Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 21:32   #3181
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

dziewczyny pomozcie dzis zaczelam nosic stanik ten z triumpha trophy n wszystko fajnie pieknie nwet wygodny hehe wczesniej mowilam co innego ale mam pytanie zdjelam go nie dawno i tak mam strasznie podraznione brodawki slady takiego odciecia przy rowkuu i na dole rowniez tak ma byc??mam 75 b
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 22:09   #3182
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
belseno jak poczytałam o tych schodzących paznokciach, wyłążących ropniach, bólach stawów, migrenach i innych "sympatycznych" objawach związanych z rzekomym oczyszczaniem i samonaprawą organizmu to chyba bym szurnieta być musiała zeby to na sobie przetestować. i jeszcze te "kamienie kałowe" hmmm widziałam w tv kolonoskopie, z rodziny wiele osób miało ją robioną i u nikogo niczego takiego nie stwierdzono, może to wynik wprowadzenia właśnie takiego postu restrykcyjnego. ogólnie obrzydliwe za bardzo.
oj zapomniałaś jeszcze o zalegających pasożytach zawsze z uwagą czytam o jakie to wszem obecne pasożyty chodzi które dzięki oczyszczaniu zostaną unicestwione- i nigdy nic w dalszej części opisu cudownych diet/specyfików nie ma na ten temat Podobnie jak Tobie i mi dziwnym trafem nie było dane spotkać się z przypadkiem tych kamieni, pasożytów, złogów gnijących resztek - no chyba, że usuwają je leki przeczyszczające jakie się stosuje przed kolanoskopią no ale w takim przypadku to nie jest problem wymagający kilkumiesięcznej diety.

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
kiedyś przeczytałam wypowiedź jakiegoś naukowca i tego będę się trzymać a mianowicie organizm ludzki ma samoistną zdolność oczyszczania się i gdyby tak nie było to gatunek ludzki by do tej pory wyginął a wszelkiego rodzaju diety i zabiegi oczyszczające są naciąganiem i robieniem ludzi w bolo i ma prośbę, że jeśli cokolwiek zalega w naszych organizmach to on prosi o informację co to jest? I żeby zrobić badanie ile tego czegoś jest przed dietą/zabiegiem oczyszczającym i po (i nie mówię tu o tłuszczu tylko o tych "tajemnych złogach" )
W razie czego znajdę źródło jak byście chciały od strony naukowej troszkę na ten temat poczytać [COLOR="Silver"]
Ja chętnie poczytam- podrzuć przy okazji Oczywiście jeśli chodzi o te tajemne złogi to się zgadzam w całej rozciągłości. I z tym , że nasz organizm musi się sam oczyszczać- to jest oczywiste.
No ale jak układy wydalninicze/oczyszczające nie pracują z jakiegoś powodu tak jak należy- to wtedy mogą być problemy i substancje które powinny być wydalone zalegają i z czasem będą sprawiać kłopoty. Najlepszy przykład- kamienie nerkowe, do zważenia , czym są też do określenia (np fosforanowe, moczanowe) Albo kamienie żółciowe - też można je zmierzyć i określić skład . Albo zwapnienie stawów i obecność w nich zmienionego wapnia które dostarczamy z ulepszonym pożywieniem (np. homogenizowane serki czy mleko) . To są przykłady/skutki zatruwania/obciążania organizmu toksynami -i jeśli mowa o oczyszczaniu to tu istotnie możemy pomóc i czasem nawet musimy Przyczyn czemu jakiś organ sobie nie radzi może być wiele- np. wiek albo nagłe obciążenie organizmu. Prawie każda z nas po operacji puchła (obciążenie lekami) i pewnie każda z nas miała kiedyś kaca (obciążenie zwłaszcza wątroby i nerek) .

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 22:14   #3183
kasikkk87
Zadomowienie

ee i jeszcze pod piersiami obok bliznm mam takie czerwone krechy jak blizny wygladaja jakby obtarcie...
Stary 2012-09-10, 22:14   #3184
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny pomozcie dzis zaczelam nosic stanik ten z triumpha trophy n wszystko fajnie pieknie nwet wygodny hehe wczesniej mowilam co innego ale mam pytanie zdjelam go nie dawno i tak mam strasznie podraznione brodawki slady takiego odciecia przy rowkuu i na dole rowniez tak ma byc??mam 75 b
Zrób może focie w staniczku i te ślady
Te ślady może masz dlatego że jesteś opuchnięta np. przed @. Mi tydzień przed wszystko się wrzyna, nawet topiki

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-09-10, 22:25   #3185
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Zrób może focie w staniczku i te ślady
Te ślady może masz dlatego że jesteś opuchnięta np. przed @. Mi tydzień przed wszystko się wrzyna, nawet topiki
wlasnie nie jestem przed fotke w staniku mam w albumie a zaraz dodam te slady...nie wiem czy mam tam gaziki podkladac bo to kolo blizn jestt ...no za maly ten stanik na pewno nie jest zapielam na osttania haftke obwod..

