Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 13:29   #4141
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
A na kolację 4 kawałki ciasta i 4 pierogi zagryzione kakao. Matko....

Niedobrze mi, przejadłam się, ale mi wstyd

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Dzień dobry
Wstałam wcześniej, powtórzę sobie notatki przed egzaminem
Woda z cytrynką wypita, zrobiona następna. Kawka się parzy, zielona herbata też. Wczoraj się nażarłam jak świnia, to dzisiaj jeszcze żołądek mam pełny, muszę poczekać z 2 godzinki, ale przed wyjściem na pewno zjem

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

W końcu zgłodniałam
śń: jajecznica z 2 jajek z odrobina mleka i 2 rzodkiewkami, smażona na łyżeczce tłuszczu
posypałam otrębami

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Znowu mnie brzuch z nerwów boli:/ I mi niedobrze...masakra!!!:cr y:

Siedzę z Bingo na głowie. Co sądzicie o szamponach firmy Eva? Ziołowe...naturalne ale strasznie plączą włosy, niby bez sylikonów, ale żeby rozczesać włosy po myciu tym szamponem to nawalić odżywki masakrycznie dużo trzeba...
Nie ze stresu tylko z przejedzenia wczorajszego Cię boli 3 mam mciuki

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Siemanko
Jestem i ja. Kurcza raz...cicho coś
Ja też od rana siedzę w notatkach - już ostatni dzień (thank God ). Dzwoniła promotor, pytała czy chcę się spotkać, ale powiedziałam, że nie Ojjj bo zaraz by mi namotała we łbie, kazała przeczytać tysiąc dodatkowych rzeczy i moja idealna przemowa ległaby w gruzach
Wiecie co pożarłam na śniadanie? Resztę makaronu z budyniem! Jak się najadłaaaaam! (ofc budyń z połowy torebki zrobiłam, całego w życiu bym nie wcisnęła).

Zosia, trzymam kciuki A Ty jutro za mnie hehe
Wiesz, ja miałam raz Evę (chyba jakąś z rumiankiem albo ziołową już nie pamiętam) i efekt podobny jak w przypadku Barwy - włosy po samym szamponie sztywne, splątane. Po prostu trzeba odpuścić sobie rozczesywanie, nałożyć maskę, potrzymać i dopiero po spłukaniu rozczesywać. Mi szczerze mówiąc już nie zależy na tych szamponach bez silikonów (z resztą one chyba bardziej sprawdzają się na włosach kręconych) i nie zwracam już uwagi czy mój szampon ma czy nie ma SLS. Kupujemy z TŻ duże litrowe szampony (chyba że nie ma to 0,5l) i mamy na spółę. W ogóle moja półka w łazience wygląda tak skromnie że ciężko stwierdzić że należy do dziewczyny: krem, balsam, żel do mycia twarzy, żel wyszczuplający Eveline i bloker A no i jedwab z Chi. A resztę mam do spółki z TŻ

Znacie laskę: http://annaaaanna.blogspot.com/2012/...of-autumn.html ? Jak można mieć TAKIE włosy
Za Ciebie też będę trzymała kciuki, ale jutro dobrze powiedziałaś promotorce, tylko by Ci wszystko pokręciła

Ja mam dużo kosmetyków, ale połowy nie używam

Ta laska ma ładne włosy, ale jakoś jej styl jak dla mnie zbyt zwykły jest, za to Twój wchodzę często na bloga

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:32   #4142
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
zooska to masz jeszcze drugi egzamin? W takim razie powodzenia kurcze muszę i ja z 3 jajek na 2 przejść ale mleka nie toleruje w jajecznicy choć wiem , że cały świat tak je ściągam od Ciebie posiłki, tylko te niezjadliwe dla mnie elementy eliminuje

Paula ale , że razem makaron i budyń w miseczce czy w sensie w najpierw makaron potem budyń? Zafascynowało mnie to połączenie

A te włosy... marzenie

heroine chyba naprawdę zaspała dziś skoro rano przy kawie jej tu nie było

Coctail jak tam Twoje skały hm? ja czub już drugi obrazek układam ale żal mi pierwszy zwijać i biurko zajmuje a nowy na ławie układam i Tż musi jeść w powietrzu

monia potwierdzam Twoje i zooski obserwacje dotyczące Francji, szczególnie w dużych miastach masz piękne czyste centrum a zaraz obok w uliczce leża śmieci , tony śmieci, szczególnie jak się obok Paryża jedzie to widać i tych ludzi co koczują pod miastem i ten syf a w oddali piękne miasto. Ale pozwiedzać można wyjechać a potem do czystego swojego miasteczka wrócić po ciuszkach widzę, że faktycznie cieplutka nadal jest no i figura bardzo zazdroszczę ale tak pozytywnie, że i mi się kiedyś uda skoro Tobie się tak pięknie udało a nie po polsku- cobyś utyła:hah aha:

