Smutne życie naczelnych wizażanek? - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-11, 08:08   #271
Paszczurek666
Zakorzenienie

Dot.: Smutne życie naczelnych wizażanek?

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
co Ty dajesz?
No niestety. Myślę, że będzie to jeszcze ciekawsze, jak dodam, że w środę jest poprawka z tego przedmiotu

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość

BTW. dokładnie w tym momencie kończę 21 lat
Tylko pójdę spać, a impreza mnie omija
Sto lat, sto lat! Spełnienia marzeń, szczęścia, leniuchowania i miliarda nowych postów

Podskakuję z Mel B.
Joga

Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą.
----------------------------
Używasz poprawnie?
'Szlak prowadzi na wschód.'
'Szlag mnie trafia.'
Paszczurek666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 08:24   #272
Narrhien
Zakorzenienie

Dlaczego takie wątki powstają zawsze,kiedy robię sobie odwyk? ; /

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 08:33   #273
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
O tak sesja w pierwszym terminie = +1 miesiąc do wakacji
i -2mce do prawdziwego życia, bo i tak spędzisz na wizażu czas

Cytat:
Napisane przez lady17 Pokaż wiadomość
Ja kojarze madane - bo zawsze mądrze prawi, SALIX i kalincie- w sumie sama nie wiem czemu :P Bananelame i Paszczurka z powódu avka. Kisielovą też kojarze z wątku powiedz to tutaj. Jamestown też, bo często mnie wkurza :P I jeszcze koleżanke której nicka za chiny sobie nie przypomne - wiem,że studiuje medycyne i pochodzi z dziury zabitej dechami, którą sama zabijała

A na intymne wchodzę właśnie ze względu na takie wątki jak ten. Idealnie poprawiają humor
A ja od razu wiedziałam, że o Klempę chodzi taka mundra jestem

Cytat:
Napisane przez HairX Pokaż wiadomość
Witam raz jeszcze!
Cóż za „dyskusja” się tutaj rozpętała… Spodziewałam się odpowiedzi, ale na pewno nie ponad 200 … „Dyskusja”, ponieważ na palcach jednej ręki policzyć mogę wypowiedzi, które rzeczywiście mają jakiś sens i sprawiają, że moje wyobrażenia mogą jednak się zmienić. Reszta, to jakieś bzdurne ironizowanie, czepianie się jednego i nawijanie na tym całej historii.

Widzę, że zostałam już oskarżona o to, że „puszczam wirtualnego bąka” i znikam… oczywiście nikt nie pomyślał o tym, że mogę robić coś innego w ciągu dnia i zająć się czytaniem Waszych rewelacji gdy będę miała czas? O to właśnie chodzi – nie spędzam tutaj całego dnia!

Rozbawił mnie też pewien komentarz, w którym jedna z wizażanek prawiła o tym jakież to dziwne, że ktoś spędza urlop w domu, nie wyjeżdża w jakieś „lepsze” miejsce. Kochana, atrakcje mam na miejscu, piękne otoczenie i wartościowe osoby również. Czy to jakiś przymus aby podczas urlopu WYJEŻDŻAĆ?

Kolejne ataki – „nie chce być rozpoznawalna i zakłada nowe konto”, „chłopak którejś z wymienionych” , … hahaha, to mnie rozłożyło na łopatki. Wasze myślenie w tym temacie ogranicza się do kilku schematów, a ŻADNA z Was nie pomyślała o tym, że można ‘podczytywać’ wizaż nie mając założonego konta?! Zaglądałam, czytałam, wciąż widziałam te same nicki i dlatego postanowiłam napisać tutaj coś od siebie. Uwierzcie, nie potrzeba wiele czasu by zauważyć pewne persony.

Nikomu niczego nie zazdroszczę, z organizacją radzę sobie świetnie, ale wolę wypełniać czas czymś innym, realnymi rozmowami, plotkami, przy kawie itd. „Wolny kraj” , jak któraś stwierdziła więc swoje zdanie też mogłam wyrazić.

Wiedziałam, że przeważać będą wypowiedzi bez sensu i niepoważne – nie myliłam się. Chodzi o te, w których niektóre z Was „nie mogą uwierzyć” dlaczego nie zostały wymienione … Mogłyście/mogliście już nic nie pisać… no, ale tak… chęć napisania CZEGOKOLWIEK jest silniejsza.