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

belseno ,anika bo wy je nosicie tez tak macie z tym ze one sie tak odznaczaja...??
Stary 2012-09-10, 22:57   #3186
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie nie jestem przed fotke w staniku mam w albumie a zaraz dodam te slady...nie wiem czy mam tam gaziki podkladac bo to kolo blizn jestt ...no za maly ten stanik na pewno nie jest zapielam na osttania haftke obwod..

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

belseno ,anika bo wy je nosicie tez tak macie z tym ze one sie tak odznaczaja...??
A ile Ty masz po biustem? Może on jest za luźny i Ci się kręci obwód- też wtedy może ocierać jeśli masz delikatną skórę.

Stary 2012-09-10, 23:11   #3187
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
A ile Ty masz po biustem? Może on jest za luźny i Ci się kręci obwód- też wtedy może ocierać jeśli masz delikatną skórę.
mam tak 73,74 dodam jutro fote tych otarc no chyba ze znikna do jutra to moze bede go nosic z gazikami ...
Stary 2012-09-10, 23:19   #3188
jooasi
Wtajemniczenie

jak się wżynają krawędzi misek przy rowku to raczej kasiczek za ciasny ten stanik kupił. to B przy naszym implancie mocno podejrzane ja na początku miałam C teraz D na 75 pod biustem. dobrze dobrany jest super wygodny w drodze do Bułgarii miałam go dobe ciurkiem na sobie i nic nie podrażnił ani się nie wpijał, nie wyobrażam sobie tyle w fiszbinach przetrzymać.

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

no to ja mam 72cm i to 75 jest mocno dopasowane w biuście około 91cm i miseczka D jest ok a u Ciebie ile w biuście wypada?
Stary 2012-09-10, 23:26   #3189
kasikkk87
Zadomowienie

dodalam fote tych otarc pod a moze ztym rowkiem przesadzilam no tak w polowie piersi z boku mi sie odznaczyly...ja mam ok 88,89 przynakmniej tyle byylo ostatnio mam stanik b bo jak mierzylam c to zwtxzajnie miska mi odstawala,marszczyla sie...joasi mam fotke robiona jakis czas temu w tym staniku zajrzyj jak mozesz czy jest ok dziewczyny pisaly ze dobryy

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

joasii juz jest wygodny z tymi metkami po prostu nie byl)c mi serio sie marszczyl,piersi nie wypelnialy miski ale np c triaction byl juz dobry
Stary 2012-09-10, 23:32   #3190
jooasi
Wtajemniczenie

kasiczku zajrzałam i napisałam. dla mnie masz za małą miskę, ja te staniczki już pół roku nosze i uwielbiam. przy tym obwodzie powinnaś mieć C, tylko trzeba sobie ładnie ułożyć i nie będzie odstawał. u mnie w albumie ten sam stanik z miską D

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

a kiedy mierzyłaś to C?? bo Twój biust jest jeszcze na etapie wielkich zmian to, że marszczył się dwa tygodnie temu nie znaczy, że teraz będzie może być też tak, że te miseczki poprostu do kształtu Twoich piersi nie pasują bo są za bardzo szpiczaste ale się ułożą po paru praniach (energy ma zupełnie inny kształt dość płaski i zaokrąglony)
Stary 2012-09-10, 23:38   #3191
kasikkk87
Zadomowienie

dr kazala mi go zszyc posrodku...moze dalego i sie odbil na piersiach??wlasnie z ta pacha dzis mi sie wydalo cos nie teges
no to jestem wkropce ,kupilam 2 juz sa zszyte nie jestem w pl i mam zle stanikidodam zaraz jeszcze 2 inne zdjecia robione dzis bo calym dniu noszenia go na jednym sa jakby kwadratowe ale to chyba raczej tak zdjecei zrobione bo w lusterku sa noramlne zaookraglone...chyba nic sobie nie zdazylam zrobic coooo