Idę poćwiczyć bo bez ćwiczeń waga w miejscu stoi a mniej jeść to będzie kłopotliwe
Nie zgadzam się, mi waga spada choć ostatnio wcale nie ćwiczę

Stary 2012-09-10, 13:36   #4143
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Nie zgadzam się, mi waga spada choć ostatnio wcale nie ćwiczę
Cindy mówiłam tylko o sobie, że mi waga nie spada już na samej diecie a Tobie mogę tylko zazdraszczać choć pomyśl co by było jakbyś jeszcze ćwiczyła
Stary 2012-09-10, 13:52   #4144
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

no fiem, ale mi się nie chce :P

Stary 2012-09-10, 14:01   #4145
Like_a_women
Zadomowienie

Hello Kitty.Ja rano byłam pewna,ze jak stane na wadze to bedzie spadek,a tu co?Doopa waga stoi,choć zeszły tydzień był idealny pod względem ćwiczeń i diety,wiec o co kaman?
Oglądam PLL-pierwszy odcinek,jest spox
-grahamka z polędwicą,sałatą.ogórkiem i pomidorem
-Szkl.jogurtu z nektaryną i jabłko
-filet,sałatka(makaron sojowy,ogórek kiszony,groszek,kukurydza ,jogurt)
-Szkl.jogurtu,jabłko
-sałatka ta sama co na obiad
[/LEFT]
Stary 2012-09-10, 15:51   #4146
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
zooska to masz jeszcze drugi egzamin? W takim razie powodzenia kurcze muszę i ja z 3 jajek na 2 przejść ale mleka nie toleruje w jajecznicy choć wiem , że cały świat tak je ściągam od Ciebie posiłki, tylko te niezjadliwe dla mnie elementy eliminuje
A proszę bardzo, czerp inspiracje

Hm...ja dodałam mleka, bo chciałam z 3 jajek zrobić, ale no beeez przesady, dałam mleka, żeby więcej objętościowo było

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Zosia, trzymam kciuki A Ty jutro za mnie hehe

Znacie laskę: http://annaaaanna.blogspot.com/2012/...of-autumn.html ? Jak można mieć TAKIE włosy
Meeeega włosy ma Też bym chciała takie zdrowe, ale fryzura to nie dla mnie^^
Hehe, zobaczymy jak mi poszło dzisiaj Będę jutro trzymać !!!

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
ja dopiero wczoraj wróciłam do siebie chwile poukładałam wczoraj zaraz bede meczyc bo tz juz marudzi ze puzzle leza i miejsce zajmuja
A Ty znowu te puzzle układasz Że też wam się nie znudziło

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cindy Aaaa i z tego mnie bolal i z tego. Nie dość, że wielki jak beczka to jeszcze stres wszystko na raz i widzisz Ale dzisiaj obiecałam to się trzymam^^

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Jak do teraz to mam tak:
na czczo: woda z cytryną i miodem
śń: jajecznica 2 jajek z mlekiem i 2 rzodkiewkami
IIśń:nektarynka i 400g kefiru 0%tł owoce leśne
obiad: rosół z makaronem razowym 3,5 chochelki (cały talerz, głodna byłam a to wege rosół więc nie ma tłuszczu za wiele )
po obiedzie wciągnęłam jabłko bo mnie dalej ssało

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 16:02   #4147
dzaga1989
Zakorzenienie

Margot, nio razem razem Może trochę kalorycznie, ale dodaje słodzik zamiast cukru - bo budyń ogólnie bez cukru jest (ten z Biedry), to jeszcze przejdzie. Z resztą to śniadanie.

Ja dziś mam dzień głodomora chyba Ciągle jestem głodna. I słodkiego mi się chce. Pewnie od tego móżdżenia i stresu
Im częściej powtarzam tym bardziej mi się to chrzani. Ale muszę wyczilować.