Ja doskonale zdaję sobie sprawę, że nie musicie traktować tego wątku poważnie i odpowiedzi są adekwatne do tego jak odebrałyście mój post…, ale mimo wszystko , NIESTETY, teza z grubsza się potwierdziła.

Dobrej nocy!
Rozpierdzieliło mnie całkowicie, że ktoś może nie dostrzec naszej cudnej tu zabawy, ironii, no opad szczeny zaliczam

Wypowiedzi są bez sensu i niepoważne - bo jakie mają być w takim śmiesznym wątku? pogrzebowe?

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
klempaa! uwielbiam ją

Ja na początku swojej wizażowej kariery siedziałam na Intymnym, ale za mocno się denerwowałam to przeniosłam się na Plotkowe wolę na wesoło gadać
O popatrz, ja dopiero chyba po 3 latach na Intymny weszłam, bo jakoś tak mi się zdawało że tu nudno bardzo... od biżuteryjnego zaczynałam.

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
a co ja mam powiedzieć? siedzę na wizażu od 2006 roku i statystycznie tylko 0,92 posta dziennie
Wstyd! musisz złożyć samokrytykę i obiecać poprawę

Cytat:
Napisane przez lady17 Pokaż wiadomość

EDIT: BTW - raz na jakis czas pojawia się taki wątek. Całkiem niedawno był podobny. Jak myslicie naczelne wizażanki - nuda, niedowartościowanie czy poprostu wylanie żalu za odpowiedzi w innym wątku?
Hmmmm.... może to realne życie nie jest tak cudowne, jak autorka chce nam przedstawić, i trzeba się dowartościować choćby tutaj

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;36448411]Ale co chcesz osiągnąć? Narzekasz na forum, zakładając temat na forum. To tak jakby wejść do ogródka warzywnego i dziwić się, że rośnie tam marchewka.[/QUOTE]

No powiem ci, że JA bym się może i zdziwiła, bo wg UE marchewka jest owocem

Cytat:

Za życzenia podziękowała
Ode mnie też przyjmij
Pociągnijcie wątek do czwartku, to może i ja się na życzenia załapię

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Dlaczego takie wątki powstają zawsze,kiedy robię sobie odwyk? ; /
Pffff. Masz nauczkę - od wizażu NIE MA odwyku!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 08:44   #274
201607110949
Konto usunięte

ale żeście zdążyły nakidrać tych postów przez noc, nołjafy jedne! chcecie ze mną, naczelną, rywalizować o pałeczkę pierwszeństwa widzę?!

Leniwcowi życzę 100 lat bo ją lubię

A autorka wątku jest z gatunku tych co to chcą udowodnić, że są lepsiejsze bo słuchają Chopina przez Ajfona gibając się na koncercie Disco-Polo. Jesteś szalona, mówię ci!
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 08:44   #275
suszarka
Buc

e tam laski, u mnie to dopiero beznadzieja, urlop od zeszłej środy (niestety tylko do jutra) a ja prawie cały czas na wizażu siedzę.

leniwca - stówkeczka!
Stary 2012-09-11, 08:45   #276
kennedy
Zakorzenienie

http://a.deviantart.net/avatars/y/a/yaayplz.gif?1
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 08:46   #277
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Kółko graniaste.....? :d
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 08:50   #278
kennedy
Zakorzenienie

Nieee mam zycia i glupieje
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2012-09-11, 08:52   #279
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Mam wakacje i chwilowo jestem bez pracy, więc mam więcej czasu, ale nie zdążyłam na tyle dużo postów napisać przez ten czas by zostać wymienioną w zestawieniu. Jakoś tak mi smutno- kurczę muszę się bardziej postarać
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 08:53   #280
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paszczurek666 Pokaż wiadomość
Tylko pójdę spać, a impreza mnie omija
Sto lat, sto lat! Spełnienia marzeń, szczęścia, leniuchowania i miliarda nowych postów
Taaa, impreza. Na 17 do roboty

Wcześniej jadę zrobić sobie prezent- umówić się na tatuaż, który marzy mi się od 3 lat

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Leniwcowi życzę 100 lat bo ją lubię
Ło jak miło
Przynajmniej tutaj ktoś mnie lubi, bo w życiu wiadomo... Co ja gadam, nie mam życia poza wizażem.

Jeszcze raz dziękuję za życzenia

Tylko mi po otworzeniu linka wyświetliło się 'Zablokowano destrukcyjną witrynę internetową'?
Uwaga na wirusa dziewczyny :P
*o włosy dbam i zapuszczam!

