|
|
#1921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
ja sądzę że gdyby on zrozumiał naprawdę i starał się to nasz związek wyglądałby lepiej niż do tej pory, bo ja też zrozumiałam kilka swoich błędów....
|
|
|
|
#1922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie było mi chwile tutaj ,dużo zrozumialam chodź ból czuje jak już nie powiem brzydko co ale duzo zrozumialam najpierw napisze bo jestem w szoku i powiem Ci kobietko ,że facet to dupek, nie ma za grosz szacunku i wiesz co? napisałabym mu "chłopczyku dorośnij,dojrzej bo mi do pięt nie dorastasz" serio... jestem osoba co w sumie anty jest na takie slowa, polubownie bym zalatwiala wszystko ,ale są ludzie ktorzy tego i tak nie uszanuja i nie zrozumieją jezeli bys wrocilam powiem Ci z doswiadczenia wczesniejszego w zyciu TO SIE POWTORZY mialam tez chorego na glowe faceta i za kazdym razem jak chcialam dac szanse albo nawet sie spotkac to sobie wyobraź ze nie zdarzylo sie zeby bylo lepiej i coś sie zmienic, wystarczylo chwila czasami, pare dni nawet... NIE WRACAJ OLEJ GO!! serio mowie Ci bardzo zyczliwie i szczerze Kobietki nie bylo mnie i wiecie co faceci to dupki i ja odpuszcxam sobie ich na dluzszy okres calkowicie ,teraz ja jestem i moje marzenia i nic wiecej. Praca nowa bede szukac, moze rzuce stara niedlugo i zaczynam nowy etap w zyciu calkowicie reset robie i tyle! Nie ma co sie umarwiac dupkami i falszywymi wogole ludźmi naprawde, nie są warci nas i nerwow, zdrowie mamy jedno, nerwicy,depresji sie nabawimy a oni baluja i maja w dupie itp. OLAĆ ICH i tyle to moje skromne zdanie :p na czysto od dziś zaczynam moje zycie i każdej z Was radze zamknijcie drzwi za sobą i wyrzućcie kluczyk. Ciężko bedzie, bol bo ja nawet dziś czuje to nadal nie ukryje ale trzeba z tym walczyc i wierzyc ze pokonamy to w sobie powodzenia kobietki
|
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze z czasem też się widzi swoje błędy i chciałoby się je naprawić
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
posprzątałam w szafkach, przyszła moja przyjaciółka, umalowałam się jak tylko dałam radę, żeby te since spod oczu zamaskować i poszłam na spacer... zaszłyśmy do jej szwagierki, wesoło było i na chwile zapomniałam
najgorsze są wieczory, bo wtedy zawsze miał czas, żeby pisać i zadzwonić, a teraz tylko głucha cisza... chciałabym, żeby jak najszybciej przestało boleć...
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zaczęłam ćwiczyć żeby jak najszybciej wieczory mi uciekały
|
|
#1926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziewczynki musimy szukać sobie zajęc może jakieś porzucacie propozycje na wieczory filmy,ksiazki,spacery,spo rt, co dalej ???
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wybrałam sport , książki i od czasu do czasu film
|
|
#1928 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dasz radę musisz tylko chcieć - 3mam ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Wszystko zależy tylko i wyłącznie od Ciebie U mnie mija prawie 3 miesiąc, a głęboko gdzieś na dnie serca, ja czuję, że Go nadal KOCHAM, ale wiem, że TYLKO JA i staram się o tym nie myśleć, robić wiele innych pożytecznych rzeczy, a nawet próbuje sobie na nowo ułożyć życie, ale już BEZ NIEGO!---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
I co teraz? Ja bym posłuchała rozumu, bo to jak sama wspomniałaś dwuletnie PRZYZWYCZAJENIE!! Ci żal go, że cierpi? :pała: A jak on Cię poniżał, to było OK?!
|
|||
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1930 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
Potrzebujesz i tego i tego, tylko wszystko z umiarem ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
3mma![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiem że tu rozmawiamy tylko o facetach
ale ja z innej beczki możecie polecić jakiś dobry krem na cellulit i może jakieś tabletki
|
#1932 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Ja proponuje może zacząć biegać wieczorami, 3-4 razy w tygodniu. Jak się zmęczysz to nie będziesz miała czasu na rozmyślanie o eksie, bo zaśniesz szybciej.
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
same plusychyba sama zacznę biegać ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- dobranoc
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy chce o nim zapominać...
chcę, żeby przestało boleć i żeby wrócił
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocki Wam życzę
|
|
#1936 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1937 |
|
BAN stały
|
aaa
Edytowane przez bulbulka Czas edycji: 2012-09-23 o 15:48 |
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha, może nie za bardzo rada, skoro piwo nie pomaga to czy książka pomoże? ale ja może jakaś dziwna jestem, że to na mnie działa
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2012-09-10 o 23:30 |
|
|
|
|
#1941 |
|
BAN stały
|
gdzie w ogóle hittcherhok (czy jak to się pisało
) ?????
Edytowane przez bulbulka Czas edycji: 2012-09-23 o 15:47 |
|
|
|
#1942 |
|
Raczkowanie
|
nie,są delikatne od lekarza które uspokajaja i dzialaja usypiająco poprostu
|
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, hej
![]() Mnie też zostawił facet Wyjechalam na troche ponad 2 miesiace za granice, po miesiacu dostalam sms ze on za mna nie teskni, namawial mnie na ten wyjazd, zeby sprawedzic czy teskni, ze od 2 lat czekal az wyjdzie ode mnie (z domu). Zapytalam, czy poznal kogos, czy spotyka sie z kims, uparcie zaprzeczal. Ok przeplakalam tydzien, w miedzyczasie napisal ze sie pogubil, ze pogadamy jak wroce, zapytalam tylko jak mam sie nastawiac na rozmowe i nasz zwiazek, dostalam odp zebym myslala pozytywnie o nas i byla dobrej mysli. Wrocilam w czwartek i dowiedzialam sie, ze jest z nasza znajoma. Starsza od niego o 5 lat rozwodka. Przykre, ale daje rade. Troche poplakalam, ale wierze ze wyjdzie mi tu na dobre, moge poszerzyc swoje horyzonty. Nawet zrobilam sobie liste plusow nie bycia z nim niektore bardzo glupie ale zasluguje na kogos lepszego!Chociaz ja chyba udaje taka silna, bylismy razem ponad 5 lat...
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co to jest zlosliwosc losu? oto przyklad: robie haftem krzyzykowym prezent dla kolezanki. Codziennie wieczorem wysylalam mu mmsa ile zrobilam, cos tam jeszcze pisalam, jakis buziak czy cos. W srode byla taka sytuacja, ze mms nie chcial mi sie wyslac i pokazywal sie komunikat "w kolejce do wyslania". Napisalam mu o tym, wyslalam nowego mmsa i juz go dostal. Wczoraj skorzystalam z internetu w telefonie i dzis rano zauwazylam, ze ten mms wczoraj wtedy kiedy korzystalam z internetu wyslal sie... widzicie, czlowiek nie chce pisac, a smsy same sie wysylaja. Wtedy kiedy ja walczylam, zeby sie nie odzywac, telefon odezwal sie sam, wiec chyba jutrzejszy dzien nie jest zaliczony do udanych, bo przeciez niby napisalam do niego. Chociaz on pewnie skapnie sie, ze to ten srodowy mms...
|
#1945 |
|
Wtajemniczenie
|
od wczoraj mi trochę lepiej. jeśli to była prawdziwa miłość to wrócimy do siebie, jeśli nie... to szkoda marnować całe życie na nieprawdziwą miłość.
|
|
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
Kornelciaczek i syklamen, dobrze prawią
mi już lepiej .. ![]() czasami się zastanawiam skąd mam w sobie taką siłę. |
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem o czym mówisz ja co prawda do eksa nic nie napisałam od rozstania (zero kontaktu od 1.5 miesiaca, )ale tez dostrzegałam takie własnie złośliwości losu czy tez jakies znaki ale to było bliżej rozstania teraz albo nie dostrzegam juz tych znaków albo ich już nie ma . Ale raczej ja po prostu zmadrzałam i nie dopatruje sie nadzei w głupotach bo z boku to jest załosne jednym słowem i kiedyś bede sie smiała z własnej naiwności---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- i wogole mam doła od wczorajszego wieczoru... |
|
|
|
|
#1949 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ANOSKA, a skąd Ty jesteś, bo nie zapamiętałam ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
O jaka dzielna koleżanka i tak 3maj Czyli można? -Można ![]() Czyli miłość na odległość to nie dla Was, a może on chciał jakoś swobodę poczuć? Czyżby się chłopak pogubił?! Powodzenia pozostaje mu tylko życzyć z nową panią- ciekawe na jak długo jak już z jedym chłopem nie wytrzymała ![]() Dasz radę i jeszcze szczęście i miłość się do Ciebie uśmiechnie A ile masz latek?
Edytowane przez Kornelciaczek Czas edycji: 2012-09-11 o 12:51 |
||
|
|
|
#1950 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez bulbulka Czas edycji: 2012-09-23 o 15:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

i tyle

U mnie mija prawie 3 miesiąc, a głęboko gdzieś na dnie serca, ja czuję, że Go nadal KOCHAM, ale wiem, że TYLKO JA i staram się o tym nie myśleć, robić wiele innych pożytecznych rzeczy, a nawet próbuje sobie na nowo ułożyć życie, ale już BEZ NIEGO!

możecie polecić jakiś dobry krem na cellulit