Cindy, dziękuję za komplement

Like a women, zaczynasz dopiero? Ooo mi się bardzo pierwsze odcinki spodobały

Zoska, Cindy, dziękuję za kciukersy Wiecie, niby nie jest to egzamin życia, nic od niego nie zależy, ale trochę czasu poświęciłam i w końcu zaczęło mi zależeć. No i stresa mam. Łeb mnie boli i tak jak pisałam ciągle jestem głodna.
Powinnam zrobić sobie SPA zamiast tego powtarzania Na razie oglądam Scrubsów z TŻ.
Acha, sorry że tak marudzę

Widziałyście tą reklamę Philipsa w której roboty śpiewają z ludźmi? Kurde irytująca jest. I taki niepokój mnie ogarnął że wkrótce takie roboty będą grasowały po planecie Not cool.

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-09-10 o 16:04
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 16:06   #4148
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Powinnam zrobić sobie SPA zamiast tego powtarzania Na razie oglądam Scrubsów z TŻ.
Lubiłam ten serial!!! Ale mi się już znudził
Rób Spa!!! Dobrze Ci to zrobi

Stary 2012-09-10, 16:21   #4149
Margot85
Wtajemniczenie

zooska a odnośnie spa...wczoraj ponownie piling kawowy zrobiłam a Tz wszedł po mnie pod prysznic i się poślizgnął bo tłuste plamy na brodziku zostały, spa bywa zabójcze dla mężczyzn: hahaha:

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Margot, nio razem razem Może trochę kalorycznie, ale dodaje słodzik zamiast cukru - bo budyń ogólnie bez cukru jest (ten z Biedry), to jeszcze przejdzie. Z resztą to śniadanie.

.
Paula kaloryczność to tam żaden kłopot z rana , mnie właśnie ten miks zaciekawił , normalnie spróbuje któregoś razu jak mi makaron zostanie a na ciepło czy na zimno to się jada?
Stary 2012-09-10, 16:40   #4150
mielnus
Wtajemniczenie

Dzień Dobry dziewczyny...
Ostatnio tu żadko zaglądam co dało się we znaki na wadze. Mój ukochany pakuje we mnie McDonaldy. Nie mam pojecia ile ma tortilla kcal... wczoraj wieczorem zjadłam ostatnią. Już nie dam sobą manipulować. Zaczynam dzisiaj ostro dietke bo się zapuściłam... zaraz wstawie wam jadłospis. Dodatkowo planuje wieczorem Shape-metamorfoza...

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

1 dzień diety

I. Jog owocowy + otręby + szarlotka (bez cukru pudru)
II. truskawki+ jog. naturalny
III. 1/2 paczki warzyw na patelni+ platerek sera żółtego+ ketchup + deser: szarlotka
IV. jajko+ pomidor+ przyprawy (przekładaniec)
= 1100 kcal

wieczorem SHAPE

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

2 dzień diety-jutro

I. kaszka + tarte jabłko+ kawa
II. 2 jabłka duże
III. zupa warzywna x2 lub naleśnik z 2 jajek+ warzywa
IV. serek wiejski+ pomidor+ herbata zielona
???

16km na rowerze+ mycie okien (8 szt.)+ agrafka 200

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2012-09-10 o 16:43
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 17:01   #4151
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=Margot85;36437855]zooska a odnośnie spa...wczoraj ponownie piling kawowy zrobiłam a Tz wszedł po mnie pod prysznic i się poślizgnął bo tłuste plamy na brodziku zostały, spa bywa zabójcze dla mężczyzn: hahaha:[COLOR="Silver"]

Ha ha ha-dobre
MielnusJaka szarlotka na to śniadanie?
Stary 2012-09-10, 17:06   #4152
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej laski

Dzaga Włosy tej laski, którą wkleiłaś są megaaa Ta objętość Pomarzyć można Dzaguś powiedz mi ile masz w udzie a ile w łydce Zaczęłas już BBL ?

GDZIE MOJA DOOPA ŻELCIA ??!!

Margot hahaha uśmiałam się z tego poślizgniętego () TŻ-ta Peeling kawowy cudowna rzecz, ale to sprzątanie po tym, masakra

Ja o mojej diecie to Wam nawet nie mówie, wpieprzam jak świnia, no ale na razie 50 kg się utrzymuje Ćwiczyć nie mogę z powodu jakiejś dziwnej kontuzji stopy, która wzięla sie nie wiadomo skąd a tak tęsknie za skakanką Od października zczynam BBL, skakanke, hula hop i bieganie, na pełnych obrotach Chcę się skupić nie tyle na diecie i odchudzaniu, ile na ćwiczeniach, zobaczymy co z tego wyjdzie

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-09-10 o 17:07
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 17:09   #4153
mielnus
Wtajemniczenie