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
kasiczku zajrzałam i napisałam. dla mnie masz za małą miskę, ja te staniczki już pół roku nosze i uwielbiam. przy tym obwodzie powinnaś mieć C, tylko trzeba sobie ładnie ułożyć i nie będzie odstawał. u mnie w albumie ten sam stanik z miską D

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

a kiedy mierzyłaś to C?? bo Twój biust jest jeszcze na etapie wielkich zmian to, że marszczył się dwa tygodnie temu nie znaczy, że teraz będzie może być też tak, że te miseczki poprostu do kształtu Twoich piersi nie pasują bo są za bardzo szpiczaste ale się ułożą po paru praniach (energy ma zupełnie inny kształt dość płaski i zaokrąglony)
no kupowalam go 2 tyg temu przed wyjazdem,on od poczatku byl u mnie tak spiczasty(i to c tez wtedy mierzylam
Stary 2012-09-11, 02:13   #3192
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Ja chętnie poczytam- podrzuć przy okazji Oczywiście jeśli chodzi o te tajemne złogi to się zgadzam w całej rozciągłości. I z tym , że nasz organizm musi się sam oczyszczać- to jest oczywiste.
No ale jak układy wydalninicze/oczyszczające nie pracują z jakiegoś powodu tak jak należy- to wtedy mogą być problemy i substancje które powinny być wydalone zalegają i z czasem będą sprawiać kłopoty. Najlepszy przykład- kamienie nerkowe, do zważenia , czym są też do określenia (np fosforanowe, moczanowe) Albo kamienie żółciowe - też można je zmierzyć i określić skład . Albo zwapnienie stawów i obecność w nich zmienionego wapnia które dostarczamy z ulepszonym pożywieniem (np. homogenizowane serki czy mleko) . To są przykłady/skutki zatruwania/obciążania organizmu toksynami -i jeśli mowa o oczyszczaniu to tu istotnie możemy pomóc i czasem nawet musimy Przyczyn czemu jakiś organ sobie nie radzi może być wiele- np. wiek albo nagłe obciążenie organizmu. Prawie każda z nas po operacji puchła (obciążenie lekami) i pewnie każda z nas miała kiedyś kaca (obciążenie zwłaszcza wątroby i nerek) .
Tak, tak mówiłam o tych "tajemnych złogach"a książka warta uwagi to " Lekarze, naukowcy, szarlatani" Ben Goldacre - otwiera nam oczy na wiele spraw... leki, witaminy, kosmetyki, diety... no manipulują nami jak chcą Książka trochę lipnie przetłumaczona i momentami ciężko się czyta, wersja angielska jest lepsza i ma tytuł "Bad science" jak ktoś zna angielski oczywiście - ja nie znam dlatego zmęczyłam ją po polsku

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

Cytat:

kasikk odciska mi się ten biustonosz ale nie bardziej niż ten od doktorka i nie są to otarcia i zaczerwienienia tylko takie zwykłe odciśnięcie materiału, szczególnie ta koronka wzdłuż miseczek. Nawet teraz jak jestem przed@ to nie mam otarć, tylko czuję, że jest bardziej dopasowany. I chodzę w nim nonstop z przerwą na pranie.
kurcze... to faktycznie problem, pamiętam jak pisałaś, że większa miska jest za duża zresztą w tej też mówiłaś, że coś tam Ci odstawało na sutkach, że się nie do końca układa i że niewygodny. Może jest tak jak jooasi pisze, że fason nie na Twoje cycuszki?

---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ----------

Mya ten pasiak z H&M to z przeceny kupiłam ale jakiś czas temu, leżał na kupie z innymi jak w szmateksie tylko Ty to taka drobnica, że on w obwodzie to za duży będzie, te cyckonosze mają takie ogólne rozmiary 38, 40, bez podziału na obwód i wielkość miski. Co do Trophy N to jeśli przymierzasz się do zakupu białego to zwracam Ci uwagę na to, że on nie maskuje koloru sutków i przez białe podkoszulki i kuszule prześwitują dlatego zakupiłam cielistego mamabela bo on maskuje ale ja go nie lubie, nie jest wygodny dla mnie. A moje sutki no cóż...za bardzo ich nie ćwicze, skupiłam się na masażu blizny i jak już ją wymasuje to zazwyczaj nie ma czasu na nic więcej, szybko się trzeba ubierać i albo do roboty albo spać... Ale one i tak ciut żywsze są, ostatnio jak powiało chłodem to stanęły szczególnie prawy lubi się postawić - ten mniej zmasakrowany więc dałam im jeszcze czas natomiast bardzo mnie ucieszyło to co napisałaś, że ten lewy cycek może się jeszcze ruszy, no bo naprawdę zaczyna mi się ta różnica w wielkości robić coraz większa a miało jej nie być... nie wiem czy ten lewy rośnie a prawy stoi w miejscu? No bo chyba się nie kurczy? no kurde nie rozumiem...pomylił by się dr z wielkością wkładki? Przecież mógł wziąć większą bo tu akurat nic go nie blokowało, dopasowywał tego cycka wielkością do prawego 325.

