|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klub ORSAY
Ja czekałam około roku na dodanie mi punktów z 2 paragonów. Dzwoniłam, pisałam kilka maili, aż w końcu wszystko zebrałam do kupy - pokserowałam paragony, wydrukowałam maile, opisałam sprawę i wysłałam listem pocztowym. Po 2 dniach otrzymałam odpowiedź z przeprosinami i doładowanym stanem konta
Może spróbuj tego sposobu
|
|
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu wysłanie listu tez kosztuje,więc dlaczego w zasadzie my,jako klienci mamy się naciągać na dodatkowe wydatki? Wiadomo,że nie są to ogromne pieniądze,ale na pewno ktoś po drugiej stronie siedzi,odbiera te maile i telefony,tylko nie reaguje. Nie wierzę że mieli taki tłok,że przez tak długi okres czasu nie mogli wyjaśnić sprawy. Widocznie nie zależy im na dobrej renomie i klientach.
|
|
|
#873 |
|
Przyczajenie
|
Ja też nie dostałam w tym roku bonu urodzinowego, więc napisałam maila (odpisali jeszcze tego samego dnia) i po kilku tygodniach bon miałam w skrzynce.
Ale mam inne pytanie, może któraś z Was się orientuje. Czy za zakupy opłacone w części bonem urodzinowym, w części bonem za punkty, a reszta gotówką naliczane są normalnie punkty? Bo na paragonie mam tylko 200 pkt urodzinowych, a od zapłaconej kwoty już nie. |
|
|
|
|
#874 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już od dłuższego czasu nie kupowałam niż w orsaju, nawet mi bony za punkty poprzepadały, ale nigdy nie miałam problemów z dodaniem punktów, dzwoniłam i robiono to od ręki.
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problem dotyczył innej wizażanki
|
|
|
#877 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
![]() Mogliby wprowadzić do swojej oferty buty, kiedyś były balerinki i japonki, a w tym roku nic
|
|
|
#878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To była zbyt duża ilość punktów bym mogła to zostawić, bo dzięki temu otrzymałam bon na kolejne zakupy. Poza tym skoro jest możliwość "dobicia" punktów to nie rozumiem dlaczego nie miałabym z tego skorzystać. Mi wtedy odpisali, że 1 osoba obsługuje infolinię i przez jakiś czas obsługiwała zagranicę. Ile w tym prawdy - nie wiem, ale wiem, że nie mogłam się nigdy do nich dodzwonić ile razy próbowałam.... |
|
|
|
|
|
#879 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy widziała któraś z Was ten komplet? bluzkę i spódnicę?
|
|
|
|
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
Parę dni temu przy zakupach zaproponowano mi przystąpienie do klubu, podałam maila, jak wrociłam do domu, link na skrzynce już był, punkty dodane, na drugi dzien dostałam bon powitalny....
Czy może wie ktoś czy można go wykorzystać na przecenione artykuły, w mailu było napisane tylko, ze nie mozna na biżuterię, bony podarunkowe, gotówkę.... o przecenionych rzeczach ani słowa. Z kolei w regulaminie Clubu jest napisane, że bonów z wymiany punktowej nie moża używać do przecenionej odzieży, ale nie ma nic o bonie powitalnym..... Pisałam do nich maila, ale cisza... |
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#882 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
|
|
|
#883 |
|
Rozeznanie
|
Czy macie jakieś doświadczenia z zamawianiem w sklepie internetowym Orsay? Ja zamówiłam sobie żakiet, dostałam informację na e-mail o potwierdzeniu zamówienia. Tylko nie bardzo wiem teraz kiedy i przede wszystkim jak dokonać płatności. Nie było o tym informacji i nie wiem co robić.
|
|
|
|
|
#884 |
|
Przyczajenie
|
Można płacić tylko kartą (Mastercard lub Visa). Zawsze płaciłam od razu, z koszyka przechodziłam do "zapłać", więc nie wiem, co teraz - radzę do nich napisać i zapytać się, pewnie przyślą taki odnośnik, link, że jak klikniesz, to znajdziesz się na odpowiedniej stronie z możliwością zapłaty (miałam tak z płatnościami za zakupy na e-bayu).
|
|
|
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, orientujecie się czy są jeszcze prezenty powitalne za przyłączenie się do klubu? Kiedyś dostawało się bon powitalny i bon na upominek np. wizytownik. Dostałam dzisiaj ten bon powitalny 20 zł i z tego co tu wyczytałam, to można go zrealizować na przecenione rzeczy, ale zastanawiam się co z tym drugim..
![]() A jeśli w sklepie internetowym znajdę jakąś interesującą mnie rzecz przecenioną, to czy jeśli zadzwonię do sklepu i podam nr referencyjny, to mogą mi ją zarezerwować?
|
|
#886 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak będą mieli to pewnie, że Ci zarezerwują.
Mój blog: https://asia-muf.blogspot.com/ Mój Instagram: https://instagram.com/asiamuf/ Moja miłość: - kosmetyki kolorowe i o cudownych zapachach, - modne ubrania pasujące do mojego stylu, - muzyka w klubowych brzmieniach. Zapuszczam włosy od 25.10.2012r.
|
|
|
|
|
|
#887 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() W tym roku po mojej interwencji dostałam bon urodzinowy oraz 200 punktów Ponad to dzisiaj w skrzynce na listy znalazłam bon -20 % da mnie i dla mojej przyjaciółki na całą jesienną kolekcję. Ważny jest od 30 sierpnia do 16 września br. Można go wykorzystać tylko raz.
Mój blog: https://asia-muf.blogspot.com/ Mój Instagram: https://instagram.com/asiamuf/ Moja miłość: - kosmetyki kolorowe i o cudownych zapachach, - modne ubrania pasujące do mojego stylu, - muzyka w klubowych brzmieniach. Zapuszczam włosy od 25.10.2012r.
|
|
|
|
|
#888 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam bluzkę i spódnice przykuwają oko
ale nie macałam więc nie wiem nic więcej
|
|
|
|
|
#890 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, mam takie pytanie - orientujecie się może ile czasu ten bon urodzinowy jest ważny? czy jest jakiś okres do kiedy można go zrealizować czy tylko w ten jeden dzień ( urodziny)?
Zbliżają się moje urodziny a niestety nie będzie mnie wtedy w PL i nie chciałabym, żeby mi przepadł... Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#891 |
|
Rozeznanie
|
wydaje mi się, ze jakis zcas - tak jak wszytskie kupony.
przesylaja go w dniu urodzin, wiec bez sensu, zeby byl tylko jedne dzien wazny
|
|
|
|
|
#892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#893 |
|
Przyczajenie
|
W skrócie o Orsay clubie
:1. Bon za punkty z karty jest ważny przez 3 miesiące 2. Bon urodzinowy jest ważny przez 2 miesiące 3. Bony typu 20% zniżki są z reguły na cały paragon, nie dotyczą artykułów przecenionych 4. Bony są ważne na artykuły przecenione i nieprzecenione ale NIE na: biżuterie, okulary i dodatki do włosów 5. Jeśli chodzi o dobicie punktów najlepiej mailem, infolinia działa różnie, jeżeli już to nie skutkuje to: znaleźć miłego sprzedawcę który napiszę do centrali o dobicie punktów do karty tak samo jeśli chodzi o zmianę danych osobowych Jeśli chodzi o dostanie bonu urodzinowego czy innych bonów zniżkowych jest to losowe. Oczywiście można się upominać, ale nie zawsze to skutkuje
|
|
|
|
|
#894 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny !
|
|
|
|
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
mam do oddania bon na - 20 % dla osoby wstępującej do klubu
|
|
#896 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#898 |
|
Killing me softly
|
Nie zapominajcie dodać, że jeśli ktoś wykorzysta ten bon, to nabije wam punkty, dzięki czemu zyskacie 20zł zniżki
Podaję uniwersalny kod, dzięki któremu można dostać 20% rabatu: 008888888888139, bez nabijania nikomu punktów.
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
nie widzę nic w tym złego, obydwie strony korzystają...
|
|
#900 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

Może spróbuj tego sposobu

Podaję uniwersalny kod, dzięki któremu można dostać 20% rabatu: 008888888888139, bez nabijania nikomu punktów.