[QUOTE=Like_a_women;364388 93]
Cytat:
zooska a odnośnie spa...wczoraj ponownie piling kawowy zrobiłam a Tz wszedł po mnie pod prysznic i się poślizgnął bo tłuste plamy na brodziku zostały, spa bywa zabójcze dla mężczyzn: hahaha:[COLOR="Silver"]

Ha ha ha-dobre
MielnusJaka szarlotka na to śniadanie?
no z jabłkiem bez tej polewy, wydaje mi się ze nie m tyle kcal
Stary 2012-09-10, 17:22   #4154
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=mielnus;36439113]
Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość

no z jabłkiem bez tej polewy, wydaje mi się ze nie m tyle kcal
No Ci powiem,ze nawet bez polewy to mało kcal.to to nie ma...
Stary 2012-09-10, 17:23   #4155
Ladywithweapon
Zadomowienie

Przeczytalam co popisałyście ,ale nie mam siły odpowiadac. Dopiero zjadłam obiad (tak jak mowilam- rok szkolny wita...) i siadam do nauki, bo chce pójśc pobiegać, a mam tyle zadane!

Coś mnie brzuch boli po obiedzie. Zjadlam karkowke z cebula i do tego cukinie. Chyba za dużo- po treningu może serek wiejski wciągnę.

Mój plan mi popsuli- jutro śpię dłużej, ale wróce ok. 17 do domu... a w środę mam mało lekcji to idę na siłownię ;p
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 17:25   #4156
mielnus
Wtajemniczenie

[QUOTE=Like_a_women;364394 16]
Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość

No Ci powiem,ze nawet bez polewy to mało kcal.to to nie ma...
no jakoś specjalnie mało nie ma, wiem. Ale ja miałam oprócz tego na śniadanie 1 jogurt śliwkowy z 2 łyżkami otręb, więć traktuje to jako uzupełnienie.
Stary 2012-09-10, 17:28   #4157
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=mielnus;36439476]
Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość

no jakoś specjalnie mało nie ma, wiem. Ale ja miałam oprócz tego na śniadanie 1 jogurt śliwkowy z 2 łyżkami otręb, więć traktuje to jako uzupełnienie.
aha... a jesteś na utrzymaniu,czy na redukcji?
Stary 2012-09-10, 17:58   #4158
czbasia
Zakorzenienie

Helol!! Melduje, że żyjeNie wiem czy mowic bo az mi wstyd. Juz 1 kg na plusie mam Kurcze chyba smaki mi sie zaczely. Wciagam jak odkurzacz, no nie moge sie powstrzymac. ZAraz napsize co zjadlam.
I- jogurt
II bulka z maslem krakowska i serem zoltym
III -3ziemniaaki z koperkiem+kapusta zasmazana ze smietana
IV - 6 sucharkow z nutella, winogrono (sporo) i pol paczki chitosow Przejedzona jestem a dalej mam na cos ochote. No zwariuje. A reszta chrupek jzu do mnie mruga!!!
Aaaaa... jutro do lekarza ide.. Musze sie do stanu uzywalnosci doprowadzic. w sensie depilacje uskutecznic
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 18:12   #4159
zooska
Zakorzenienie

Margot A to przez to, że męzczyźni nie potrafią postępować ze spa xD!

Stary 2012-09-10, 18:13   #4160
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Helol!! Melduje, że żyjeNie wiem czy mowic bo az mi wstyd. Juz 1 kg na plusie mam Kurcze chyba smaki mi sie zaczely. Wciagam jak odkurzacz, no nie moge sie powstrzymac. ZAraz napsize co zjadlam.
I- jogurt
II bulka z maslem krakowska i serem zoltym
III -3ziemniaaki z koperkiem+kapusta zasmazana ze smietana
IV - 6 sucharkow z nutella, winogrono (sporo) i pol paczki chitosow Przejedzona jestem a dalej mam na cos ochote. No zwariuje. A reszta chrupek jzu do mnie mruga!!!
Aaaaa... jutro do lekarza ide.. Musze sie do stanu uzywalnosci doprowadzic. w sensie depilacje uskutecznic
czbasia nie znam się na ciążowych zachciankach ale sucharków z nutella i chitosów zazdroszczę i smacznego życzę i niech na zdrowie dla Ciebie i dziecka no i samych dobrych nowin jutro u lekarza
Stary 2012-09-10, 18:13   #4161
zooska
Zakorzenienie

Mielnus Jadłospisy ok, gdyby nie ta szarlotka, ale rozumiem Cię, bo ja bez słodkiego też ledwo wytrzymuję jedyne co...PODWIECZORKI!!!:pala : Wrzuć coś, chociaż kefir!