Klaudeczka buziaki i miłej zabawyyyy wyszalej się i za nas ahahaaaa

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-11 o 02:23
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 08:13   #3193
kasikkk87
Zadomowienie

hej dziewczynki myslicie ze powinnam zadzwonic do dr powiedziec ze mi sie tak odciska i srednio lezy??
Stary 2012-09-11, 09:07   #3194
bioaron
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
dzien doberek

klaudeczko dawaj fotki lepiej!

za 2 dni moje maluchy skoncza 2 miesiace kiedy to zlecilo?czasami mysle ze jeszcze czekalam na operacje a tu juz 2 miesiace po
maluchy no ale to jest milosc od pierwszego wejrzeniaale za pare lat wymienie na zupelnie inne z pewnoscia
A tak z ciekawości dlaczego na inne?
bioaron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 09:23   #3195
korinka
BAN stały

Klaudeczko - kurcze Majorka!! ale fajnie! tam jest cudownie, tylko pozazdrościć!! no i czekamy na fooooottttttttyyyyyyyyy!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 09:40   #3196
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bioaron Pokaż wiadomość
A tak z ciekawości dlaczego na inne?
bo Olivce się zamarzyły wielkie balony pod samą brodą żartuje oczywiście ale też krótko po operacji miałam takie zapędy, że więcej, że UHP wziąć mogłam. a teraz bym nie chciała ani wiecej ani wyżej i cieszę sie z naturalnego efektu bo wiem, że bym się skrępowana na plaży czuła będąc obiektem do pokazywania palcem jako ta co cycki ma zrobione. miałam taką jedną babke na basenie, zresztą toples latała, nie miała wielkich wkładek, moze takie jak ja ale przy tym 150cm i jakieś 40kg wagi więc u niej było to bardzo widoczne i co i raz stawała się obiektem drwin grupek chłopaków więc bogu dziękowałam, że nawet w skromniutkim bikini u mnie nie jest to tak oczywiste

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

belseno ja też nie lubiłam mamabela, rozstaw misek miał dla mnie za szeroki i czubki piersi były pod pachami jak z góry patrzyłam, wogóle jakoś źle wyprofilowany na moje piersi a Ty masz podobny rozstaw i wielkość implantu więc pewnie to samo.
ja bym się jeszcze nie martwiła tą różnicą w wielkości bo to za krótki czas minął jak na tak poważną ingerencje, jeszcze się nie poukładały piersiaki. ja tak po 8mc poczułam dopiero, że to jest to, że nie czuje implantów i siedzą cycki tam gdzie powinny i przestałam się o nie bać.
Stary 2012-09-11, 11:17   #3197
belseno
Zadomowienie

Cytat:
belseno ja też nie lubiłam mamabela, rozstaw misek miał dla mnie za szeroki i czubki piersi były pod pachami jak z góry patrzyłam, wogóle jakoś źle wyprofilowany na moje piersi a Ty masz podobny rozstaw i wielkość implantu więc pewnie to samo.
ja bym się jeszcze nie martwiła tą różnicą w wielkości bo to za krótki czas minął jak na tak poważną ingerencje, jeszcze się nie poukładały piersiaki. ja tak po 8mc poczułam dopiero, że to jest to, że nie czuje implantów i siedzą cycki tam gdzie powinny i przestałam się o nie bać.
dokładnie jakoś to tak dziwnie się układa a u góry tak jakby mi spłaszczał i wpija się w cycorki. Jezuuuu po 8- miesiącach? Ahahaa...no to jeszcze sporo czasu przedemną, to luzik...niepotrzebnie się stresuje, że sztywne, że zdrętwiałe i że dlaczego jeszcze do życia nie wróciły, że u mnie to jakoś tak długo traw No jak mi jeszcze raz ktoś powie, że po 2 tyg. to już wszystko robił a po 6tyg. to już wogóle o op. się nie pamięta i można żyć pełnią życia a cycki to jak Twoje, to normalnie palne go w łeb....
Byłam wczoraj na pierwszych zajęciach z jogi, ćwiczenia dobrane specjalnie dla mnie bez angażowania rąk, ćwiczyłam dolne partie, brzuszek i kręgosłup...uffff no czuję, że żyję ale też mi to uświadomiło jak wielu rzeczy jeszcze nie mogę i nawet nie próbuję i jak te nasze ciała kruche i delikatne są

