|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Hej
Dostał ktoś już paczkę z prezentem niespodzianką? Bardzo ciekawi mnie co to może być. Mojej paczki z ofeminin nadal nie ma w systemie a składałam zamówienie 4 września. Też tak macie?? |
|
|
|
#3962 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3964 |
|
Raczkowanie
|
Nie było mnie jakiś czas i nie nie jestem na czasie
czym się różni zamówienie z ofemin od zwykłego internetowego ? Proszę o oświecenie
|
|
|
|
#3965 |
|
Raczkowanie
|
Dostalam dzis ta specialna oferte jaka przygotowalo dla mnie YR.. przyszedl zapakowany list, w srodku podziekowanie z odrecznym podpisem szefowej, ja zachwycona, a tu katalog na wiosne lato 2012.. ktorych mam juz 3 ..
|
|
|
|
#3966 |
|
Konto usunięte
|
Rozczarował mnie balsam do ust wanilia bio
niemiły taki w działaniu |
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
czy vanilla noir bywa czasami w promocji ? zastanawiam się czy warto poczekać czy lepiej zamówić na all, gdzie 50 ml kosztuje 90 zł...
|
#3969 |
|
Zadomowienie
|
Mam paczuszkę z ofertu Klubu Orchidea. Przyszła bardzo szybciutko. Do zamówionych produktów była dołączona ulotka reklamowa nowej So i katalog wiosna-lato.
|
|
|
|
#3970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz się dokopać. wydaje mi się, ze nie warto przepłacać na allegro. nie ma pewności ile odleżał ten kosmetyk, a jeszcze dochodzą koszty wysyłki.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-09-10 o 18:26 |
|
|
|
|
#3972 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3973 | ||
|
Konto usunięte
|
Kod -35% działał do wczoraj chyba.
Cytat:
Ulotka so eliksir ma chusteczke zapachową albo jest moze perfumowana czy reklamuja zapach jedynie za pomoca literek? Cytat:
W zadnym ich kremie nie ma filtrow (poza seria do opalania i jednym kremem na zmarszczki).
Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2012-09-10 o 18:18 |
||
|
|
|
#3974 |
|
Raczkowanie
|
Ano, wygląda na to, że nie ma SPF. Dzisiaj do mnie przyszedł i pierwsze wrażenia mam mieszane, słaby zapach, słabe krycie, ale z drugiej strony fajna konsystencja, szybko się wchłania.
Zobaczymy jak będzie później. W każdym razie, jestem zachwycona czarną kredką 3w1! już się czaję na inne kolory
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mówiłam ze jestem chomik, a poza tym oferta była super ponętna 2 za 1 . Ten żel kocham. Ulotka So niestety nie ma chusteczki . Wynika z niej jednak ze prapremiera tego zapachu zapowiadana jest na .... uwaga! LISTOPAD 2012
|
|
|
|
|
#3976 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz już wiem, że na bank go nie kupie... jestem bardzo rozczarowana tym faktem, za to mój portfel się cieszy
|
||
|
|
|
#3977 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłąm dziś w YR. Kupiłam werbenę na -50%, balsam bez -40% i płukankę z malin
Dostałam ulotki i różne próbki, skan w załączniku ![]() Będę testować tusz SP, dostałam go dziś w prezencie Kupiłam też błyszczyk malinowy, pycha ![]() ![]()
tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę... Edytowane przez rudy_kot Czas edycji: 2012-09-10 o 20:12 |
|
|
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3980 |
|
Konto usunięte
|
w zeszłym tygodniu zadzwoniłam do BOK z prośbą o przesłanie mi oferty dla stałych klientów, bo chciałabym coś zamówić, a nie dostaję ofert. i dostałam dzisiaj ofertę z Naturelle i torbą/mleczkiem MdB.
to samo ze stacjonarnym, czego przykładem są różne mailingi wrześniowe dla klientów więcej i mniej kupujących.
|
|
|
|
#3981 |
|
Rozeznanie
|
I jak te nowe tubkowe błyszczyki? Bardzo płynne? Chciałabym, żeby były takie, jak kiedyś tubkowa czereśnia...
|
|
|
|
#3982 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem ile w tym prawdy ale dowiedziałam się w stacjonarnym, że powodem zaprzestania wysyłania mailingów do klientów jest fakt, iż mało kupowali i YR dało sobie z nimi spokój. Podobno aby znów zaczęli je przysyłać wystarczy zrobić zakupy na ok. 14zł. Pewnie nie pamiętacie już ale ja dawno temu pisałam o tym, że pani mi w sklepie kiedyś zrobiła wywód że jak nie będę robić zakupów na ok.14zł to przestaną do mnie przysyłać mailingi(miałam coś niecałe 10zł
). Jednogłośnie stwierdziłyście wtedy, że nic na ten temat nie słyszałyście. Może być to jednak prawdą bo mam koleżankę która od kilku m-cy nie dostaje ulotek i szczerze mówiąc sporadycznie coś kupowała za małe kwoty tylko wtedy po co piszą że min.6,90 niech podniosą stawkę i sprawa załatwiona
|
|
|
|
#3983 |
|
Pani Pech
|
Moj tż zamowil na siebie ta oferte dla nowych klientow z so elixir
za 20 zł b ede mieć perfumy i zestaw SP mini tusz i blyszczyk mam duzy tusz i maly , ale maly jest swietny do torebki ;p a duzy do uzywania w domku
|
|
|
|
#3984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do mailingu, ja kupuję regularnie i zawsze mam ulotkę, a moja mama robi raz na jakieś trzy miechy zakup za ok 60-100 zł i również ulotki są. Zresztą laski mówiły, że nawet jak nie kupowały z pół roku to ulotki przychodziły. Był taki czas, że zamawiałam tylko z wysyłkowej i o mnie nie zapominali mimo to. Nie wiem na czym to polega
|
|
|
#3985 |
|
Konto usunięte
|
a tu parę stron temu Wizażanka pisała, że dostała ulotkę taką jak my, ale niższą kwotą za którą mogła odebrać tusz. najwyraźniej w celu zachęcenia do zakupów, bo jak pisała, dawno nie robiła w yr zakupów.
szkoda, że nie traktują tak stałych klientów, tylko o to mi chodzi.
|
|
|
|
#3986 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiem, też bym chciała jakieś fajne oferty. Na te z mailingu nie narzekam, bo zazwyczaj są rzeczy albo bardzo fajne, albo po prostu takie, że nie muszę wymyślać na siłę co by tu kupić
Mnie bardziej drażnią prezenty z wysyłkowej. Ciągle tylko So Elixir, którego nie mogę znieść albo kremy do twarzy, których nie będę używać. No i trzeba kombinować z innymi ofertami, kodami itp. Wolałabym zapłacić pół ceny za coś co uwielbiam, niż mieć bubel za darmo. I te torby i inne badziewia... Nie powiem, ta szaro-różowa mi się przydaje, ale materiał i wykonanie... szmata taka. Kupuję u nich co miesiąc kosmetyki po zawyżonych cenach (bo same przyznacie, że wykonanie kremu za 100zł kosztuje naprawdę 5-7 zł) i żałują nam nawet jakiegoś porządniejszego materiału. Niech będą rzadziej prezenty typu torba - a porządniejsze.
|
|
#3987 |
|
Konto usunięte
|
mailingi do stacjonarki są super ostatnio.
|
|
|
|
#3988 |
|
Wtajemniczenie
|
I to lustereczko takie ładne, eleganckie, zamykane. Bardzo praktyczne do torebki
A tuszem tylko się maznęłam po razie, bo przyjechałam z zakupów tak po 19, więc za późno na test wytrzymałości Jutro zobaczę jak to będzie z nim, bo jak zostawi mi pandę to ląduje w koszu lub ewentualnie komuś go oddam, o ile ktoś zechce
|
|
#3989 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny długo się czeka na zamówienie internetowe?? Prawda że do 15 dni przychodzi paczka??
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko zależy od ilości zamówień jakie akurat wpłynęły do firmy i ewentualnych braków magazynowych, na które trzeba czekać. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

niemiły taki w działaniu

06.09.2014 

to wszystko jasne!
W zadnym ich kremie nie ma filtrow (poza seria do opalania i jednym kremem na zmarszczki).

to samo ze stacjonarnym, czego przykładem są różne mailingi wrześniowe dla klientów więcej i mniej kupujących.
). Jednogłośnie stwierdziłyście wtedy, że nic na ten temat nie słyszałyście. Może być to jednak prawdą bo mam koleżankę która od kilku m-cy nie dostaje ulotek i szczerze mówiąc sporadycznie coś kupowała za małe kwoty
tylko wtedy po co piszą że min.6,90 niech podniosą stawkę i sprawa załatwiona