Edytowane przez leniwca
Czas edycji: 2012-09-11 o 08:56
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 08:56   #281
kennedy
Zakorzenienie

o ciekawe. tam byl tylko gif z devianart skaczace pileczki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 09:00   #282
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Tylko mi po otworzeniu linka wyświetliło się 'Zablokowano destrukcyjną witrynę internetową'?
Uwaga na wirusa dziewczyny :P
Twój komp postanowił przywrócić Cię światu i rozpoczął sabotaż. Uważaj, następny będzie wizaż!
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 09:18   #283
mpt
Zakorzenienie

To jeszcze ja, jeszcze ja, bo jestem w pierwszym poście, a 10 stron wątku mi umkło (doczytam albo i nie, bo pewnie i tak nic wartościowego nie napisałyście).
Mam cudowny komfort pracowania na komputerku, we własnym domu, w czasie, który mi pasuje. W tym oto czasie robię swoje i znajduję też moment na wylewanie jadu. Więc sobie nie żałuję, za to myślę, że spora część kwękaczy mogłaby mi czegoś tam pozazdrościć. Życie nie jest sprawiedliwe, no ale cóż
Stary 2012-09-11, 09:21   #284
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Twój komp postanowił przywrócić Cię światu i rozpoczął sabotaż. Uważaj, następny będzie wizaż!
O kurde, tego się po nim nie spodziewałam!

Dobrze, że mam w domu jeszcze dwa komputery
Stary 2012-09-11, 09:32   #285
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
W ciągu ostatnich dwóch tygodni zdążyłam nawet dwukrotnie być zagranicą I co ? Zatkao kakao ? Moszna ? Moszna
Ej a gdzie twoja siedząca po turecku żaba
Ładnie się dyskusja rozwinęła, a ja spędziłam wieczór daleko od kompa z narzeczonym, ajj tyle mnie ominęło, poprawię się obiecuję

Autorka sama się zamotała, bo w końcu nie wiem czy chodzi jej o ilość postów poszczególnych osób czy o doradzanie czy jak I czepia się do chamskich postów, a jak grzecznie napisać lasce która była w spodniach i jej facet też ale ją przez te spodnie dotykał i po 60 postach że NIE jest w ciąży, ona pisze że często chodzi siku i ma smaka na śledzia więc może jednak?

A kojarzę jeszcze taką jedną co ma cytrynę w awatarze i zawsze pisze kolorową czcionką

Nie śpię od 7 a już 10:30 jak mogłam znarnować 3,5h na inne sprawy

Edytowane przez Visez
Czas edycji: 2012-09-11 o 09:34
Visez jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 09:36   #286
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Łaaaaaaaaaaaaaa!!! Tyle lat na Wizażu, tyle postów, tyle wątków o identycznej tematyce - W KOŃCU zostałam wymieniona wśród elyty, czuję się autentycznie i bez ironii zaszczycona

Przepraszam Autorko że nie odezwałam się od razu, ale niestety z wojaży wrócił mój luby, a ja zawsze jak on przyjeżdża to jestem nieco mniej dostępna wizażowo niż zwykle. Pewnie bym przegapiła ten wątek, gdyby nie Wizażanka, od której dostałam pw z linkiem

Do rzeczy, mam nadzieję że jeszcze tu Autorko zajrzysz:
Cytat:

Otóż praktycznie na każdym nowym wątku i nie ważne czy to jakiś sensowny temat, czy totalny shit i prowokacja wypowiada się grono stałych wizażanek. Dodam, że są alfą i omegą.

No niestety tak już jest, że na Wizażu mnóstwo jest osób, które zajmują się tylko czytaniem i nabijaniem się pod nosem z osób zakładających wątki...a szkoda, mogłyby się wypowiadać, byłoby ciekawiej. A tak to non stop te same nicki, nad czym serio ubolewam.

Dlaczego się wypowiadamy? Bo taka jest specyfika każdego forum, jest pytanie i są odpowiedzi.

Cytat:

Zastanawia mnie, co One robią w życiu?

Pracuję, wolny zawód wymagający wyrobienia się ze zleceniem na czas, moja sprawa w jakich godzinach i w jakim tempie wykonam zlecenie, nikogo to nie interesuje. Dlatego czasem potrafię spędzić na Wizażu pół dnia, a czasem nie zaglądam wcale, bo siedzę przywalona pracą. Potrafię też napisać posta o 5 rano, kolejnego 2 godziny później, następny jest po 4 godzinach na przykład. A potrafię siedzieć ciągiem 2-3 godziny, w wątku rozstaniowym na przykład. Upór Wizażanek pchających głowę pod topór tylko po to, żeby eks do nich wrócił, jest naprawdę fascynujący.