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-11 o 11:26
Stary 2012-09-11, 13:08   #3198
madziullasz
Raczkowanie

Hej a ja dziś zaliczyłam pierwszy trening, wybrałam się do lasu na kije i zakończyłam brzuchami....MASAKRA!!!! Tak mi mięśnie osłabły!!!!Jutro ma zamiar trochę pospiningować, zobaczymy jak kondycha? Niby jeszcze mi tydzień został do zalecanych dwóch miesięcy ale skoro w weekend cały pokój wymalowałam (remont ciągle w toku) to uznałam, że nie mam się co wygłupiać i ruch kontrolowany mi nie zaszkodzi....od razu na psychice mi lepiej a już o depresję się podejrzewałam.

Rozwiązała mi się też trochę sprawa dziurki w szwie. Dziś wydłubałam kawałek nitki, kawałek supełka wyszedł, niestety część została, wystawało mi jakieś 1,5 cm i nie chciało wyjść. Tak jakby była w środku przyczepiona z drugiego końca blizny więc naciągnęłam i obcięłam ile się dało, zdezynfekowałam, posmarowałam maścią i już. Tak na chłopski rozum gdy idzie się na odcinanie supełków, to w środku też nitka zostaje i ma się rozpuścić, więc mam nadzieję, że ten kawałek, który tam został już się rozpuści....
Stary 2012-09-11, 13:17   #3199
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Niby jeszcze mi tydzień został do zalecanych dwóch miesięcy ale skoro w weekend cały pokój wymalowałam (remont ciągle w toku) to uznałam, że nie mam się co wygłupiać i ruch kontrolowany mi nie zaszkodzi....od razu na psychice mi lepiej a już o depresję się podejrzewałam.

Rozwiązała mi się też trochę sprawa dziurki w szwie. Dziś wydłubałam kawałek nitki, kawałek supełka wyszedł, niestety część została, wystawało mi jakieś 1,5 cm i nie chciało wyjść. Tak jakby była w środku przyczepiona z drugiego końca blizny więc naciągnęłam i obcięłam ile się dało, zdezynfekowałam, posmarowałam maścią i już. Tak na chłopski rozum gdy idzie się na odcinanie supełków, to w środku też nitka zostaje i ma się rozpuścić, więc mam nadzieję, że ten kawałek, który tam został już się rozpuści....
wymalowałaś pokój własnymi rękami? O rany! No jestem w szoku ja niebawem 3 miesiące po a nawet podłogi mopem nie myje żeby się nie ponaciągać....no może zbyt ostrożnie do siebie podchodzę ale tak cholernie się boje, żeby czegoś nie zepsuć, że jak tylko delikatne ciągnięcie czuje to odpuszczam no poza basenem... tam nie odpuszczam a co do nitek to normalnie jak zawodowiec działasz

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-11 o 13:18
Stary 2012-09-11, 13:33   #3200
madziullasz
Raczkowanie

Mąż się śmieje, że zawody pomyliłam, bo ja tylko czekam na takie okazje aby coś wydłubać, wyciąć, wycisnąć..... takie ble....
Tak wymalowałam, i absolutnie cycunie nic mnie nie bolały, jedynie bark sobie nadwyrężyłam ale już przechodzi..... staram się słuchać swojego ciała i czuję się już gotowa, jedynie ta nitka mnie trochę wystraszyła.
Stary 2012-09-11, 15:56   #3201
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Mąż się śmieje, że zawody pomyliłam, bo ja tylko czekam na takie okazje aby coś wydłubać, wyciąć, wycisnąć..... takie ble....
Tak wymalowałam, i absolutnie cycunie nic mnie nie bolały, jedynie bark sobie nadwyrężyłam ale już przechodzi..... staram się słuchać swojego ciała i czuję się już gotowa, jedynie ta nitka mnie trochę wystraszyła.
no to ja jakaś nienormalna jestem Ty malujesz pokój a ja mopa się boje a może to kwestia wieku? Tak, to się chyba młodość nazywa....

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-11 o 15:58
Stary 2012-09-11, 16:10   #3202
jooasi
Wtajemniczenie

belseno no ja też myśle, że to z racji wieku dłużej do formy wracałam i odczuwałam dolegliwości. ale powiem Ci że jak stuka Ci już trzy mc to powoli wracaj do żywych, cycuniom też to dobrze zrobi, wiecej ruchu to i szybsze rozluźnienie, łatwiej popuszcza to co ma puścić a pannicom już krzywdy po tym czasie tak łatwo nie zrobisz. bylebyś na rękach chodzić nie zaczęła ale jazda na mopie jak najbardziej być może, tylko czy to warto do tego wracać jak ktoś inny Cie teraz tak pięknie zastąpił

madziulasz podziwiam
Stary 2012-09-11, 16:35   #3203
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
no to ja jakaś nienormalna jestem Ty malujesz pokój a ja mopa się boje a może to kwestia wieku? Tak, to się chyba młodość nazywa....
Nie dziwię Ci się, ja pewnie tez bym się bala, żeby czegoś sobie nie zrobić
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 17:20   #3204
klaudeczka2010
Zadomowienie

ja się zastrzelę,znów się rozpisałam a tu zonkkkkkkkkkk!!!nie przechodzi tekst!!nie popiszę tu z wami widzę..ale całuję z całych sił i pooglądam albumiki ,może coś dałyście nowego???
buziaki
Stary 2012-09-11, 17:54   #3205
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Hej Kochane ja tu tylko na chwilke zeby sie pokazac ze jestem. Dziewczyny spiepszylam wszystko w zwiazku i nie wiem czy to sie da naprawic... mam mega dola i jest mi cholernie zal nie wiem jak sie pozbierac do kupy.... dlatego nie zagladam tu ostatnio... zyje nadzieja ze jakos to bedzie... wroce jak to ogarne ( o ile ogarne) bo tymczasowo burdel w glowie i w zyciu ;/ ehh

buziam was
Stary 2012-09-11, 17:56   #3206
patinkas
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny. Witaj Klaudeczko!
Pamietasz mnie jeszcze? zapraszałaś mnie do swojej kawiarenki w Mysłowicach..............
Bo ja z radości, pośpiechu w życiu, dzień jak codzień......prawie zapomniałam że jest wizaż....
Mam zmartwienie! w maju był rok jak powiekszyłam piersi. Są piekne! i to nie tylko moja opinia tylko także lekarzy którzy na codzień widują różne cycuchy.
w czerwcu zrobił mi sie rumień ( czerwona plama) myślałam że mnie coś ugryzło bo nieraz opalałam sie bez góry od stroju na balkonie.
Ale od miesiąca zmieniło sie w bolesne zgrubienie. czekam na wiadomość od Dr. Brzuchańskiego co robimy dalej. Narazie jestem na antybiotyku Cipropol przepisany przez ginekologa (poszłam żeby wykluczyc powiekszenie gruczołu). Jego zdaniem to odczyn zapalny, to miejsce jest gorące! Usg mam ładne bez zmian.
Tak sie boje
szybko sie do nich przyzwyczaiłam..kocham je .i mam wrażenie że mam je od zawsze!
Może to obkurczenie torebki, a może zakażenie..
Zebym tylko nie musiała wyciągać
Okropnie sie boje
Stary 2012-09-11, 19:01   #3207
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Ja jak zwykle tylko na chwilkę, bo w ogóle nie mam czasu . Na nic . Nawet zdjęć nie mam kiedy porobić .
Kasik, mi też ten Trophy zostawia czerwone pręgi przy rowku i pod piersiami, miałam Was pytać o to samo . Dodatkowo ta guma jakoś uciska dół lewej piersi, po zdjęciu stanika zostaje pod piersią takie dziwne wgłębienie i wieczorem czuję w tym miejscu lekki ból. Zrobię zdjęcia, to ocenicie, plisss . Wydaje mi się, że nie jest za ciasny w obwodzie, bo jak poruszam łopatkami, to czuję, jak mi po plecach delikatnie guma jeździ . W cyckach może być już troszkę za ciasny, bo jak wypnę biust do przodu, to na lewym - tym większym pojawia się nieduża bułeczka
Kasik, jeszcze jedno - ja mam w piersiach 88 cm i mam 75 C, więc Twój może być za mały

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Alex, poważna rozmowa może wszystko załatwi, głowa do góry

Witaj Patinkas . Cholerka, nieciekawie brzmi ten Twój opis, nie znam się, ale mam nadzieję, że to nic groźnego . Obkurcz torebki chyba nie objawia się takim stanem zapalnym?

Klaudeczka, jak ja Ci zazdroszczę !!! Wypoczywaj sobie, należy Ci się

A tu specjalne całuski dla Belseno . Jutro się odezwę

Aha, to jeszcze tylko dodam coś na temat oczyszczania i toksyn - są jeszcze kamienie kałowe .
Dziewczyny, ja piłam miksturkę składającą się z aloesu (1:1 z wodą), soku z cytryny i oliwy z oliwek (ewentualnie oleju z pestek winogron), więc samo dobro

No i już spadam, buziaczki dla wszystkich
Stary 2012-09-11, 19:11   #3208
kasikkk87
Zadomowienie

anika dodaj fote zobaczymy czy masz tak samoo ja dodalam zerkne jak u Ciebie w albumie on lezy bo jak dobrze pamietam masz fote
Stary 2012-09-11, 20:31   #3209
belseno
Zadomowienie

Cytat:
belseno no ja też myśle, że to z racji wieku dłużej do formy wracałam i odczuwałam dolegliwości. ale powiem Ci że jak stuka Ci już trzy mc to powoli wracaj do żywych, cycuniom też to dobrze zrobi, wiecej ruchu to i szybsze rozluźnienie, łatwiej popuszcza to co ma puścić a pannicom już krzywdy po tym czasie tak łatwo nie zrobisz. bylebyś na rękach chodzić nie zaczęła ale jazda na mopie jak najbardziej być może, tylko czy to warto do tego wracać jak ktoś inny Cie teraz tak pięknie zastąpił
no zobaczymy jak długo uda mi się jeszcze zwodzić męża ale zdecydowanie bardziej wole pływać niż na mopie jeździć

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Nie dziwię Ci się, ja pewnie tez bym się bala, żeby czegoś sobie nie zrobić
hahaa...teraz to nie wiem czy ja tego lęku nie powinnam mieć tak co najmniej z 6 m-cy

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Hej Kochane ja tu tylko na chwilke zeby sie pokazac ze jestem. Dziewczyny spiepszylam wszystko w zwiazku i nie wiem czy to sie da naprawic... mam mega dola i jest mi cholernie zal nie wiem jak sie pozbierac do kupy.... dlatego nie zagladam tu ostatnio... zyje nadzieja ze jakos to bedzie... wroce jak to ogarne ( o ile ogarne) bo tymczasowo burdel w glowie i w zyciu ;/ ehh
buziam was
jeśli nikogo nie utłukłaś to zawsze jest jakaś szansa, czasami trzeba odczekać, przeoddychać emocje i na spokojnie porozmawaiać, wytłumaczyć co się czuje lub jak się z tym czuje, poprosić o zrozumienie i przytulenie, jeśli są uczucia to są i emocje, miejmy nadzieję, że zwyciężą te dobre

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ja się zastrzelę,znów się rozpisałam a tu zonkkkkkkkkkk!!!nie przechodzi tekst!!nie popiszę tu z wami widzę..ale całuję z całych sił i pooglądam albumiki ,może coś dałyście nowego???
buziaki
klaudeczka buuuuziakiiii!!!! Pamiętasz o nas
Stary 2012-09-11, 20:40   #3210
jooasi
Wtajemniczenie

ja jeszcze swoje trzy grosze w sprawie Trophy. dziewczyny to jest stanik sportowy, do zadań specjalnych więc to, że guma uciska i ogólnie jest mocny, trzyma te cycki na uwięzi to tak musi być inaczej by był zwykłym szmaciakiem. ale nie może się wżynać, nie może ranić, obcierać, zdzierać skóry i czynić zła. jak się nosi stanik cały dzień to czuć czy jest dobry, ciała się nie oszuka, jak sie ma ochote go zdjąć i spalic to jest do dupy i to jest najlepszy wyznacznik.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości