|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
a co do ubran to masakra jakas;/ najgorsze jest to ze czasasmi w pazdzierniku snieg pada;/ szkoda mi kasy na ubranie ktore ubiore kilka razy;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
26 tydzien ciazy to jeszcze szosty meisiac wiec siłą rzeczy to na pewno ne trzeci trymestr, ale rozne są opinie jak widac.
aniu motylek bardzo fajnei, ze sie odezwalas ![]() ja ogolnie mam smutek bo tż zaraz wyjezdza..i go nei bedzie do piatku wiec wiecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kupuje nic bo bez sensu, nie zostalo wiele czasu a po co tracic pieniadze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to ja specjalnie gotuje rosol pod ta fasolke;p ale taki na sztuke;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale niestety dziewczyny mają sporo racji, chodzi o chymozynę - enzym rozkładający białko mleka, który mają tylko dzieci do około 3 roku życia (no i inne młode ssaki). Ale też nie popadajmy w przesadę, niewielka ilość mleka jeszcze nikomu nie zaszkodziła, no chyba że ktoś piję litr dziennie to może się różnie skończyć (przede wszystkim gorsze wchłanianie składników odżywczych) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo później to gdzie my to ubierzemy a przerabiać to bez sensu. Ja też może poprosze męża żeby mi coś kupił, najlepiej jakąś sexi bieliznę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Odnośnie mleka to podobno jest tak, że jak ktoś jest zdrowy to mu nie szkodzi. Tyle pokoleń wychowało się na mleku i chyba byli zdrowsi niż my teraz. Nie powinno się pić mleka jak się jest chorym, bo obciąża się nerki i organizm potrzebuje więcej czasu na zwalczenie choroby. Innym problemem jest to czym te krowy są obecnie karmione.
Zresztą ja kiedyś czytałam artykuły, że szkodzi, potem były że nie szkodzi - zwariować można. To samo było z masłem - kiedyś pisali, że zdrowsze są margaryny, a teraz to się zmienia. Dlatego ja nie wierzę w takie doniesienia w kontekście produktów, które spożywa się od wieków. Generalnie ja uważam, że jak ma się na coś ochotę to się powinno to zjeść. Cytat:
![]() Gabi, Niteczka oraz inne chętne dziewczyny - dajcie znać. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
łeeeeeeeeeee czemu nie mieszkam w Wawie ;( też chce sie z Wami spotkać
![]()
#2897 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |||||
Zadomowienie
|
Witam się dopiero w południe
![]() Mąż do końca tygodnia chodzi pracować do firmy więc będę częściej zaglądała. Co prawda ja dostałam zlecenie - ale praca na kompie więc będę chyba w miarę na bieżąco ![]() ![]() Trzymam kciuki za mamę ![]() A z tymi pomysłami - to ten Twój jest niezły ![]() Szuka chyba swojego miejsca w sensie zawodowym. Choć większość tych pomysłów bardzo do siebie zbliżona. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Zapomniałam dodać - super Marti wychodzi ze szpitala ![]() ![]() Sola - mi pasuje piątek ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Pani Jasiowa, Anett - gratuluję rocznic ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zadomowienie
|
Niteczka, on jest pełny pomysłów chyba poszedł w ślady brata ... szwagier ciągle się przy czymś kręci i zawsze mu wychodzi. Na mojego M jest przepisana większa część gospodarstwa, a to że jest ostatni z potomstwa to się o to stara. A po za tym on nie umie siedzieć w miejscu, co często mnie drażni
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Niteczka u mnie pracuje chyba z 50 osób więc możliwe jest ze wypłaca mi pracodawca i on rozlicza sie z zusem, ale specem nie jestem.
Micia o ile pamiętam to masz link do tego sprzedawcy stanisława z allegro, możesz mi podać??????
#2902 |
Zadomowienie
|
Co do ubranek - też jakoś już wydaje mi się że nie opłaca się kupować. Będę chodziła rozpięta w kurtkach (tylko jakiś cieplejszy sweter na brzuszek) a poza tym mam taki fajny płaszcz w którym normalnie chodziłam jest jakby odcinany pod biustem i rozkloszowany (oby tylko nie zjeżdżał z brzuszka) - zobaczymy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zadomowienie
|
Witam was
Duszno mi dzisiaj cały czas. W dodatku ta temperatura - nie sprzyja mi... Cieszę się, że marti wychodzi ze szpitala ![]() No i w sobotę zaczęłam 31 tc ![]()
#2904 |
Zakorzenienie
|
Domek Laury w 28 tygodniu ;]
Przepraszam za jakość ale musiałam się ratować kamerką internetową póki nie kupię sobie pilota do aparatu żebym mogła sobie sama zdjęcia robić ![]()
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
też bym się z chęcią z wami spotkała, ale ja to chyba w ogóle odludek z lubuskiego tu jestem ; p no jest jeszcze aerien ale nas tez dzieli z 70km...
byłam w mieście kupiłam wszystko do leczo i zabieram się za robienie... ale powiedzcie mi czym je najlepiej przyprawić? ja zawsze używałam ogólnej przyprawy do leczo ale niestety nie dostałam takiej dziś nigdzie ; / |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja pracuję w wielkiej firmie więc pieniądze dostaję dokładnie w tych samych terminach co wcześniej wypłatę. pranie się suszy, pomalowałam się i skoczę chyba do lumpków i do rossmanna może |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zadomowienie
|
co do odzienia ja się zastanawiam bardziej nad butami i to jakie będą modne w sezonie zimowym w tamtym roku Ostatniej zimy i jesieni chodziłam albo na wysokich szpilkach albo koturnie wysokiej. Żałuje że nie kupiłam glanów to w tym roku bym miał spokój a tak teraz M nie pozwala mi na glany
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.