Cytat:
Czy wizaż to ich jedyne hobby, zajęcie?

Nie, ale uzależnia, tak jak czekolada, jak bieganie , jak facebook, jak żeglowanie, jak kawa i herbata...i tak dalej.

Cytat:
Trochę to smutne, przecież to nie rozwija....

Bardzo rozwija, Wizaż to kopalnia wiedzy, a Intymnie to niezłe studium ludzkich zachowań.

Cytat:
Odpowiedzi są dodawane przez nie praktycznie o każdej godzinie dnia, więc nie ma mowy o jakiejś analogii, np przed pracą itp. SĄ ZAWSZE I WSZĘDZIE.

Dzięki temu forum wciąż działa

Cytat:
Czy całe dnie spędzają przed komputerem, nie mają życia i obowiązków?

Mają. Mój komputer pracuje jakieś 15 godzin na dobę, ale to nie znaczy że przy nim cały czas siedzę. Przecież nie będę go wyłączała i włączała dziesięć razy dziennie

Cytat:
Kurcze, jeszcze żeby to miało sens, może bym to zrozumiała...

Są ludzie, którzy nie uważają dzielenia się swoim doświadczeniem z tymi, którzy o to proszą, za bezcelowe.

Cytat:
skoro czują potrzebę doradzania innym , to może jakaś błękitna linia? Chociaż nie... tam nie wolno wylewać swojego jadu, ustawiać komuś życia i TYLKO krytykować, tam należy POMAGAĆ. A to coś innego niż to z czym spotykam się na tym forum.

Za mało jeszcze siedzisz i czytasz wątki wizażowe, skoro twierdzisz, że tutaj się TYLKO krytykuje.

Cytat:
Jednym słowem, takie wirtualne życie jest SMUTNE.

To Twoja opinia i masz do niej prawo. Tak się jednak składa, że Twoja opinia nie musi być wcale zgodna z rzeczywistością

Cytat:
Widzę, że zostałam już oskarżona o to, że „puszczam wirtualnego bąka” i znikam… oczywiście nikt nie pomyślał o tym, że mogę robić coś innego w ciągu dnia i zająć się czytaniem Waszych rewelacji gdy będę miała czas? O to właśnie chodzi – nie spędzam tutaj całego dnia!
Wiesz, z reguły jak się zaczyna dyskusję na jakiś temat, to się w tej dyskusji uczestniczy. Na przyszłość więc radziłabym zakładać tak interesujące wątki wtedy, kiedy na uczestniczenie w pogawędce masz więcej czasu Rozpoczynanie tematu i znikanie jest, cóż, brakiem szacunku, można wręcz zasugerować, że brakiem kultury.

Cytat:
Rozbawił mnie też pewien komentarz, w którym jedna z wizażanek prawiła o tym jakież to dziwne, że ktoś spędza urlop w domu, nie wyjeżdża w jakieś „lepsze” miejsce. Kochana, atrakcje mam na miejscu, piękne otoczenie i wartościowe osoby również. Czy to jakiś przymus aby podczas urlopu WYJEŻDŻAĆ?
Jasne że nie. Jak również nie ma przymusu siedzenia na Wizażu. Jak również nie ma przymusu czytania postów Wizażanek, o których wspomniałaś w pierwszym poście Jest bardzo fajna możliwość zignorowania użytkownika.

Cytat:
Kolejne ataki – „nie chce być rozpoznawalna i zakłada nowe konto”, „chłopak którejś z wymienionych” , … hahaha, to mnie rozłożyło na łopatki. Wasze myślenie w tym temacie ogranicza się do kilku schematów, a ŻADNA z Was nie pomyślała o tym, że można ‘podczytywać’ wizaż nie mając założonego konta?! Zaglądałam, czytałam, wciąż widziałam te same nicki i dlatego postanowiłam napisać tutaj coś od siebie. Uwierzcie, nie potrzeba wiele czasu by zauważyć pewne persony.
Jasne że można czytać nie wypowiadając się. Tylko że gdyby wszyscy czytali nie wypowiadając się, to forum by nie istniało. A, wbrew pozorom, Wizażanki wiele razy sobie pomogły, wciąż pomagają i będą pomagać.