Stary 2012-09-10, 18:14   #4162
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Paula kaloryczność to tam żaden kłopot z rana , mnie właśnie ten miks zaciekawił , normalnie spróbuje któregoś razu jak mi makaron zostanie a na ciepło czy na zimno to się jada?
Budyń był ciepły bo tuż po zrobieniu, a makaron podgrzałam w mikrofali. Na 1 min. nastawiłam a potem budyń dodałam i wymerdałam Ale i jak już jest zimne to też dobre bo tak długo to mamlałam

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Hej laski

Dzaga Włosy tej laski, którą wkleiłaś są megaaa Ta objętość Pomarzyć można Dzaguś powiedz mi ile masz w udzie a ile w łydce Zaczęłas już BBL ?
Ja o mojej diecie to Wam nawet nie mówie, wpieprzam jak świnia, no ale na razie 50 kg się utrzymuje Ćwiczyć nie mogę z powodu jakiejś dziwnej kontuzji stopy, która wzięla sie nie wiadomo skąd a tak tęsknie za skakanką Od października zczynam BBL, skakanke, hula hop i bieganie, na pełnych obrotach Chcę się skupić nie tyle na diecie i odchudzaniu, ile na ćwiczeniach, zobaczymy co z tego wyjdzie
No boskie są Moje przy jej włosach to pędzel do makijażu
Nie, nie zaczęłam Nie mogę się zabrać za to bo mnie ten egzamin stresuje. Pewnie dopiero w następnym tygodniu zacznę :| Albo tak jak Ty od października. Ale to codziennie będziemy musiały robić? Ja pewno nie dam rady czasowo :/
Też dziś mam ochotę na WSZYSTKO! Snikersy to mi przed oczyma latają Ale wagowo też na razie stabilizacja więc jest ok.

Zoska, no pewno zrobię Idę jeszcze raz powtórzę, zjem coś, poćwiczę a potem spaaa
A Scrubsy się fajnie ogląda "jak się włączy" Dziś akurat Carla rodziła to śmiesznie było

Czas edycji: 2012-09-10 o 18:16
Stary 2012-09-10, 18:45   #4163
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Chcę się skupić nie tyle na diecie i odchudzaniu, ile na ćwiczeniach, zobaczymy co z tego wyjdzie
Oooo tak ja też chcę, ja też!!! Jak mój Tż wyjedzie na studia na 8 miesięcy do tej głupiej Chorwacji, to planuję zabić tęsknotę 4 razy fit z tygodniu oby sie udało:P

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

LadyWW Ech...skąd ja to znam Późne obiady, wszystko w biegu, rok szkolny wita! Jak się zacznie rok studiów to też tak będę mieć.
Karkówka smażona...to może na żołądku siadło!

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Dżaga Ja gruntowne SPA będę robić w środę wieczorem, bo do Bułgarii w czwartek jedziemy. Ale jutro już jakieś maseczki, dzisiaj też z Bingo na włosach z godzinkę posiedziałam, to już coś Ale pilingi, depilacja, maski, maseczki, pazurki Już mnie mdli ^^
Ty to pewnie lubisz takie zabiegi, to Ci przyjemność sprawia, a dla mnie to kara

Będę robić kaszę mannę z galaretką z Twojego przepisu Ale wege galaretkę daję, bez żelatyny

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Wszamałam nektarynkę z serkiem homo 0% tł owoce leśne

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Buuu...jak wlałam galaretke na kaszkę manne, to kaszka podeszła do góry i galaretka spłynęła częściowo na dół. Teraz kaszka jest zawieszona w połowie szklanki xD

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-09-10 o 18:21
Stary 2012-09-10, 18:47   #4164
mielnus
Wtajemniczenie

zooska ja pozno jem sniadanie... dlatego bez podwieczorku. jak zaczne wstawac na uczelnie to bedzie ten podwieczorek jestem na redukcji.
Stary 2012-09-10, 18:54   #4165
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
zooska ja pozno jem sniadanie... dlatego bez podwieczorku. jak zaczne wstawac na uczelnie to bedzie ten podwieczorek jestem na redukcji.
No chyba że tak Bo ja wcześnie wstaje i chodzę spać po 3-4 w nocy, tak od 2 tygodni i jestem mega głodna non stop
Przed chwilą znowu zjadłam-pomarańcz tym razem^^

No to ok jak na redukcję i późne wstawanie to spoko

Stary 2012-09-10, 18:55   #4166
mielnus
Wtajemniczenie

dziękuje
Stary 2012-09-10, 19:08   #4167
zooska
Zakorzenienie

Na 20 idę na fit...zajęcia-LATUNGA

Stary 2012-09-10, 19:28   #4168
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Dżaga Ja gruntowne SPA będę robić w środę wieczorem, bo do Bułgarii w czwartek jedziemy. Ale jutro już jakieś maseczki, dzisiaj też z Bingo na włosach z godzinkę posiedziałam, to już coś Ale pilingi, depilacja, maski, maseczki, pazurki Już mnie mdli ^^
Ty to pewnie lubisz takie zabiegi, to Ci przyjemność sprawia, a dla mnie to kara

Będę robić kaszę mannę z galaretką z Twojego przepisu Ale wege galaretkę daję, bez żelatyny[COLOR="Silver"]
Buuu...jak wlałam galaretke na kaszkę manne, to kaszka podeszła do góry i galaretka spłynęła częściowo na dół. Teraz kaszka jest zawieszona w połowie szklanki xD
Chyyyyba żartujesz! Co Ty! A wyglądam na taką? Wiesz, u mnie to święto jak wysmaruję się balsamem do ciała, a co mówić o peelingu. nawet nie mam żadnego ale niedawno wydyndałam kawę z ekspresu to mi fusy zostały, zrobię kawowy
A depiluję się hmm...dla zasady Dobrze że już jesień idzie to z nogami będzie można trochę odpuścić haha

Ajjj szkoda że kaszka nie wyszła. Ja ze swoją chyba trochę czekałam. No już nie pamiętam. Ojjj i tak będzie smaczna
Mi jeszcze jedna galaretka została - TŻ mówi że nie chce

Cytat:
Na 20 idę na fit...zajęcia-LATUNGA
La...co??? Opisz koniecznie. Kurde zazdroszczę Ci tych fitnessów.
A wczoraj obiecałam sobie że jak nie dostanę się na dr to zapiszę się na kurs tańca. Ha!

Czas edycji: 2012-09-10 o 19:31
Stary 2012-09-10, 19:30   #4169
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
[B]Chyyyyba żartujesz! Co Ty! A wyglądam na taką?
La...co??? Opisz koniecznie. Kurde zazdroszczę Ci tych fitnessów.
A wczoraj obiecałam sobie że jak nie dostanę się na dr to zapiszę się na kurs tańca. Ha!
Latunga - Świetna alternatywa dla ogólnie reklamowanej i mediatyzowanej na całym świecie Zumby. Latunga to nowopowstała nazwa zajęć, oparta na fantastycznej zabawie z wykorzystaniem gorących latynoskich rytmów. To także sposób na zajęcia cardio, oparte na prostych choreografiach złożonych z podstawowych kroków najpopularniejszych tańców Ameryki Łacińskiej.

Wyglądasz na osobę, która dba o siebie

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

dooobra, uciekam na fit
Sie wytańczę

Stary 2012-09-10, 19:32   #4170
Ladywithweapon
Zadomowienie

Ja po bieganiu i siadam do ogromu nauki ;p
Widze, że tutaj każda ma apetyt- ładnie dziewczynki! Nie ładnie ;p
Żeby mi sie nie udzieliło :P Choc miałam tak w ostatnim tyg i przetrwałam- zebrałam się w sobie nic słodkiego nie ruszyłam specjalnie :P Wieczorne herbatki z sokiem malinowym łatwiej wybaczyć niż czekoladę Tak samo wczoraj jak chciałam słodkiego to wzięłam te śliwki- wiem, że też cukier, ale lepszy niż w słodyczach ;p chociaż wiem przez to te śliwki przechodziły ;p

Normalnie więcej nie jem tej karkówki z cebulą- ciężko mi i w ogóle. Dziś rano 2razy zaliczyłam toaletę przed wyjściem i w ogóle :P Czyli organizm funkcjonuje dobrze :P

Dziewczyny nie załamywac się- każda przed @ ale nie ma tego co by nas zwabiło do złego czynu! Słodycze w tym momencie do szafki na klucz! (ja wszystkie wywaliłam ze swoich normalnie mialam na cos ochote, bralam, podjadlam i do szafki- wszędzie miałam coś pochowanego ) Nie ma tak dobrze

I znowu rano nie mogłam zjeść moich płatków- takie to niedobre... jutro się poddaje i zwykła bułka z jajecznicą :P
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości