|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
Ewik86 - Gratuluje i zazdroszczę córeczki
ania13.03 - Gratuluje również i również zazdroszczę córeczki Delicjanka - bardzo ładne zakupy i naprawdę po taniości ![]() djerba - super wiadomości niech wraca i dba o Ciebie laurka - świetny kombinezon Co do Pepco, fakt niektóre rzeczy to szmatki, ale zdarzają się naprawdę okej, zwłaszcza te polskiej produkcji. W ten weekend kupiłam kaftanik Tak samo jeśli macie obok siebie Textil Market - całkiem, całkiem polskiej produkcji śpioszki, pajacyki itpAAAAAA wiecie co wczoraj TŻ mocniej mnie przytulił, aż mnie coś walneło w brzuchu, to ja jeszcze obraziłam się, że niedelikatny jest, że krzywdę robi siedze teraz w pracy i to samo uczucie i to na raz kilka ... i dopiero zacykałam, że to Bąbelinio tak mnie kopie no nie mogę z siebie Do tej pory miałam bulgotki i takie ślizgi delikatne i nie wpadłam, że to już kopniaki
|
#2283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No to fajnie że dzidzia już kopie
|
||
|
|
|
#2284 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję córeczki
Djerba super, że wszystko zaczyna się układać. Mam pytanie. Wróciłam wczoraj do pracy w sumie miałam luźny dzień, rano troszke sie zdenerwowalam, tyle, ze caly zien przy biurku, wrocila do domku, zrobilamjedno pranie, zjadalam i poszlam do tesciowej i siedzialam na podworku pozniej byl gril i wrocilam do domu i mialam troszke brązowego śluzu jasno brązowego na majtkach i na papierze toaletowym a dzis rano taki sam śluz z taka nitka jakby malym skrzepkiem i teraz w pracy troszenke na wkladce i boje się, to normalne???? Prosze o odpowiedz bo sie strasznie stresuje |
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam teraz już w dzidziusiowym wyprać. Pamiętam, że dziewczyny pisały że piorą teraz w zwykłym,a później w dzidziusiowym. Ale czy tak musi być ?
|
|
|
|
#2286 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mi się podoba znam dwie Hanie- czterolatka jest słodka jak miód a 40-latka jest uwielbiana w całej rodzinie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mnie wczoraj wieczorem synus skopał po lewym jajniku- aż mi łzy poleciały. Mój karateka kochany
|
||||
|
|
|
#2287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzwoniłam do koleżanki się kiedyś pytać, jak miała plamienia i była na podtrzymaniu ciąży to jaki to był kolor. I mówiła, że raz miała brązowy ,a raz to była krew. Więc może warto do lekarza się wybrać? lepiej dmuchać na zimne Rozumiem Twoją panikę bo ja ostatnio miałam różowy, ale okazało sie że to po czopkach. ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
To chyba tak zrobię z tym praniem w takim razie, ale tak mi się nie chce tego prać 2 razy Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-09-11 o 08:23 |
||
|
|
|
#2288 |
|
BAN stały
|
nazeczona aaa, super, że czujesz już kopniaki
Ja póki co czuję same bąbelki i takie dziwne coś co nie potrafię opisać Ale mi się dzisiaj źle spało. Tż wyjechał na jeden dzień. Nie myślałam nawet, że jak mnie nikt nie przytula to mogę mieć problem z zaśnięciem ![]() Djerba super, że mężulek wraca już w przyszłym tyg. I że będzie przy porodzie! sarah ja bym szła do gina. pewnie nic się nie dzieje, ale lepiej tego nie bagatelizować. |
|
|
|
#2289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak zasnęłam to w tej samej pozycji się obudziłam - jak nigdy A kopniaczki przyjdą ![]() sarah - ja bym również na Twoim miejscu udała się do gina
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, nie było mnie jeden dzień i czeka mnie nadrabianie spore. Jednak zanim to nastąpi pochwałę się w zorajszą wizytą
.Dzidzia zdrowa, ładnie paluszki wszystkie pokazywała, aż lekarz się dziwił bo tak dobrze było je widać. Waży 377g, jesteśmy w 21 tygodniu i termin na 24 stycznia jednak wyszedł. Teraz płeć chciałam wam zagadkę dać co będzie, ale tak z rana trzymać w napięciu to nie zdrowo. Więc będzie chłopczyk bez wątpliwości żadnych bo w 1 minucie badania pokazał co ma między nogami. Mąż spojrzał na monitor i sam przed lekarzem wykrzyczał "chłopiec", a mi łzy w oczach stanęły z emocji.Trochę się zdziwiliśmy bo po 1 usg bardziej było w stronę pipeczki, rodzina cała w szoku bo wszyscy jednomyślnie też na dziewczynkę stawiali hehehe. Tylko teraz mamy problem z imieniem, bedzie cieżko wybrać bo nic nam takiego samego się nie podoba. Rodzina chce Juliana, a mi się z królem Julianem kojarzy
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję SYNKA ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
Witam gaduły
Zacznę od tego co pamiętam: Nazeczona przepiekna sesja foto ![]() Jesli chodzi o kosmetyki Bingo,patrzyłyście dziewczyny na Allegro?sporo różnych jest. Moje włosy są teraz okropnie przesuszone, taka szczota sie zrobiła, niefajne są ![]() Ewik i Ania gratuluje dziewczynek ![]() Hope, może to brat bliźniak TZa? ![]() Co do grzeszków, to tez zjadłam pizze przedwczoraj, tyle,że nie 1 a 3 kawałki wczoraj gotowałam zupe pomidorową, smakowała mi bardzo, a TŻ powiedział,że troche kwaskowata czego ja absolutnie nie czułam![]() Dzisiaj jak i wczoraj cudna pogoda Sniło mi sie,że byłam na wizycie i dr najpierw powiedział,że dziewczynka, a potem stwierdził, że jeszcze moze byc chłopak, no fajnie Chodzą za mną różne ciasta z masami śmietanowymi
|
|
|
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() może niedługo statystyki się wyrównają ![]() Król Julian hihihi teraz wdarł się do świata codziennego i może faktycznie dac sobie spokoj....
|
||
|
|
|
#2295 |
|
Zadomowienie
|
Mitabe - gratuluje synka
Oj fajnie by było, gdyby i u mnie cała rodzina się zdziwiła. Każdy chce dziewczynkę, ale mówią, że będzie chłopiec, że nie zbrzydłam za bardzo (jak dla kogo, bo dla mnie wyglądam okropnie
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co ! nie mam się przeciez czego wstydzic ![]() a poza tym subiektywnie stwierdziłam, że wyglądam w ciąży pięknie, więc się stroję ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Rajstopki nowe 56-62 http://tablica.pl/oferta/nowe-rajsto...e23c7fde;r:;s: znalazłam link do rajstopek takich malusienkich- nie pamiętam, która z Was poszukiwała |
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sarah zadzwoń chociaż do swojego lekarza, on Ci powie czy przychodzić. A jak nie dasz rady to nawet na IP się zgłoś. |
|
|
|
|
#2299 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pizza? co to za grzech? ![]() no ja piorę teraz w normalnym proszku i płynie, a później jakoś na 2 tyg przed porodem w dziecięcym..może np w jelpie, bo ten mi pasował. ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ja tam lubię wrzucać do pralki i wyjmować takie pachnąąąąące ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
Sylwietta nie chodzi o to,że się wstydze brzuszka, tylko,że w pracy jeszcze nie wiedzą, a dopiero podpisałam umowe we wrzesniu i chciałam chociaz miesiac "poukrywać" bo głupio tak od razu isc do dyrektora. Tez juz bym sie chciała chwalic, ale musze sie wstrzymywac
![]() Mitabe gratulejszyn ![]() Dziewczyny zobaczcie na to: http://www.partybox.pl/kategoria_127...a%20maluch%F3w Pingwinek przesłodki
Edytowane przez monamur Czas edycji: 2012-09-11 o 08:59 |
|
|
|
#2301 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Zadomowienie
|
Tak biorę dopochwowo, zmniejszyła mi na 1 tabletke na noc ale wczoraj wzięłam dwie, zadzwonie ale jeszcze nie przyjmuje i sie strasznie denerwuje, mam do niej 50km wiec wole zadzwonic czy mnie przyjmie. Na razie nic nie mam, a te plamki byly na prawde niewielkie ale stresuje sie bardzo, wiem ze mam nisko lozysko, i moga sie pojawic plamienia ale ja nigdy nie mailam
|
|
|
|
#2304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oczywiście na takiej pyzie
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
mitaba- król Julian dla mnie pięknie
![]() Sarah- lepiej zadzwoń do gina i zapytaj czy to powód do zmartwień ja bym raczej nie lekceważyła plamień a tak wogóle to dzień dobry TZ wyjechał w delegacje buuuuuu za to mam co dziś robić bo do synusia przychodzi kolega ze szkoły- oboje żarłoki, zażyczyli sobie lasagne- Hosenko, Ciebie też zapraszam a potem po południu zebranie w szkole- wrrrrrr , godzinne pieprzenie o niczym
|
|
|
|
#2306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dziewczynkę i wyglądam normalnie. Żadnych krostek, cera normalna, a nawet włosy mam bardziej lśniące. A przez to na poczatku tez uwierzyłam że będzie chłopak Cytat:
Cytat:
Ja po dopochwowych ale globulkach miałam różowe/łososiowe i byłam w stresie. I pisałam do lekarki. I chciałam na IP jechać. A brązowe to nie wiem, lepiej pojechać i sprawdzić czy wszystko w porządku. To dzwoń na komórkę do niej !! |
|||
|
|
|
#2309 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Julian to bardzo ładne imię (kojarzy mi się z takim kochanym profesorem moim) ale masz rację teraz rządzi król Julian i to trochę niepoważnie;pCytat:
Mam takie momenty w głowie...Jak w wieku 2 lat mój TŻ kupi mu pierwszy motorek dla dzieci, jak mój Tato będzie się z nim bawił aaaa ryczę Dziewczyny mi coś brzuch wciągneło W Tesco są takie 3-paki-body z długim rękawem za 20 zł. Pastelowe kolorki ładne
|
||
|
|
|
#2310 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha tragedia byla, mimo to pomagala mi ta maseczka, chyba znowu wrócę do niej. Ampułki radical pomagają na wypadanie wlosów- tak przy okazji ;p Cytat:
Cytat:
![]() ja wczoraj sie zaczęłam smiac, bo brzuch zaczął mi się tak wolniutko podnosić, tak wysoko, namiocik normalnie Cytat:
Cytat:
Djerba- super wiadomość!!!!!! wczoraj pisałam że chomik mi uciekł.... wiecie jaki fart...stałam sobie wczoraj z babcią na balkonie, mój pies akurat jadł żarcie.. i obślinił moją babcię.. .. a tu mój chomisio, wczoraj cały wieczór sprawdzałam czy jest, bo normalnie uwierzyc nie mogłam ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

niech wraca i dba o Ciebie
Do tej pory miałam bulgotki i takie ślizgi delikatne i nie wpadłam, że to już kopniaki 

Ja póki co czuję same bąbelki i takie dziwne coś co nie potrafię opisać 

wczoraj gotowałam zupe pomidorową, smakowała mi bardzo, a TŻ powiedział,że troche kwaskowata czego ja absolutnie nie czułam

Mam takie momenty w głowie...Jak w wieku 2 lat mój TŻ kupi mu pierwszy motorek dla dzieci, jak mój Tato będzie się z nim bawił aaaa ryczę
hahaha tragedia byla, mimo to pomagala mi ta maseczka, chyba znowu wrócę do niej. Ampułki radical pomagają na wypadanie wlosów- tak przy okazji ;p
.. a tu mój chomisio, wczoraj cały wieczór sprawdzałam czy jest, bo normalnie uwierzyc nie mogłam