Cytat:
Nikomu niczego nie zazdroszczę, z organizacją radzę sobie świetnie, ale wolę wypełniać czas czymś innym, realnymi rozmowami, plotkami, przy kawie itd. „Wolny kraj” , jak któraś stwierdziła więc swoje zdanie też mogłam wyrazić.
Mam znajomych rozsianych po całym świecie (Wizażanki są wśród nich), z wieloma osobami nie da się plotkować przy kawie. Nie wiem dlaczego tak deprecjonujesz pogawędki internetowe - czym się różnią od tych przy kawie?

Cytat:
Generalnie chodzi o coś, co może nie było zbyt jasno ujęte w pierwszym poście.

O WAS, o Wasze chamstwo, krytykanctwo, o to iż uważacie, że coś wiecie na dany temat... ale WEDŁUG MNIE - tak nie jest. Wasze wypowiedzi w większości są naciągane i mało wartościowe.
Jeśli wiesz coś lepiej na dany temat niż wymienione przez Ciebie Wizażanki, to śmiało, wypowiedz się, z przyjemnością poczytamy Twoje argumenty.

Chamstwo, krytykanctwo? Owszem, bywa. Jak wszędzie, jak w realnej rzeczywistości. To raz. A po drugie, są osoby, które na problem potrzebują pogłaskania, są takie które potrzebują wiadra zimnej wody na zbyt rozgrzaną głowę, a są też takie, które potrzebują tylko zimnych konkretów. Różni są ludzie zakładający wątki, różne osoby w wątkach się udzielają. I o to chodzi przecież.

Pozdrawiam serdecznie

Leniwca
, najlepszego
Stary 2012-09-11, 09:45   #287
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Łaaaaaaaaaaaaaa!!! Tyle lat na Wizażu, tyle postów, tyle wątków o identycznej tematyce - W KOŃCU zostałam wymieniona wśród elyty, czuję się autentycznie i bez ironii zaszczycona

idę szukac wypowiedz,gdzie wywołuja po nazwisku,może i ja dostanę nagrodę

autorka nie wymieniała,a liczyłam na lizaka

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-09-11 o 09:47
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 09:47   #288
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Wybaczcie wtrącę się do rozmowy ale ja rozszyfrowałam Drabineczkę Specjalnie zmieniła nazwę chciała napisać nowy wątek i żeby jej nikt nie rozpoznał ale nie udało się ja ją rozszyfrowałam Jestem mistrzem. Nie no żartuję żeby nie było kurna tyle czasu stracić na czytanie tak idiotycznego wątku masakra No ale w sumie nie mam nic lepszego do roboty co najmniej do 12.

Kojarzę wiele z was. Większość działa mi na nerwy co nie zmienia faktu iż wiem że można mieć odmienne zdanie niż ja, a czy się zgodzę z kimś czy sobie oczy powydłubujemy co w sieci raczej niemożliwe to już zależy od mojej rozmówczyni Ot życie
Stary 2012-09-11, 09:52   #289
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
idę szukac wypowiedz,gdzie wywołuja po nazwisku,może i ja dostanę nagrodę

autorka nie wymieniała,a liczyłam na lizaka
Ciebie się stale krytykuje w co którymś wątku, nie przesadzaj z tymi słodyczami bo to grozi próchnicą

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Ot życie
I tyle
Stary 2012-09-11, 09:53   #290
_ema_
Zakorzenienie

A mnie tam fascynuje osoba autorki. Pozwolę sobie ma małe streszczenie tego co sobą reprezentuje:
- wizażnaki nie mają życia, bo siedzą na wizażu
- wiem, bo sama widziałam (wszak też na nim siedzę!)
- wizażanki to zło, to one krytykują i mówią, że zrobiłyby lepiej
- le ja nigdy nie krytykuję, nigdy! Ja tylko konstruktywnie zakładam temat, w którym pokazuję jacy wszyscy są żałośni a 'le ja' jestem jedyną sprawiedliwą mającą życie, chodzącą na plotki i odchodzącą odp komputera
- wizażanki nie pomagają, w kółko gadają to samo
- ja tylko dla pewności powtórzę po raz kolejny, że jestem wspaniała i ja mam życie, nie to co one, tej plebs, tfu!

