo mnie ten egzamin stresuje. Pewnie dopiero w następnym tygodniu zacznę :| Albo tak jak Ty od października. Ale to codziennie będziemy musiały robić? Ja pewno nie dam rady czasowo :/ Też dziś mam ochotę na WSZYSTKO! Snikersy to mi przed oczyma latają Ale wagowo też na razie stabilizacja więc jest ok.Zoska, no pewno zrobię ![]() A Scrubsy się fajnie ogląda "jak się włączy" Dziś akurat Carla rodziła to śmiesznie było
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-10 o 18:16 |
||
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!! Jak mój Tż wyjedzie na studia na 8 miesięcy do tej głupiej Chorwacji, to planuję zabić tęsknotę 4 razy fit z tygodniu oby sie udało:P---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- LadyWW Ech...skąd ja to znam Późne obiady, wszystko w biegu, rok szkolny wita!Karkówka smażona...to może na żołądku siadło !---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Dżaga Ja gruntowne SPA będę robić w środę wieczorem, bo do Bułgarii w czwartek jedziemy. Ale jutro już jakieś maseczki, dzisiaj też z Bingo na włosach z godzinkę posiedziałam, to już coś Ale pilingi, depilacja, maski, maseczki, pazurki Już mnie mdli ^^Ty to pewnie lubisz takie zabiegi, to Ci przyjemność sprawia, a dla mnie to kara ![]() Będę robić kaszę mannę z galaretką z Twojego przepisu Ale wege galaretkę daję, bez żelatyny![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Wszamałam nektarynkę z serkiem homo 0% tł owoce leśne ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Buuu...jak wlałam galaretke na kaszkę manne, to kaszka podeszła do góry i galaretka spłynęła częściowo na dół. Teraz kaszka jest zawieszona w połowie szklanki xD
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-09-10 o 18:21 |
|
|
|
|
#4164 |
|
Wtajemniczenie
|
zooska ja pozno jem sniadanie... dlatego bez podwieczorku. jak zaczne wstawac na uczelnie to bedzie ten podwieczorek
jestem na redukcji.
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja wcześnie wstaje i chodzę spać po 3-4 w nocy, tak od 2 tygodni i jestem mega głodna non stop![]() Przed chwilą znowu zjadłam-pomarańcz tym razem^^ No to ok jak na redukcję i późne wstawanie to spoko
|
|
#4166 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Na 20 idę na fit...zajęcia-LATUNGA
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A depiluję się hmm...dla zasady Dobrze że już jesień idzie to z nogami będzie można trochę odpuścić haha Ajjj szkoda że kaszka nie wyszła. Ja ze swoją chyba trochę czekałam. No już nie pamiętam. Ojjj i tak będzie smaczna ![]() Mi jeszcze jedna galaretka została - TŻ mówi że nie chce ![]() La...co??? Opisz koniecznie. Kurde zazdroszczę Ci tych fitnessów.A wczoraj obiecałam sobie że jak nie dostanę się na dr to zapiszę się na kurs tańca. Ha!
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-10 o 19:31 |
|
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądasz na osobę, która dba o siebie ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- dooobra, uciekam na fit ![]() Sie wytańczę
|
|
#4170 |
|
Zadomowienie
|
Ja po bieganiu i siadam do ogromu nauki ;p
Widze, że tutaj każda ma apetyt- ładnie dziewczynki! Nie ładnie ;p Żeby mi sie nie udzieliło :P Choc miałam tak w ostatnim tyg i przetrwałam- zebrałam się w sobie nic słodkiego nie ruszyłam specjalnie :P Wieczorne herbatki z sokiem malinowym łatwiej wybaczyć niż czekoladę Tak samo wczoraj jak chciałam słodkiego to wzięłam te śliwki- wiem, że też cukier, ale lepszy niż w słodyczach ;p chociaż wiem przez to te śliwki przechodziły ;p Normalnie więcej nie jem tej karkówki z cebulą- ciężko mi i w ogóle. Dziś rano 2razy zaliczyłam toaletę przed wyjściem i w ogóle :P Czyli organizm funkcjonuje dobrze :P Dziewczyny nie załamywac się- każda przed @ ale nie ma tego co by nas zwabiło do złego czynu! Słodycze w tym momencie do szafki na klucz! (ja wszystkie wywaliłam ze swoich normalnie mialam na cos ochote, bralam, podjadlam i do szafki- wszędzie miałam coś pochowanego ) Nie ma tak dobrze I znowu rano nie mogłam zjeść moich płatków- takie to niedobre... jutro się poddaje i zwykła bułka z jajecznicą :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

). Dzwoniła promotor, pytała czy chcę się spotkać, ale powiedziałam, że nie 

waga stoi,choć zeszły tydzień był idealny pod względem ćwiczeń i diety,wiec o co kaman? 
Że też wam się nie znudziło
Ciągle jestem głodna. I słodkiego mi się chce. Pewnie od tego móżdżenia i stresu 

Zaczęłas już BBL ?
Ale i jak już jest zimne to też dobre bo tak długo to mamlałam