Autorko, jesteś zadufana w sobie, patrzysz na wszystkich z góry, zakładasz durny temat tylko po to, żeby się pouzewnętrzniać jaka jesteś lepsza, krytykujesz ocenianie, a sama... Może pora zastanowić się nad sobą? Te eksperymenty ze śledzeniem wizażanek jak widać Ci nie służą, bo kto z kim przestaje takim się staje
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 09:55   #291
Visez
Zakorzenienie

Chyba pora zrobić kawkę i popijając zajrzeć co tam nowego na intymnych hahaha
Stary 2012-09-11, 09:56   #292
ama4
High Quality Since 2007

leniwca, jak ja mogłam przeoczyć - wszystkiego najlepszego!

szajajaba, do czwartku pociągniemy spokojnie, przecież całe życie tu spędzamy
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 10:00   #293
201604181004
Konto usunięte

Leniwca...? A nie Leniwiec...? O właśnie i to jest to, ze poznaję po avatarach nie po nikach. Bo przekręcam. To naprawdę nie jest nick leniwiec? Była taka dziewczyna... tutmirlajt? Zawsze czytałam to po swojemu, tumiturlaj czy coś

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Leniwca...
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 10:02   #294
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Była taka dziewczyna... tutmirlajt? Zawsze czytałam to po swojemu, tumiturlaj czy coś
Ja tak mam z Platekrozy, wbił mi się do głowy Plaster kozy i chu, nie może mi to z głowy wyleźć
Stary 2012-09-11, 10:11   #295
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36450403]
O popatrz, ja dopiero chyba po 3 latach na Intymny weszłam, bo jakoś tak mi się zdawało że tu nudno bardzo... od biżuteryjnego zaczynałam.
[/QUOTE]

O niee, nie wiedziałam nawet, że takie podforum istnieje, no teraz to już w ogóle muszę nie spać żeby to wszystko przejrzeć

I jak wrażenia po przybyciu?
Wg mnie ciekawości Intymnemu nie można odmówić; wobec większości opisywanych tu problemów ja wymiękam i jedyne co mi przychodzi do głowy to
to mówię nie będę się mądrzyć jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia.
Aczkolwiek całkowite odseparowanie się od tego działu było błędem mojego życia, żeby nie uprzejmość innych Wizażanek omijałyby mnie takie wątki!

Po mojemu to jeden ze szlagierów Wizażu będzie

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 10:12   #296
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Leniwca...? A nie Leniwiec...? O właśnie i to jest to, ze poznaję po avatarach nie po nikach. Bo przekręcam. To naprawdę nie jest nick leniwiec? Była taka dziewczyna... tutmirlajt? Zawsze czytałam to po swojemu, tumiturlaj czy coś

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Leniwca...
Leniwiec był zajęty

Chciałam być samica_leniwca, ale za długie mi się wydało
Więc jestem dziwnie nazwana

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
leniwca, jak ja mogłam przeoczyć - wszystkiego najlepszego!

szajajaba, do czwartku pociągniemy spokojnie, przecież całe życie tu spędzamy
Wybaczam i przyjmuję życzenia

Tak szajajabo, jak nam internetu nie odetną, to będziemy Bo co mamy niby robić poza kompem? :P
Stary 2012-09-11, 10:12   #297
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
Po mojemu to jeden ze szlagierów Wizażu będzie
Nieee, przepadnie niedługo, tak jak wiele poprzednich wątków o tej tematyce.
Stary 2012-09-11, 10:15   #298
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Nieee, przepadnie niedługo, tak jak wiele poprzednich wątków o tej tematyce.
Więc nabijajmy posty póki aktywny
Stary 2012-09-11, 10:19   #299
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Ja to i tak jestem zaskoczona, bo nie pamiętam żeby któryś wątek dotyczył bezpośrednio konkretnych nicków. W wielu wątkach Wizażanki rzucają teksty w stylu "a bo tu jest kółko wzajemnej adoracji, ale nie będę podawać o kogo chodzi" i kończą temat. A szkoda, czasem dobrze by było wprost powiedzieć/napisać kto co do kogo ma i po temacie, zrobiłby się offtop ale może parę spraw by było wyjaśnionych. A nie takie żaluzje.
Stary 2012-09-11, 10:20   #300
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:

Leniwca...

Też mi się zawsze turla
Cytat:
Ja tak mam z Platekrozy, wbił mi się do głowy Plaster kozy i chu, nie może mi to z głowy wyleźć

Ja standardowo nigdy nie mogę wymówić w myślach szajajaby tak samo trudność sprawia mi emememsik, nawet pisząc sine.ira muszę się mocno koncentrować bo choć dokopałam się przypadkiem do etymologii jej nicku i tak nadal pamiętam tylko tę "irę", wiecie, że niby to od Ireny
Jak dobrze, że są avatary

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości